merhaba kızlaaaaarrrrr..
tatil bitti kürkçü dükkanına geri döndüm :) ofise geldim işler birikti inşallah tatil sonrası depresyonuna girmem. hayat hep tatil olsa keşke.. tatilimin son günü yaani dün ewe dönüş yolunda adet oldumoysa çok iyi çalışmıştık bu ay. artık bahanemiz kalmadı yok riskli günü kaçırmışız yok denk gelmemiştir diye. kısmet değilmiş deyip önümüzdeki maçlara bakıcaz artık tek tesellim var o da artık adet sancısı çekmiyorum. kızlar gecmişi okumama gerek yok çünkü ben sizi heeeep takip ettim, ama maalesef yazamamadım çünkü telefondan buraya yazmak resmen işkence gibi sayfa donup kalıyor falan. meldi ye çok üzüldüm, kanamayı görünce kimbilir ne kadar korktu kıyamamm.. şuan nasıl acaba? gülemcim doktorların isterseniz iptal edelim demelerini tamamen prosedür onlar da biz de biliyoruz ki hiçbir zaman durum çoook farklı olmayacak. benm doktorum da bana istersen başka ay deneyelim dedi ama sonrasında da zaten hiçbir zaman 10 un üstünde yumurtan olmayacak, bu sayı en fazla 8 civarlarına a kadar çıkar demişti. zaten yok döllenmedi yok sağlıklı deil deyip kala kala 2-3 kalıyor, bak dew cim de 3 tane topladılar üçü de döllenmişti ve iyi kaliteydi. canm benm içini ferah tut, bol bol dua et.. helsa canm sen nasılsın? bubus um doktora gittin mi?
hoşgeldin canım. buralar çok sessizdi. ben iyiyim canım 3 hafta önce gitmiştim kontrole daha gitmedim. meraktan ölüyorum:)
meldi iyiymiş ama bu haftada hastanede kalacakmış. bebişimiz gayet iyiymiş bugün tekrar bakmışlar. bol bol dua istiyor bizlerden.
şimdiden böyle 2.arayışlarına başlama. ben daha ilkine başlamadan 2. için emrkez bakıyordum öyle negatif ola ola sonucumda negatif oldu. doktorun dediği doğru sana öncedende dedik bu işin kıstası yok. inşallah yumurtaların kalitelidir. sadece bol bol dua et gönülden iste ve kesinlikle kötü düşünceleri sil kafandan.
hoşgeldin canım. buralar çok sessizdi. ben iyiyim canım 3 hafta önce gitmiştim kontrole daha gitmedim. meraktan ölüyorum:)
meldi iyiymiş ama bu haftada hastanede kalacakmış. bebişimiz gayet iyiymiş bugün tekrar bakmışlar. bol bol dua istiyor bizlerden.
landarch hoşgeldin cnm. ne zor dimi geri dönmek o güzel yerlerden. valla ben başlayalı 1 hafta oldu hala daha boşlukta gibiyim. ben ne yapıyordum diyerek geziyorum. ama ben izinde karar verdim kendime eziyet edecek kadar stres yapıyormuşum belkide bunun bile etkisi vardır. o yüzden artık daha sakin olmaya karar verdim. sende öyle yap.
meldiye cok sevindim bebişimiz bizimle inşallah sonuna kadarda sağlıkla bizimle kalır.
helsa cnm cok selamımızı söyle dualarımız onunla merak etmesin.
deww hoşgeldin cnm.inşallah vatanının toprakları uğurlu gelir sana. iyi haberlerle gel bize.
dönüşte seni iki kişi gönderelim.
gulemmmm sana cok kzııyorum neden bu kadar yıpratıyosun kendini. sanki herşey imkansız kesinlikle olmaz dendi. sonuna kadar devam et 1 yumurta ve 1 sperm sonuçta biliyosun 3 olmuş 5 olmuş önemli değil. önemli olan rabbimin ol demesi. sakın ümitsiz böyle negatif devam etme. tamam söylemesi kolay biliyorum bende zaman zaman kendime eziyet ediyorum ama sen şimdi tam tedavinin ortasında böyle yaparsan çok zarar verirsin kendine. mucizeler bizler için unutma. hiçbirşey tesadüf değil. öpüyorum seni.
bende adetimin tam olarak bitmesini bekliyorum. hafta sonuna doğru gitmiş olurum doktora. bakalım ben ne ile karşılaşacağım.
bubuşum ya sorunum çok olunca karamsar oluyorum napiim..şimdi vakit geçiyoda,sonuç beklerken napcam bilmiyorum.. canım takip olayını bitirdinmi?planın ne?[/QUO
Gulemcim umitsiz olmak yok....bi daha sakin yeni merkez arama cunku gerek kalmayacak....
