iyi geceler kızlar...bana dua edin tamammıı...
kızlar bebeğin kalbi durmuş akşam kürtaj oldum. hiç belirtim yok diyordumya demek ondanmış 2,5 hafta önce durmuş. ben artık tükendim çocuk sayfasını kapattım 3,5 yıldır evliyim bunun 3 yılında tek hayatım bu oldu, aile düzenim kalmadı eşim orada ben burada, başka şeye odaklanamadım sonuç 3 kayıp. Nasipse zaten Allah verir benden bu kadar artık hiçbir çabam olmayacak.
kızlar bebeğin kalbi durmuş akşam kürtaj oldum. hiç belirtim yok diyordumya demek ondanmış 2,5 hafta önce durmuş. ben artık tükendim çocuk sayfasını kapattım 3,5 yıldır evliyim bunun 3 yılında tek hayatım bu oldu, aile düzenim kalmadı eşim orada ben burada, başka şeye odaklanamadım sonuç 3 kayıp. Nasipse zaten Allah verir benden bu kadar artık hiçbir çabam olmayacak.
cnm bende bugün ultrason için masya yatarken seni düşündüm şimdi ne haldedir ne yapıyodur diye. inşallah güzel haberlerle dönersin bize.iyi geceler kızlar...bana dua edin tamammıı...
hayırlısı olsun gülemcim. dua ediyorum senin çin. sen güzelce dinlen. inşallah iyi haberlerinii de duyarım burdan.merhaba kızlar.hemen yazayım dedim...transerim gerçeklerşti..kızlar dün 5 yumurtanın işlem gördüğünü ama 2 sinde gelişme olduğunu söylemişlerdi..bugünde ilk görüşmede doktor aynı şeyleri söyledi..biri 2.kalite 2hücreli..diğeri 3.kalıte demişti..transfere alınmadan biraz bekletildim.noluyo dedim gelişme devakm ediyo dediler..ve transferde 1 tane 1.kalite 1 tanede 2.(a kalite) oldu dediler.işlemi aynen izledim..resim ve raporlarınında vediler..şimdi dinleniyorum.hayırlısı artık...uğrarım yine..
cnm bende bugün ultrason için masya yatarken seni düşündüm şimdi ne haldedir ne yapıyodur diye. inşallah güzel haberlerle dönersin bize.
bende cumartesi kontrole gittim. hiç hesaplamamıştım 10. günümmüş. 15 ve 13 iki büyüyen yumurta vardı. dr um takip edelim. doğal izleyelim keşke bu ay ilacını alsaydın dedi. bende 2 ay içtim bişey olmadı hocam moralim bozuldu o yüzden sizinle ne yapacağımızı konuşmadan tekrar içmedim dedim. evde çatlatma iğnem var onuda getiryimmi dedim. getır yeterli büyüklükte olursa iğneyide yaparız dedi. neyse bugün gittim. 17 olmuş büyüğü. dr un transferi vardı görüşemedik sonra (ölçümü başka dr yapıyor) drum beni aradı sonra sen yarında gel takip edelim gel sana bu ay aşılama yapalım dedi. bende yumurta sağlıklı görünüyorsa sizde öneriyorsanız olur dedim. 4 kat sansımız artıyor yapalım dedi. kızlarr cok heyecanlıyım bir anda kendimi aşılamanın içinde buldum.
.hadi hayırlı olsun cnm kendini zor işlemlere hazırlamışken belkide aşılamayla gelir bebeğin kolay yoldan ...:)
merhaba kızlar.hemen yazayım dedim...transerim gerçeklerşti..kızlar dün 5 yumurtanın işlem gördüğünü ama 2 sinde gelişme olduğunu söylemişlerdi..bugünde ilk görüşmede doktor aynı şeyleri söyledi..biri 2.kalite 2hücreli..diğeri 3.kalıte demişti..transfere alınmadan biraz bekletildim.noluyo dedim gelişme devakm ediyo dediler..ve transferde 1 tane 1.kalite 1 tanede 2.(a kalite) oldu dediler.işlemi aynen izledim..resim ve raporlarınında vediler..şimdi dinleniyorum.hayırlısı artık...uğrarım yine..
cnm dualarım seninleydi inan..rabbim hakkında hayırlısını versin hayırlısıda güzel bir bebiş olsun inş. hadi senden güzel haberler alalım bari moralimiz düzelsin umudumuz devam etsin
merhaba kızlar.hemen yazayım dedim...transerim gerçeklerşti..kızlar dün 5 yumurtanın işlem gördüğünü ama 2 sinde gelişme olduğunu söylemişlerdi..bugünde ilk görüşmede doktor aynı şeyleri söyledi..biri 2.kalite 2hücreli..diğeri 3.kalıte demişti..transfere alınmadan biraz bekletildim.noluyo dedim gelişme devakm ediyo dediler..ve transferde 1 tane 1.kalite 1 tanede 2.(a kalite) oldu dediler.işlemi aynen izledim..resim ve raporlarınında vediler..şimdi dinleniyorum.hayırlısı artık...uğrarım yine..
kızlar destekleriniz için teşekkürler. kendimi çok diplerde hissediyorum evden çıkmak,bir yere gitmek kimseyi görmek gelmiyor içimden. onun için beni bu aralar pek yazamasam affedin.
hep aklımdasınız yoksa.
BUBUŞ bir son olarak dene aşılamayı belli olmaz belki doğal yumurtanla daha iyi olur.
GULEM canım transferin hayırlı olsun. bak 1.kalite olmuş yumurtan bu umutla beklemen için bir vesile olsun sana.
LANDARCH,DEW,KEKEÇ,BADEÜZÜM,PİRAYE,CEREN sizleride öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?