Selam sekerler,
gordugum kadariyla bubus ve landarch ugramis bugun bende biraz uzandim ogleden sonra ancak ayildim geldim size bakayim diye...bubuscum insallah bu damar belirginlesmesi hamilelik belirtisidir cnm ben senin hamile oldugunu dusunuyorum yaaaa vallaha bak icimden oyle geciyor...belkide senin bu mutlu ve umutlu bakis acin bana bunu hissettiriyor bilmiyorum ama inan umudum cok yuksek....
Landarch cnm bende umutlu bekliyorum yarini umarim daha onceki asilamalar gibi en az 3 adetr yumurtam olur iyi kalitede cok cok merak ediyorum ne olacak yarin....
demek reglin yaklasti hadi bakalim yeni adet gunu yenu umut unutma :))) facebook'ta goruyorum sekerim zaten bir gezme haliniz var ohh ne guzel icinize sinsin....hele seni iyi hissettiren arkadaslarla olmak super duygu....
gelelim benim kayinvalidemlere ayni tipa tip ayni sorun bizdede var guzelim....tamda yumurtalarim gelisirken bu psikolojide olmak hosuma gitmiyor ama bogcam anacim birilerini...daha once yazmistim eltimi hic haz etmem pek sevismeyiz kayinbiraderimin ikinci evlilgii bu kiz sonradan geldi aileye evelndi senesine tup bebek yapti kizi var simdi kayinvaldemlerinde ilk torunu dogal olarak kafayi yemis vaziyettler...havaalanindayiz esimi bekliyoruz benim ailem esimin ailesi filan birde torunlari ay havalasninda rezil olduk dedemmmmmmm aman babaannemmm yerlerdeler yok guldu yok sicti yok bagirdi annem babam bakakaldi ve cok uzudluler cunku orda kocami bekliyoruz ve tedavi surecinde olan ben pismis bir sekilde kalakaldim hic ses cikaramadim tabi....uzulmedim mi uzulmekten ziyade cok ofkeleniyorum bu kadar dusuncesizlige tahammul edemiyorum...ama esim geldi super oldu tabi aksamina analttim dedim sende goreceksin kafayi yemisler dedim bugun yine kayinvalidem densizlik yapti ben banyodayken kocam hepsini yikamis paklamis siz benim karaimi nasil uzersiniz baslarim sizin torununuzdan diye bunlar sustu tabi.......esime dedim yapsamsydin benden bilriler yokkk hicde senden bilmiyorlar gozumun onunde yasananlar bana yeter onlari susturmam icin dedi simdi herkes kapadi cenesini torunun adi bile gecmiyor :))))cok rahatladim...kotumuyum belki kotuyum eger bu kotulukse herkes son derece bencil bu bu konuda ilk defa bende kendimi dusundum sanirim....ay ne yazmisim be bir dokun bun ah isit bu olsa gerek :))))
kızlarrr hepinizi öpüyorum önce:)
internetim yine arızalıydı..kavga dövüş yaptılar yine..geçmişi okudum hızlıca..
ben adetimin 2.günündeyim,testi merkez istiyoruz deyince yaptırdık tabii 0:) bildirdim.doktor aradı,2.adetle tekrar başlamaya tıp izin veriyo ama sen ne zaman hazır olursan o zaman başlarız dedi.kürtajdan sonra az olan adetim şimdi daha iyi..ilaçlarla kalınlaştı ya bu bile iyi oldu.3 mm.lik endometriumla zaten doğal kalamazdım bunu düşündüm bu süreçte.gerçi eşimin morfolojisi %1 çıktı tedavi sırasında.bu şekilde oldukça zor..neyse artık biraz vakit geçsin düşüneceğiz bişeyler..
