ilahi:) canım vermezse istemeyimi düşünüyosun:) valla hiç tavsiye etmem:) bu ilaç progesteron takviyesi için fitil şekllinde kullanılıyo..beyaz bi tüp içinde.uç kısmını koparıp vajinal yoldan sıkarak kullanılıyo..2 aşılamamda da kullandım ve hep ucunu kopardıktan sonra ilaç dışarıya aktı,çözümü çok kolaymış..
arkadaşlar
soruma acil cevap vermenizi rica ederim.
dün ben puregon 300 lük iğneden 75 ml uyguladım.
şimdi o iğnede kalan ilaç kaç ml ve tekrar kullanabiliyormuyum?
arkadaşlar
soruma acil cevap vermenizi rica ederim.
dün ben puregon 300 lük iğneden 75 ml uyguladım.
şimdi o iğnede kalan ilaç kaç ml ve tekrar kullanabiliyormuyum?
canım selam
300lükse büyük ihtimal iki veya üç kez daha 75 ml kalmıştır içinde sevgiler
sanırım 3 defalık 75 ml ilaç kalıyor. ve bu kullandığınız ilacı buzdolabında donmayacak şekilde muhafaza edin. hayırlı ve sağlıklı tedaviler...
kızlarrr artık bekleme günleri basladı.
evdeyim yatıyorum bolbol..ohh valla gulem hiç sıkılmıyorum ne zaman sıkılacak olsam hemen işyeri geliyor aklıma sonra gerine gerine yatıyorum tekrar.
o yüzden bugünleri ararız yat tatlım basın ağrısada yat.
benimde dün ve bugün aşılamam yapıldı. çok sasırdım hep 1 kere yapılmıstı. burda 2 gün üstüste yapıldı. tek asılama ücretine. böyle iyi dr larda varmıs demek:))
çok şükür eşimin sonuçları cok güzel çıktı iki gündede motilite yani a+b %95 çıktı.
aşılamayı yapan dr um gürhan hoca lakabı pamuk elliymiş. acıtmadan anlatarak sakin sakin yapıyor. cok pozitif. allah razı olsun.
hemşirelrde o kadarmı iyi olur elimi tuttular hepsi bol şans iyi haberini bekliyoruz falan nasıl güzel davranıyolar. dünki aşılamdan sonra 1 saate yakın yattımç bugünde 45 dak yattım.
dahada ben yetermi demesem kimse gelipte yeter kalk demiyor. allah hepsinden razı olsun. inşallah güzel sonucuda alırız.
bu arada hani su dört gözle beklediğimiz yumurta akı gibi akıntı varya onun sünmesi demek hormonların normal olması demekmiş.
sonra yine yazarım öpüyorum hepinizi allaha emanet olun.
kekecb bu suskunluğunun sebebi inşallah hamile olmandır zira hepimiz burda nefesimizi tutmuş senden haber bekliyoruz.. bir ses ver yahuu..
canm ne güzel doktorun, hastane, ortam herşey içine sinmiş bu cok onemli bir şey. maşallah diyelim inşallah bu pozitiflik devam eder sonuna kadar. aşilamalardan sonra dinlenmenin amacı daha cok stresi azaltmak icin miş. sıkılana kadar, yatmaktan sırtın tutulana kadar yat güzelim zaten eninde sonunda ayaklanıp işe gideceksin. şimdi anlamadığı o yumurta akı gibi olan akıntı çatlayan yumurtadan gelmiyormuymuş? sadece hormonların normal olması mıymış?
kızlarrr artık bekleme günleri basladı.
evdeyim yatıyorum bolbol..ohh valla gulem hiç sıkılmıyorum ne zaman sıkılacak olsam hemen işyeri geliyor aklıma sonra gerine gerine yatıyorum tekrar.
o yüzden bugünleri ararız yat tatlım basın ağrısada yat.
benimde dün ve bugün aşılamam yapıldı. çok sasırdım hep 1 kere yapılmıstı. burda 2 gün üstüste yapıldı. tek asılama ücretine. böyle iyi dr larda varmıs demek:))
çok şükür eşimin sonuçları cok güzel çıktı iki gündede motilite yani a+b %95 çıktı.
aşılamayı yapan dr um gürhan hoca lakabı pamuk elliymiş. acıtmadan anlatarak sakin sakin yapıyor. cok pozitif. allah razı olsun.
hemşirelrde o kadarmı iyi olur elimi tuttular hepsi bol şans iyi haberini bekliyoruz falan nasıl güzel davranıyolar. dünki aşılamdan sonra 1 saate yakın yattımç bugünde 45 dak yattım.
