şimdi bubuş gülem ve dewydemi var hareketlenme hadi bakalım inş. üçünüzünde sırayla müjdeli haberlerini alırız
landrach cnm sanada kolay gelisn bi bakıma kendini işe vermen iyi olur kafana bişey takmaya vaktin olmaz.bu gidişle seninle de ben aynı zamanlarda başlıycaz tedaviye öyle görünüyo:)
helsa cnm tekrardan geçmiş olsun. cnm seni en iyi biz anlıyoruz emni ol ..zamanla herşey geçiyo ve geçecek tekrardan tedavi heyecanı saracak göreceksin...
sabah alt komşumun iki yaşındaki oğlu odasından annesine bağırıyodu ''anneee anneeeee su getiyicenmi biyazcık'' diye.. yeni uyanmıştı çok tatlı bir çocuk. dua ettim Allahım bizede böyle güzel bir sesle anne diye seslenen hayırlı evlatlar nasip et diye..
herkesi öpüyorum kızlar hepimiz ayrı ayrı neler atlattık ama hepsi geçti geçecek güzel günler hepimizin olsun..
tşk ederim cnm iyi dileklerin için inşallah hepimiz birgün burada bebeklerimizin yaptıklarını anlatırız.
benim yumurta bugünde 18 mm olmuş. yarında gidicem ultrason sonrası yumurtanın gelişimine göre aşılama olup olmayacağına karar vereceğiz.
dr a dedim. ilaçsız doğal yumurtlamam bu sansı düşürürmü önümüzdeki aya ertelesekmi diye? doğal oluşan gebelikler nasıl oluyor düşünsene vücudun kendi doğal akışında oluyor herşey ilaç iğne aslında işi karıştırıyor. doğanın istediği her ay tek tarafta 1 tane sağlıklı yumurtadır oda su anda elimizde var dedi. sansımızı arttırmak için aşılama yapıyoruz dedi. ha yumurtanın kaliteli olup olmadığını kimse bilemez. ancak mikroskopla inceleyerek anlaşılır oda tüpün içinde olduğu için mümkün değil dedi.
yarın büyük ihtimal çatlatma iğnesi yapılacak. perşembede aşılama allahım ne olur sebebimiz bu olsun duy sesimizi daha fazla hastane kapılarında derman aratma bizlere.
cnm bende inanıyorum güzel günler bekliyor bizi. öptm.
dün bende doktora gittim.
perşembe günü gel laca başlayalım
aşılama yapalım bu ay dedi.
inşallah hayırlı haberi bu aşılamada alırım
landarch canım sağol..daha iyiye gidiyorum ama ilacı bırakmak zorunda kaldım.zaten 4 gündü..son gününü kullanamadım.canım sorun ilacın kapsül olması..eminim tuhaf gelmiştir:) evet ben kapsül ilaç içemiyorum kızlar..dokotra bunu hatırlatmayı unuttum.kapsül ilaçlar yemek borusuna yapışabiliyomuş.maalesef ihtimalleri hiç atlamam:) yaktı resmen yemek borumu,boğzımı,midemi..hiç bişey yiyemdim.sadece su içiyorum lıkır lıkır..bunun dışında ne bir kasık ağrısı,hassasiyet..hiç bişey(aman şükür..) bitek östrojen yüzünden göğüslerim acıyo ama süper şiştiler:))
bubuş canım inşallah organik yumurtan işe yarayacak,en iyisini yaptın..öylemi böylemi derken vakit geçirdik hep..aşılamayla şansını katlamış olacaksın..
vizontele tedavin hayırlı olsun canım..en sağlıklı şekilde yol alırız inşallah hep beraber..
landarchh kekecb tahlilemi gitti,ben mi kaçırdım? ee yazsın sonucu..epeydir bekliyoruz sanki onu.müjde versin artık..ihtiyacımız var..
merhaba arkadaşlar
bugün 3.aşılamam için start verdim.
hepinizden dualarınızı bekliyorum.
bu sefer çok umutluyum ama bir yandanda
3.sefer tutmazsa daha çok üzüleceğim
bubuşcum evde pinekliyorum,sıkılmaya başladım..yatmak için değilsede boşluktan yatıyorum,başım ağrıdı artık..eşim hiç bişey yaptırmıyo..önceden feminist takılır sinir olurdum onun oturmasına falan,şimdi siniir olmaya başladım bu duruma:) bardak bile taşıtmıyo,abarttı..(banada yaranılmaz zaten:))
bu arada harika gidiyosun canım..valla maşallah diyorum yumurtana..ben 17 mm.anca yapabildim onca ilaçla,helal canım sana:) bebeğin bağıra bağıra geliyo valla)
kızlar bu arada aşılamalarda da yaşadığım ve size danışmayı hep unuttuğum crinone konusu vardı.bu jel ucunu koparınca dışarı akıyo..eminim sizde biliyosunuzdur.şimdi yaptım sinir oldum,çoğu dışarı akıyo diye.hemen baktım nette;.k.k da biri sayfa açmış crinone pörtlüyo diye:)) güldüm baya..ama aradığım cevabı buldum..bilmeyenler için burayada yazayım dedim..jeli kullanmak için uç kısmını koparmadan önce tutup sıktığımız yeri toplu iğneyle bi kere deliyomuşuz..belki biliyosunuzdur ama bu icadı şimdi öğrendim ben
gülmecim süper bir yöntemmiş bende çok zorluk yaşadım o jeli kullanırken.
bubus cum gğlemin dediğini gibi bağıra bağıra gelio bebiş valla, hadi inşallah..
kekecb lütfen sorumluluğunu yerine getir ve bize bilgi ver, burda çatlayacak biri var :)))) hadiiiii amaaaa
merhaba arkadaşlar
bugün 3.aşılamam için start verdim.
hepinizden dualarınızı bekliyorum.
bu sefer çok umutluyum ama bir yandanda
3.sefer tutmazsa daha çok üzüleceğim
resmen hiçbişey bilmiyorum :)gulemcim bu jeli ne için kullanıyosun ve ne zaman belki benim dr.vermez felan haberim olsun çökeyim tepesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?