hadi maşallah ne çabuk ilerlemiş tabi sana sormalı
hayırlısıyla kuzularımıza kavuşuruz inş.
canım öyleymiş piraye sağolsun söyledi yoksa Dr.a sormuyorum artık kızıyo
yahu minicikler şu bebekler koca 3 insanı pelte ediyolar
yerim ben prensesi yaa
sanada geçmiş olsun canım seninle benim bu sorunlara ek başka dertlerimizde olduğundan şöööyle rahat edemedik ama olsun Allah ağır hastalıklar vermesin
sorma canım..yaramaz değil bide öle olsa naparız bilmem.zorla uyandırıyorum emzirmek için:) anasının gızııııı:)))
canım başıma öle bişey geldiki şaştım kaldım..
ayak tırnaklarımdan biri batmaya başladı..duşta farkettim acısını..noluyo dedim bi baktık şişmiş ve kızarık..bu nerden çıktı neden oldu derken arkadaşıma anlattım onda da olmuş dr.a gittiğinde doğumdan sonra oluyo demiş
yani bende de olmasa şaşardım..tabii ki bu kadar olsun.Allah dermansız dert vermesin..
yarın dr.a gitcem..feci acıyo..
Kizlar benim adet agrim oldu bugun, herhalde gece gelir. Amaan zaten olaydi sasardim. Moralim bozuldu, butun gun gezdik, izmirin tozunu attirdik. Galiba bu tupten bnm de ayarim kacti ne bileyim. Bubus, bade, melodi mujdelerinizi bekliyoruz. Hepinizin pespese olacak inaniyorum. Leecim canim sagol. Benim seker kiz da ilk kez gitme diye agladi arkamdan. Oglan hep tepkisizdi, artik o bile abla gelmis diye seviniyor beni gorunce. Biz bile baglaniyoruz anlayacagin bu kadar gorusmeyle. Bu cocuklarin hayatlari cok zor ve bir defa birakildiklari icin hep tedirginler. Surekli bir sonraki seferin pazarligi var, ufaciklar ama kaybetmekten korkuyorlar. Eminim izahini yapacaksiniz cocuklara en iyi sekilde, umarim cocuklar cok tepki gostermezler. Hepinize tek tek yazmak istiyordum ama sarjim cok azaldi. Hoscakalib kizlar
Sagol lee ama hastalandim bile cnm. Gulem bne de atlamisim cnm sana da gecmis olsun. Ben hastaneyi aradim hemen, normalde yarin gelin diyorlardi ama bu kez arayqcagiz dediler. Aksamustu yine aradim, dosyalar hala goruluyor, arayqcagiz dediler yine. Simdi donmusta adetin 2. Gunu gibi bir kisit yok galiba, sizin donmusta kacinci gun basladi tedavi? Yarin yine arayqcagim bakalim.
ben kuzularımı aldım geldim..
çok şükür rahattı herşey ....Allahım hayırlısıyla olur bu defa inş.hepimizin
yalnız ben grip olacak gibiyim boğazım fena inş. daha kötü olmaz
ve dondurulmuşum kalmadı galiba
yarına bakacaklarmış..embriyolog gelişmeleri yavaş dedi
olsa ne güzel olur..
dualarınızı eksik etemeyin lütfen
olsa ne güzel olur..
Sagol lee ama hastalandim bile cnm. Gulem bne de atlamisim cnm sana da gecmis olsun. Ben hastaneyi aradim hemen, normalde yarin gelin diyorlardi ama bu kez arayqcagiz dediler. Aksamustu yine aradim, dosyalar hala goruluyor, arayqcagiz dediler yine. Simdi donmusta adetin 2. Gunu gibi bir kisit yok galiba, sizin donmusta kacinci gun basladi tedavi? Yarin yine arayqcagim bakalim.
slm herkese..
cerenn canımm çok heyecanlandım bennnnn:) ya hamilesin belki niye test yapmıyosun? test yap nooolurr..5 gün geçmiş bide yaaa:)
lee kalbi temiz arkadaşım içine doğmuş olsun inşallah:) kızın canlandı gözümün önünde kıyamadım yaaaa...Allah kavuştursun babacığına..öp benim yerime..
