slm kızlar..
gulem dövücem seni ne bu karamsarlık yaaalütfen son ana kadar olumsuz olsa bile kendini böyle germe.
hem nerden biliyosun belki pozitif. iyi o zaman bende evde test yapıyım sonra diyimki bakın negatif ben zaten beklemiyorum. lütfen gününü bekle. ne diyeceğimizi bilmişsin. test sakınnn yapmaa.tamammı anlaştıkmı????
ya bişey aklıma takıldı dr um bana progestan vermedi ne ilaç ne jel..sadece 21 veya 22. gün progesterona bakalım dedi. acaba o sonuca göremi verecek ama zaten ondan sonra az günüm kalıyor.
arasammı acaba kullanayımmı diye.ufff bak içime kurt düştü.
vizontele cnm hadi hayırlı olur inş aşılaman bende yaptırdım beklemedeyim. seni msjını okuyunca progestana takıldı kafam.
peşpeşe patlatalım kızlar.
dewww cnm hadi bismillah cnm dualarım seninle. herşey yolunda gider inşallah.
Gulem canim sakin sakin test yapma bugun yazmayi unutmusum kizdim sana dun test yaptigini gorunce yarinda yapma bekle lutfen canim ne gerek var kendi kendini bu sekilde yipratmaya...eger karninda bir bebek varsa ve tutunmaya caliyorsa dusuncelerinle onu olumsuzluga itmis oluyorsun...annem daha bastan pes etmis demez mi?eger hamile degilsende hepimizin yaptigi gibi yoluna devam edeceksin o yuzden uzulmek icin bu kadar acele etme derim...
doktorun bosuna seni yormamak icin vermemistir sonucta o ilacinda yan etkileri var bence oyle dusunmustur cok takilma....iyi dileklerin icin tesekkurler guzelim...yarin doktordan gelince size yazarim durumlari...herseyin hayirlisi diyorum.. bugun annemin cok yakin bir arkadasi trafik kazasinda vefat etti boyle yakinalrimdan birilerini kaybedince diyorum ki kendi kendime hicbirsey icin uzlemeye degmez saglik olsun yeter..yarinda dilegim hayirlisi olmasi....
doktorun bosuna seni yormamak icin vermemistir sonucta o ilacinda yan etkileri var bence oyle dusunmustur cok takilma....iyi dileklerin icin tesekkurler guzelim...yarin doktordan gelince size yazarim durumlari...herseyin hayirlisi diyorum.. bugun annemin cok yakin bir arkadasi trafik kazasinda vefat etti boyle yakinalrimdan birilerini kaybedince diyorum ki kendi kendime hicbirsey icin uzlemeye degmez saglik olsun yeter..yarinda dilegim hayirlisi olmasi....
evet cnm belkide aşılama esnasında demiştim ya yumurta akı gibi olan akıntıyı çıkardı rahim ağzından sevnmen lazım bak ne güzel bu demektirki hormonların gayet normal olması gerektiği gibi demişti. belkide ondan gerek görmedi.
zaten laparoskopiden önce yaptırdığım aşılamada dr progestan vermişti hap şeklinde. içtim bi güzel 12 gün geçti kanda 0 ı görünce tokat yemiş gibi oldum. adetimde yoktu ortada. o zamanki akıllı dr uma gittim dedim sonuç 0 bana hala demiyorki ilacı kes. sonra ben ağlaya ağlaya giderken birden aklıma gelmişti. bu ilacı içtiğim için olmuyordur diye. tel ettim aaa evet ilacı kes baklaım ne olcak demişti. ne olacak son 1 günde hamile kalacak halim yok. yani kısaca şimdi düşünüyorumda o ilacı almakta olmayacaksa oldurmuyor neticede doğal hamilelikte millet ilaçlamı tutuyor bebeği. hormon seviyesi vucutta dengeli zaten herşey yolunda olduğunda. o yüzden dr u aramaktan da vazgeçtim zaten 6 gün oldu artık gerek yok bence.
cnm güzel gelişmeler bekliyoruz senden çok öpüyorum dualarım seninle. cnm ayrıca başınız sağolsun rabbim genç ölümü göstermesin.
