Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar arkadaşlar;
gulem lürfen üzülme canım. herşeyin hayırlısını versin allah.
Üzülüp stres olma lütfen. Kendine iyi bak.
Sen bizim kıymetli arkadaşımızsın.

Badezuzum ne kadar güzel hamile kalabiliyorsun.
ve 2.hamileliğin.
Sıkma canını belki herşey yolunda gider.
sen böyle karamsar olursan kötüyü kendin çağırırsın.
Sakin ol biraz.

kızlar hepinize teşekkür ederim..haklısınız ben pek pozitif düşünmedim,aslında negatifte düşünmedim ama çok fazla nolacaksa olur havasındaydım..halada öyleyim.belkide farkında olmadan bi savunma mekanizması kurdum kendime..embriyoların kaliteleri yükselince umutlanmıştım,neden olmasın dedim.hayırlısı..kan testine merkeze bildirmeyi borç gibi gördüğümden giderim gidersem..

badezuzum;ne diyebilirim bilmiyorum.geçen sene 12 temmuzda kürtaj oldum..neler hissettiğini iyi biliyorum..inşallah kalbi atar miniğinin..ama sağlıklı olsun herşeyden önce.hem sen sağlıklı ol hem bebeğin..dua edicez canım..

gulem cnm lütfen dirayetini koru. bakarsın kanda bir mucize çıkar. cnm gecen hafta aşılama yapılırken odada yatıyorum dr yanına bir çifti aldı kapım kapalı ama ben duyuyorum tabi konuşulanları. dr dediki tıpta artık herşeyi yapabiliyoruz. bebeği %99 oluşturuyoruz. rahime transfer ettikten sonra bizim yapabileceğimiz hiçbirşey kalmıyor tamamen allahın vermesiyle ilgili dedi. o anda su karara vardım bu dr lar tedaviler herşey bir araç sebep. allahım hastane kapılarında daha fazla uğraştırmasın bizleri. sabır ve güç diliyorum senin için. cnm gücünü ve sabrını , umudunu elden bırakma en önemlisi bu. rabbim derdi dağlara vermiş dayanamamış dağ ortadan yarılmış. yeryüzünde derdi çekecek güçte birtek insanoğlu olduğu için bizlere vermiş. düşün ne kadar güçlüyüz. seni seviyorum arkadasım kendine iiyi bak.

badezuzum cnm cok üzüldüm inş. bi mucize gerçekleşir. sende umudunu yitirme. kendine iyi bak. kaderimizi yasıyoruz sadece dua et.öptm

selam, bende de gecen ay var 22 capinda; aylardir takipteyim ilk asilamami yapacagim ya kist cikti; dkh verdi ama ben almadim, civanpercemi icerim dedim; onu da icemedim; dun bir heves gittik 28 olmus capi. ictin mi dedi, bir sersemlikle evet ictim dedim. niye oyle yaptiysam. bu sefer bu ay 2 adet yazdi; gecmemis, buyumus gunde 2 dkh olsun dedi. bu ay da icmeyecegim ama hergun cayi icecegim. zaten anlarim kist ufalmis mi cunku kist olunca kabizlik basliyor bende, normalken barsaklarimda problem olmuyor.
ben ne bahtsizim, bi asilama istedim 2 aydir olmuyo, tup istesem neler gelecek basima kimbilir

gulemcim uzgunum. senin guzel haberini umutla bekliyorduk. ama yine de kendini zorla ve kanda gor. opuyorum

badezuzum ne bu talihsizlik, insallah gizleniyordur, gec dollenmedir, kendini toparlar. aklina kotu sey getirme. zor ama getirme.

bakalim biz de o gunleri gorebilecek miyiz, benim hic hamile kalmisligim yok; cok merak ediyorum.
esimin yikamadan sonra sperm adedi 5 milyon cikti; asilama icin sinirmis. o da dkh kullanma dedi kist icin, bu ay 15inde dogal yolla olur dedi. bu ay kocamdan garantili deneyecegiz :)
hamilelik olmasa olur bu ay, umutlu degilim ama kistim gecsin ben de sizin gibi heyecanla gun saymak istiyorum

Badezuzum ay cnm ya bende diyordum bu kiz nerde diye...hamile kalmis olmana tabiykide cok mutlu oldum ama cektigin sIkintilara bakacak olursan insanin icine oturan bir mutluluk olsa gerek...henuz umut var iyi dinlen olumlu dusun hic belli olmaz bu isler..dualarimiz seninle..

sağolun kızlar gerçekten çok kötüyüm şu an bile kasıklarımda ağrı var.Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin.evet 2.kez bebeğimi görüyorum ultrasonda ama kucağıma alamıyorum bunun ,üzüntüsü daha büyük oluyo.sadece dua ediyorum . güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinizi öpüyorum.

