merhaba kızlar,
bubuş gülem dew vizontele hepinizden güzel haberler bekliyorum, sizden gazı alıp bende başliim çünkü bende acaip bir tembellik var tedavi konusunda. resmen huyum değişti eski hevesim kalmadı, gezeyim tozayım ama tedavi olmayayım. ama bedenim bana bazı sinyaller veriyor pek kulak asmayayım diyorum ama bugün azcık kendimi dinledim de.. adetimin 18. günü bugün hafta regl günüm, sağ ve sol kasığımda sürekli batmalar var. sol göğüsüm acıyor.. doktor bana doğum kontrol hapı vermişti folikül büyüklükleri orantısız diye ama ben kullanmadım. acaba kist oluşmuş olabilir mi?
dew cim doktorla görüşmen nasıl gecti?
günaydın kızlar..testim negatif çıktı..silik falan bile ikinci çizgi yok..idrar testlerinin güvenilirliğine hep şüpheyle yaklaşılır ama ben gebelik olsaydı kinci çizgiyi göreceğimi biliyorum.geceden beri ağrılarım acayip arttı..yarın kan testine gitmeyi düşünmüyorum,sebebine gelince acilde ayrıntılı beta hcg bakmıyolar,ve özel lab.bize çok uzak..merkezde aynı şekilde.birde kızlar;iyi kötü bi gebelik deneyimim oldu.gebelikte ağrıdan ziyade karnın alt tarafında bi ağırlık olmuştu.ağrım olmadı..adet öncesinde ise sıcak basmalarım olur,ağrı zaten olur ve ayaklarım ellerim üşür..vücudumda genel bi hararet olur yani.şu an aynı böyleyim.şu çikolata kistleri ve endometriozis heryanımı sarmadan olsun çok istemiştim..ve şimdi 3-4 ay beklemek zorundayım ve o zamanda burda olmycam biliyosunuz..mecburen beklemem gerekecek...
sizlerden güzel haberler gelir inşallah,,morale ihtiyacımız var...
dew cim sen şu doktorunla ilgili ücret,hastane vss vss..bütün bilgilerini bi ara yazarmısın canım:)
iyiyim kızlar..kahvaltı edip çayımı içersem kendime gelirim..
tek zor gelen annemle konuşmak..umarım onunla konuşurken dirayetimi korurum..
ben buralardayım tabbiiiikiii...
ÖPÜYORUMMM..
slm kızlar ne zamandır giremiyorum moralim çok bozuk ancak toparlandım .geçen hafta hamile olduğumu öğrendim dr.a gittim..ve niyeyse hiç şaşırmadığım o cevabı aldım bebek var ama kalp atışı yok en fazla 1hafta bekle %10 ihtimalle görünebilir dedi..şimdi yatıyorum ama çok bariz bi şekilde düşmek üzere olduğu belli..birde iğne verdi progesteron mahvoldum resmen yürüyemiyorum.pazartesi gidicem dr.a ne olup bittiği belli olucak.kürtajdan çok korkuyorum bekleyip kendisi düşsün diyorum ama çok kötüyüm..bikez daha kürtaj ağrısı çekemem..lütfen dua edin.çok ihtiyacım var
slm kızlar ne zamandır giremiyorum moralim çok bozuk ancak toparlandım .geçen hafta hamile olduğumu öğrendim dr.a gittim..ve niyeyse hiç şaşırmadığım o cevabı aldım bebek var ama kalp atışı yok en fazla 1hafta bekle %10 ihtimalle görünebilir dedi..şimdi yatıyorum ama çok bariz bi şekilde düşmek üzere olduğu belli..birde iğne verdi progesteron mahvoldum resmen yürüyemiyorum.pazartesi gidicem dr.a ne olup bittiği belli olucak.kürtajdan çok korkuyorum bekleyip kendisi düşsün diyorum ama çok kötüyüm..bikez daha kürtaj ağrısı çekemem..lütfen dua edin.çok ihtiyacım var
gulem cnm lütfen dirayetini koru. bakarsın kanda bir mucize çıkar. cnm gecen hafta aşılama yapılırken odada yatıyorum dr yanına bir çifti aldı kapım kapalı ama ben duyuyorum tabi konuşulanları. dr dediki tıpta artık herşeyi yapabiliyoruz. bebeği %99 oluşturuyoruz. rahime transfer ettikten sonra bizim yapabileceğimiz hiçbirşey kalmıyor tamamen allahın vermesiyle ilgili dedi. o anda su karara vardım bu dr lar tedaviler herşey bir araç sebep. allahım hastane kapılarında daha fazla uğraştırmasın bizleri. sabır ve güç diliyorum senin için. cnm gücünü ve sabrını , umudunu elden bırakma en önemlisi bu. rabbim derdi dağlara vermiş dayanamamış dağ ortadan yarılmış. yeryüzünde derdi çekecek güçte birtek insanoğlu olduğu için bizlere vermiş. düşün ne kadar güçlüyüz. seni seviyorum arkadasım kendine iiyi bak.
badezuzum cnm cok üzüldüm inş. bi mucize gerçekleşir. sende umudunu yitirme. kendine iyi bak. kaderimizi yasıyoruz sadece dua et.öptm
ceren cim hayıt tohumunuda deneyebilirsin..benim 4 cm.lik kistim yok oldu onunla.hatta ialçsız adet göremeyen bi arkadaşıma bahsetmiştim oda içti ve 2.ayın sonunda beni aradı;hayatımda ilk defa ilaçsız adetim geldi diye..çok sevinmiştim..
