Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sorma canım..yaramaz değil bide öle olsa naparız bilmem.zorla uyandırıyorum emzirmek için:) anasının gızııııı:)))

canım başıma öle bişey geldiki şaştım kaldım..
ayak tırnaklarımdan biri batmaya başladı..duşta farkettim acısını..noluyo dedim bi baktık şişmiş ve kızarık..bu nerden çıktı neden oldu derken arkadaşıma anlattım onda da olmuş dr.a gittiğinde doğumdan sonra oluyo demiş
yani bende de olmasa şaşardım..tabii ki bu kadar olsun.Allah dermansız dert vermesin..
yarın dr.a gitcem..feci acıyo..

Kizlar benim adet agrim oldu bugun, herhalde gece gelir. Amaan zaten olaydi sasardim. Moralim bozuldu, butun gun gezdik, izmirin tozunu attirdik. Galiba bu tupten bnm de ayarim kacti ne bileyim. Bubus, bade, melodi mujdelerinizi bekliyoruz. Hepinizin pespese olacak inaniyorum. Leecim canim sagol. Benim seker kiz da ilk kez gitme diye agladi arkamdan. Oglan hep tepkisizdi, artik o bile abla gelmis diye seviniyor beni gorunce. Biz bile baglaniyoruz anlayacagin bu kadar gorusmeyle. Bu cocuklarin hayatlari cok zor ve bir defa birakildiklari icin hep tedirginler. Surekli bir sonraki seferin pazarligi var, ufaciklar ama kaybetmekten korkuyorlar. Eminim izahini yapacaksiniz cocuklara en iyi sekilde, umarim cocuklar cok tepki gostermezler. Hepinize tek tek yazmak istiyordum ama sarjim cok azaldi. Hoscakalib kizlar

Selam kızlar oglusum uydu bende yazayım dedım leecım demek esın gıdıyo benımkıde gıtcek canım ıstanbula bır haftalıgına ben bıle dusunuyorum kara kara aslında bende gıdebılırım ama enes daha cok kucuk e ıstanbulda soguk ucak falan ugrasmak ıstemıyorum ama sımdıden ozluyorum kocamı 10 gundurde raporlu fena alıstım cok zor gelcek bıze hele sızın hem gun hemde yol uzun cocuklarda buyuk daha zor olcak Rabbım kavustursun canım su gıbı gecsın sıze gunler demek kızın nını soyluyo ha yerım ben onu bende oglumu oyle uyutum oglusu bıde kotu sesım varkı sorma nasıl uyudu osese ben olsam sus dıye bagırırdım:) gulem benım oglumdu uslu kedı gıbı ama cok ınatcı uyumak ıstemezse uyutamazsın uyanmak ıstemezsede uyandıramazsın hamılelıgımde okadar yurumeme ragmen bende hamlasmısım dun bıraz oglanı tasıdım kolarım agrıdı bugun tırnak batıgı kotu gercekten ablamda hep oluyo demek dogumdan oluyomus bu bızdıklar neler acıyo basımıza asınızıda olmussun hadı bakalım basladı maraton bade bubus yenı tedavıler yenı heycanlar hadı bakalım herseyın hayırlısı herkese ıyı geceler

geçmiş olsun canım,ilk defa duyuyorum doğumdan sonra tırnak batığı olayını:-( ayyy artık bu son olsun gülemciğim.bundan sonra inşaallah herşey yolunda gider. prensesin çok sessizmiş maşaallah diyelim.yalnız bu kızlar biraz ayaklanıp dillenince çok fena oluyorlar bence sen şu anların tadını çıkarmaya bak)) yaaa kocişin söylediklerinde samimi değildir umarım.ne demek senin görevin.yeri gelecek gece 10kez uyanacak, altını bile temizleyecek.evlat büyütmek bu kadar kolaymı sanıyor..bizim babamız ben evde yokken kızımızın altını çok temizledi.yalnız benim kızın kakalı poposuda çekilir gibi değil yaniii) ona rağmen temizledi vallahi)
ece fıstığını öpüyorum.aşımızıda olmuşuz oh oh allah sağlık ve mutluluğunuzu daim etsin.allah nazarlardan sakınsın sizleri

ceren canım belkide regl sancısı değildir bu.sen herkesi sıralamışsın kendini unutma bunların arasında anne olacak sende varsın regl olursanda üzme kendini lütfen.tüp sonrası bazan regl düzeni değişebiliyor.keşke dünyada anne olmak isteyen tüm kadınlar şu tedavi stresini hiç yaşamasalar da istedikleri an hamile kalabilseler. ben çocuklarımdan terk edilmenin o küçücük kalplerde ne büyük yaralar açtığını çok iyi biliyorum.

