Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim çok geçmiş olsun , söyleyecek bişey yok malesef , allah sabır versin , herşeyde vardır bir hayır demekten sebat ettekten , yeradana sığınmaktan başka bir çaremiz yok , biraz ara vermek gerçekten iyi gelicektir.

geçmiş olsun cnm gerçekten çok üzüldüm..lütfen yıpratma kendini herşey çok yeni olduğu için böyle söylüyosun...bitirmek gibi şeyler söyleme lütfen..ara verirsin kendini toplarsın..evet hayatımızın odak noktası oldu bu çocuk meselesi doğru belikde o yüzden üzüntüsü fazla oluyor..dediğin gibiAllah ne zaman ol derse o zaman olucak sadece hayırlısını istiyoruz .demek seninde hakkında hayırlısı buymuş.kendine çok dikkat et olurmu cnm kürtaj sonrasını çok iyi bilirim..enfeksiyona çok açıksın üşütme kendini ve üzülme neoluur

canım benim, cok uzuldum. bu kadar sevindikten sonra nasil acimistir canin. esin uzakta mi nasil anlamadim? aslinda esine cok ihtiyac duyacagin gunler, mumkunse yaninda olmaya calis. bir de daha dun aksam olmus, cok yeni, cok taze acin ama lutfen boyle konusma. umutsuzluga kapılmak icin cok erken ki daha.
dusugun neden kaynaklandiginin anlasilmasi icin test isteseydin mutlaka. orada yapilmiyorsa zaman kaybetmeden baska doktor, hastanelerle gorusmende fayda var. sonucta bu arastirma ceninden ve rahim dokundan yapiliyor bildigim kadariyla.
su arastirmayi yap lutfen sonra da biraz dinlen; imkanin varsa tabi.
biraz dinlen, biraz hava degisimine git; bir akrabana, bir arkadasina, farkli seyler dusunup ,yapabilecegin bir yerlere git. kendini sadece sen tedavi edebilirsin.

helsa çok üzüldüm canım
ama ne olur kendini hiç yıpratma üzücü şeyler düşünme
sen hiç olmazsa bu mutluluğu tattın hamile kalabiliyorsun
ama ya ben 3 yıldır hiç tık yok
hamile kalabiliyormuyum onu bile bilmiyorum.

Lütfen canm kendini üzme
Bundada bir hayır vardır.
gerekli testlerini yaptır, sakın kendini bırakma.
İnşallah hepimiz birgün bu mutluluğu tadacağız.
topiğimizin adından ilham alarak umudumuzla elimizden ne gelirse yapacağız
lütfen hiç bişey bitmedi henüz.

nasıl ya?canım ne diyosun?nedeni ne peki?kan sulandırıcıda vuruldun değilmi bu sefer?çok üzgünüm ya..hayret..ne diyeyim bilmiyorum canım.tabiiki yolun sonnda değilsin,acıtır içini ama bu anne olamayacaksın anlamına gelmiyor..dinlen bi süre..ama lütfen oluruna bırakıpta araştırmasız bekleme..mutlaka sebebini öğren.çözümü neyse ona göre davranırsın..bizi haberzi bırakma sakın.çok çok öpüyorum canım..

helsa canm sana mail attım, cok garip bir haldeyim.. teselli cümleleri anlamsız geliyor, Allah hepimize sabır versin..

gülemcim dualarımız seninle, burda mutluluğu, heyecanı, üzüntüyü, mucizeyi gördük. inşallah seninle tekrar coşarız, mutluluğumuz tavan yapar. hepimizde umut tohumları can bulur

Helsacim canim telefonda konustuk ama buradan da ikis atir yazmak istedim....cok cok cok uzgunum nasil bir umuttun sen bizim icin bilemezsin ama herzaman diyoruz ya her iste var bir hayir diye bilemezsin allah seni neyden korudu o yuzden kendini dinlemeden biraz kafani toplayacak moralini duzeltecek birseyler yapman lazim...kendini dinlersen iyi olmaz senin icin lutfen kendini yipratma....kalbimiz seninle guzelim....

