Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hakkaten kekecb nerde ya???? acaba okuyup okuyup çıkıyomu?çünkü merak ediyodu bizi mutlaka!

Canlarım günaydın,
Burdayım tabikide sizden haber almadan güne başlamıyorum bile , sessiz sessiz takip ediyorum sizi .
Gülemcim sakın sakın moral bozmak yok , hep iyi düşüneceksin , iyi hissedeceksin, inşallah tedavin istedinğin gibi sonuclanacak , bize tek gereken 1 yumurta 1 sperm gerisi yaradanın mucizesi , olucak inşallah

meldi canım ya iyi olmasına sevindim , allah onuda bebişinide korusun , malesef arzulalana ulaşmak için hamiş kaldıktan sonra bile zor yollar bizi bekliyor , allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Landarch'cım bubuşum kıskandım sizi tatildeyken valla , çok sevindim tatilinizin iyi geçmesine , bu moralle hangi yoldan olursa olsun en kısa zamanda bebişlerinize kavuşacaksınız .

Benim tatilime daha çok var bayramdan 1hafta önce ayrılıcam bayramla birleştiricem tatilimi ( 15 gün hehehe:) )
bebiş için kendi kendime bişeyler yaptım bu ay ada çayı içtim , havuç suyu içtim taze taze , incir kürü yaptım ama 2-3 gün , yürüyüşler yaptım ve 15 gün akıntımı gördüm ( yumurta kıvamında ) akşamınıda değerlendirdik ama ne olur sonuc bilemem artık şaşırmıyorum açıkcası , umut varmıdır yok mudur bilemem , gögüslerim çok şiş ayın 27 bekliyorum hayırlısı artık , bu 2 ay bişey olma ise eylül ekim gibi 3 aşılamayı düşünüyorum , ondan sonrasıda allah kerim , ne yapalım bugünümüze şükür.

Kızçelerim sizlerden çok güzel haberler bekliyorum , hiçbir zaman moral bozmak yok , yola devam :)
hepinizi çok seviyorum
yazamasamda buralardayım merak etmeyim
işlerimde çok yoğun yaz sıcağında da hiç çekilmiyor valla
öpütmmmmm hepinizi

günaydın kızlarrrrrrr,
kekecb sni aşağıda görüyorum artk yazarsın diye umud ediyorum kızlar dün akşam meldi için iyi dileklerde bulunurken aklıma geldi cinsiyeti artık belli olmuştur bebeğinin, çünkü meldi den sonra bir kuzenim hamile kaldı ve dn kızı olacağını öğrendi. Allahım nasıl bir heyecandır nasıl bir mutluluktur bu, Allah bize de nasip eder inşallah.
Gülemcim bende tedavinin olumlu sonuçlanacağını en başından beri hisediyorum. Dun akapunktur uzmanı ile telefonda görüştüm, bana neden acu düşündüğümü, doktorumun mu tavsiye ettiğini sordu. bende hayır doktorum değil, bir arkadaşımızın şiddetle tavsiye etmesi ile dedim. Arkadaşınız çok haklı çünkü hormonal sistemi stres çok etkiler dedi. Transfer sırasında anne adayının yaşadığı stres rahmin bebeğe elverişsiz hale gelmesini sağlar dedi. Adam konuşurken transfer sırasında bacaklarımın titremesini, transfer için beklerken duş almış gibi ter atmamı hatırladım. Bana uygulayacağı tedavi şöle olacakmış, tedavi olacağım ay tahmini regl zamanımdan bir ay once ilk seansa başlayackmışız. haftada iki seans olacakmış ve toplamda 7 hafta sürecekmiş. tedavimin içine de girmiş olacak yaani. fiyatı da çok pahalı gelmedi, 10 gün sonra doktorumla görüşmeye gidicem ameliyat raporlarını falan göstericem o arada açıklarım acu olacağımı da. dhea kullanmamı veya başka bir takviye önerirse onları da sorucam.