Sagol lee ama hastalandim bile cnm. Gulem bne de atlamisim cnm sana da gecmis olsun. Ben hastaneyi aradim hemen, normalde yarin gelin diyorlardi ama bu kez arayqcagiz dediler. Aksamustu yine aradim, dosyalar hala goruluyor, arayqcagiz dediler yine. Simdi donmusta adetin 2. Gunu gibi bir kisit yok galiba, sizin donmusta kacinci gun basladi tedavi? Yarin yine arayqcagim bakalim.

ben 2. gün başladım canım bzaen 3, günde olabiliyor hadi hayırlısı olsun

ben kuzularımı aldım geldim..
çok şükür rahattı herşey ....Allahım hayırlısıyla olur bu defa inş.hepimizin
yalnız ben grip olacak gibiyim boğazım fena inş. daha kötü olmaz
ve dondurulmuşum kalmadı galiba
yarına bakacaklarmış..embriyolog gelişmeleri yavaş dedi
olsa ne güzel olur..
dualarınızı eksik etemeyin lütfen

Bade hadi gozun aydin almissin kuzulari.umarim sıkı sıkı yapisirlar sana. Bogazin icin de toz zencefil ve bal oneriyorum. Sabah aksam iki kasik. Bir de ihlamur tane zencefil cubuk tarcin kaynat. Bal ve limon katip ic. Inan bsna cok iyi geliyo.iki defa bu ypntemle atlattim gribi canim. Kendini cok yorma ve pozitif dusun. Huzurlu ol. Dualarim seninle canim

Canim regli olmussun. Umarim bu tedavinde meleklerine kavusursun. Yanlis hatirlamiyos ben de 2. Gun basladim. Benim de dondurulmus transferiydi. Ama tedavi yontemleri farkli olabiliyo. Ara merkezin seni. Haydi bakalim.dualarimdasin canim. Umarim bu defa olacak hayirlisiyla

GULEMMM 3 aydir cekiyorum tirnak sorununu sorma ne berbat birsey o ayakkabi giyemedim corap giyemedim gunlerce haftalarca cok canim yandi cok doktora gittim antibiyotik kullandim emzirmeme ragmen ictim cunku dayanilmaz bir aci korktum tirangi kaldirip altina gazlibez koyarlar diye ayyyy dusuncesi bile korkunc neyse antibiyotik iltihabi kuruttu ancak kizariklik aci hala devam ediyrodu dune kadar sanki biraz daha iyi simdi ama guvenemiyorum dermatolojist beniayak uzmanina yonlendirdi biraz daha duzelmezse gidecegim mecburen..ayaklarimiz sisiyor ya hamilelikte ve sonrasinda benim sonrasi ekmek gbi olmustu ayaklarim epiduralden iste ne olduysa ondan sonra oldu ((( ihmal etme git doktora olurmu?gitmedikce daha beter oluyor insan.Simdiden gecmis olsun canim.

BADEEEE hadi hayirlisi guzelim dinlenmene bak tadini cikart bugunlerin dilerim sonucunda cok ama cok seviniriz su bahsettigimiz ikiz mujdesini ver insallah bize...

CERENm cnm biran deli gibi heyecanlandim sona geldim hemen acab amujdeli haber varmi diye ama kirmizilar gelmis..neyse gelmis hosgelmis insallah sende basla bakalim yeni seruvene..

BUBUS cnm ben Opu deyince sok oldum cok sevindim cnm cok az kalmis hadi hayirlisi olsun...

Kizlarrr cok heyecnali gunler hadi bakalim hayirlisi

BADEEEE hadi hayirlisi guzelim dinlenmene bak tadini cikart bugunlerin dilerim sonucunda cok ama cok seviniriz su bahsettigimiz ikiz mujdesini ver insallah bize...