canım daha iyiyim..bende aynen dediğin gibi düşünüyorum.bunda tutmadı diye olmayacak anlamına gelmiyo.ama benim endo olayım biraz daha ağır biliyosun.her zaman hissettiğim şeyler var vücudumda..odakları hissediyosun dedi doktor.ne kadar çabuk olursa o kadar iyiydi vücudum açısından.yoksa gerçekten beklemekten korkmuyorum artık..bi kaç ay bekleyeceğim sanırım..bakalım artık..

ceren cim hayıt tohumunuda deneyebilirsin..benim 4 cm.lik kistim yok oldu onunla.hatta ialçsız adet göremeyen bi arkadaşıma bahsetmiştim oda içti ve 2.ayın sonunda beni aradı;hayatımda ilk defa ilaçsız adetim geldi diye..çok sevinmiştim..
kızlar argimax diye bişey yazmıştım..fsh ı düşürmüş bi kadında ve dr.u vermiş..bi bakarmısınız sizde..ben baktım ama emin olamıyorum.önümüzdeki ay alabilirim.fikrinize ihtiyacım var..

Son düzenleme:

gulen canım üzülme demeyeceğim saçma olur. Allah sana ve eşine sağlık versin. daha ilk bu bakarsın tüp bebeğe gerek kalmadan kendilğinden olur. yaşın genç. biliyorsun ilaçların etkisi bir kaç ay sürermiş belki öyle daha sağlıklı yumurtan olacak kendiliğinden olacak.
arginmax ı biliyorum canım, GNC nin var. bir ara piyasada yoktu 1 ay önce falan, bu bir multivitamin canım ama içinde vitamin mineral, amnio asitler var falan var, fsh düşürücü bir etkisi olduğunu sanmıyorum. genelde sporcular kullanılır ama tüp bebek doktoralrıda takviye amaçlı veriyor.
ne yap biliyormusun şu bekleme dönemini alternatif şeylerle geçir, aslanpençesi, hayıt,civan perçemi, böğürtlen kökü, bal tarçın çörek otu,incir kürü,soğan kürü hatta maydonoz süt buharı böyle şeyler yap bir zararı yok. eminim ilaçlardan daha çok işe yarayacaktır.

canım inşallah yi olur, çok zor şeyler işte. seviniyorsun sevincin böyle yarıda kalıyor iniallah canım toparlar herşey yolunda gider.

canım benim iyiyim çok sağol.nasıl uyuştuysam artık konuya odaklanıp düşünemiyorum bile.sanki hiç denememiş,böyle bişey yaşamamışımda adet bekliyomuşum gibi bi halim var.beyin gücümü bu bilmiyorum artık:) argimaxı kadının biri doktor verdi deyince baya ilaç sanmıştım,doğru söylüyosun canım bencede etkisi olmaz.teşekkür ederim aydınlattığın için..bana hergün ot kaynatmak çok zor geliyo,ve kür işine girince bu işten kafamı uzaklaştıramıyorum.ama hayıtın etkisini bildiğim için dediklerinide ekleyip yapıcam..pratik bi yol bulursam daha iyi olur.kürü hazırlayıp buz kalıbında dondursammı acaba:) hergün birini yerim:))) bu arada 2 tane çikolata kistim var biliyosunuz.umarım onlarada etki eder,ilaçlar resmen onları besledi.sol kasığımda hissediyorum onları.
dediklerini yapıcam canım..en azından 1 ay eşimin yanındayım adetim olsun hemen başlycam..teşekkür ederim tekrar..sen de daha iyisindir umarım.öpüyorum canım

Kizceler,

kimsenin sesi solugu cikmamis bu iki gun merak ettim gulemcim nasil oldun?bazezuzum son durumun nedir?Bubus Vizontele umarim sizinde dinlenmeleriniz iyi gidiyordur....

kocam geldi cumartesi gunu iki gundur onunla hasret gideriyoruz 3 haftadir uzak kalmistik...:) kizlar ilacima devam ediyorum serophene bende agirlik yapti kafami azicik sersemlestiriyor surekli uyumak geliyor icimden...ama iyi gidiyorum yan besinlerle takviye ediyorum sali gunu doktora gidecegim bakalim kac yumurtam olmus durumlari nasil gercekten cok cok merak ediyorum....dualariniz eksik etmeyin olurmu?

hepinizi cok cok opuyorum...hepinize iyi haftalar sekerler....

canm gözünaydın eşine kavuşmuşsun, insana garip geliyor dimi ayrı kalmak.. canm heyecanla seni tedavini takip ediyorum, salı günü boll şanslarr..