piraye sokaklara çıkılmış bakıyorum:) bravo size:))) ben kendim iki gündür yürüyüşe çıkıyorum annem evde kalıyo tabii..ama hafif rahatsız gibiyim yine..romatizmalarım azdı:) her eklemim ayrı zonkluyo valla kocakarı gibiyim kızlar:) bide ayak parmağımda batma çıktı iyimi...tırnağım batıyo galiba iltihaplı bi durum var..akşamları yığılıp kalıyorum..gece yatarken eşime arada bak bebeğe çünkü ağırım dedim..sızıp kalırım..o senin görevin dedi bana:) yaaa dedim hemen gösterdin yüzünü:)
neyse bugün kalça ultrasonu ve aşısı vardı ecenin..çok şükür atlattık..ben tuttum aşı yapılırkenüzüldüm tabii ama daha dirayetlli olmayı öğreniyorum...
badecim yımırtaların geri donuyomuş bak telaş etme..benim geri kalanım olmadığı iiçn bende bilmem hiç..hepsi senin çocuğun olsun çifter çifter inşallahhhhhhh:)
dew canım ara beni konuşalım..özledim:)
olsa ne güzel olur..
Bade hadi gozun aydin almissin kuzulari.umarim sıkı sıkı yapisirlar sana. Bogazin icin de toz zencefil ve bal oneriyorum. Sabah aksam iki kasik. Bir de ihlamur tane zencefil cubuk tarcin kaynat. Bal ve limon katip ic. Inan bsna cok iyi geliyo.iki defa bu ypntemle atlattim gribi canim. Kendini cok yorma ve pozitif dusun. Huzurlu ol. Dualarim seninle canim
BADEEEE hadi hayirlisi guzelim dinlenmene bak tadini cikart bugunlerin dilerim sonucunda cok ama cok seviniriz su bahsettigimiz ikiz mujdesini ver insallah bize...
Kizlarrr cok heyecnali gunler hadi bakalim hayirlisi
badecim inşallah kuzucukların bu sefer seninledir..dua ediyorum size geceleri kaka temizlerken:)))
melodi canım hayırlı olsun yeni doktorun,başka yerlerden bakabilen doktorlar lazım bize..inşallah ankaralı bi kuzun olur( kızın yazıyodum yalnız:) niyeyse:)))
cerencim adet olmuşsun..heyecanlanmıştık valla..hayırlısı olsun canım..elbet bebeğin gelecek konacak karnına..
dew canımmm valla ayağıma antibiyotikli krem ve batikonla pansuman yaptım..hatta pişmiş soğan bastım:) doktora gidemedim daha ama söndü yangısı..belki geçer..annemde tuhaf tuhaf şeyler geliyo başına diyo:) Allah beterinden saklasın:)
kızlar ben fecii uykusuzum..nazar ettim kızıma..çok uyuyo diye doktora bile sordum normalmi diye..
kıayamam hiç uyumadı bugün..kakasını yapamadı..ne yediysem artık..mama verdim derdini anlayana kadar aç sandım..off annem var bide..yoksa zor...şimdi uyudu hatunda yatcam 2 dk yazayım dedim..hepinizi öpüyorum.....
sorma canım..yaramaz değil bide öle olsa naparız bilmem.zorla uyandırıyorum emzirmek için:) anasının gızııııı:)))
canım başıma öle bişey geldiki şaştım kaldım..
ayak tırnaklarımdan biri batmaya başladı..duşta farkettim acısını..noluyo dedim bi baktık şişmiş ve kızarık..bu nerden çıktı neden oldu derken arkadaşıma anlattım onda da olmuş dr.a gittiğinde doğumdan sonra oluyo demiş
yani bende de olmasa şaşardım..tabii ki bu kadar olsun.Allah dermansız dert vermesin..
yarın dr.a gitcem..feci acıyo..
olsa ne güzel olur..
ayyy badecimmm hayırlı olur inşallah cnm. sımsıkı tutunsunlar sana. rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün.
beslenmene dikkat et. neydi parola ananas ve su :)))
benimde opum yarın sabah 10 da. yaklasık 8 yumurta toplanacak gibi görünüyor.
genetik testine embryolara olustuktan sonra karar verilecekmiş. henüz kesin değil yani.
bakalım hayırlısı artık ne olacak bilmiyorum. dr çok memnun su anki durumdan yumurtalar simetrik çünkü öyle istiyordu başında.
aku işe yaradı sanki. ilacın dozuda yüksekti. bal tarcın çörekotu polende yedim ee daha ne olsun bakalım kaliteleri nasıl cıkacak.
öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?