Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hoşgeldin canım. buralar çok sessizdi. ben iyiyim canım 3 hafta önce gitmiştim kontrole daha gitmedim. meraktan ölüyorum:)
meldi iyiymiş ama bu haftada hastanede kalacakmış. bebişimiz gayet iyiymiş bugün tekrar bakmışlar. bol bol dua istiyor bizlerden.

ohh sewindim valla, dualarımız onunla canm..

landarch hoşgeldin cnm. ne zor dimi geri dönmek o güzel yerlerden. valla ben başlayalı 1 hafta oldu hala daha boşlukta gibiyim. ben ne yapıyordum diyerek geziyorum. ama ben izinde karar verdim kendime eziyet edecek kadar stres yapıyormuşum belkide bunun bile etkisi vardır. o yüzden artık daha sakin olmaya karar verdim. sende öyle yap.

meldiye cok sevindim bebişimiz bizimle inşallah sonuna kadarda sağlıkla bizimle kalır.
helsa cnm cok selamımızı söyle dualarımız onunla merak etmesin.

deww hoşgeldin cnm.inşallah vatanının toprakları uğurlu gelir sana. iyi haberlerle gel bize.
dönüşte seni iki kişi gönderelim.

gulemmmm sana cok kzııyorum neden bu kadar yıpratıyosun kendini. sanki herşey imkansız kesinlikle olmaz dendi. sonuna kadar devam et 1 yumurta ve 1 sperm sonuçta biliyosun 3 olmuş 5 olmuş önemli değil. önemli olan rabbimin ol demesi. sakın ümitsiz böyle negatif devam etme. tamam söylemesi kolay biliyorum bende zaman zaman kendime eziyet ediyorum ama sen şimdi tam tedavinin ortasında böyle yaparsan çok zarar verirsin kendine. mucizeler bizler için unutma. hiçbirşey tesadüf değil. öpüyorum seni.

bende adetimin tam olarak bitmesini bekliyorum. hafta sonuna doğru gitmiş olurum doktora. bakalım ben ne ile karşılaşacağım.

:)) canım tüp bebek merkezleri sayfasında araştırma yaparken buldum kendimi..yani normal olmadığım kesin.eşimde ingilteredeki bi merkezden bahsediyodu dün:) inanırmısınız onun hiç umudu yok...negatif fikirli iki insan bu kadar denk gelebilir..ama ilk günlerdeki gibi değilim.sanki dokotrun umutsuz konuşması stresimi azalttı..ne bileyim karışık bi durum..herşey kader kısmet..

evet helsacım bizde bebişini merak ediyoruz ama sağlığından şüphemiz yok..cinsiyetlerini merak ediyorum ben:)
benden bu aralar size sıra gelmiyo demi:) canım dualarımda meldi ve sende varsın..bebişlerinizi sağlıkla kucaklayın diye..meldiye selam söyle bizden..iyi olacak inşallah..ve eve döndüğünde iki kelam yazsın

bubuşum ya sorunum çok olunca karamsar oluyorum napiim..şimdi vakit geçiyoda,sonuç beklerken napcam bilmiyorum.. canım takip olayını bitirdinmi?planın ne?

Kizlarrr selam,

Butun gun Izmirdeydim cok sicakti simdi geldim cesmeye cok yorgunum ama yazmadan yatmak istemedim...Oncelikle Meldi ile konustum bugun cok sukur helsaninda yazdigi gibi bebisimiz bizimle... 1 hafta daha yatacakmis hastanede ne zor diymi ya kizlar nelere katlaniyoruz...insallah sonumuz guzel olur....
benim muayenem iyi gecti doktorumu cok sevdim cok seviyeli biglili guven veren birisi....hosuma giden su olduki hic amerikadaki doktorumu kotulemeden bu kendine gore yanlsi olanlari soyledi dogum kontrol hapi ile baslamalari senin gibi yumurta rezervi problemi olan hastalara uygulamak dogru degil dedi...simir testi yapti,rahimi taradi minik bor miyom var ama onemli degil tedvaimize engel degil yok olur kendi kendine dedi yumrutaliklarimida begendi ...agustos reglinin ikinci gunu beni gormek istiyor o zaman hangi yontem tedavi yoluna gidecegini belirleyecekmis....asprin verdi 25 temmuz itibariyle icmeye baslayacagim....ayrica esimden guncel sperm sayimi istedi esimd eyaptiricak mail atacak sonuclari ..agustos basida esim gelecek amerikadan....
umtuluyum kizlar kus kadar hafifledim cok guvendim ben bu adama ve tatil sanirim bana iyi gelecek...yarin itibariyle incir kurume baslicam ve ne kadar zor olsada sogan kurune....baska neler yapayim kizlar rahim temizligi icin ayrica yumruta uretimini arttirmak icin bal,tarcin,corek otu,sogan kuru ve incir kurunden baska ne yapsam acaba?
Landarchcim hosgeldin....regli olmana uzuldum tatilin iyi gecmesine sevindim cnm...
Bubuscum sanada selam guzelim....
Kizlar hepiniz merak etmissini eksik olmayin hepinizi opuyorum....