dahada ben yetermi demesem kimse gelipte yeter kalk demiyor. allah hepsinden razı olsun. inşallah güzel sonucuda alırız.
bu arada hani su dört gözle beklediğimiz yumurta akı gibi akıntı varya onun sünmesi demek hormonların normal olması demekmiş.
sonra yine yazarım öpüyorum hepinizi allaha emanet olun.
evt cnm cok güzel merkezimi seviyrm. aşılamda yatmak iyi oluyor zaten biraz ağrı oluyor. hem onun için hemde içeride ki buluşmalar için yardımcı olmak :)
valla cnm dr dediki bu akıntı ne kadar sevimsiz görünüyor dimi ama bizim için cok değerli biz bunu görünce cok seviniriz demektirki herşey yolunda hormonlar olması gerektiği gibi dedi. aşılama yapılmadan yumurta takibine giderken 2 gün üstüste akıntım geldi ben sandım yumurtam iğne yapılmadan çatladı ama o zaman 17 mm falandı ertesi gün ultrasona girdiğimde yumurtam hala duruyordu vebüyümüştü dr a söylediğimde dediki ovuasyon döneminde gelir o akıntı ama hemen arkasından bu akıntıyı görmeyi bekleme dedi. sünmesi cok önemliymiş hani ne kadar sünen bir yapısı olursa hormonların o kadar normal olduğu anlaşılırmış.ve dediki dısarıda 10 dak içibde ölen spermler ovulasyon döneminde bu mukus sayesinde rahim içinde 5 güne yakın yaşıyor.
tıp ilginç birşey en ufak bir akıntının en ufak bir değişimin bir anlamı var.
bakalım sonuç ne olacak 2 gün üstüste yapıldıya aşılama sanki daha umutluyum. rabbim emeklerimizi bosa cvıkarmaz inş. su başlayan mübarek günlerin hürmetine bizleride sevindirir rabbim inş.
slm kızlaar ne güzel bubuş gülem heyecanlandırdınız benii güzel haberler verin şu topiğe ..kızlar meldi nasıl haberi olan varmı..inş. düzelmiştir..bende bu gün 33yaşındaki arkadaşımın 4. çocuğunu doğurduğu haberini aldım:) sevindim galiba ne bileyim:)hepinizi çook öpyrum
kekcb canm kusura bakmak ne demek aşk olsun kendimce heyecan yaptım işte, hayırlısı olsun canm yaa ne diyelim durmak yok yola devam.
ben bugün genetik test için kan vermeye ve doktorumla ikinci deneme için konuşaya gittim. tahmin ettiğim gibi doktor yolunu tutunca tedavi protokol vb konulara dalınca morelim biraz bozuldu. yarın icin arkadaşlarla bir program yapmıştık bir haftadır heyecanlanıyordum pazar gelsin diye ama şimdi canm parmağımı bile kıpırdatmak istemiyo.
doktor lap. olmama biraz burun kıvırdı, gerek yoktu falan dedi. bilmiyorum belki hist. yi kendisi yapmayı teklif etmişti ben ise tamam deyip kendi kafama göre fakültede olmamamı bozuldu anlamadım. tekrar rahim filmi çekilse iyi olur bunlar parça alayım derken açık tüpleri tıkamış olmasınlar deyip benm içime kurt düşürdü. mini tüp bebek tedavisini sordum güldü ewet bu da yeni moda dedi. kadın 45 yaşına gelmiştir zaten yüksek dozla bile tek yumurtası vardır anlarım dedi. bende dedim ki benm yaşıum 45 değil ama fazla yumurta zaten çıkmıyor deyince sende beş yumurta vardı başka bir ay bu sayı 8 olurdu dedi sen kendini şimdi onlarla bir mi tutuyorsun dedi. tek yumurtanın şansı ile 8 yumurtanın şansı asla bir olamaz arada dağlar kadar fark var dedi. protokolumuz aynen eskisi gibi olacak dedi. embriyo sayısı konusunda hiç ama hiç taviz vermiyor, ben başka merkezler iki embriyo transferi yapıyor deyince baya sinirlendi. dilediğiniz merkeze gidebilirsiniz, biz kanunlar ne ise onları uygularız dedi. bende iptal edilen ilk tedavimi sayamazmısınz deyince bana o merkezden bir yazı getirin o zaman üçüncü tedavi olarak sayarız ona göre çift embriyo transferi yaparız dedi. şimdi adını bile anmak istemediğim o merkezi arayıp iptal edilen tedavimin ıspatını istemek zorundayım. offfff bide tüp bebek raporumu almam lazım yine enerjimi tuketecek lanet fakülte. Allahım bir mucize olsa da bu ay hamile kalsam ne güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?