Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm valla ne yalan söyleyim benimde içim kurtlanmaya başladı 14. gün ya bugün bi tarafım diyor gidip kandan baktırayım.
bi taraftan diyorum dr u dinle vardır bir bildiği kısmetse zaten olmuştur.
ya olmadıysa bende bu ay cok umutluyum ya bu sefer üzülürüm gibi geliyor.
cnm yeminle sen dedin diye değil ama sanki seninde olacak gibi geliyor bana. ne bileyim gidişatın cok pozitif ilerledi seninde. rabbim hayırlısını versin. inş. artık vakti gelmiştir. eşimde bu sefer cok umutlu inş. boşa çıkmaz.
benim dr um biraz garantici heralde gecikip test yap öyle gel dedi bana.

kızlarrr cok heyecanlıyım su anda... az once idrarda test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. şokk oldum ne yapayım acaba kanda baktırayımmı yoksa bekliimmi?

badecim su bitkisel ilac nedir, anlatir misin ?

kızlarrr cok heyecanlıyım su anda... az once idrarda test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. şokk oldum ne yapayım acaba kanda baktırayımmı yoksa bekliimmi?

landarch ne duruyorsun hemen git baktir !!
cooook sevindim, harika bir haber, hadi hemen baktir.

canım ne diyoosuunnnnnnnnn:) süper..kesin hamilesinnnnnnnn..sabah kanda baktır hemen..hahahahaaaaaaaaaaa..süperr süperrrrrr..

bubuşcum hadi 2.bombayı patlattttt:) idrarda bak artık.

Landarchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hemen yaz sonucuu..canım benimmm...dedim ya sana..asıl bomba senden gelecekkk...
çok mutlu oldum çok...

landrach süper bi haber çok sevindim cnm .hadi kesinleştir tam sevinelim cnm inş. doğrudur hemen yaz
ceren cnm pycnogenol diye bir bitkisel destek solgardan almıştık ben de kk da okuyup almıştım cnm birde bilinen L-arginine oda sayı ve hareket arttırıcı

Son düzenleme:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süüüppppppeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
işte bu canımmmm inşallahhhh yarabbimmm ne olur hamile cıksın arkadasımmm...
landarch cok sevindimmm sen zaten böyle bir süpriz yapacaktınnn ben inanıyordum...
sabah ilk işin kanda baktırmak olsun lütfennnn hemende yaz.dualarımm seninle..
hadi ayağını sürü bizde peşinden gelelimm.

canım morfolojiyi %1 den %18 e mi yükselttiniz?ben yanlış anlamadım değilmi? eğer öyleyse helal olsun valla:))ben kaybettiğim bebek için hep kendimdeki sorunları sebebp olarak gördüm.ilk 1 yıl sorunu eşimdeki morfoloji sorunu sandık.sonra benim endometriozis ve troid çıktı.laparosopiden 2 ay sonra gebe kalınca eşimi direk akladık,tamamen benden kaynaklanıyo diye düşündük..merkezdeki doktorla konuştuğumda kromozom analizi yaptırabiilirsiniz dedi.aynı merkeze gittiğimiz bi bayanında eşinde kromozom sorunu çıkmış..ben önümüzdeki ay yaptırmayı düşünüyorum.tencere kapak gibi bulmuşuz birbrimizi:)

bubuşcum hadi 2.bombayı patlattttt:) idrarda bak artık.

yaa cesaretim yok henüz dr gecikince bak dedi ya ona odaklandım ama içimde gidiyor..landarch ın müjdesini alalımda inş.
sonrada ben belki yaparımm..ayy cok mutlu oldumm mesajı görünce...şu mübarek günlerin hürmetine inş. sırayla yüzümüz güler.

evet cnm 1yıl sonra bu değere çıktı ama gördüğün gibi hiç bir işe yaramıyo.dna hasarı diye bişey var ona baktırmadık ama genetik temiz çıktı.erkekte morfoloji sorunu olunca durum benim gibi oluyo cnm .hamile kalabiliyosun ama bebekte problem çıkıyo veya kimyasal oluyo.bizde de ikimze de sorun var bendede pko var birde sağ tüpüm tıkalıydı ama bu ay sağdan atılan yumurtam tuttu dr. çapraz olarak kapabiliyo dedi tüpler yada açılmıştır felan.yani yalnız değilsin .bakalım tüpte nasıl olucak dr. embiryoların iyi incelenmesi gerekiyo dedi.hakkımızda hayırlısı.