evet bir akupunkturcu daha :)
nasıl oldu, ben hep kim hangi sehirde karistiriyorum, istanbuldaydin degil mi sen canım ?
ama meldi izmirdeydi, dew sen meldiyle gorustugunde sorar mısın akupunkturcusunun ismini ?
bir de kulagim bantli mi gezecegim, soranlara ne diyecegim acaba
ben bu ay dkh kullanmaliydim ama doktorumu dinlemedim. yerine civan percemi alacaktim ama o da denk gelmedi, bostanlida aktar bulamadim, ksk carsiya da gidecek firsatim olmadi 20gundur, cok tembelim cook.
ilk asilamam yapilacak agustosta galiba. ve agustosta hamile kalirsam nisan-mayis gibi cocugum olur, guzel vakitler; cok sıcak olmayacak bebegimi beklerken. gunler kisa olacak, bol bol uyurum artık. eminim cok uykucu olucam hamile kalinca. uyumak icin firsat yaratacim cunku. cok umutluyummm cooook. cok seviniyorum az kaldi ilk asilamaya.
facebookta gordum, ilkokuldaki en samimi arkadasimin kizi olmus. o da benden 3 sene sonra filan evlenmisti. ya cocuk yapmaliyim, hepimiz cocuk yapmaliyiz; bazen gozum donuyor; israr edeyim doktora, ikiz yapalim, isi birakayim, sabah programi izliyeyim evde diyorum. ama cocuklar buyuyunce nolacak, oyle sikildik ki, bu sene o muydu bu muydu derken tatile bile cikmadik. gecen gun kasim-aralıka yurtdisina bilet aldim shengenim bitmeden gidelim gezelim diye; bir de kayak yapalim diye elaziga aldim bilet; kocam senelerdir snowboard istiyor, hep son dakika uludag planlarımız suya dusmustu, . palandoken filan olsa daha iyiydi ama elazig geldi; nasil gozum donmusse onu aldim. hic o tarafli olan var mi, bilen var mi oralari ? pegasusta 23 tlden basliyor yurtici ihtiyaci olan varsa baksin derim.

cerenm bende sordum meldiye kualkta bantlami geziyorsun diye ama oyle degilmis el ayak parmak uclarindan seans sirasinda akim vererek yapiyormus meldi istedigi icin kulagina takilmis igne istemezsen koymuyormus yani yontem biraz farkli meldiye sorup sana yazarim ismini....

canm cooook sewindim yazını okuyunca, resmen morelin yerine gelmiş harikaa bişey buu.. ne yapıyorsan aynen devam et bak işe yaramış ki yumurtlama akıntısını görüyorsun. ben bir dönem her ay o akıntıyı aşırı yoğun bir şekilde görüyordum, hani yumurtanın sarısıyla beyazını ayırırken zorlanırız ve sonra akı löppp diye düşer ya aynen ole oluyordu :))) ama son 5 aydır o şekilde gelmiyor yaani geliyor ama zayıf löpp die gelmio.

kızlar şimdi ben adetin 3.günü doktora gittim ya hani acelesi vardı ayak üstü baktı demiştim. ben monitörde diğerlerine göre baya büyük bir folükül gördüm ama doktor ölçmedi direk doğum kontrol hapı kullan yumurtalar aynı büyüklükte olmazsa iğne tedavisi yapamayız dedi. şimdi bu yumurta değil de kist olabilir mi? bügün adetimin 5.günü ve az once wc de yumurtlama akıntısı farkettim az miktarda. dün akşamdan beri pet kullanmıyorum ve çamaşırım hep ıslak su gibi akıntı var. benm niyetim adetin 9.gününden itibaren çalışmalara başlamaktı ama acaba daha erkene mi alsam naapsam

canım özlede yazmışım aynı soruları..neyse sağol cevabın için..arada buraya uğra.demek sende de 6 tane.innşallahh biri bebeğindir,sağ salim pozitifi alırız:) ben kolşisini içmiyorum.doktor bırak dedi..sonuca kadar içmiycem..sonrasını o zaman düşünürüz dedik..çok şükür iyiyim ama..inşallah ihtiyacım olmaz ama ağrım olursa sonuç beklerken içerim napayım..sendende cesaret aldım iyi oldu,sağol:) evet canım meldi iyi,inşallah daha iyi olacak,herşeyin yolunda gitmesi için dua ediyoruz..

canımm biliyordum bi yerlerden bizi gözetlediğini:))) iyi barii kaybolma ama arada yaz..demek bu ay ihtimaller var ha?canım inşallah bize müjdeyi verirsin..banada dua et olurmu?

kzılar doktorum kararsız kaldı,en büyüyü 17 mm.de kalan yumurtalarım için bi gün daha ilaç verip vermemekte kararsız kaldı yeni..neyse merkezin sahibi olan doktor muayene etti..e2 düzeyime bakıldı.bugün çatlatma iğnesi,c.tesi toplama,p.tesi transfer dedi.çünkü arkadan gelen 15 likler yetişsin derken öndeki 17 liğim fosss olabilirmiş:) beklemekten sıkıldım orda,nasıl biliyosanız öle yapın dedim.2 yıl önce beni NORMAL bulan doktor(ikinci muayene eden) şaşırdım dedi,nasıl bu hale geldin:))))))))))) hahaha...moralim bozuk değil,aksine baştaki karamsarlığım bile kalmadı,yani biri umut veseydi daha endişeli olacaktım,böle iyi...Allaha bırakıyorum herşeyimi:)) akşama gene uğrarım..

hadi hayırlısı cnm..hiç sıkma canını her sıkıntının ardından bir ferahlık olur. sende inş.bebeğinin müjdesini alıcaksın..dr.ada sen nazar değdirdin deseydin ne saçma sorular bunlar cnm bence önceden adam akıllı bakmamıştır şimdide böyle diyodur ..hepsi aynı..neyse hayırlı uğurlu devam etsin tedavin cnm güzel haberlerle gel inş.