Kizlarrr selam,
Butun gun Izmirdeydim cok sicakti simdi geldim cesmeye cok yorgunum ama yazmadan yatmak istemedim...Oncelikle Meldi ile konustum bugun cok sukur helsaninda yazdigi gibi bebisimiz bizimle... 1 hafta daha yatacakmis hastanede ne zor diymi ya kizlar nelere katlaniyoruz...insallah sonumuz guzel olur....
benim muayenem iyi gecti doktorumu cok sevdim cok seviyeli biglili guven veren birisi....hosuma giden su olduki hic amerikadaki doktorumu kotulemeden bu kendine gore yanlsi olanlari soyledi dogum kontrol hapi ile baslamalari senin gibi yumurta rezervi problemi olan hastalara uygulamak dogru degil dedi...simir testi yapti,rahimi taradi minik bor miyom var ama onemli degil tedvaimize engel degil yok olur kendi kendine dedi yumrutaliklarimida begendi ...agustos reglinin ikinci gunu beni gormek istiyor o zaman hangi yontem tedavi yoluna gidecegini belirleyecekmis....asprin verdi 25 temmuz itibariyle icmeye baslayacagim....ayrica esimden guncel sperm sayimi istedi esimd eyaptiricak mail atacak sonuclari ..agustos basida esim gelecek amerikadan....
umtuluyum kizlar kus kadar hafifledim cok guvendim ben bu adama ve tatil sanirim bana iyi gelecek...yarin itibariyle incir kurume baslicam ve ne kadar zor olsada sogan kurune....baska neler yapayim kizlar rahim temizligi icin ayrica yumruta uretimini arttirmak icin bal,tarcin,corek otu,sogan kuru ve incir kurunden baska ne yapsam acaba?
Landarchcim hosgeldin....regli olmana uzuldum tatilin iyi gecmesine sevindim cnm...
Bubuscum sanada selam guzelim....
Kizlar hepiniz merak etmissini eksik olmayin hepinizi opuyorum....
bubuşum ya sorunum çok olunca karamsar oluyorum napiim..şimdi vakit geçiyoda,sonuç beklerken napcam bilmiyorum.. canım takip olayını bitirdinmi?planın ne?[/QUO
Gulemcim umitsiz olmak yok....bi daha sakin yeni merkez arama cunku gerek kalmayacak....
canım merak ettik,senden bi haber varmı diye açtım..muayenenin iyi geçmesine çok sevindim canım.anlaşılmaya ve morale çok ihtiyacımız var bizim..adetine kadar iyi bi tatil yap..kafan boş gir tedaviye.bu arada doktorunun sana söyleyeceklerini kendş adımada önemsedim,şu rezerv muhabbetinden dolayı..canım erken muayene olman iyi oldu senin..demek rezervi az olan bizlerin d.k.hapıyla başlamamız iyi değilmiş ha?ben kist falan varsa onu eritsin diye veriliyo sanıyodum..ben yaz tatilinin başında hemen başlamak istedğim için telefonla konuştum doktorla ve 2 sene önce rezervlerimi iyi bulan doktor d.k.hapı iç dedi..neyse başladım artık:)
canım inşallah dediğin gibi olur..hayırlısı...öppüyorum seni..hoşgeldin tekrar...
Kizlarrr selam,
Butun gun Izmirdeydim cok sicakti simdi geldim cesmeye cok yorgunum ama yazmadan yatmak istemedim...Oncelikle Meldi ile konustum bugun cok sukur helsaninda yazdigi gibi bebisimiz bizimle... 1 hafta daha yatacakmis hastanede ne zor diymi ya kizlar nelere katlaniyoruz...insallah sonumuz guzel olur....
benim muayenem iyi gecti doktorumu cok sevdim cok seviyeli biglili guven veren birisi....hosuma giden su olduki hic amerikadaki doktorumu kotulemeden bu kendine gore yanlsi olanlari soyledi dogum kontrol hapi ile baslamalari senin gibi yumurta rezervi problemi olan hastalara uygulamak dogru degil dedi...simir testi yapti,rahimi taradi minik bor miyom var ama onemli degil tedvaimize engel degil yok olur kendi kendine dedi yumrutaliklarimida begendi ...agustos reglinin ikinci gunu beni gormek istiyor o zaman hangi yontem tedavi yoluna gidecegini belirleyecekmis....asprin verdi 25 temmuz itibariyle icmeye baslayacagim....ayrica esimden guncel sperm sayimi istedi esimd eyaptiricak mail atacak sonuclari ..agustos basida esim gelecek amerikadan....
umtuluyum kizlar kus kadar hafifledim cok guvendim ben bu adama ve tatil sanirim bana iyi gelecek...yarin itibariyle incir kurume baslicam ve ne kadar zor olsada sogan kurune....baska neler yapayim kizlar rahim temizligi icin ayrica yumruta uretimini arttirmak icin bal,tarcin,corek otu,sogan kuru ve incir kurunden baska ne yapsam acaba?
Landarchcim hosgeldin....regli olmana uzuldum tatilin iyi gecmesine sevindim cnm...
meldi hamile mi??? çok sevindim. Allah'ım inşallah sağ salim kavuşur bebişine. kötü bir olay yaşadım 2 hafta önce. ödemişe kayınvalime giderken kaza yaptık maalesef. çok şükür hepimşz iyiyiz. Arda biraz korktu ve ağladı. çok korktum oğluma bir şey olacak diye.
Kizlarrr selam,
bubuşum ya sorunum çok olunca karamsar oluyorum napiim..şimdi vakit geçiyoda,sonuç beklerken napcam bilmiyorum.. canım takip olayını bitirdinmi?planın ne?
Kizlarrr selam,
ne kadar cok olursa olsun bitanem. biz bu kadar kendimizi parçalayınca halloluyormu hayır o yüzden rabbim neyi yazdıysa alnımıza onu yaşamak zorundayız. hiçbirşey yapmadan beklesek neyse derizki hiç gayret etmedik bu kötü durumu değiştirmek için. ama tam tersi elimizden geleni yapıyoruz. gerisi allahın bileceği şey. inşallah sınavımızı başarıyla veririz. sende önce allaha sonra druna ve kendine güven cnm. öpüyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?