Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar..nasılsınız?internetim problemliydi,bugün halloldu..neler yaptını şöyle bi baktım...
bubuş canım hayırlı olsun şimdiden..bende senden çok umutluyum.arka arkaya yapılan aşılamayı nette okmuştum ama bize nasip olmadı..mantıklı bi iş kesinlikle..inşallah bu sefer pozitif olur canım..
landarch sen eski doktorunamı gittin?fakültedemi bu adam?tarzından hemen anlaşılıyo canım..bizim çektiğimizden bi haber birde onlar yükleniyo..nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum canım..hiç yıldırmasın seni.ama tek emriyoda ısrar ediyolarsa bence merkezini bi daha düşün canım..
kekecb olmadı demişsin,canım üzüldüm ne diyeyim..aşılamaya kadar toparlarsın kendini..
dew canım adet bekliyosun demek..az kaldı ilaçlara takiplere:) zaten bi o zaman su gibi akıp geçiyo vakit..heyecanla bekliyorum tedavini:)
meldinin ve bebeğin iyi olmasına sevindim.çok merak ediyordum onları..Allah korusun ikisinide..
umarım helsada iyidir.....
ve vizontele canım tekrar hayırlı olsun,ilaçlar 300 ünitelik yazsada 425 falan oluyor içinde..sana 75 lik dozdan 4 günlük yeter biri..ama hemşireyede sor genede..

Son düzenleme:

canm hoşgeldin, kaç gündür sesin soluğun çıkmoyordu demek nette problem varmış. canm ben istanbul tüp bebek merkezine gittim canm tüp bebek doktoruma. doktorum aslında cok iyidir ama nedense benm fakültede ameliyat olmamı gereksiz buldu. ben iptal edilen tedavimi belgesini alırsam iki embriyo koyacak çünkü o belge ile beraber üçüncü deneme sayılacak. genetik testim üç hafta sonra çıkacak ben raporumu çıkardım ettim derken ekim ayına kalacak tedavim, çok dua ediyorum inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırım.

canm senin test gününe de az kaldı bugün 8. günün nasıl hisediyorsun kendini?

kızlar ben 3-4 gündür dışardayım..çıktım artık.sıkıldım zaten..transferin olduğu günü 0.gün olarak alıyormuşuz sanırım..bugün 7.günüm.bende his anlamında hiçççççç bişey yok..hemde hiç..sadece dün alışveriş merkezinde dolandım ve belki psikolojik bilmiyorum kasıklarım aşağıya doğru sarktı gibi,sıkıntılı bi şey yaşadım..ama evdeyken unutuyorum bile..her işimi yapıyorum,süpürge falan hariç..ve dün eve dönerken test aldım şu ucuzlarından..bi kaç tane aldım,eşim yapmamam konusunda söz verdirdi ama ben erken olduğunu biliyorum ama bugün yaptım:) ve negatif tabii ki..ona söylemiycem..ama iyi oldu yapmam..beni hamile moduna soktu,arabayı sallamadan kullanıyo:) virajlarda beni tutuyo:) yazık..çok üzülecek olmazsa..negatifi görünce bende üzüldüm ama bişeyin beynimi frenlemesi gerekiyordu..bakılan fallarda benim ikizlerimi görmeye başladı herkes..beni havaya soktular kızlar..neyse bugün çok negatifim ama bu lazımdı bana..sonra eşekten düşmüşe dönüyorum:)

Son düzenleme:

hoşbulduk canım,canım sende endometriozis çıktı değilmi?ameliyat raporunu gösterseydin,bence o keşke ben yapsaydım demiştir laparoskopiyi..bak histeroskopi önermiş çünkü.onlar isterse rapor için gerekli görülen her türlü belgeyi düzenleyebilirler,ki sen hakkın olanı istiyosun..yorarlar insanı boşu boşuna..fakülte raporu veriyorsa yolunda gider herşey,buradaki hiç bir fakülte rapor vermiyor artık..biz neyle uğraşıyoruz ya..sanki fazladan bişey istiyoruz..

tablo çoook güzel) bence pozitif haberi alacaksınız) inşaallah bayram sevincini bayram gelmeden yaşarsınız) kendinizi yormayın, moralinizi yüksek tutun.hayırlı haberlerinizi inşaallah buradan okuyacağız..
tşk. ederim cnm. inş. bayramımız erken gelir. daha iyi tablolar hepinize kısmet olsun.

