herkese merhabalar
bubuş nasıl bekleyeceğiz senin için ayın 14 ne kadar.
ben senin yerine çok heyecanlıyım seni çok merak ediyorum.
Dew senden umut alıyorum. Pozitif sonuç hissediyorum.
benim aşılamam geçen çarşamba günü yapılmıştı.
bugün 8.günüm.
12 gün sonra gideceğim hastaneye doktor o zaman gel dedi.
heyecanımı hiç sormayın. Benim için hissetiklerini merak ediyorum.
çünkü ben insanın kendinden başkasının hissettiklerine daha çok güveniyorum.
meldi ve helsanın hamilelikleri benim içime doğmuştu mesela.
şu an bubuş ve dew için pozitif düşünüyorum.
denemek için istersen bilemem ama benim bildiğim genelde bütün aşılamalarda yıkama yapılıyo ölü olanlar için felan.rapor için erkek infertilitesinin alınabildiğini bilmiyorum henüz konuşmadım dr.umla ama öyleyse iyiymiş.yoksa boşu boşuna aşılama olucak halim yok.eşimin ilk tahlil yapıldığında %1 di morf. kullandığı bitkisel bi ilaç ve kürlerle bu ay %18 eçıktı işte bu değerlede anca bu kadar oldu yani yetersiz kalıyo bu değerler.görüşmediğimiz dr. prof kalmadı tek çare tüp bebekle iyi incelenen embiryolar.diğer topic var oraya bakarsan görürsün morf. ile ilgili çok kişi var böyle olan.
kızlarrr cok heyecanlıyım su anda... az once idrarda test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. şokk oldum ne yapayım acaba kanda baktırayımmı yoksa bekliimmi?
kızlarrr cok heyecanlıyım su anda... az once idrarda test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. şokk oldum ne yapayım acaba kanda baktırayımmı yoksa bekliimmi?
cnm valla ne yalan söyleyim benimde içim kurtlanmaya başladı 14. gün ya bugün bi tarafım diyor gidip kandan baktırayım.
bi taraftan diyorum dr u dinle vardır bir bildiği kısmetse zaten olmuştur.
ya olmadıysa bende bu ay cok umutluyum ya bu sefer üzülürüm gibi geliyor.
cnm yeminle sen dedin diye değil ama sanki seninde olacak gibi geliyor bana. ne bileyim gidişatın cok pozitif ilerledi seninde. rabbim hayırlısını versin. inş. artık vakti gelmiştir. eşimde bu sefer cok umutlu inş. boşa çıkmaz.
benim dr um biraz garantici heralde gecikip test yap öyle gel dedi bana.
landrach süper bi haber çok sevindim cnm .hadi kesinleştir tam sevinelim cnm inş. doğrudur hemen yaz
ceren cnm pycnogenol diye bir bitkisel destek solgardan almıştık ben de kk da okuyup almıştım cnm birde bilinen L-arginine oda sayı ve hareket arttırıcı
bubuşcum hadi 2.bombayı patlattttt:) idrarda bak artık.
canım morfolojiyi %1 den %18 e mi yükselttiniz?ben yanlış anlamadım değilmi? eğer öyleyse helal olsun valla:))ben kaybettiğim bebek için hep kendimdeki sorunları sebebp olarak gördüm.ilk 1 yıl sorunu eşimdeki morfoloji sorunu sandık.sonra benim endometriozis ve troid çıktı.laparosopiden 2 ay sonra gebe kalınca eşimi direk akladık,tamamen benden kaynaklanıyo diye düşündük..merkezdeki doktorla konuştuğumda kromozom analizi yaptırabiilirsiniz dedi.aynı merkeze gittiğimiz bi bayanında eşinde kromozom sorunu çıkmış..ben önümüzdeki ay yaptırmayı düşünüyorum.tencere kapak gibi bulmuşuz birbrimizi:)
kızlar dünden beri giremedim nete sizi baya merakta bırakmışım ama dünden beri değişen bir şey yok kan testi yaptıramadık hala. dün deli danalar gibi ofsten çıktım eşime testi gösterdim şaşaırdı ama kanda görmeden sewinmeyelim dedi. tamam dedim ama oruçlu olduğumu unutmuşuz neyse dedik bi danışalım sağlık ocağına gittim aile hekimime anlattım durumu dediki testi göreyim bakınca ewet gebesiniz dedi. kanda baktırmak istiyorum dedim gerek yok zaten pozitif dedi. sonra uzun süredir tedavi gördüğümüzü falan söyleyince sabah kadın doğum uzmanına gidin ozaman dedi. ewden az once geldim bağ kura para yatırmam lazım ona göre hastaneye gidicem. bide daha günüm gelmedi dedim doktora dün adetimin 25.günüydü, o zaman gecen aydan kalmıştır idrarda hemen çıkmaz demezmi biz zaten şaşkoloz olmuşuz. neyse doktora anlattım bende hemen idrarda çıkıyor daha once kimyasalda bile çıkmıştı deyince tamam o zaman dedi. kızlar aksi gibi bugün işlerim çok yoğun şimdi çıkmam lazım sonucu alınca yazrım size, optüümmm.. aa bide testi eklemeye calışayım Eki Görüntüle 238950
landarch inanamıyorum
topiğe şimdi bakabildim şok içerisindeyim
allahım ne kadar güzel
:13:çok mutlu oldum
tebrik ederim.
bebekler sürpriz yapmayı seviyor diyorlar
bak ne kadar doğru.
Bubuş hadi artık ama sende test yap canım ya.
şimdi ofise geldim, once doktorumu aricam telefonda durumu bildirip ona göre hareket edicem. o yüzden kendimi kaptırmıyorum şimdilik. bubus cum sende bi idrar testi yapsana. benm yapma amacım neydi biliomsun, negatifi görüp ona göre hareletlerime dikkat etmiim çünkü oruç tutuyorum ve cok yoğun çalışıyorum. idrarı damlatınca hemen ikinci çizgi açık pembe çıktı kalbim yerinden çıkacak gibi oldu... şimdi sakinim ama endişem pek yok herşeye razıyım yine kimyasal olabilir belki ama hamile kalabiliyor olmam bile bence müthiş bişey benm için. kendiliğinden olması bana mucize gibi geliyordu
şimdi ofise geldim, once doktorumu aricam telefonda durumu bildirip ona göre hareket edicem. o yüzden kendimi kaptırmıyorum şimdilik. bubus cum sende bi idrar testi yapsana. benm yapma amacım neydi biliomsun, negatifi görüp ona göre hareletlerime dikkat etmiim çünkü oruç tutuyorum ve cok yoğun çalışıyorum. idrarı damlatınca hemen ikinci çizgi açık pembe çıktı kalbim yerinden çıkacak gibi oldu... şimdi sakinim ama endişem pek yok herşeye razıyım yine kimyasal olabilir belki ama hamile kalabiliyor olmam bile bence müthiş bişey benm için. kendiliğinden olması bana mucize gibi geliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?