canm hayırlısı olsun, sen kendini hazır hisedene kadar bekle tabi ama çokta uzatma benm gibi. canm adetin bitince bu ayı çok çok iyi değerlendirin cunku ilaçların etkisi devam ediyor. canm morfoloji %1 çok mu kötü? pek anlamıyorum ama son zamanlarda edindiğim izlenimlere göre şöle bir tespitim var; defalarca aşilama yaptırıp sonuç alamayan yumurtası olgun ve kaliteli olduğu halde embryosu iyi olmayanlarda en büyük etken erkek infertilitesiymiş.. yıllarca çocuğu olmayan bir çift ayrıldı adam üç cocuğu olan bir kadınla ewlendi doğurgan diye ama kadın hamile kalamadı. eski karısını ise cocuk istemeyen bir adam aldı nasıl olsa kısır diye, kadın ewlendiği gibi hamile kaldı. bizm tarzımız olan insanlar değiller ama beni çok etkilemişti bu hikaye. zavallı kadın yıllarca kendini kısır sanmış ama meğer aksine cok doğurganmış
canm yaa eşine helal olsun valla, cok takdir ettim! ben dışardan kimseyi takmayan güçlü, sağlam duruyorum diye kimse hassas davranmıyor.. dediğin gibi ben bebeğim olmadığı için bu yapılanlara kızmıyorum sadece ben herkese karşı hep hassas davranmama rağmen kimse aynı inceliği göstermiyor buna çok gıcık oluyorum. ama artık bende çok bencilleştim kimse için kendimi paralamıyorum, varsa yoksa kocam annem babam ve kendimi yanında mutlu hisettiğim arkadaşlarım.. gerisini vur ateşe yansınn
kızlar benm adet oncesi belirtilerim vardı ya hani erkenden adet olucam sanmıştım şimdi benm adet olmam gereken gün yarın yada öbür gün belirti falan yok. güğüslerim ağrıyordu ağrı mağrı kalmadı..ilginçç.. bakalm daha neler görücemm
piraye hamilesin dimi? :))) gecenlerde bir topicte gördüm sanki
gulemcim iyi olmaya çalışıyorum cumaya kürtaj olucam .bekliyorum öylece.cnm sizde demi çıktı bu morfoloji illeti.işte görüyosun beni ikinci bebeğim klap atışı yok.morfoloji bu seviyelerdeyken normal yolla imkansız dedi bizim dr.ancak tüpte embiryoları inceleyip en sağlıksını bularak hamile kalırsın dedi.cnm bi dahaki sefer inş.arayı çok açma diycem ama dediğin gibi az bir para değil ha deyince olmuyo.hakkımızda hayırlısı cnm.
merhaba arkadaşlar;
dew gözün aydın canım eşine kavuşmuşsun.
dilerim yakın zamanda bebişinede kavuş.
landarch senden yine yeniden tedaviye başlamanı istiyorum.
Çok uğraştın arkadaşım eminim az kaldı. 2012 yılında hepimizin anne
olacağımıza ben inanıyorum uğraşımızı bırakmayalım.
Umudumuzu yitirmeyelim.
Bubuş kayınvalidenin iftar yemeği olayında ben sana ve eşine kızdım canım
Hiç kusura bakma sen kendi kıymetini bilmezsen kimse bilmez.
Dikkat etmek zorundasın birileri seni düşünecek diye bekleme.
gulem test yaptır lütfen
Her karanlığın ardından aydınlık gelirmiş
Senin bu umutsuzluğun bakalım sana ne getirecek benim ümidim var.
Kızlar bana soracak olursanız crinone bende kaşıntı yaptı sanırım
3 kutusunu kullandım. Kullanmakta bir ızdırap hiç sevmedim.
Ama etkiliymiş inşallah çektiklerime değerde bir faysasını görürüm.
dew cim eşine kavuşmuşsun gözünaydın canım.senden gelecek haberleri merak ediyorum.inşallah güzel bi tedaviyle bebişinle gidersin evine,o düşüncesiz insanlarada kapak olur..
bubuşcum 12.gün olsa bile tüp bebekteki gibi döllenmeden sonraki 12.gün değil,yani normal bi süreç seninki şimdi ve 14.gün falan yap en azından..sende yorma kendini.her durumda kendini düşün canım..
landarch canım süprizin büyüğü gelirmiş senden..süper olur valla.inşallah doğal yolla gelirde tedavi stresine girmezsin bi daha.
kızlar eski iş yerimde patır patır hamile millet..yarış var sanki.tam zamanında ayırmış beni Allah.en son duyduğum benden önceden beri uğraşıyodu,ona çok sevindim ne yalan söyliyeyim..
beren-ece mesaj atmış,pozitifmiş sonucu.çok sevindim onada.onda da fmf var..
bade zuzum nasılsın canım?