dew tatlım benimde bir garip umut var içimde ama hep alışmışızya negatife korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan. allahım hayırlısını versin tabi ama artık bir an önce olsun istiyorum. valla cnm benimde o akıntım süper düzenliydi bugüne dek dediğin gibi bendede bi işe yaramadı :)) cnm inş. sendende müjdeler alıcaz türkiyeden dönmeden.rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın.

cnm benim sağol inş. umutlarımız bosa çıkmaz. ben daha önce çift aşılama hiç duymamıştım. dr umda tıpta başarısı tartışılıyor bazıları 2. cokta sonucu etkilemiyor. bazılarıda sansı dahada arttırıyor diyorlar. bi zararı yok sansımız artar düşüncesiyle biz yama taraftarıyız dedi. sanki 2. oluncada benim umudum dahada arttı. dr da çift olan aşılamaların başarı yüzdesi azımsanmayacak kadar yüksek dedi.
inş. cnm bu sefer pozitif olur. sende kendine dikkat et bu sıcaklarda sakın dısarıda gezme dr bana ilk bu uyarıyı yaptı. dinlen erken uyu ve iyi beslen dedi.
meldinin iyi olmasına sevindim ve düşündüm annelik böyle bişey olsa gerek daha kucağımıza almadan ne acılar yaşıyoruz ama yinede olsun bunada razıyım yeterki sağlıkla kucağıma alıyım diyoruz. rabbim isteyenleri boş bırakmasın.

offf gulem ne bu negatiflik yapma bunu cok erken ne diye test yapıyosun moralini bozuyosun. lütfen pozitif ol sonuç ne olursa olsun biliyosun garanti bişey değil bu allah kısmet ettiyse olacak. kalbini bozma.
çok öptm seni.

canm iyi yapmışsın dışarı çıkmakla. ewde yatmanın belli bir süre sonra pek anlamı kalmıyor ilk 48 saat tutunma için önemliymiş. canm keşke idrar testi yapmasaydın çünkü çok yanıltıcı. pozitif görsen bi türlü negatif görsen bi türlü ikiside sağlıklı bilgi değil. ben 11. gün yapmıştım ve sonra kendime çok kızdım çünkü doktorlar gebeliğin normal olup olmadığını 12. gün değerine bakıp değerlendirme yapıyor.

merhaba arkadaşlar benim kafama takılan birşey var bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz.bu tüp bebek aşamasında yumurtaları topladıktan sonra fazla yumurta toplasalar bile geride yine gelişen yumurta kalıyormu yumurtalıklarda ?benim bugün transferimin 6. günü ve ben ilk günden beri kasık ağrısı ve rahim ağrısı yaşıyorum birde belim çok ağrıyor ara ara.acaba diyorum ki ilaçların etkisiyle geride kalan ufak yumurtalar büyüyebilirmi hala yoksa yumurta yokmu transferdeki embriyo mu var sadece anlayamadım???

gülem ben girdim sen çıktın canım yine özelden yazamıyorum 10 dk.da bir msj hakkı var canım oyüzden buradan yazayım çıkıcam çünkü.ben hep adet tarihimden 5 gün öncesinde adet olurum yani geçen ay 8inde adet olmuştum temmuz 31 çekti benim bugün adet olmam gerekiyor genelde şaşmaz ama ben bugün ve yarın biraz panik olucam galiba çünkü bu günleri atlatmam lazım bugün benim kasık ağrım yok sadece arada bir batma gibi sızlama gibi birşey oluyor karnımın şişliğide biraz daha indi. akıntım arttı ama benim adetten öncede hep artar beyaz sulu çok yoğun olmayan bir akıntı benim şimdilik bukadar.sende rahat ol canım beklemekten başka çözümümüz yok adet olacaksak engelleyemeyiz inşallah sonuç güzel olur

merhaba arkadaşlar
bugün doktor kontrolüm vardı.
sağda 16,5 ve 13 solda 17 ve 13 mm yumoşlarım varmış.
doktor çok güzel dedi.
yarın aşılamam var.
crinone jel verdi.
15 gün kullan test yaptır dedi.
hakkımda hayırlısı çok umutluyum inşallah iyi olur.
dualarınızı bekliyorum.

canım hadi hayırlı olsun..evet gayet güzel bi tablo,inşallah herşey yolunda gider..