bubuşcum doktorun ne güzel açıklamış herşeyi seni gayet normal görüyo ki takviyeye gerek duymamış..ne güzel..ben bu sefer çatlatma iğnemi olduktan sonraki akşam akıntım oldu..ama bende bu akıntı çok katı oluyo,nasıl söyliyim hafif kurumuş bi tutkal gibi..sanırım normal olmadığımı bu bile gösteriyordu,neyse önceden bu bile yoktu:))
canım demek 6 gün oldu..nasılsın peki?neler yapıyosun?yatıyomusun?..benimde 9.günüm bugün..hala tık yok..normalde adetimden 3-4 gün önce sadece bi gün hissettiğim bungun bi ağrım olur..yada his diyebilirim..oda yok..dediğin gibi adeti önleyen ilaç belirtiyimi gösterecek...
cnm işte o akıntının şeffaf ve sünen şekilde olması kandaki hormon değerlerinin normal olduğunu gösterirmiş. dr um dediki biz bunu görünce cok seviniriz. inş. seninde bu kıvama gelir cnm sıkma canını.
tatlım 6. gün bugün ara ara aşılamayı ilk yaptırdığım günki gibi değişik bir yoğunluk hafif ağrı gibi bişeyler hissediyorum.
göğüslerim şiş biraz ağrılı ama bunun sebebi çatlatma iğnesi diye biliyorum 7 günden sonra etkisi gidiyormuş. bazende sanki idrarımın kokusu değişti gibi birde aşırı gazım var ama inan umutlanıp ....ın üstüne oturmamak için pek takip etmek bile içimden gelmiyor. birde bugün işyerinde et çıktı yemekte çok garip koktu bana yiyemedim. ki ben normalde çöplük gibiyim herşeyi yerim. ayyy bilmiyorum ne düşüneceğimi hepsini birden düşününce heralde oldu bu sefer diyesim geliyor sonrada ben ne belirtiler yasadım hepsi fos çıktı diye geri adım atıyorum. benimde yarın progesteron için kan vermem lazım. bakalım ne çıkacak.30 un üstü çıkarsa gebelik şansı yüksek diye biliyorum ve müthiş kaliteli yumurta oluşmuş anlamına geliyormuş.
progestana gelince dediğim gibi hamile kaldığında doğal olarak yükselen bu hormonu biz hamile kalmadığımız denemelerde bile alınca hamilelik belirtileri yasıyoruz. sonra olmadığını öğrenince ilacı kesince hoop herşey eski haline. bende diyorumki sağlıklı bir hamilelik gerçekleştiğinde zaten bunu vücut üretiyor. almadığım iyi oldu sanki. hiç olmazsa hamilelik varsada adam gibi doğal belirtileri yaşayım dimi?
canım idrar rengi koyulaşıyo falan yazıyo hep ama kokusunu falan bilmiyorum..ben çok çok fazla su içtim,hem sıcaklardan hemde tüp bebekte öneriyolar diye..sürekli tuvaletteyim,ve kabız oldum,kayısı yiyorum ve geçti şükür..benim klomenle takiplerimde progesteron baktırmıştı doktor.onlarda çatlatma iğnesi yapılmamıştı hatta..27 çıktı,doktor süper bi sonuç ümitlenebilirsin demişti..olmadı zaten ama benim eşimde de sorun var,hemde normal ilişki ile takipti.nerden nereye geldik...şu crinone bende 2 güne bir topaklanıp düşüyo..olabilir demişti hemşire..halbuki yatmıyorum hiç..
bende dün akşam yürüdüm ve uzun bi mesafeydi..acayip yoruldum yaa..hamlaştım evde..artık bu günüde bitti sayalımmı bubuşcuummm..sıkıldımmmmmmmmmmmmm:)))
tatlım evet bugünde bitti sayılır bak 10 güne giriyosun. ayyy allahım inş. bebeğin seninledir. 2 gün sonra öğrenirmiyiz kesin. çok yorma kendini ben bu hafta evde ütü bile yapmadım :))) artık eşimde ne bulursa onu giyiyor.:)))
kendine iyi bak. öptm seni.
merhaba kızlar,
bubuş gülem dew vizontele hepinizden güzel haberler bekliyorum, sizden gazı alıp bende başliim çünkü bende acaip bir tembellik var tedavi konusunda. resmen huyum değişti eski hevesim kalmadı, gezeyim tozayım ama tedavi olmayayım. ama bedenim bana bazı sinyaller veriyor pek kulak asmayayım diyorum ama bugün azcık kendimi dinledim de.. adetimin 18. günü bugün hafta regl günüm, sağ ve sol kasığımda sürekli batmalar var. sol göğüsüm acıyor.. doktor bana doğum kontrol hapı vermişti folikül büyüklükleri orantısız diye ama ben kullanmadım. acaba kist oluşmuş olabilir mi?
dew cim doktorla görüşmen nasıl gecti?