Landarch benim bi arkadasim var surekli deniorlardi filan bir turlu olmuyordu bu bizim yumurtlama testlerinden aldi ve basladi yapmaya gorduki herkesin 12 ile 14 arasi olur biliyorsunuz oratay ciktiki kizin yumrutalama gunu 8.gunu oluyormus ve iki oglu var ikisinide 8.gun iliskiye girerek elde etti bilgine :))))

Simdi oraya ucup bi kafa tacagim ben o herife kendine gelecek....ya bunlar ne bicim doktor yahu...aksam aksam cikti tepeme sinirlerim ne demek 2 senede nasil bu hale gelmis nasil bir cumle bu gulemcim gul tabi hic sinirini bozma guzelim...bak gor o yumurtalardan birisini senin minigin olacak...cumartesi dualarimiz seninle pazartesiye insallah nur topu gibi bir embriyo transfer edilecek...gor bak....

merhaba kızlar

LANDARCh sessizlik var dedi birden canlanmış burası. uzun zamandır ilk defa geçmişi okumak için sayfalar atladım:) meldinin daha cinsiyeti belli değil, bu aralar belli olur herhalde. Ayrıca doktoruna güvenmende çok güzel, zaten tanınmış iyi bahsedilen bir doktor Aret bey. güvenmekte tedavide çok etkili bence. ben çok güvensiz huzursuz bir tüp bebek tedavisi geçirdiğim için insanın içininde rahat olmasının önemli olduğunu düşünüyorum.

BUBUŞ canım sende ne hoşuma gitmişti biliyormusun her ay çok umutlu oluyorsun beklenti içinde oluyuyorsun yılmıyorsun, çok güzel birşey bence bu tedavi esnasında sana artı olarak dönecek çünkü başarıda inanmakta çok önemli. meldiyle konuşurkende bahsetmiştik, onun için sakın negatif düşünme ve böyle öncekiler gibi umutlu olmaya devam etki daha çabuk olsun.

GULEM canım artık yolun sonuna geldin, inşalah güzel olacak. artık rahatlamada sevindim ama bunu baştan yapsaydınya:) bizi habersiz bırakma sakın bekleme sürecinde.

DEW canım yarın kontrolüm var 3,5 hafta oldu en son kontrolümden öyle bir heyecanlıyımki anlatamam. biraz daha sakinim meldiden sonra çok söylenmeyim dedim evhamlı oldukça kötü düşündükçe başa gelmeyen kalmıyor çünkü.

BADEÜZÜM bence eşini kandır ve bir an önce yeniden başla birşeylere, bence kaybedecek zamanımız yok. sonra birden panik oluyorsun neyapacağını şaşırırıyorsun. ben öyle oldum daldan dala doktordan doktora atladım hep yanlış kararlar verdim yanlış doktorlara gittim.

sağol canım,hayırlısı tabii..beni bir kerede görmedi bu adam,2 kere gittim..ilkinde 7-8 ay olmuştu denemeye başlayalı,bi kan değerlerime falan baktırayım dedim fsh 12 çıkınca bulunduğum yerdeki doktor beni korkuttu(iyi yapmış aslında,çok kızmıştık tüp bebekten çıkınca,kadına bak bişeyim yokmuş korkuttu diye:)) gittik paldır küldür tüp bebek merkezine.anlatırım ya hep...güldü,normal herşey 1 yıl deneyin öle gelin dedi..sevindik,çıktık..1 yıl bitti bişey yok,bu arada intenetten ovülasyon olayını okuyorum bende yok hiçbiri..tekrar gittik..gene aynı şeyler.eşimde morfoloji %3 çıkmıştı üstelik(şimdi hemen tedavi oluyo insanlar) normal olur sizin dedi..doktor bey ben kendimi normal hissetmiyorum,kadınlar akıntı yaşıyolarmış vs.. bende onlar olmuyo dedim..güldü gene..bi moral bi moral..çıktık..işte canım şimdi şaşırdı,hayret ya sol tarafın neden cevap vermiyo dedi...içimde tutamadım,iki sene önce herşey normal demiştiniz başıma gelmeyen kalmadı dedim..nasıl biliyosanız öle yapın dedim..yani burada kötülüyo gibi oluyorum,antalya ve civarındaki en iyi doktor..çok iyi bi adam..insana tuhaf bi biçimde güven veriyo. mardinden,d.bakırdan gelenler var..başladık bi işe,sonumuz hayır olsun..

