Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gulem gördünmü bak ne güzel 1. kalite olmuş. umudunu kaybetme sakın rabbim yeterki ol desin. dualarım seninle. yemene içmene dikkat et bo bol dinlen.sakın stres yaratma.

landarch cnm sanada kolay gelsin. sende kendine iyi bak bu arada işe kaptırıp kendini hırpalama.
güzel gelişmeler olur inşallah sana mail atmak için.

benimde 12 de yumurta kontrolü var yine. bakalım neler olacak.

yazamadığım diğer kızlar sizleride öpüyorm..

şimdi bubuş gülem ve dewydemi var hareketlenme hadi bakalım inş. üçünüzünde sırayla müjdeli haberlerini alırız
landrach cnm sanada kolay gelisn bi bakıma kendini işe vermen iyi olur kafana bişey takmaya vaktin olmaz.bu gidişle seninle de ben aynı zamanlarda başlıycaz tedaviye öyle görünüyo:)
helsa cnm tekrardan geçmiş olsun. cnm seni en iyi biz anlıyoruz emni ol ..zamanla herşey geçiyo ve geçecek tekrardan tedavi heyecanı saracak göreceksin...
sabah alt komşumun iki yaşındaki oğlu odasından annesine bağırıyodu ''anneee anneeeee su getiyicenmi biyazcık'' diye.. yeni uyanmıştı çok tatlı bir çocuk. dua ettim Allahım bizede böyle güzel bir sesle anne diye seslenen hayırlı evlatlar nasip et diye..
herkesi öpüyorum kızlar hepimiz ayrı ayrı neler atlattık ama hepsi geçti geçecek güzel günler hepimizin olsun..

tşk ederim cnm iyi dileklerin için inşallah hepimiz birgün burada bebeklerimizin yaptıklarını anlatırız.

benim yumurta bugünde 18 mm olmuş. yarında gidicem ultrason sonrası yumurtanın gelişimine göre aşılama olup olmayacağına karar vereceğiz.
dr a dedim. ilaçsız doğal yumurtlamam bu sansı düşürürmü önümüzdeki aya ertelesekmi diye? doğal oluşan gebelikler nasıl oluyor düşünsene vücudun kendi doğal akışında oluyor herşey ilaç iğne aslında işi karıştırıyor. doğanın istediği her ay tek tarafta 1 tane sağlıklı yumurtadır oda su anda elimizde var dedi. sansımızı arttırmak için aşılama yapıyoruz dedi. ha yumurtanın kaliteli olup olmadığını kimse bilemez. ancak mikroskopla inceleyerek anlaşılır oda tüpün içinde olduğu için mümkün değil dedi.
yarın büyük ihtimal çatlatma iğnesi yapılacak. perşembede aşılama allahım ne olur sebebimiz bu olsun duy sesimizi daha fazla hastane kapılarında derman aratma bizlere.

cnm bende inanıyorum güzel günler bekliyor bizi. öptm.

bende doğal yolla gelişen yumurtanın daha iyi olduğunu düşünürüm hep yumurtanın büyüklüğüde iyi maşaallah ..hadi hayırlısı ay çok güzel şimdi gulemle senin müjdeli haberini bekliycez

helsa..umarım iyisindir..iyi kelimesinin bi anlamı yok şu an belki ama güçlü olmayı öğreniyoruz bu sınavlarla..lütfen kendini harab etme.sen anne olacaksın hepimiz biliyoruz..sadece güçlü olmamız gerekiyo..seni çok öpüyorum..
bubuşcum 18 mm süper bi boyut..kendi kendine olması dahada güzel..benim toplamada en büyüğü 17,5 tu.inşallah herşey yolunda gider canım..
landarch,sende çok yorma kendini..ama çalışmak gibisi yok..kafan dağılır..canım artık benide rahatsız etmiyo gebeler..olgunlaştık çünkü..onlardan kaçtığım zamanlarda oldu,dediğin gibi o daha çok canımı yaktı..sallama boşver:)) sen ortağına doğurmadan yetişirsin
karaman,badezuzum güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..hakkımızda hayırlısı kızlar..başka türlü dua edemiyorum..
dew yazmıyo..naptı acaba?