Kizlarrr cok heyecnali gunler hadi bakalim hayirlisi

sağolun kızlar inş. olur bu defa

BADEEEE canım inşaallah bu kez kuzuların seninle olur canım.müjdeli haberlerini bekliyoruz) bol bol dinlen ve suyu ihmal etme.boğazın içinde ben bir tavsiyede bulunacağım.kaynatıp ılıttığın bir bardak suya bol tuz ve limon sıkıp onunla gargara yap. dualarımız seninle canım)

:)topiğimizin güzel kadınları,güzel anneleri ve güzel bebekleri hepinize selamm .....

vay topikçek hareketlendik yine inşallah bomba haberler gelecek hepimizden hayırlı müjdeli haberler :)

badecik demek aldın zuzularını inşallah bu sefer voleyi vuracaksın kuzucum :)bir değil hemde 2 tane bence bak gör ikiz anası olacan allahın izniyle ..dualarımız seninle :)

bubuş canım demek sende maratona başladın inşallah bu kez seninde yüzün gülsün canım hepimiz anne olalım inşallah..bu arada sanırım ankarayamışsın :)ben de dün ankaradaydım maceralarımı yazacağım birazdan :)öpüyorum ..

gülemcim taze annem benim :)ece nasıl, nasıl bir duygu annelik ya anlat birazcık eminim tarifi yokturda :)geçmiş olsun bu arada ihmal etme daha beter oluyor çünkü tamam mı...

lee canım süper kadın :)demek babanız gitti allah tez vakitte kavuşmayı nasip etsin inşallah ..kuzucuklar sana kaldı demek vay haline :)güzel yavrularını ve seni öpüyorum ..
dew canım evet bakalım yeni doktor bende heycanlıyım inşallah hakımızda hayırlısı olur canım ya.öptüm lokum karyayı ve senide..
cerenm okudum heyecanlandım sonra baktım kırmızı kartı görmüşsün olsun yeni tur yeni şans dondurmalardan yüzün gülsün inşallah ve çok tebrik ediyorum ne güzel bişey yapmışsın koruyucu annelik harikaaa:)
zrda sen nerelerdesin ses soluk kesildi inşallah güzel haberlerle dönersin..

ve bana gelince kızlar dün ankaradaydım doktorla görüştüm muayne oldum ..içim ısındı ..timur bey ilgili biri konuşkan açıklayıcı ..bu arada hala adet olmadım son tüpten sonra iyice düzen bozuldu geçen ayda böle oldu bakalım 6.gün bugün ..ama bebişten değil ..adetim gelince 10 gün sonra ofis histereskopi yapacak doktor kamerayla bakacak içine ne var ne yok diye kan akışının düzensiz oluşu bile embriyonun tutunmaını engellermiş.bitkisel destek verdi antioksidan falan ..çok üst üste tedavi görmüşsün strs yapmışsın dedi..ve gebeliğin komplike birşey olduğunu beyin rahat olmazsa olamayacağını söyledi..kendini rahatlat dedi .heran hamile kalacakmış gibi düşün dedi..kimileri etkilenir bu işten kimileri etkilenmez dedi sen stresten etkilenen yapıya sahipsin falan dedii.yani oda şaşırdı konulan embriyoları gösterdim gayaet kaliteli buldu..hemen tüpe başlamıyor anlayacağınız bu kadar iyi kalitede embriyoya rağmen neden olmadı önce onu bulmamız gereliyor dedi..eşimden de sperm testi istedi spermin genetik yapısına bakılacakmış dölleme kabiliyetine falan ..çıktık bir yola bakalım inşallah sonu bebişle olur :)ama yorucu olacak bizim için git gel çok yorulduk..bubuş ankarayla ilgili sorularım olacak sana :)

bubuş canım sorularıma başlıyorumm:)

şimdi dün esenboğadan havaşa bindik bizi ulusta indirdi ordan çankayaya taksiyle gidersiniz dedi ..neyse öyle yaptık :)taksiye bir güzel 25 tl ödedik.havaşta iki kişi 20 tl..bu gidişle sürekli gidip gelirsek bir tüp bebek parası daha öderiz..çünkü hem uçak bileti hem burdan izmir havalanına gidişimiz kendi arabamızla gidiyoruz ve oraya park ediyoruz o da akşam 30 tl tuttu ..vs..o yüzden bunları ucuza getimem lazım:)..neyse konuya devam ..doktordan çıktık hadi dedik kızılaya yürüyelim yakın sanıyoruz yüyü yürü geberdik :)allahtan gama iş merkezinin ordan otobüs varmış esenboğaya 2 kişi 10 .50 kuruş tu sanırsam:)ordan yırttık..sanırım aynı otobüs esenboğadan kızlaya da vardır biz de dün kafa kalmadığundan sormayı unuttuk :)kızılaydan çankayaya nasıl kolay gidilebilir yyani çok para ödemeden metro falan nerlerde var hiç bilmiyıoruz ..birde acaba o civarlarda uygun kalacak bir yer varmıdır kızılar olabilir çankaya yakınları olabilir..