çok iyi anlıyorum cnm bende 1 yılımı harcadım bir dr. yüzünden. düşük yaptıktan sonra gidince sorun sende ,eşin görevini yerine getirmiş seni hamile bırakmış sen taşıyamamışsın deyip duruyodu..tabi eşimin aileside bunu duyunca artık neler demedilerki.sonradan 2 kimyasal yaşayınca başka dr.a gitmiştim. ve sorunun eşimde olduğu çıkmıştı ..bunların hepsini yaşayıp göreceğimiz varmış..beterinden saklasın Allah..inş. bu çketiklerimizin mükafatını da en güzel şekilde verir.

canım hiç bozmuyorum moralimi..yani merkez ve doktordan öyle memnun ki insanlar.yukarda da yazdım..kalabalık zaten..doktorun bi bildiği vardır deyip moral bulmuştuk bu yıla kadar.yani para derdi olmayan bi adam.evet tabii parasını alıyo ama normal yolla olması için kapıdan çevirdiği bitek ben değilim:)
hala toplananların canlı çıkmaması ihtimali var kafamda..ama hiç endişeli değilim.tuhaf bi savunma mekanizmammı oluştu bilemiyorum,olumsuzluklar güçlendirdi beni..orda tanıştığım bi bayan (7.denemesinde ilki tutmuş,dondurulmuşlarla ikinciyi deniyomuş) takmamaya başladığında oluyo evet,ama o zaman çok acı çektikten sonra geliyo dedi:) baştan takmaman mümkün değil,bekle bi süre sonra güçlü hissedeceksin kendini,işte o zaman geliyo bebek dedi:) aynı öyle bi durumdayım..güçlü gibiyim)

helsacım bugün cinsiyeti belli olacakmı? belki görünür? ayy çok heyecanlı,süper bişey..ben erkek diyorum bu arada..bize yaz hemen...
bende ikna oldum diyelim durumda..iyiyim yani..istediğimde gözyaşlarımı tutabiliyorum artık,bu benim için İMKANSIZ bişeydi çünkü..demekki ilerleme kaydetmişim..ağlamıyorum ama bu seferde boğazım acıyo çok..sizinde olurmu hiç:)) neyse dışardan güçlü görünmek bile iyi geldi..ortalıkta ağlayan bi tiptim çünkü:))

gülem cim doktorun demekki 1 yıl once daha fazla sayıda antral folikül görmüştü ama bunların hepsinin de ilaçlara cevap verecek hali yok. aret bey beni muane ettiğinde toplamda 8-10 yumurta toplarız demişti ama iğnelerle sadece 5 yumurta gelişti diğerleri yerinde saydı. ben inanıyorum ki ikinci bir tedaviye gerek kalmayacak bebeğine kavuşacaksın

dew cim ne güzel arkadaşın o tespiti ile iki cocuk yapmış. ben ovulasyonumu takip edemiyorum yaa o yüzden dün eşime de dedim adet dışındaki her iki günde bir çalışalım ne olur ne olmaz zaten tüpe kadar önümde iki ay var.

evet canım,çok iyi hatırlıyorum sağda 11,solda 9 demişti..bu sefer sağda 5,solda 4:))) canım inşallah dediğin gibi olur...sabah 8.30 da alacaklarmış..korkmuyorum.umutsuz konuştukları için heyecanım bile yok oldu..amannn....
canım şu ovülasyon günlerinden benimde şüphem var..evet belki bu durumda benim kendiliğimden olduğum ovülasyondan ne hayır gelir bilmemde oda oluyorsam tabii:)) ;bende adetimin 8.ve 9.günleri yaşıyorum akıntı ve kasık hassasiyetini.3-4 ay üstüste aynı oldu.sen adetin kesilmeye başladığı gün başla çalışmalara..herşeyiniz normal artık bubuşta öle,temizlendiniz gününü tutturamıyosunuz belli:) çalışın 2-3 ay daha..sonra başlarsın olmazsa..

Son düzenleme:
kızlar bebeğin kalbi durmuş akşam kürtaj oldum. hiç belirtim yok diyordumya demek ondanmış 2,5 hafta önce durmuş. ben artık tükendim çocuk sayfasını kapattım 3,5 yıldır evliyim bunun 3 yılında tek hayatım bu oldu, aile düzenim kalmadı eşim orada ben burada, başka şeye odaklanamadım sonuç 3 kayıp. Nasipse zaten Allah verir benden bu kadar artık hiçbir çabam olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…