Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım yaş bir acu uzmanı ne? anlamadım ben:)

canım bence vakit kaybetmeden düşündüğün yere git ve görüş, birde akupunkturu düşünüyorsan tedavi öncesi başla.

kızlar bu topicte bir sessizlik hisediyorum,
kekecb nerdesin sen? neden yazmıyorsun? cernm, badezuzum ve aramıza yeni katılan arkadaşlar nerdesiniz?
gülemcim kontrolun ne zaman?

kızlar bu topicte bir sessizlik hisediyorum,
kekecb nerdesin sen? neden yazmıyorsun? cernm, badezuzum ve aramıza yeni katılan arkadaşlar nerdesiniz?
gülemcim kontrolun ne zaman?

:)kendi adıma bende bi değişiklik yok tedavi konusunda resmen nadastayım:) bayramda bende kaçıp biraz kafa dinliycem .tedavi olmayınca daha çok kurup düşünüyorum galiba...sadece kızları takip ediyorum şu ara..sende tekrar hoşgeldin cnm...inş. yeni hamile haberleriyle topic canlanır...istanbul tüp bebek demiştin galiba aret beydemi başlıycaksın..bende onunla engin bey arasında kalmıştım bi ara...

karamancim baslik olarak seni attim cunku bugun meldi ile konustum rahime dikis atacaklarmis senin dikisi hatirladik korkmustun cok ama kolay gecti demistin Meldi rica etti sorarmisin karaman'a nasil bir surecmis diye sordu?
bize hemen cevap yazarsan seviniriz. sagol cnm

kzilarcim selam,

landarch katiliyorum herkes pek bir sessiz sanirim hepimiz gulemden gelecek guzel haberlere konsatre olduk..helsa sen nasilsin cnm?hersey yolundami endiselerin sanki biraz azaldi ne dersin?

Meldi bugun aradi akapunkturu soyluyor israrla ben cokokudum gercekten cok faydali ancak tedavi oncesi olmasi gerekiyor landarc bak sende arastirmissin kesin yaptir guzelim meldi cok memnun ...benim pek firsatim olmadi bu duruma bari sen yap....
hergun bir bardak adacayi icmemi soyleid birde civan percemi supermis gidip alcma bugun hemen ....kiyamam hastaneden beni aramsi bunalri yapiyormusun diye...ne sekersiniz hepiniz ya vallaha....

gulemcim iyi haberlerini bekliyoruz dunku yazdigin rakamalr gayet iyi gorunuyordu insallah devami gelsin cnm...

deww meldiye cok selamımızı söyle. arkasında ona dua eden kaç kişi var bak. rabbim bir an önce sorunsuz hastaneden ayrılıp evine geçmeyi sonrada bebişini kucağına almayı nasip etsin.
yaz dönemi ya heralde sessizlik ondan. bende dr randevumu ayarlamaya çalışıyorum. neyle karşılaşıcam cok merakediyorum kafam allak bullak. ameliyattan sonra hamileyim diye giderim diye hayal ederken yine olmadı diyerek gidicem o beni çok üzdü. hayırlısı bakalım.

canm olsun illa ki tedavi olmamız yada bir değişiklik olması gerekmiyor burda birbirimiz en iyi anlayan kadınlar olarak sürekli paylaşım halinde olalım. hep tedavi konuşacak değiliz başka şeyler de konuşabilirz ama gündemizi hep çocuk olduğu için genelde konu hep aynı oluyor :) canm istanbul tüp bebek merkezinde ilk denememi yaptırmıştım mart ayında maalesef kimyasal gebelik oluştu. ikinciyi de aynı merkezde düşünüyourm çünkü aret beyi çok sewdim bana güven veriyor. tedavi sırasında kontrollerime giderken hep pozitiftim yumurta sayım çok azdı ama doktorum hep espiriler yaptı olumlu taraflarımı hep ön plana çıkardı. yaşın genç mutlaka hamile kalacaksın diyerek beni motive etti. ben uzgun bi şekilde neden böle neden az yumurta var dedikçe o bana saçın neden kumral gözlerin neden kahve diyerek benimle dalga gecti :)))

bubus cum seni o kadar iyi anlıyorum ki, doktor bana ameliyattan sonra ' artık hamile kalman için bir engelin yok bu ay bile olabilir' dediğinde sanki yeniden doğdum.. ameliyatın üstünden iki regli gecti ve ben her ay olacak sandım. aşilamalarda bile bu kadar umutlu değildim.

öyle cnm evet ama ben hep burlardaydım gülemin tedavisine dewynin gelişine meldinin rahatsızlanmasına hep yazdım sadece tedavimle ilgili değişiklik olmadığından o konuda sessizim yoksa buralardayım:)aret beyi eşimin gittiği ürolok tavsiye etmişti..bize gelen kimi yollasak dönüp teşekkür ediyolar demişti..malesef gidemedim ama halen aklımın bir köşesinde..eşimi ikna edersem o ketum dr.u bırakıp aret bey veya engin beye gitmeyi düşünüyorum...çünkü kadına yönelik tedavilerinde başarılı olduğunu biliyorum ...belki beraber gideriz kontrollere:)

