landarch? şimdi burdaydın nereye gittin:)
merhaba kızlar,
bubuş gülem dew vizontele hepinizden güzel haberler bekliyorum, sizden gazı alıp bende başliim çünkü bende acaip bir tembellik var tedavi konusunda. resmen huyum değişti eski hevesim kalmadı, gezeyim tozayım ama tedavi olmayayım. ama bedenim bana bazı sinyaller veriyor pek kulak asmayayım diyorum ama bugün azcık kendimi dinledim de.. adetimin 18. günü bugün hafta regl günüm, sağ ve sol kasığımda sürekli batmalar var. sol göğüsüm acıyor.. doktor bana doğum kontrol hapı vermişti folikül büyüklükleri orantısız diye ama ben kullanmadım. acaba kist oluşmuş olabilir mi?
dew cim doktorla görüşmen nasıl gecti?
İNŞALLAH CNM GÜZEL HABERLER VERİRİZ.
o tembellik bendede vardı bir ara. ama sonra gaz verecek bişeyler mutlaka cıkıyor karsına. ya yakınında bir hamilelik veya doğum. yada en ufak bir söz. sende rahat ol ne zaman kafan rahat moralin yerinde olursa o zaman başla.
deww ne yalan söyleyim bence bu tedavi daha iyi olmuş. bazen oluruna bırakmak lazım. allah yar ve yardımcın olsun cnm umarım tek dönmezsin amerikaya. bir yavru türk daha gider oralara. öptm.
gulemmmmm seni düşününce içim kaynıyorr. yarın müjdeyi ver lütfen arka arkaya kızları gaza getirelim inş. hepsine umut olmak cok mutlu eder beni.
helsa cnm cok sevindim yazdığını görünce. rabbim dermişki istediğini vermiyorum diye üzülme ya daha iyisini vereceğim için yada istediğin sey senin için hayırlı değil. inş daha iyisini tez zamnda verir. bu kötü günlerini unutursun. her zaman yanındayız öpüyorum.
vizontele cnm beslenmene dikkat et ve sakın sıcakta dolaşma sıcak iyi gelmezmiş.
en az 2 gün yatar vaziyette dinlen. hadi bakalım pozitif sonuçla gel 15 gün sonra inş.
vee gelelim bana. bu sabah progesteron için kan vermiştim sonucumu az önce aldım. 24.45 sizce nasıl?
10 un üzeri kaliteli yumurtlama diye biliyorum. ama dahada fazla olunca gebelik için umut olurmu???
canmm ben değerin harikaa, bunu neden söylüyorum biliyormusun ben kimyasal gebelikte betahcg e baktırmaya gittiğimde doktor progesterona da bakalm demişti. beta hcg 22 progesteron da 17 çıkmıştı. doktor progogestronu dusuk buldu cunku zaten jel kullanıyordum. dusun senin jel kullanmadan dogal olarak 25 çıkmışş bence harikaaa vee tebriklerr
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr nerdesiniz yaa..kimse yok..benim adet ağrılarım başladı..c.tesi adet günüm zaten..ee test vaktine bile kalamayacağım görünen o ki......Allah çizmiştir bi yol bizede değilmi kızlar?????????sabaha görüşürüz.............
Canim biliyorsun regli belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer dur bakalim daha....ama herzaman soyluyorum eger regli olursan bile uzulmek yok yola devam bak hepimzi turlu turlu yolalrdna geciyoruz ama simdilik bunlari konusmak icin erken canim tamam mi?