Kizlar selam,
Simdi geldim Izmir'den cesmeye hemen oturdum yazayim size diye...Doktora gittim kan testi yapildi ve muayne oldum kist yok yumurtaliklar temiz ancak kan tahlilim amerikadaki tahlil gibi yusek cikti FSH 18 cikti yani yuksek biliyorsunuz ki 15 uzerinde tedaviye baslamiyor doktorlar benimkide oyle yapti normal tup bebek yapmayacagim mini tup yapacagiz dedi.Serophene ile yumurta takibi yapacak istedigi verimlilige ulastigi an tup bebekteki yumurta toplama ve transfer islemlerini gerceklestirecek ben asilamalardada tup bebektede biliyrosunzu urete urete 3 bilemediniz 4 yumurta buyutebiliyorum bu sepeple belki diyorum mini tup bebek bende olur mantik olarak sacam gelmiyor az ilacla az yumurta ama kaliteli...cunku su durumda ignelere baslasak olan yumurtalarinida zarar veririz dedi.Baklim kizlar aranizda ilk defa ben sanirim deneyecegim bu mini tup bebek olayini umarim sonucu iyi olur benim gibi yumurta rezervi az olanlarda ise yariyormus ama bilemem tabi.
Moralime gelince e bozuldum tabi 18 FSH'i duyunca cunku neden yukseldi bu meret yine diye...moralim iyi tatildeyim,keyfim yerinde yemem icmem desen hersey yerindeydi ama degerim yine yuksek demek ki bunun psikoloji ile filan hic ilgisi yok...vucut yapiyor...((
Iste boyle kizlar...yarin aksam itibariyle serophene icmeye basliyorum dualarini eksik etmeyin gercekten ihtiyacim var....
Hadi insallah sizlerden guzel haberler alalim da moralimiz yerine gelsin kizlar....
merhaba canlar
burası eski haline biraz dönmüş, yeni heyecanlar ve bekleyişler var. İnşallah bu sefer iyi şeyler olacak.
GULEM canım son 2 gün şimdi ne heyecanlısındır. beklemek tedavi sürecinden daha çok yorucu ve stresli geçiyor. şimdi heyecanını paylaşıyoruz inşallah 2 gün sonrada mutluluğunu paylaşacağız.
DEW canım boş ver fsh ı falan, ben artık çok kaderci oldum, olacağı varsa oluyor, burada çok hikaye okumuşssundur bundan çok çok daha yüksek değerlerle bırak tüp bebekle normal yolla kalan bile oluyor. onun için yüksek falan diye üzülme. bende fazla ilaç kullanımın rezerv ve kalite sorunu olanda olumsuz etki ettiğini düşünüyorum, çünkü hiçbir tedavimde kullandığım ilaçların faydasını görmedim aksine zararını gördüm boş boş büyüyen yumurtalarım oldu. biz bu hormon ilaçlarından şişiyoruz ya bazen böyle aynen yumurtalarımızda öyle oluyor.
BUBUŞ sen başaracaksan bu umutlu halinle başaracaksın, artı doğal yumurtan olmasıda sana bir avantaj bence. GULEm, SEN ve arkanızdanda DEW in güzel haberlerini alacağız.
LANDARCH canım bende senin gibiyim kendimi çok boş hissediyorum bütün bunlar bana sanki yaşanmamış bir hayal gibi geliyor düşününce bunları ben mi yaşadım diyorum, bir tedavi falan şu an bana o kadar uzak geliyor ki kendimi hiç o modda hisetmiyorum. artık bunlar benden geçti gibi hissediyorum. Ama tabii sen benim gibi hissetme en kısa zamanda kendini tekrardan o moda sok ve arkalarından da sen gel.
KEKEÇ canım her olumsuzlukta böyle üzülüyoruz ama ne yapalım işte, 2 ay sonra inşallah aşılamana kalmadan güzel haber alırsın.
BADEÜZÜM,CEREN ve VİZONTELE umarım sizlerde iyisinizdir.
sizleri seviyorum,hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?