çok sevindim cnm.en başta dr. unun içine sinmesi harika çünkü kafanda sorularla tedaviye başlasan inan gitgide moralin bozulurdu..birde şu dr. ların iyi konuşmasına bayılıyorum bizlerde az çok kendimizde olanların farkındayız tahlillerden vs.ama dan dan diye olumsuz bişekilde söylediklerinde zaten bizim umudumuz kalmıyoki. sen tedavi yöntemine dr.una güvenmişsin, inş. sonucuda çok güzel olacak:) .

meldi hamile mi??? çok sevindim. Allah'ım inşallah sağ salim kavuşur bebişine. kötü bir olay yaşadım 2 hafta önce. ödemişe kayınvalime giderken kaza yaptık maalesef. çok şükür hepimşz iyiyiz. Arda biraz korktu ve ağladı. çok korktum oğluma bir şey olacak diye.

evt cnm meldi hamile oda hastanede su anda kanama geçirdi. çok sükür bebek iyi simdilik. bütün yavruları rabbim annelerine bağışlasın.

sizede çok geçmiş olsun cnm. allah korumuş. çok şükürki bişey olmamıs. mala gelsin cana gelmesinde.
oğluşunu öp bizim için.

slm cnm.
senin adına cok sevindim. oh ne güzel güvenmen ve için rahat olarak başlaman çok önemli.
güzel bir tatil ve sonunda sağlıklı bir bebiş seninle olacak buna inan. amerikaya dönüncede havanı atarsın türk drların. :)))
kendine çok iyi bak. dualarımız seninle meldiyle onada cok selamımızı söyle. rabbim bebeğini sağlıkla kucağına aldırmayı nasip etsin.öptm.

bubuşum ya sorunum çok olunca karamsar oluyorum napiim..şimdi vakit geçiyoda,sonuç beklerken napcam bilmiyorum.. canım takip olayını bitirdinmi?planın ne?

ne kadar cok olursa olsun bitanem. biz bu kadar kendimizi parçalayınca halloluyormu hayır o yüzden rabbim neyi yazdıysa alnımıza onu yaşamak zorundayız. hiçbirşey yapmadan beklesek neyse derizki hiç gayret etmedik bu kötü durumu değiştirmek için. ama tam tersi elimizden geleni yapıyoruz. gerisi allahın bileceği şey. inşallah sınavımızı başarıyla veririz. sende önce allaha sonra druna ve kendine güven cnm. öpüyorum seni.

canım sevindim. doktordan memnun kalmak ve güvenmekte çok önemli. içine sindiyse bu bile tedavini olumlu etkiler. incir ve soğan aynı anda yapılmıyor önce soğanı ya bitincede incire başla.

karaman cook gecmiş olsun, allah beterinden korusun. biz de tatil dönüşü ufak bir tehlike atlattık, daha once de yaşamıştık bu resmen ikinci vaka oldu. eşim uykusuna cooook düşkün, bi yerde kıvrılıp hemen uyuyan cisten. bilecik civarlarında hepimize rehavet cökmüştü ben yarı uyuyor vaziyetteydim birden gözlerimi açtım karşımızda bir araba selektör yapıyor. eşime baktım gözü dalmış bir noktaya bakıyor gözleri açık ama karşı tarafa bakmıyor. arabayı görmüyormusun diye bir çığlık attım son anda sağa kırdı yüzü bembeyaz oldu. benm beynim zonk zonk az daha bayılacaktım. yolu tek yön sanmış zaten bir süre karşı yön boştu bir kamyonu sollarken gözü hız ibresine takılmış karşı yöne hiç bakmamış. işin en kötüsü hiç fren yapmadan bodoslama kafa kafaya çarpışacaktık allah korusun.

bu sabah doktora gittim, prof muane etti ameliyat raporuma baktı pataloji raporunu inceledi ve karar şu biran önce hamile kalmamı sağlayacaklarmış. sadece bir kez iğneli aşilama yapalım eger tutmazsa tüp bebek yapalım dedi. tüp bebek ünitemiz kurulmak üzere sana yetişir dedi. vajinal ultrasonla baktı farklı büyüklükte foliküller var dedi. bunları iğne ile büyütürsek işimize yaramaz dedi. bu ay doğum kontrol hapı kullan adet olunca gel dedi. doktorun acelesi vardı cocuklarını okuldan alacakmış apar topar çıktı ben kalakaldım.. asistanına dedim ki ben oks kullanmak istemiorm, tek seferlik bir deneme için kullanmama değmez dedim. siz bilirsinz o zaman doktorunuza söyleyin dedi. ayrıca ben orda tüp bebek te yaptırmak istemiorm böylece fakülte defterini kapatmış oldum. şimdi istanbul tüp bebek merkezine gidip biran önce kan verip genetik testi yaptırmak istioyorum doktorum ameliyat ve pataloji raporlarını gösteririm. test 1 ayda anca çıkar o arada tüp bebek raporumu almak için koştururum ve sonbahar da ikinci denemeye başlarız kısmet olursa. prof a muane sırasında benden daha once 4 yumurta toplandığını söyledim, endometriozis yüzünden dedi. peki şimdi sayı artar mı dedim, olabilir dedi. iğne leri baskılayan eger endometriozis ise ameliyat olduğunu için muhtemelen sayıda artış olur dedi. kızlar ben yaş bir acu uzmanı buldum fakat emin olamıyorum acaba güvenilir mi değil mi diye, bi konuşucam ama ne zaman başlamam gerekiyor tedaviden 1 ay once mi yoksa tedavi ile eş zmanlı mı?