gülemcim kan verdin mi? neden yazmıyorsun? bizi merakta bırakma

kızlar bende adet oldum olacam, gecenlerde vucudum baya sıcak geldi bana merak ettim vucud ısımı ölçtüm 36.7 çıktı. normalden yaklaşık bir derece daha yüksek, birkaç gün takip ettim hep yüksek seyretti bu sabah resmen 1 derece düştü adet oncesi belirtilerim de arttı. bu ay yumurtlamışım demekki

günaydınn iyi haftalar kızlar,
inş. iyi haberlerle sevineceğimiz bir hafta olur. kızlar benim bugün 1. aşılama günü için 12., 2. aşılama günü için 11. günüm. dr um adetini bekliycez gecikirse test yapıp geleceksin dedi ama. o kadar sabrediymmi 1-2 gün içinde bi test yaptırayımmı karar veremedim. artık belli olur heralde.
çatlatma iğnesi göğüslerde falan hassaslık yapıyor ama 7 gün sonra vücuttan atılıyor etkisi diye biliyorum. benim acayip şiş dokunamıyorum acıyorlar.damarlarıda cok belli oldu günümü düşünürsek daha 6 günüm var adetime.böyle erkenden bu kadar şişmezdi ama hayırlısı bakalım. dün kayınvalidemde iftar yemeği vardı. 30 kişi düşünebiliyomusunuz bilerek geç gittim saat 5 te mutfaga bi girdiysem (sözüm ona ben herşeyi hazırladım siz ne zaman isterseniz o zaman gelin diye kapriste yaptı :))) saat 10:30 da elim bulaşıktan zor cıktı. sonra oturduğumda belim acayip ağrımıştı birde karnımın alt kısmında tuhaf bişeyler oldu. ayyyy ne düşüneceğimi şaşırdım. cmtesi evlilik yıldönümümüzdü çok isterdim o gün öğreniyim.bakalım bu sefer kısmet oldumu??

gulem nasılsın tatlım. kan testini yaptıracakmısın. bence yaptır. sürekli kafanda soru işareti kalmasındansa yaptır ve kurtul.
deww gözünaydın cnm kocişinle kavuşmussun. allahım eşlerimizi ayırmasın bizden. serophene i bende 2 ay kullandım ama bana pek etki etmedi. bünyeye göre değişiyordur. yumoşların gelişsinde önemli değil gerisi.

canmm doktor sana tahlilden sonra progestan verdi mi? hamile arkadaşlarımın söylediklerine göre göğüslerdeki belirgin damarlanmalar gebeliğin en önemli belirtisiymiş. canm inşallah hamilesindir, senin boş durduğun zamanlarda bile senden o kadar ümitliydim ki şuan kesin bebek varmış gibi gelio :) canm kayınvalidene gıcık oldum senin durumunu bilmiyormu bu kadın hey allahım yaa ne dşüncesiz insanlar var, eşin tepki göstermedi mi bu duruma. biz ne emekler veriyoruz ama kimsenin tınladığı yokkk
kızlar biz tatilden döndüğümzden beri gezmeler tozmalar bitmedi dolayısıyla kayınvalidemler eltimlerle falan pek görüşemedik. gecende iftarda biraraya geldik, vaarsa yoksa torunları.. nispet yapar gibi Allahım onu bize verdi, dünyanın en tatlısı, en kıymetlisi, herşeyimiz ona kurban olsun.. bağıra bağıra sewiyorlar bebeği salak etmişler bir havaya zıplatıyor biri çarşaf sermiş emeklemesini gösterio, biri peşinde mama yedirmeye calışıyor. resmen sanki hepsi bize nispet yaptı..

cnm dr uma sonucu söylediğimde süper +1 cepte su anda şimdi dua edip bekleyeceğiz dedi. bende progestan kullanmaya gerek varmı dedim hayır şu anda herşey yolunda görünüyor gerek yok zaten genelde biz onu tüp bebek transferinde rahime tutunmayı kolaylaştırsın diye veriyoruz. normal bir gebelikte düşünsene kullanmadan da herşey normal ilerliyor dedi. bende sonucum yüksek çıktığı için ikna oldum. bazen adet önceside bu damarları görürüm ben o yüzden cok beni sevindirmedi görünce.
canım benim sağol beni tanımadan benim umuduma bu kadar ortak olduğun için. ama boş durduğumuz zamanlar o kadar boş yere geçirdiğimiz için ben kendime hiç sans vermedim herşey normal olur dedikleri halde.
rabbim su mübarek günlerin hatrına inş sevindirir bizi.
kayınvalideme gelince ona ben aşılamayı söylemedim ama dr normal takip ediyor biliyor çatlatma iğnesi falan olduğumuda biliyor ona rağmen görmezse o ara sormaz tel edipte ne yaptın ya dr ne dedi. bide olsun diye dua ediyor kendince. onu allaha havale ettim. 1 tane küçük kaynım var rabbim ondan buldurur inş. ben ne yaptım bukızın kıymetini bilememişim diye yandırır inş.
seninkilerde düşüncesiz yani insan allahtan korkar karşısındakinin durumunu bilmiyor sanki hem nispet yaptıgın kim evladın var ortada. bosver hiç takma cnm olunca sende tokat gibi vur yüzlerine.