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr nerdesiniz yaa..kimse yok..benim adet ağrılarım başladı..c.tesi adet günüm zaten..ee test vaktine bile kalamayacağım görünen o ki......Allah çizmiştir bi yol bizede değilmi kızlar?????????sabaha görüşürüz.............
günaydın kızlar..testim negatif çıktı..silik falan bile ikinci çizgi yok..idrar testlerinin güvenilirliğine hep şüpheyle yaklaşılır ama ben gebelik olsaydı kinci çizgiyi göreceğimi biliyorum.geceden beri ağrılarım acayip arttı..yarın kan testine gitmeyi düşünmüyorum,sebebine gelince acilde ayrıntılı beta hcg bakmıyolar,ve özel lab.bize çok uzak..merkezde aynı şekilde.birde kızlar;iyi kötü bi gebelik deneyimim oldu.gebelikte ağrıdan ziyade karnın alt tarafında bi ağırlık olmuştu.ağrım olmadı..adet öncesinde ise sıcak basmalarım olur,ağrı zaten olur ve ayaklarım ellerim üşür..vücudumda genel bi hararet olur yani.şu an aynı böyleyim.şu çikolata kistleri ve endometriozis heryanımı sarmadan olsun çok istemiştim..ve şimdi 3-4 ay beklemek zorundayım ve o zamanda burda olmycam biliyosunuz..mecburen beklemem gerekecek...
sizlerden güzel haberler gelir inşallah,,morale ihtiyacımız var...
dew cim sen şu doktorunla ilgili ücret,hastane vss vss..bütün bilgilerini bi ara yazarmısın canım:)
iyiyim kızlar..kahvaltı edip çayımı içersem kendime gelirim..
tek zor gelen annemle konuşmak..umarım onunla konuşurken dirayetimi korurum..
ben buralardayım tabbiiiikiii...
ÖPÜYORUMMM..
günaydın kızlar..testim negatif çıktı..silik falan bile ikinci çizgi yok..idrar testlerinin güvenilirliğine hep şüpheyle yaklaşılır ama ben gebelik olsaydı kinci çizgiyi göreceğimi biliyorum.geceden beri ağrılarım acayip arttı..yarın kan testine gitmeyi düşünmüyorum,sebebine gelince acilde ayrıntılı beta hcg bakmıyolar,ve özel lab.bize çok uzak..merkezde aynı şekilde.birde kızlar;iyi kötü bi gebelik deneyimim oldu.gebelikte ağrıdan ziyade karnın alt tarafında bi ağırlık olmuştu.ağrım olmadı..adet öncesinde ise sıcak basmalarım olur,ağrı zaten olur ve ayaklarım ellerim üşür..vücudumda genel bi hararet olur yani.şu an aynı böyleyim.şu çikolata kistleri ve endometriozis heryanımı sarmadan olsun çok istemiştim..ve şimdi 3-4 ay beklemek zorundayım ve o zamanda burda olmycam biliyosunuz..mecburen beklemem gerekecek...
sizlerden güzel haberler gelir inşallah,,morale ihtiyacımız var...
dew cim sen şu doktorunla ilgili ücret,hastane vss vss..bütün bilgilerini bi ara yazarmısın canım:)
iyiyim kızlar..kahvaltı edip çayımı içersem kendime gelirim..
tek zor gelen annemle konuşmak..umarım onunla konuşurken dirayetimi korurum..
ben buralardayım tabbiiiikiii...
ÖPÜYORUMMM..
slm kızlar ne zamandır giremiyorum moralim çok bozuk ancak toparlandım .geçen hafta hamile olduğumu öğrendim dr.a gittim..ve niyeyse hiç şaşırmadığım o cevabı aldım bebek var ama kalp atışı yok en fazla 1hafta bekle %10 ihtimalle görünebilir dedi..şimdi yatıyorum ama çok bariz bi şekilde düşmek üzere olduğu belli..birde iğne verdi progesteron mahvoldum resmen yürüyemiyorum.pazartesi gidicem dr.a ne olup bittiği belli olucak.kürtajdan çok korkuyorum bekleyip kendisi düşsün diyorum ama çok kötüyüm..bikez daha kürtaj ağrısı çekemem..lütfen dua edin.çok ihtiyacım var
canm neden düşeceğine bu kadar eminsin belki gec döllenme olmuştur bak doktor da 1 hafta bekle demiş. progesteron kalçada baya ağrı yapıyormuş ltfen dayanmaya calış ve eger mümkünse hastanede yat canm orda takibini yapsınlar. ve hep hayırlısı için dua et canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?