slm kzılar...landarch canım valla siz yokken daha sessizdik..benim paniğimle uğraştı kızlar(hadi yırttın) neyseki herkes burada..bu arada dediğim doktor o aret dediğin doktordu canım.geçen gün dedimya basında haberleri varmş diye..ama iyice baktım iyi bi doktormuş,iletişiminden bahsediyo herkes..ne güzel ya..benim muayene olduğum adamı bi görseniz.hiç konuşmuyo..moral vermeye çalışıyo ama kısa cümlelerle:) merkezde istediğiniz anda doktorunuzu değştirebilirsiniz dediler.hemen eşime baktım;köprü geçerken at değiştirilmez dedi:)))) aman iyi dedim bende hiç konuşmam o zaman..biraz sakin davranmaya çalıştım..şu akapunkturla hiç ilgilenmedim bak pişman oldum..neyse sonuna geldik..ama bi bayan bahsetmiş birinden hangi sayfada unuttum,bu akşam bakayım ona..isitanbuldaymış hem..değerlendirirsin:))

bubuşum bende senden çok umutluydum halada öyleyim..yani bi frekansı tutturamadın o kadar:) benim kadar sebebin olsa şundan bundan diye düşünürdün,öle yada böle hamile olacaksın,temizlediler içini..ama bu işlere bulaştık nasılsa gebe kalmadan oluruna bırakmamalıyız canım..sen git doktoruna,başlarsın bi yerden..

dew öncelikle meldiye salamımızı ilet,dualarımız onunla..
sen nasılsın?tatil nasıl gidiyo?senin tedavin süper geçecek içme doğuyo..izmir bebeği olacak o...

helsa canım iyisin dimi artık? oğlun diyesim geliyo:) bebiş nasıl? bak üzmüyo çocuk seni sende pimpiriklenme

kızlar hakkaten kekecb nerde ya???? acaba okuyup okuyup çıkıyomu?çünkü merak ediyodu bizi mutlaka!

evet gelelim bana..kızlar solda 2 tane 7 var..bunların canlı olmadıklarından eminim dedi doktor.yani gözden tamamen çıktılar..sağda 16 mm-ve 12 mm.arasında 5 tane..istediğimiz bunlardan en önde giden 4 ünün işimize yaraması dedi.rahim 8-9 mm.varmış..o iyiymiş...bugün yine geliştirici ve cetrotide yaptım..günde 3 iğne..her tarafım morardı..yarın yine kontrol..muhtemelen yarın çatlatma iğnesi..c.tesi toplama..pazartesi transfer...merkezde 3.gün transferi yapılıyo genelde..bi bayanla tanıştım,tüpler tamamen kapalıymış ve 7.denemsinde bebeği olmuş..ee dedimm.o evde biz dondorulmuşla kardeş deniyoruz dedi..sakın yılma.. olur falan..öle işte..serüvenler dinledim..mücadeleler..inşallah bizimki uzun sürmez..

gülemcim nasılsın canım?senin gelişmeleri okuyorum ama çok fazla cvp yazamıyorum.gülem inanırmısın ben hep senden bu ay olumlu haber duyucaz diye düşünüyorum içime öyle doğuyor.inşallah..önemli olan kaliteli yumurtalar elde edilmesi sayıları çok da önemli değil inşallah tutacak Allah emeklerimizi boşa çıkarmayacak.benim yarın yumurta toplama işlemim yapılacak sabah 8:30da biraz heyecanlıyım hafta sonuna denk geleceği için cuma yaparlarmı bilmem ama büyük ihtimal transfer pazartesi yapılacak.çok garip ama asla rededemeyeceğim bir iş çıktı karşıma salı işe başlıyorum.yapacak birşeyim yok inşallah tutar ama tutmazsa diğer tedaviler için çalışmam gerekiyor.riske alamadım Allahım inşallah yardım eder dayanabilme gücü verir

canım ne diyeyim bilmiyorum,inşallah tutar..seninde hayırlı olsun canım,hem işin hem tedavin..8 inde muayene olcam demiştin beni solladın vallahi:))) ne durumdasın? yumurtalar ne alemde:) bu arada sana özeldende yazmıştım..kolşisini kullanıyomusun hala?gebelik durumunda napacaksın?doktorun ne diyo?okumakla kalma ama,arada yaz..

canım evet hala sabah iki akşam tek olmak üzere kullanıyorum doktorum içmemde sakınca olmayacağını ve kolşisinin gebelik üzerinde kanıtlanmış bir risk taşımadığını söyledi ona güvenmek durumundayım açıkçası bırakmayıda göze alamam atakları düşünemiyorum bile...gebelik durumunda doktorum ne derse uyucam ilaç konusunda.yumurtalara gelince 18 inde muayene oldum en son dün çatlatma iğnemi oldum bugünün boş geçeceğini söyledi doktor.yumurtamın en büyüğü 23 tü 18.inde.sol taraf daha iyi çalışmış 3 tane 22 23 21 vardı diğer tarafta 14 15 15 altı tane olması yeterliymiş zaten prosedüre göre.ben devlet güvencesinden yararlanıyorum ya şartmış yani.ama dediğim gibi bu yumurtaların kalitesi çok önemli büyüklüğü değil.inşallah iyi kalitedir.ben özeldeki msjını almadım yani görmedim tamam yazıcam bundan sonra diğer arkadaşlarada inşallah Allah yardım eder ve hepimizin yüzü güler artık .sanırım dew var değilmi birde tüp bebek yaptıracak olan meldiyede çok üzüldüm ama iyiye gidiyormuş çok çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…