kızlar dünden beri giremedim nete sizi baya merakta bırakmışım ama dünden beri değişen bir şey yok kan testi yaptıramadık hala. dün deli danalar gibi ofsten çıktım eşime testi gösterdim şaşaırdı ama kanda görmeden sewinmeyelim dedi. tamam dedim ama oruçlu olduğumu unutmuşuz neyse dedik bi danışalım sağlık ocağına gittim aile hekimime anlattım durumu dediki testi göreyim bakınca ewet gebesiniz dedi. kanda baktırmak istiyorum dedim gerek yok zaten pozitif dedi. sonra uzun süredir tedavi gördüğümüzü falan söyleyince sabah kadın doğum uzmanına gidin ozaman dedi. ewden az once geldim bağ kura para yatırmam lazım ona göre hastaneye gidicem. bide daha günüm gelmedi dedim doktora dün adetimin 25.günüydü, o zaman gecen aydan kalmıştır idrarda hemen çıkmaz demezmi biz zaten şaşkoloz olmuşuz. neyse doktora anlattım bende hemen idrarda çıkıyor daha once kimyasalda bile çıkmıştı deyince tamam o zaman dedi. kızlar aksi gibi bugün işlerim çok yoğun şimdi çıkmam lazım sonucu alınca yazrım size, optüümmm.. aa bide testi eklemeye calışayım

landarch inanamıyorum
topiğe şimdi bakabildim şok içerisindeyim
allahım ne kadar güzel
:13: çok mutlu oldum
tebrik ederim.
bebekler sürpriz yapmayı seviyor diyorlar
bak ne kadar doğru.

Bubuş hadi artık ama sende test yap canım ya.

landarch cnm ya test süper görünüyor. ben şimdiye kadar hiç böyle görmedim kendimde. ne güzel bir duygu dimi o minicik çizgiyi orada görmek. inşallahhh allahım ne olur herşey yolunda gitsin. mucizen gelmiş olsun sağlıkla.
geçen aydan kalmış olsa adet belirtilerin başlayıp bitmezdi bence. hem nerdeyse 2. dönem belirtilerin cok net olurdu.
lütfen her işini bırak git testini yaptır. umudumuz ol cnm. dün akşam içime doğdu sanki akşam annem bendeydi otururken bi bakıyım nete kızlar ne alemde dedim. aaa bi açtım senin msjını gördüm. anneme anlatıyorum böyleyken böyle oldu diye o bile o kadar sevindiki. hadi güzel haberini bekliyoruz.

cnm 3 günüm kaldı bekleyim diyorum ufff bilemedimm yaaaa ne yapsam..

şimdi ofise geldim, once doktorumu aricam telefonda durumu bildirip ona göre hareket edicem. o yüzden kendimi kaptırmıyorum şimdilik. bubus cum sende bi idrar testi yapsana. benm yapma amacım neydi biliomsun, negatifi görüp ona göre hareletlerime dikkat etmiim çünkü oruç tutuyorum ve cok yoğun çalışıyorum. idrarı damlatınca hemen ikinci çizgi açık pembe çıktı kalbim yerinden çıkacak gibi oldu... şimdi sakinim ama endişem pek yok herşeye razıyım yine kimyasal olabilir belki ama hamile kalabiliyor olmam bile bence müthiş bişey benm için. kendiliğinden olması bana mucize gibi geliyordu

süper cnm .benim kimyasallarda çizgi çıkmazdı hiç. bence kimyasal değil bu hadi güzel haberler inş. kendini çok kaptırma(son yaşadıklarımdan dolayı tavsiyemdir cnm yanlış anlama) ama çok dikkat et olurmu fazla heyecan yapma o bile kötü etkiliyo.Allahım yüzünü güldürsün inş

aşılamanın 15. günü bugün. günüm gelmeden idrarda çıkarmı?
sende kendini kaptırma tabiki ama yinede diyorum ya bu çizgiyi görmek bile güzeldir eminim.
inş. herşey yolundadır. hep üzülecek halimiz yok ya birazda bizi sevindirsin rabbim.
dr unla konuş kan ver bişeyler yap hadi bizede hemen yaz. yemin ederim kardeşimin haberini bekler gibi bekliyorum.

canm doktorumu aradım sekreteri beni arayacağını söyledi, bekliyorum bakalm o nederse yapıcam. canm biz burda o kadar güzel bir enerji yakaladıkki düşün dün ablam msn deydi herzaman konuşamıyourz yurtdışında olduğu için, onu geciştirdim size yazdım ellerim titreye titreye. bizi bizden başka anlayan yokk gercekten ablam üç cocuğunu da istemeyerek hamile kaldı hepsi de kaza eseri. şimdi ben ona test yaptım silik çıktı dessem o neki der hiç hayatında yapmamış çünkü. annem asla doktora gitme zaten varsa bişey adetin gelmez sonra gidersin kalp atışını duyarsın diyor.
canm eger aşilamanın 15. günü ise kesin çıkar idrarda haa baktın negatif çıktı tabiki sonra tekrarlman lazım çünkü bazı bünyelerde idrara hemen gecmiyormuş. ben adet bitikten kısa bir süre sonra tükürükten ovulasyon testini pozitif görmüştüm hatta çok şaşırmıştım eskiden olsa bu gunleri pas gecerdik demiştim. hadi koşş bit test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…