Selam sekerler,

gordugum kadariyla bubus ve landarch ugramis bugun bende biraz uzandim ogleden sonra ancak ayildim geldim size bakayim diye...bubuscum insallah bu damar belirginlesmesi hamilelik belirtisidir cnm ben senin hamile oldugunu dusunuyorum yaaaa vallaha bak icimden oyle geciyor...belkide senin bu mutlu ve umutlu bakis acin bana bunu hissettiriyor bilmiyorum ama inan umudum cok yuksek....

Landarch cnm bende umutlu bekliyorum yarini umarim daha onceki asilamalar gibi en az 3 adetr yumurtam olur iyi kalitede cok cok merak ediyorum ne olacak yarin....
demek reglin yaklasti hadi bakalim yeni adet gunu yenu umut unutma :))) facebook'ta goruyorum sekerim zaten bir gezme haliniz var ohh ne guzel icinize sinsin....hele seni iyi hissettiren arkadaslarla olmak super duygu....

gelelim benim kayinvalidemlere ayni tipa tip ayni sorun bizdede var guzelim....tamda yumurtalarim gelisirken bu psikolojide olmak hosuma gitmiyor ama bogcam anacim birilerini...daha once yazmistim eltimi hic haz etmem pek sevismeyiz kayinbiraderimin ikinci evlilgii bu kiz sonradan geldi aileye evelndi senesine tup bebek yapti kizi var simdi kayinvaldemlerinde ilk torunu dogal olarak kafayi yemis vaziyettler...havaalanindayiz esimi bekliyoruz benim ailem esimin ailesi filan birde torunlari ay havalasninda rezil olduk dedemmmmmmm aman babaannemmm yerlerdeler yok guldu yok sicti yok bagirdi annem babam bakakaldi ve cok uzudluler cunku orda kocami bekliyoruz ve tedavi surecinde olan ben pismis bir sekilde kalakaldim hic ses cikaramadim tabi....uzulmedim mi uzulmekten ziyade cok ofkeleniyorum bu kadar dusuncesizlige tahammul edemiyorum...ama esim geldi super oldu tabi aksamina analttim dedim sende goreceksin kafayi yemisler dedim bugun yine kayinvalidem densizlik yapti ben banyodayken kocam hepsini yikamis paklamis siz benim karaimi nasil uzersiniz baslarim sizin torununuzdan diye bunlar sustu tabi.......esime dedim yapsamsydin benden bilriler yokkk hicde senden bilmiyorlar gozumun onunde yasananlar bana yeter onlari susturmam icin dedi simdi herkes kapadi cenesini torunun adi bile gecmiyor :))))cok rahatladim...kotumuyum belki kotuyum eger bu kotulukse herkes son derece bencil bu bu konuda ilk defa bende kendimi dusundum sanirim....ay ne yazmisim be bir dokun bun ah isit bu olsa gerek :))))

merhaba arkadaşlar;
dew gözün aydın canım eşine kavuşmuşsun.
dilerim yakın zamanda bebişinede kavuş.
landarch senden yine yeniden tedaviye başlamanı istiyorum.
Çok uğraştın arkadaşım eminim az kaldı. 2012 yılında hepimizin anne
olacağımıza ben inanıyorum uğraşımızı bırakmayalım.
Umudumuzu yitirmeyelim.
Bubuş kayınvalidenin iftar yemeği olayında ben sana ve eşine kızdım canım
Hiç kusura bakma sen kendi kıymetini bilmezsen kimse bilmez.
Dikkat etmek zorundasın birileri seni düşünecek diye bekleme.
gulem test yaptır lütfen
Her karanlığın ardından aydınlık gelirmiş
Senin bu umutsuzluğun bakalım sana ne getirecek benim ümidim var.
Kızlar bana soracak olursanız crinone bende kaşıntı yaptı sanırım
3 kutusunu kullandım. Kullanmakta bir ızdırap hiç sevmedim.
Ama etkiliymiş inşallah çektiklerime değerde bir faysasını görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…