vizontele dayan az kaldı
Badezuzum öncelikle geçmiş olsun canım, morfoloji illeti bizde de var görüyorum ki bu konuda da yalnız değilim, bizim de morfoloji %3, dr normal yolla bi ihtimal demişti, aşılama ya da tüp bebek düşünün demişti.Bakalım biz de yarın tekrar gidicez doktora, yeniden testler isticak muhtemelen, eşime tekrar spermiogram yaptırıcam... Ahh ahhh herşey karı-koca bizleri bulmuş sanki
teşekkürler cnm.maalesef evliliğimin 3. ayından beri bu morfoloji yüzünden iki oluşan ama kalp atışı görülmeyen iki tanede kimyasal gebelik oldu.cnm eğerki tüp bebekte rapor felan işlerine girmeyecekseniz yaşını bilmiyorum eşininde eğer beklemek gibi bi dudrumunuz yoksa hemen tüp bebeğe geçin cnm aşılamadada bozuk spermler seçiliyo ve tutmuyo ama tüp bebekte embiryoyu inceleyip sağlıklı olnaı seçiyolar.ben hiç aşılama olmadan direk tüpe geçicem artık .seninle durumlarımız çok benziyo sende de pko vardı demi.hayırlısı cnm Allahım ol desin yeterki herşey düzelir .
Kizlar selam,
evime ulasir ulasmaz yazayim istedim.Bugun doktoruma gittim 2 tane yumurtam olusmus ostrojen hormonum yuksek yani icinin dolu oldugunu goruyorum dedi yumurtalarim daha artarmis oyle soyledi persembe tekrar gidecegim kontrole...bu sefer hastanede bakacak kent hastanesinde...rahim duvari sanirim yanlis hatirlamiyorsam onu henuz ince buldu ama gelisecek dedi..bana bugun bir igne yapti adini bilmiyorum size recetemi bulayim yazacagim bir kerelik bir igne..ayrica bugun yarim doz yapilan ve yarinda kalan kismini yapacagim bri ignem daha var bunlar catlamayi engleleyecek ignelermis ama tum markalar son derece yeni ilaclara hakimiyetim sifir :))) bana ve esime antibiyotik verdi yarin alacagiz ayrica migde agrilarina iyi gelen bir hap varmis bu hapin yan etkiside yumrutalarin cevresindeki tabakayi koruyormus bu ilaci bu yan etkisinden dolayi veriyorum dedi :)buda enteresan geldi kizlar...persembe yine yollar tastan :)bugun umutlandim yaaa ne bileyim doktorumu seviyorum sanirim buda cok buyuk etken acayip guveniyorum ..bugun dediki bana eger bu ay yumrutalarini transfer icin cokda uygun bulmazsam donduracagim eylulde tekrar ayni islemleri yapacagiz ve onalrida toplayacagim yani Landarch senin dedigin gibi havuz yontemi yapabilirim dedi...ama daha bunu konusmak icin erken sadece kulaginda dursun dedi.Bizde ok dedik.
Gulemcim hosgeldin guzelim snei merak ediyordum bende ne yapalim diymi cnm geriye bakmak yok ileriye bakacagiz...moralinin cok kotu olmadigini goruyorum bu beni sevindiriyor....
Badezuzum nedir sende guzelim son durum?acaba yazdinda benmi gormedim....bir donup bakacagim simdi....
Bugun Meldicim aradi cnm yaaa hala evde yatiyor size cok cok selam soylememi istedi ileteyim istedim bende...daha iyi hergun igne oluyormus ama sesi iyi geliyordu cok sukur....
Helsa nasil acaba?
opuyorum kizlar
Evet canım ben de de pko vardı, aşılama için 2 farklı yol varmış, birincisi spermleri yıkamadan olduğu bigi rahmeenjekte ediyorlarmış, diğeri de morfolojisi biraz düşük erkekler için spermleri yıkıyorlar, ii olanları seç,yorlar ve öle rahme enjekte ediyorlarmış canım. bunların isimleri vardı ama unuttum şimdi, bakalım yarın drumla konuşucaz, eğer yıkama işlemi burda-Balıkesir'de- yapılıyosa birkere yıkama işlemi ile aşılamayı denemek istiyorum.tutmazsa ve tüp bebek yapın derse drum raporla uğraşmam herhalde canım, doğru İstanbul'a.Bir de erkek infertilitesinde tüp bebek için 3 defa aşılama yapmana gerek yokmuş, erkek infertilitesi kaynaklı tüp bebek yapıldığını drun raporladığı zaman yine ssk'dan yararlanabiliyor olmamız gerekir.Ahhh bu işler ne zormuş.Bakalım yarın detayları anlatırım canım, senin ve eşinin yaş kaçtı canım? yani belki ilaçla falan morfoloji yükselebilir mi diyorum, bir ürologla görüştünüz mü canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?