Gulemcin transferi vardi bugun umarim hersey yolunda gider gulemcim senin icin....umarim bi ara gelir iki satir yazarsin....

herkese sevgiler

Kızlar merhaba, bir süredir üyetim ama pek yazmıyordum sadece sizleri takip edip umuduma umut katmanızı bekliyordum taki helsa'yı okuyuncaya kadar, çok üzüldüm, çok zor bi durum tabi, sözün bittiği yer! ne söylesek boş, ama moral bozmak yılmak yok, nedenlerin ayrıntılarıyla araştırılması gerekiyor.Helsacım biraz kendine zaman ayır canım, başka uğraşlar bul, tatilin tadını çıkart, Ramazan ayını bebek düşünmeden kendi halinde geç,r bakalım, kolay değil tabi... Ama bu işlerin moralle doğrudan ilgisi var, sakın umutsuzluğa kapılma, en kısa sürede toparlanman dileğiyle...

arkadaşlar merhaba cumartesi gününden beri
kahverengi çamur gibi akıntım var
adet günüm geldi ama hala çamurumsu aıntı var adet olamıyorum
bugün doktora gittim.
kan tahlili yaptırdım ama doktora yarın akşam gösterebileceğim buraya yazıyorum beni aydınlatmanızı rica ederim.

Beta-hCG 0,00
Serbest T3 2,83
Serbest T4 0,86
TSH 0,44
Anti TPO 0,3
Estradiol 56
FSH 6,99
Prolaktin 10,25
LH 2,02
Tiroglobulin 9,14

merhaba arkadaşlar, uzun zamandır sessiz bir şekilde sizleri takip ediyordum. gülemle başka bir topikte yazışıyorduk.aynı merkezde tedavi görüyoruz.helsa nın durumunu okuyunca dayanamadım aranıza katıldım.çoook geçmiş olsun helsacığım.allah sana ve eşine sağlık versin.uzun tedavi ve bekleyişteyken süpriz yapıp gelen bebeğinin kalp atışını duyup onu nokta halinde ultrasunda gördükten
3 gün sonra kaybeden biri olarak seni çok iyi anlıyorum. henüz durumun çok taze sakın umutsuzluğa kapılma. moralini bozma.bir süre tedaviye ara ver.allah sana ve eşine can sağlığı versin. inşaallah rabbim seni sevindirecektir. gülem ve diğer arkadaşlar dualarım sizlerle. sağlıcakla kalın.

iyi geceler kızlar...bana dua edin tamammıı...
cnm bende bugün ultrason için masya yatarken seni düşündüm şimdi ne haldedir ne yapıyodur diye. inşallah güzel haberlerle dönersin bize.
bende cumartesi kontrole gittim. hiç hesaplamamıştım 10. günümmüş. 15 ve 13 iki büyüyen yumurta vardı. dr um takip edelim. doğal izleyelim keşke bu ay ilacını alsaydın dedi. bende 2 ay içtim bişey olmadı hocam moralim bozuldu o yüzden sizinle ne yapacağımızı konuşmadan tekrar içmedim dedim. evde çatlatma iğnem var onuda getiryimmi dedim. getır yeterli büyüklükte olursa iğneyide yaparız dedi. neyse bugün gittim. 17 olmuş büyüğü. dr un transferi vardı görüşemedik sonra (ölçümü başka dr yapıyor) drum beni aradı sonra sen yarında gel takip edelim gel sana bu ay aşılama yapalım dedi. bende yumurta sağlıklı görünüyorsa sizde öneriyorsanız olur dedim. 4 kat sansımız artıyor yapalım dedi. kızlarr cok heyecanlıyım bir anda kendimi aşılamanın içinde buldum.

gulem 3 gün kendine çok iyi bak. dualarımız seninle.

sözün bittiği yer.. allah sabır versin cnm. yıpratma kendini. rabbime güven o biliyodur sadece vardır bir sebebi.