kızlar argimax diye bişey yazmıştım..fsh ı düşürmüş bi kadında ve dr.u vermiş..bi bakarmısınız sizde..ben baktım ama emin olamıyorum.önümüzdeki ay alabilirim.fikrinize ihtiyacım var..
gulen canım üzülme demeyeceğim saçma olur. Allah sana ve eşine sağlık versin. daha ilk bu bakarsın tüp bebeğe gerek kalmadan kendilğinden olur. yaşın genç. biliyorsun ilaçların etkisi bir kaç ay sürermiş belki öyle daha sağlıklı yumurtan olacak kendiliğinden olacak.
arginmax ı biliyorum canım, GNC nin var. bir ara piyasada yoktu 1 ay önce falan, bu bir multivitamin canım ama içinde vitamin mineral, amnio asitler var falan var, fsh düşürücü bir etkisi olduğunu sanmıyorum. genelde sporcular kullanılır ama tüp bebek doktoralrıda takviye amaçlı veriyor.
ne yap biliyormusun şu bekleme dönemini alternatif şeylerle geçir, aslanpençesi, hayıt,civan perçemi, böğürtlen kökü, bal tarçın çörek otu,incir kürü,soğan kürü hatta maydonoz süt buharı böyle şeyler yap bir zararı yok. eminim ilaçlardan daha çok işe yarayacaktır.
Kizceler,
kimsenin sesi solugu cikmamis bu iki gun merak ettim gulemcim nasil oldun?bazezuzum son durumun nedir?Bubus Vizontele umarim sizinde dinlenmeleriniz iyi gidiyordur....
kocam geldi cumartesi gunu iki gundur onunla hasret gideriyoruz 3 haftadir uzak kalmistik...:) kizlar ilacima devam ediyorum serophene bende agirlik yapti kafami azicik sersemlestiriyor surekli uyumak geliyor icimden...ama iyi gidiyorum yan besinlerle takviye ediyorum sali gunu doktora gidecegim bakalim kac yumurtam olmus durumlari nasil gercekten cok cok merak ediyorum....dualariniz eksik etmeyin olurmu?
hepinizi cok cok opuyorum...hepinize iyi haftalar sekerler....
günaydınn iyi haftalar kızlar,
inş. iyi haberlerle sevineceğimiz bir hafta olur. kızlar benim bugün 1. aşılama günü için 12., 2. aşılama günü için 11. günüm. dr um adetini bekliycez gecikirse test yapıp geleceksin dedi ama. o kadar sabrediymmi 1-2 gün içinde bi test yaptırayımmı karar veremedim. artık belli olur heralde.
çatlatma iğnesi göğüslerde falan hassaslık yapıyor ama 7 gün sonra vücuttan atılıyor etkisi diye biliyorum. benim acayip şiş dokunamıyorum acıyorlar.damarlarıda cok belli oldu günümü düşünürsek daha 6 günüm var adetime.böyle erkenden bu kadar şişmezdi ama hayırlısı bakalım. dün kayınvalidemde iftar yemeği vardı. 30 kişi düşünebiliyomusunuz bilerek geç gittim saat 5 te mutfaga bi girdiysem (sözüm ona ben herşeyi hazırladım siz ne zaman isterseniz o zaman gelin diye kapriste yaptı :))) saat 10:30 da elim bulaşıktan zor cıktı. sonra oturduğumda belim acayip ağrımıştı birde karnımın alt kısmında tuhaf bişeyler oldu. ayyyy ne düşüneceğimi şaşırdım. cmtesi evlilik yıldönümümüzdü çok isterdim o gün öğreniyim.bakalım bu sefer kısmet oldumu??
gulem nasılsın tatlım. kan testini yaptıracakmısın. bence yaptır. sürekli kafanda soru işareti kalmasındansa yaptır ve kurtul.
deww gözünaydın cnm kocişinle kavuşmussun. allahım eşlerimizi ayırmasın bizden. serophene i bende 2 ay kullandım ama bana pek etki etmedi. bünyeye göre değişiyordur. yumoşların gelişsinde önemli değil gerisi.
canmm doktor sana tahlilden sonra progestan verdi mi? hamile arkadaşlarımın söylediklerine göre göğüslerdeki belirgin damarlanmalar gebeliğin en önemli belirtisiymiş. canm inşallah hamilesindir, senin boş durduğun zamanlarda bile senden o kadar ümitliydim ki şuan kesin bebek varmış gibi gelio :) canm kayınvalidene gıcık oldum senin durumunu bilmiyormu bu kadınhey allahım yaa ne dşüncesiz insanlar var, eşin tepki göstermedi mi bu duruma. biz ne emekler veriyoruz ama kimsenin tınladığı yokkk
kızlar biz tatilden döndüğümzden beri gezmeler tozmalar bitmedi dolayısıyla kayınvalidemler eltimlerle falan pek görüşemedik. gecende iftarda biraraya geldik, vaarsa yoksa torunları.. nispet yapar gibi Allahım onu bize verdi, dünyanın en tatlısı, en kıymetlisi, herşeyimiz ona kurban olsun.. bağıra bağıra sewiyorlar bebeği salak etmişler bir havaya zıplatıyor biri çarşaf sermiş emeklemesini gösterio, biri peşinde mama yedirmeye calışıyor. resmen sanki hepsi bize nispet yaptı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?