Kizlar iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkurler...insallah hepimiz iyi olacagiz...karaman cok cok gecmis olsun...vallaha ben acayip korkuyorum trafikten 10 yil turkiyede araba kullandim ona ragmen simdi gelince elimi arabay suremiyorum sanki herkes ustume ustume geliyormus gibi geliyor...Landarch cnm sizede gecmis olsun canim yaaaa babamda direksiyonda uyumustu bir kere kaza yapmistik aman deyim....dikkatli olun...

Landarch cnm vallaha sakin bugun gittigin doktora gitme ne demek pat diye seni birakip cikmak gicik adam...sen yineistanbulda bir yere git bence canim....yapmak istemedigin hicbirseyide yapma....hayirlisi guzelim....
Gulemcim sakin benim yazdigimi dusunerek kendi tedavine golge dusurme canim her doktorun uygulamasi farkli sakin kafani takma buna...benim vucudum c ok ksitlik bir yapiya sahip degil o yzuden bende kullanmiyor ama dun dediki dilegim o ki kist olmaz yumrutaliklarinda dedi yani aslind aicinde korku var ya kist olurda diye ...yani hakli seninde doktorun kullanmasinin sebebi var..sen takilma bunlara....

Kizlar cok opuyorum

karamancım,ladrachcım ikinizede geçmiş olsun..bende çok korkarım..eşime sürekli karışırım ve her yolculukta muhakkak kavga ederiz biz..öyleki otobüz şoförüne bile yavaş git,yada sollama yapma gbisinden karışmışlığım vardır:) o yüzden genelde arkalara otururum otobüslerde çünkü öndeyken çenemi tutamam:) neyseki sizlere bişey olmamış..Allah korusun..
landarch;fakülte işleri maalesef aynen yaşadığın gibi oluyo..hep yoğun oluyolar,senin soruların havada kalırken adam çoktan başka birine yetişmek için çıkmış oluyo.tamam özeller konusunda da bizler için seçenek kısıtlı(kendi adıma) ama senin istanbul gibi bi şansın var..ayrıca doğum k. hapı denince tüylerim diken diken oluyo.bende olsam senin yerine içmek istemezdim.ha endometirozis olayından dolayı hemen hamile kalmamız gerekiyo bu doğru ama benim sorduğum doktorlar çokta paniğe kapılma gibi konuşmuşlardı..ha nedendir bilmiyorum ama son adetimde endo zamnındaki gibi mide-bağırsak ağrım oldu benim.ve benim 1 yıldır beklemem tamamen kaderin oyunu gibi oldu:) gebe kalıp kürtaj,sonrasında 3ay yasak,e sonra eşimle ayrı kaldım falan..biliyosun..bence iyi bi merkeze git,boşver tıpı..

doğru söylüyosun canım..nasıl bi mükemmelliyetle oluşuyo demekki değilmi,şaşıp kalıyorum ya..neyseki tedavi şansımız var:)

canım arkadaşlarım ben yine kontrolden döndüm,sonuçlarım 6 sağda,3 solda..soldakiler 7-4-4 gibi(çok umutlu değilmişiz ordan) sağdakiler 16-12-12-10-10-10 ebatındalar..artık hergün gideceğim.soldaki 10 ları bekleyecekmişiz.cumartesi toplarız pazarteside transfer dedi..kızlar ben adetimin 2.günü(ama merkez onu 1.gün olarak alıyo sanırım)başladım iğnelere..bu durumda yavaşta büyüseler büyüyolar..peki 2 günde embriyo oluşuyomu?ben 5 gün falan beklerim zannediyodum..herlade bozulmadan sallayacaklar içime:)))))))) of gülüyorum artık..bana fikir verin bu konuda??birde doktora kaçını toplayabilirsiniz tahminen dedim,küçük büyük hepsini toplycaz,belki küçüklerde doludur dedi:) ama 4 mm.olsa olsa 10 olcak ki oda yetmez değilmi? neyse 3-4 tane toplansa 1 i bile döllense yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…