merhaba kızlar.hemen yazayım dedim...transerim gerçeklerşti..kızlar dün 5 yumurtanın işlem gördüğünü ama 2 sinde gelişme olduğunu söylemişlerdi..bugünde ilk görüşmede doktor aynı şeyleri söyledi..biri 2.kalite 2hücreli..diğeri 3.kalıte demişti..transfere alınmadan biraz bekletildim.noluyo dedim gelişme devakm ediyo dediler..ve transferde 1 tane 1.kalite 1 tanede 2.(a kalite) oldu dediler.işlemi aynen izledim..resim ve raporlarınında vediler..şimdi dinleniyorum.hayırlısı artık...uğrarım yine..

hayırlısı olsun gülemcim. dua ediyorum senin çin. sen güzelce dinlen. inşallah iyi haberlerinii de duyarım burdan.

kızlar destekleriniz için teşekkürler. kendimi çok diplerde hissediyorum evden çıkmak,bir yere gitmek kimseyi görmek gelmiyor içimden. onun için beni bu aralar pek yazamasam affedin.
hep aklımdasınız yoksa.

BUBUŞ bir son olarak dene aşılamayı belli olmaz belki doğal yumurtanla daha iyi olur.

GULEM canım transferin hayırlı olsun. bak 1.kalite olmuş yumurtan bu umutla beklemen için bir vesile olsun sana.

LANDARCH,DEW,KEKEÇ,BADEÜZÜM,PİRAYE,CEREN sizleride öpüyorum.

Canım günaydın, hadi bakalım hayırlı olsun İnşallah, şimdi bir iki gün hiç stres yapmamaya çalış, kendini üzme ve sinir olma hiç birşeye, bir de kendine hasta muamelesi yapma, gül eğlen sevdiğin kişilerle sevdiğin şeyleri yapmaya çalış canım, transferine çok odaklanmadan kendine dikkat ederek zaman geçir, hadi hayırlısıyla senden güzel haberler alırız canım 2 hafta sonra

Canım merhaba, bu zor günlerinde kendine bi uğraş bulsan kafa dağıtmak için, ne bileyim puzzle falan yapsan mesela, aklından çıkartmak çok zor ama ne bileyim, umarım bir an önce toparlanırsın canım ve kaldığın yerden devam edersin.

gülemm cok sewindim demek iki embriyo transferi yaptılar helal olsun onlara valla, dün senin için dua ettim inşallah tutacak bak gör içime doğuyor. bol bol dinlen ama sürekli yatma, ani harektlerden ve stresten uzak dur.

bubuş çoook sewindim inşallah bu doğal hormonsuz yumurtalar seni bebeğine kavuşturur. benim de 4. aşilamam kendiliğinden gelişen yumurta ile olmuştu ama maalesef lap. den once idi. hadi bakalm umut tohumları yeşeriyor yine topicimizde

kekecb nerelerdesin? belirti varmı takvim karşımda gün sayıyorum bak

vizontele adet olamayıp kahve akıntın olması ilk hamilelik düşündürdü ama betahcg 0 çıkmış, diğer değerlerin normal gibi duruyor bakalm doktor nasıl yorumlayacak.

helsa canm kalbinden nasıl davranmak geçiyorsa o şekilde yap, ruhuna iyi gelen seni mutlu eden şeyler yap.

herkes kendi bünyesini daha iyi biliyor, mesela bana asosyalleşmek hiç iyi gelmiyor. özellikle hamile bebekli çocuklu kişilerden uzak durmaya calıştığım dönemde üzerimde kara bulutlar dolaşıyor, bu zamanlar ortağım başta olmak üzere birçok arkadaşım hamile yada bebekli ama onların heyecanını paylaştıkca mutlu oluyorum

kızlar bana gelince bir ay icinde bitmesi gereken bir iş aldık ve kafamı bile kaşıyacak vaktim olmayacak. bu hafta sonu tup bebek merkezine genetik test için kan vermeye gideceğim doktorumla konuşucaz eger uygun görürse ekim kasım aylarında ikinci denemeye start vermek istiyorum. eger topiğe giremezsem ve topicte önemli gelişmeler olursa bana mail atın ki haberim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…