merhaba kızlar..nasılsınız?internetim problemliydi,bugün halloldu..neler yaptını şöyle bi baktım...
bubuş canım hayırlı olsun şimdiden..bende senden çok umutluyum.arka arkaya yapılan aşılamayı nette okmuştum ama bize nasip olmadı..mantıklı bi iş kesinlikle..inşallah bu sefer pozitif olur canım..
landarch sen eski doktorunamı gittin?fakültedemi bu adam?tarzından hemen anlaşılıyo canım..bizim çektiğimizden bi haber birde onlar yükleniyo..nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum canım..hiç yıldırmasın seni.ama tek emriyoda ısrar ediyolarsa bence merkezini bi daha düşün canım..
kekecb olmadı demişsin,canım üzüldüm ne diyeyim..aşılamaya kadar toparlarsın kendini..
dew canım adet bekliyosun demek..az kaldı ilaçlara takiplere:) zaten bi o zaman su gibi akıp geçiyo vakit..heyecanla bekliyorum tedavini:)
meldinin ve bebeğin iyi olmasına sevindim.çok merak ediyordum onları..Allah korusun ikisinide..
umarım helsada iyidir.....
ve vizontele canım tekrar hayırlı olsun,ilaçlar 300 ünitelik yazsada 425 falan oluyor içinde..sana 75 lik dozdan 4 günlük yeter biri..ama hemşireyede sor genede..
canm hoşgeldin, kaç gündür sesin soluğun çıkmoyordu demek nette problem varmış. canm ben istanbul tüp bebek merkezine gittim canm tüp bebek doktoruma. doktorum aslında cok iyidir ama nedense benm fakültede ameliyat olmamı gereksiz buldu. ben iptal edilen tedavimi belgesini alırsam iki embriyo koyacak çünkü o belge ile beraber üçüncü deneme sayılacak. genetik testim üç hafta sonra çıkacak ben raporumu çıkardım ettim derken ekim ayına kalacak tedavim, çok dua ediyorum inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırım.
canm senin test gününe de az kaldı bugün 8. günün nasıl hisediyorsun kendini?
tşk. ederim cnm. inş. bayramımız erken gelir. daha iyi tablolar hepinize kısmet olsun.tablo çoook güzel) bence pozitif haberi alacaksınız ) inşaallah bayram sevincini bayram gelmeden yaşarsınız ) kendinizi yormayın, moralinizi yüksek tutun.hayırlı haberlerinizi inşaallah buradan okuyacağız..
dew tatlım benimde bir garip umut var içimde ama hep alışmışızya negatife korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan. allahım hayırlısını versin tabi ama artık bir an önce olsun istiyorum. valla cnm benimde o akıntım süper düzenliydi bugüne dek dediğin gibi bendede bi işe yaramadı :)) cnm inş. sendende müjdeler alıcaz türkiyeden dönmeden.rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın.Bubuscum canim harika haberler bekliyoruz senden ay vallaha bence cok mutlu olacaksin guzel sonuclar alacaksin guzelim :)vallaha cok umutluyum senden...o akinti bende heppp olur inan regli olmadan once bile var,yani dusunuyorumda regli biter ufak ufak baslar bende bir akinti sonra uzarda uzar tam yumurtladigim gunlerde sonra 3-4 gun sureru ve biter ama bir isime yaramadi bu durum tabi :)))
cnm benim sağol inş. umutlarımız bosa çıkmaz. ben daha önce çift aşılama hiç duymamıştım. dr umda tıpta başarısı tartışılıyor bazıları 2. cokta sonucu etkilemiyor. bazılarıda sansı dahada arttırıyor diyorlar. bi zararı yok sansımız artar düşüncesiyle biz yama taraftarıyız dedi. sanki 2. oluncada benim umudum dahada arttı. dr da çift olan aşılamaların başarı yüzdesi azımsanmayacak kadar yüksek dedi.merhaba kızlar..nasılsınız?internetim problemliydi,bugün halloldu..neler yaptını şöyle bi baktım...
bubuş canım hayırlı olsun şimdiden..bende senden çok umutluyum.arka arkaya yapılan aşılamayı nette okmuştum ama bize nasip olmadı..mantıklı bi iş kesinlikle..inşallah bu sefer pozitif olur canım..
landarch sen eski doktorunamı gittin?fakültedemi bu adam?tarzından hemen anlaşılıyo canım..bizim çektiğimizden bi haber birde onlar yükleniyo..nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum canım..hiç yıldırmasın seni.ama tek emriyoda ısrar ediyolarsa bence merkezini bi daha düşün canım..
kekecb olmadı demişsin,canım üzüldüm ne diyeyim..aşılamaya kadar toparlarsın kendini..
dew canım adet bekliyosun demek..az kaldı ilaçlara takiplere:) zaten bi o zaman su gibi akıp geçiyo vakit..heyecanla bekliyorum tedavini:)
meldinin ve bebeğin iyi olmasına sevindim.çok merak ediyordum onları..Allah korusun ikisinide..
umarım helsada iyidir.....
ve vizontele canım tekrar hayırlı olsun,ilaçlar 300 ünitelik yazsada 425 falan oluyor içinde..sana 75 lik dozdan 4 günlük yeter biri..ama hemşireyede sor genede..