bu arada canım sen akuyu nerde yaptırıyorsun tedaviye başlayacağımız zaman bende yaptırmak istiyorum da bilgilendirirsen sevinirim :)

lee melodi sağolun canlarım inş,
lee boğazım bugün daha iyi geçecek gibi..olmazsa hem pirayenin hem senin dediklerini yapayım canım
melodi içine sinmiş gr.un ne güzel..başka şehir zordur ama zorluklara alışığız biz dimi.
sonu hepimiz için güzel olsun bu defaki tedavilerin

badecim inşallah kuzucukların bu sefer seninledir..dua ediyorum size geceleri kaka temizlerken:)))

melodi canım hayırlı olsun yeni doktorun,başka yerlerden bakabilen doktorlar lazım bize..inşallah ankaralı bi kuzun olur( kızın yazıyodum yalnız:) niyeyse:)))

cerencim adet olmuşsun..heyecanlanmıştık valla..hayırlısı olsun canım..elbet bebeğin gelecek konacak karnına..

dew canımmm valla ayağıma antibiyotikli krem ve batikonla pansuman yaptım..hatta pişmiş soğan bastım:) doktora gidemedim daha ama söndü yangısı..belki geçer..annemde tuhaf tuhaf şeyler geliyo başına diyo:) Allah beterinden saklasın:)

kızlar ben fecii uykusuzum..nazar ettim kızıma..çok uyuyo diye doktora bile sordum normalmi diye..
kıayamam hiç uyumadı bugün..kakasını yapamadı..ne yediysem artık..mama verdim derdini anlayana kadar aç sandım..off annem var bide..yoksa zor...şimdi uyudu hatunda yatcam 2 dk yazayım dedim..hepinizi öpüyorum.....

sağol canım Allah razı olsun.inş. büyüyolardır
dr.transferde biri leblebi biri fıstık olsun dedi..bende şimdi biri kız bri erkek gibi konuşuyorum
Allahım nasip eder inş.

ece duymuş seni bk bakalım bemi fazla uyuyorum demiş:)
benim komşunun kızı 6 aylık her gece apt.ca uyanıyoruz ağlamasına
daha çok ağlayanlar var kızımız akıllı maşallah

cnm çok geçmiş lsun. sakın ilacını eksik etme ilerlerse dahada zorlar seni.
kendine iyi bak öptm.

hadi bakalım gulem hiç moral bozmak yok. bu bebişler buraya gelecek o kadar :)))

ayyy badecimmm hayırlı olur inşallah cnm. sımsıkı tutunsunlar sana. rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün.
beslenmene dikkat et. neydi parola ananas ve su :)))

benimde opum yarın sabah 10 da. yaklasık 8 yumurta toplanacak gibi görünüyor.
genetik testine embryolara olustuktan sonra karar verilecekmiş. henüz kesin değil yani.
bakalım hayırlısı artık ne olacak bilmiyorum. dr çok memnun su anki durumdan yumurtalar simetrik çünkü öyle istiyordu başında.
aku işe yaradı sanki. ilacın dozuda yüksekti. bal tarcın çörekotu polende yedim ee daha ne olsun bakalım kaliteleri nasıl cıkacak.

öpüyorum hepinizi..

amin inş. canım ..ananas ve su yanı başımda zaten habire wc deyim
bu defada wc ye gidince vicdan yapıyorum tutunamadılar bi yerimde durmadım diyorum
off ne zor bu beklemek içimdeki ses o kadar negatifki duymamak için habire dua okuyorum:)
ama bu defa olmazsa yıkılıcam kendimi hazırlamadım pozitife fazla umutlanmıyorum ama olmazsa çok kötü olurum
ya daha 13 gün var nasıl geçecek ooof..ve benim adet günüm test günümden 2 gün önce
ya herru ya merru bakalım ne olacak
ayy çenem düştü size demiştim söylemiim diye

canım maşallah ne çabuk oldu bu tedavin banamı öyle geldi
hadi inş. 8 yumurtanın 8 ide çok çok iyi olurda bebeğine kardeş da kalır
bende dondurulmuş da yok elde olan göbekteki kuzular
rabbim önce karnımızı sonra kucağımızı doldursun kuzularımızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…