Son düzenleme:
kızlar ben evdeyim,dinleniyorum derken mide ağrısı çıktı başıma..ağrıdan ağladım dünden beri..içtiğim antibiyotik mahvetti beni..doktoru aradım bırak dedi..gaviscon içiyorum..banamısın demiyo..hala ağrıyo..onun dışında bişeyim yoktu,ne güzel keyfim yerindeydi..neyse biraz daha düzeldim..,iyi geceler hepinize..SAĞLIK BİZİMLE OLSUN KIZLAR...gerisi vallahi yalan..öpüyorum hepinizi ayrı ayrı...

dün bende doktora gittim.
perşembe günü gel laca başlayalım
aşılama yapalım bu ay dedi.
inşallah hayırlı haberi bu aşılamada alırım

kizlar canlarim okuyamadan yaziyorum soyle bir guleme baktim cok sukur iyisiin guzelim dinlenmeye devam....ben iyiyim tedavi oncesi enerji depoluyorum marmaris selimiyeye geldima ailemle tam tatil oldu benim icin....her an aklimdasiniz daha sonra tekrar yazacagim....

opuldunuiz sekerler

gülem gecmiş olsun miden normalde de hassasmıdır, antibiyotik benm bağırsaklarımı bozar demekki senin midene dokundu.

bubus cum organik yumoşlarınla aşilaman hayırlı olsun, bide ikisi de tutarsa ne güzel olur dimi

eweet kekecb büyük gün geldi hadi koş idrar testi yap bak işime gücüme konsantre olamıyorum

vizontele tahlilini doktora gösterdin heralde bir sorun yok, yeni tedavin hayırlı olsun

landarch canım sağol..daha iyiye gidiyorum ama ilacı bırakmak zorunda kaldım.zaten 4 gündü..son gününü kullanamadım.canım sorun ilacın kapsül olması..eminim tuhaf gelmiştir:) evet ben kapsül ilaç içemiyorum kızlar..dokotra bunu hatırlatmayı unuttum.kapsül ilaçlar yemek borusuna yapışabiliyomuş.maalesef ihtimalleri hiç atlamam:) yaktı resmen yemek borumu,boğzımı,midemi..hiç bişey yiyemdim.sadece su içiyorum lıkır lıkır..bunun dışında ne bir kasık ağrısı,hassasiyet..hiç bişey(aman şükür..) bitek östrojen yüzünden göğüslerim acıyo ama süper şiştiler:))
bubuş canım inşallah organik yumurtan işe yarayacak,en iyisini yaptın..öylemi böylemi derken vakit geçirdik hep..aşılamayla şansını katlamış olacaksın..
vizontele tedavin hayırlı olsun canım..en sağlıklı şekilde yol alırız inşallah hep beraber..
landarchh kekecb tahlilemi gitti,ben mi kaçırdım? ee yazsın sonucu..epeydir bekliyoruz sanki onu.müjde versin artık..ihtiyacımız var..

cnm ne olur kendine iyi bak. herşeyi bir kenara bırak. sadece kendini düşün.

cnm inş. dediğin gibi organik yumurtam işe yarar. bugünki kontrolde 21 mm olmuştu yumurta. dr süper bizim istediğimiz gibi oldu dedi. bu aktif bir yumurta kaliteli çünkü gün gün gelişme kaydetti. büyüyüp dursaydı o zaman içi boş diye düşünebilirdik dedi. çatlatma iğnesini de yaptırdım.
yarın ve cuma günü aşılama olacak yani iki gün üst üste. böyle şans dahada artıyormuş. bakalım ne olacak. ben 2 gün raporluyum evden yazarım dinlenicem 2 gün aşılmadan sonra hiç kalkmamayı düşünüyorum allahın izniyle.
allah aemanet olun. öptm. dualarınızı eksik etmeyin.