kızlar ben 3-4 gündür dışardayım..çıktım artık.sıkıldım zaten..transferin olduğu günü 0.gün olarak alıyormuşuz sanırım..bugün 7.günüm.bende his anlamında hiçççççç bişey yok..hemde hiç..sadece dün alışveriş merkezinde dolandım ve belki psikolojik bilmiyorum kasıklarım aşağıya doğru sarktı gibi,sıkıntılı bi şey yaşadım..ama evdeyken unutuyorum bile..her işimi yapıyorum,süpürge falan hariç..ve dün eve dönerken test aldım şu ucuzlarından..bi kaç tane aldım,eşim yapmamam konusunda söz verdirdi ama ben erken olduğunu biliyorum ama bugün yaptım:) ve negatif tabii ki..ona söylemiycem..ama iyi oldu yapmam..beni hamile moduna soktu,arabayı sallamadan kullanıyo:) virajlarda beni tutuyo:) yazık..çok üzülecek olmazsa..negatifi görünce bende üzüldüm ama bişeyin beynimi frenlemesi gerekiyordu..bakılan fallarda benim ikizlerimi görmeye başladı herkes..beni havaya soktular kızlar..neyse bugün çok negatifim ama bu lazımdı bana..sonra eşekten düşmüşe dönüyorum:)
kızlar ben 3-4 gündür dışardayım..çıktım artık.sıkıldım zaten..transferin olduğu günü 0.gün olarak alıyormuşuz sanırım..bugün 7.günüm.bende his anlamında hiçççççç bişey yok..hemde hiç..sadece dün alışveriş merkezinde dolandım ve belki psikolojik bilmiyorum kasıklarım aşağıya doğru sarktı gibi,sıkıntılı bi şey yaşadım..ama evdeyken unutuyorum bile..her işimi yapıyorum,süpürge falan hariç..ve dün eve dönerken test aldım şu ucuzlarından..bi kaç tane aldım,eşim yapmamam konusunda söz verdirdi ama ben erken olduğunu biliyorum ama bugün yaptım:) ve negatif tabii ki..ona söylemiycem..ama iyi oldu yapmam..beni hamile moduna soktu,arabayı sallamadan kullanıyo:) virajlarda beni tutuyo:) yazık..çok üzülecek olmazsa..negatifi görünce bende üzüldüm ama bişeyin beynimi frenlemesi gerekiyordu..bakılan fallarda benim ikizlerimi görmeye başladı herkes..beni havaya soktular kızlar..neyse bugün çok negatifim ama bu lazımdı bana..sonra eşekten düşmüşe dönüyorum:)
merhaba arkadaşlar
bugün doktor kontrolüm vardı.
sağda 16,5 ve 13 solda 17 ve 13 mm yumoşlarım varmış.
doktor çok güzel dedi.
yarın aşılamam var.
crinone jel verdi.
15 gün kullan test yaptır dedi.
hakkımda hayırlısı çok umutluyum inşallah iyi olur.
dualarınızı bekliyorum.
Bir suru heyecanimiz var ne guzel..gulemcim seni pek bir negatif goruyorum aman deyim guzelim icini azcik daha ferah tut lutfen....bubuscum var sonra heyecanla bekledgimiz birde beren arkadasimiz....sonrada vizontele yetisiyor arkadan :)))hadi bakalim kizlar hepinizden guzel haberler bekliyoruz ona gore...
bugun regli oldum yarin doktorumu gorecegim hayirlisiysa hersey yolundaysa insallah baslayacagiz tedavimize :)))
opuyorum sekerler
slm kızlar..
gulem dövücem seni ne bu karamsarlık yaaalütfen son ana kadar olumsuz olsa bile kendini böyle germe.
hem nerden biliyosun belki pozitif. iyi o zaman bende evde test yapıyım sonra diyimki bakın negatif ben zaten beklemiyorum. lütfen gününü bekle. ne diyeceğimizi bilmişsin. test sakınnn yapmaa.tamammı anlaştıkmı????
ya bişey aklıma takıldı dr um bana progestan vermedi ne ilaç ne jel..sadece 21 veya 22. gün progesterona bakalım dedi. acaba o sonuca göremi verecek ama zaten ondan sonra az günüm kalıyor.
arasammı acaba kullanayımmı diye.ufff bak içime kurt düştü.
vizontele cnm hadi hayırlı olur inş aşılaman bende yaptırdım beklemedeyim. seni msjını okuyunca progestana takıldı kafam.
peşpeşe patlatalım kızlar.
dewww cnm hadi bismillah cnm dualarım seninle. herşey yolunda gider inşallah.
canım yarın yapmycam ama cuma günü kesin yaparım
ya ben pozitif olmayı beceremiyorum napayım..ama kaygılanamıyorumda..tuhaf bi hale gelirdi beni bu yaşadıklarım.takmıyomuyum,-muş gibimi yapıyorum inanın bilmiyorum..
canım bence doktorunun bi bildiği vardır..ama aklında kalmasın sor doktoruna.gerekli cevabı alırsın hiç olmazsa için rahat eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?