Bir suru heyecanimiz var ne guzel..gulemcim seni pek bir negatif goruyorum aman deyim guzelim icini azcik daha ferah tut lutfen....bubuscum var sonra heyecanla bekledgimiz birde beren arkadasimiz....sonrada vizontele yetisiyor arkadan :)))hadi bakalim kizlar hepinizden guzel haberler bekliyoruz ona gore...

bugun regli oldum yarin doktorumu gorecegim hayirlisiysa hersey yolundaysa insallah baslayacagiz tedavimize :)))

opuyorum sekerler

ben de birkac gundur bakamamistim. kocam yarin sperm testi yaptiracak, bakalim olumsuz birsey cikmasin da.
sonrasinda ben de tedaviye baslayacagim birkac gune adet olup.
hadi kizlar, haberlerinizi bekliyorum; birkac kisi mujde versiiiiiiiiiiiin

canım ne bileyim,hiçbişey hissetmiyorum,dünde erkenden negatifi gördüm ya:) valla olursa bana süpriz olacak.ama benim negatifliğim karamsarlıktan değil,sanırım kendimi alıştırmaya çalışıyorum yine negatife..
yarın başlıyosun demek..merak ediyorum neler vercek doktorun..herşey yolundadır merak etme..

kızlar ne dersiniz yarında yapayım mı test?benim önceki pozitif deneyimimde(gebeliğimde bile diyemiyorum) adet olmam gereken gün öğrenmiştim ve beta hcg 56 çıkmıştı.hemen çift çizgiyi görmek için idrarda test yaptım ve ikinci çizgi silikti,yani diğeri gibi kıpkırmızı değildi.2 gün sonra kanda 160 lı bişey çıkınca gene yaptım ve çok belirgindi kinci çizgi..yani şu an 12.gün diyolar ya,benim o zaman 12.gün o silik çıktığı gündü..bugün k.k.da baktım kişiden kişiye değişiyomuş idrara yansıma olayı..yani bu durumda yarın yapsamda varsa bile çıkmaz değilmi???neyse yapma dersiniz siz zaten)) vazgeçtim..........................................................................................................................................

slm kızlar..
gulem dövücem seni ne bu karamsarlık yaaa lütfen son ana kadar olumsuz olsa bile kendini böyle germe.
hem nerden biliyosun belki pozitif. iyi o zaman bende evde test yapıyım sonra diyimki bakın negatif ben zaten beklemiyorum. lütfen gününü bekle. ne diyeceğimizi bilmişsin. test sakınnn yapmaa.tamammı anlaştıkmı????

ya bişey aklıma takıldı dr um bana progestan vermedi ne ilaç ne jel..sadece 21 veya 22. gün progesterona bakalım dedi. acaba o sonuca göremi verecek ama zaten ondan sonra az günüm kalıyor.
arasammı acaba kullanayımmı diye.ufff bak içime kurt düştü.
vizontele cnm hadi hayırlı olur inş aşılaman bende yaptırdım beklemedeyim. seni msjını okuyunca progestana takıldı kafam.
peşpeşe patlatalım kızlar.

dewww cnm hadi bismillah cnm dualarım seninle. herşey yolunda gider inşallah.

canım yarın yapmycam ama cuma günü kesin yaparım
ya ben pozitif olmayı beceremiyorum napayım..ama kaygılanamıyorumda..tuhaf bi hale gelirdi beni bu yaşadıklarım.takmıyomuyum,-muş gibimi yapıyorum inanın bilmiyorum..
canım bence doktorunun bi bildiği vardır..ama aklında kalmasın sor doktoruna.gerekli cevabı alırsın hiç olmazsa için rahat eder..

Gulem canim sakin sakin test yapma bugun yazmayi unutmusum kizdim sana dun test yaptigini gorunce yarinda yapma bekle lutfen canim ne gerek var kendi kendini bu sekilde yipratmaya...eger karninda bir bebek varsa ve tutunmaya caliyorsa dusuncelerinle onu olumsuzluga itmis oluyorsun...annem daha bastan pes etmis demez mi?eger hamile degilsende hepimizin yaptigi gibi yoluna devam edeceksin o yuzden uzulmek icin bu kadar acele etme derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…