bubuşcum evde pinekliyorum,sıkılmaya başladım..yatmak için değilsede boşluktan yatıyorum,başım ağrıdı artık..eşim hiç bişey yaptırmıyo..önceden feminist takılır sinir olurdum onun oturmasına falan,şimdi siniir olmaya başladım bu duruma:) bardak bile taşıtmıyo,abarttı..(banada yaranılmaz zaten:))
bu arada harika gidiyosun canım..valla maşallah diyorum yumurtana..ben 17 mm.anca yapabildim onca ilaçla,helal canım sana:) bebeğin bağıra bağıra geliyo valla)
kızlar bu arada aşılamalarda da yaşadığım ve size danışmayı hep unuttuğum crinone konusu vardı.bu jel ucunu koparınca dışarı akıyo..eminim sizde biliyosunuzdur.şimdi yaptım sinir oldum,çoğu dışarı akıyo diye.hemen baktım nette;.k.k da biri sayfa açmış crinone pörtlüyo diye:)) güldüm baya..ama aradığım cevabı buldum..bilmeyenler için burayada yazayım dedim..jeli kullanmak için uç kısmını koparmadan önce tutup sıktığımız yeri toplu iğneyle bi kere deliyomuşuz..belki biliyosunuzdur ama bu icadı şimdi öğrendim ben

gülmecim süper bir yöntemmiş bende çok zorluk yaşadım o jeli kullanırken.

bubus cum gğlemin dediğini gibi bağıra bağıra gelio bebiş valla, hadi inşallah..

kekecb lütfen sorumluluğunu yerine getir ve bize bilgi ver, burda çatlayacak biri var :)))) hadiiiii amaaaa

merhaba arkadaşlar
bugün 3.aşılamam için start verdim.
hepinizden dualarınızı bekliyorum.
bu sefer çok umutluyum ama bir yandanda
3.sefer tutmazsa daha çok üzüleceğim

merhaba arkadaşlar

hadi hayırlı olsun cnm dualarımız seninle. maşaallah ramazan bereketi sardı buraları herkes başladı bişeylere güzel haberler gelsin devamında..cnm böyle olmusuzlukları daha başlamadan düşünme tedavini olumsuz etkiler bak ...inanarak başla ki herşey yolunda gitsin.

resmen hiçbişey bilmiyorum :)gulemcim bu jeli ne için kullanıyosun ve ne zaman belki benim dr.vermez felan haberim olsun çökeyim tepesine

canım hiç sorma,ilacın hepsi dışarı akıyo.çok süper bi yöntemmiş.bu sabah ki uygulamamda denedim.keşke daha önce baksaymışım.bir zerresi bile çıkmadı valla:)

merhaba arkadaşlar

canım hayırlı olsun..kaçıncı sefer olduğu hiç önemli değil bence..hadi tüp bebekte belki ama onda bile ben olmayınca olmayacak diye düşünmüyorum..bana merkezden verilen işlem raporunun sonuna bol şanslar yazıyo..ve doktor yüzdelik şansımı açıklarken merkezin benim durumumdakilerdeki başarı oranını anlattı..ama bu iş şans,kader işi dedi..biz tutturuyoruz belki, yada kişinin anne olacağı varmış (diyoruz)dedi gülümsedi..çünkü onlarıda şaşırtan pozitif yada negatifler oluyomuş..sen irdeleme,olacaksa olur..ben bunu öğrendim..

resmen hiçbişey bilmiyorum :)gulemcim bu jeli ne için kullanıyosun ve ne zaman belki benim dr.vermez felan haberim olsun çökeyim tepesine

ilahi:) canım vermezse istemeyimi düşünüyosun:) valla hiç tavsiye etmem:) bu ilaç progesteron takviyesi için fitil şekllinde kullanılıyo..beyaz bi tüp içinde.uç kısmını koparıp vajinal yoldan sıkarak kullanılıyo..2 aşılamamda da kullandım ve hep ucunu kopardıktan sonra ilaç dışarıya aktı,çözümü çok kolaymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…