canm doktorumu aradım sekreteri beni arayacağını söyledi, bekliyorum bakalm o nederse yapıcam. canm biz burda o kadar güzel bir enerji yakaladıkki düşün dün ablam msn deydi herzaman konuşamıyourz yurtdışında olduğu için, onu geciştirdim size yazdım ellerim titreye titreye. bizi bizden başka anlayan yokk gercekten ablam üç cocuğunu da istemeyerek hamile kaldı hepsi de kaza eseri. şimdi ben ona test yaptım silik çıktı dessem o neki der hiç hayatında yapmamış çünkü. annem asla doktora gitme zaten varsa bişey adetin gelmez sonra gidersin kalp atışını duyarsın diyor.
canm eger aşilamanın 15. günü ise kesin çıkar idrarda haa baktın negatif çıktı tabiki sonra tekrarlman lazım çünkü bazı bünyelerde idrara hemen gecmiyormuş. ben adet bitikten kısa bir süre sonra tükürükten ovulasyon testini pozitif görmüştüm hatta çok şaşırmıştım eskiden olsa bu gunleri pas gecerdik demiştim. hadi koşş bit test yap
kızlar kan verdim değerim 88 çıktıı, progesteron da 25 çıkmış.. galibaa hamileyimmmmmmmm :)))) kan vermeye gittiğimde doktor karından ultrasonla baktı hadi kalk ta kan ver dedi. dedim bişey gözüküyormu, oooo daha çok erken gözükmez dedi. ee madem gözükmez ne die bakıosun diyemedim tabi :) sonucu doktora göstermedik daha, bakalm ne diyecek. Allahım bunlar rüya olmalı, biri beni cimciklesinn. Bubuş dün ben testi yaparken zerre kadar ümidim yoktu ama oruç tuttuğum için yapıp garantileyim negatifi dedim
landarchhhhhhhhhh...ohhhhhhhhhhhhh beee.canım benim kalbin çok temiz senin..vallahii..
dün akşam misafirim var,elimde bilgisayar,senden mesaj varmı diye bakıyorum..bugün yine misafirim gelecek,hazırlık yapmam lazım ama sana kilitlenmiş durumdayım..kesinlikle hamilesin,hiç şüphen olmasın..daha erken bile baktın 88 çıktı..kesin kesin..süpersiiiiiiiiiiinnnn..bence bu aydan kaldın canım,ama dediğin gibi adetten hemen sonra olduğu için erken öğrenmiş oldun..bu Allahın bi lütfu sanırım..kendine dikkat et tammamı?kafanı kurcalamasın artık rahat bi ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çekkkk..eşine ve sana bağışlasın meleğini..mutluluğu hakettinizz...öpüyorum kocaman..
kızlar kan verdim değerim 88 çıktıı, progesteron da 25 çıkmış.. galibaa hamileyimmmmmmmm :)))) kan vermeye gittiğimde doktor karından ultrasonla baktı hadi kalk ta kan ver dedi. dedim bişey gözüküyormu, oooo daha çok erken gözükmez dedi. ee madem gözükmez ne die bakıosun diyemedim tabi :) sonucu doktora göstermedik daha, bakalm ne diyecek. Allahım bunlar rüya olmalı, biri beni cimciklesinn. Bubuş dün ben testi yaparken zerre kadar ümidim yoktu ama oruç tuttuğum için yapıp garantileyim negatifi dedim
kızlar güzel dilekleriniz için cok cok cok tesekkur ederim, ara ara kızım bu kadar sewinme sonra uzulursun diyor içimdeki ses.. ama sonra diyorum ki hayırlısı için hep dua ettim şimdi de aynı şeyi düşünüyorum. en azından hamile kalabiliyorum bunu bilmek bile beni sewindirmeye yetiyor.
bundan sonra ne olacak bilmiyorum sağlıklı olup olmadığını bilmiyoruz dua etmekten başka çaremiz yok
kızlar ben hep topiclerde okurdum işte yıllarca uğraştım olmadı sonra herşeyden vazgectik bi anda geldi falan filan.. okurken hem umutlanırdım hemde gıcık olurdum insan nasıl kafasından atabilir diye, çünkü ben gözümü kapatırken bebek görüyordum gözümü açarkenden bebek düşünüyordum. ama bişey oldu tatilde çevreme baktım plajda denizde cocuklu insanların hepsi de çok mu mutlu başları göğe mi ermiş, HAYIR.. ee benm ii bir kocam var işimiz gucumuz fena deil ana babamız sağ sağlıklı dedim kızım sen daha ne istiyorsun ve hep şükretmeye başladım. tatilde beni tüp bebek merkezinden aradılar acaip gıcık oldum. dönünce de aynen bu düşüncelerim devam etti, ewi otel gibi kullanmaya başladım. gezdim tozdum, ewe köye uğramaz olduk her hafta sonu bi aktivite, hafta çi akşamları arkadaşlarla gezmeler. resmen yeni aşıklar gibi olduk eşimle tüp bebek raporunu çıkarmam lazımdı ama onu bile yapasım yoktu benim enerjimi alıcak diye. belki rastlantı ama böle işte
kizlar herkese selam landarchin sokuyla :)))) birsey yazamaidm bri onceki mesajima :)))dun gelemedim KKya butun gun yattim cok bitkinlik yapti ilaclar kizlar....neyse bugun yine gordum doktorumu cumartesi yumurta toplama dedi :)bende cok sasirdim bu kadar buyudumu diye 3 tane var yumurtam olculerini tutamadim aklimda ama 12 ve 14 iki tanesinin bu civarda bu aksam catlatma ignemi yapacagim cumartesi sabahi islem tamam ama soyle birsey soyledi yumurtalarimi topladiktan sonra dolleme islemi yapilacak ve embriyolarim dondurulacak ve eylulde tranfer yapacak sebebide su su anda endometrium rhaim kalinligimi begenmedi icitgim ilaclar rahimi desteklemedigi icin ince kalmasina neden oluyormus onumuzdkei ay ilac etkisi gecip normal kalinliga ulastigi an embriyomu transfer edecek ilginc geldi yontemi ama cok cok icime yatiyor bu is kizlar umarim icimdeki olumlu dusunceler gercege yansir......
Bubuscum dualarim seninle umarim sende bizi lancarch gibi sevindirirsin...hepinizden guzel haberler bekliyorum kizlar hadi bakalim :))))ay feci gazageldim hehhehehe :))))
kekcb canm kusura bakmak ne demek aşk olsun kendimce heyecan yaptım işte, hayırlısı olsun canm yaa ne diyelim durmak yok yola devam.
ben bugün genetik test için kan vermeye ve doktorumla ikinci deneme için konuşaya gittim. tahmin ettiğim gibi doktor yolunu tutunca tedavi protokol vb konulara dalınca morelim biraz bozuldu. yarın icin arkadaşlarla bir program yapmıştık bir haftadır heyecanlanıyordum pazar gelsin diye ama şimdi canm parmağımı bile kıpırdatmak istemiyo.
doktor lap. olmama biraz burun kıvırdı, gerek yoktu falan dedi. bilmiyorum belki hist. yi kendisi yapmayı teklif etmişti ben ise tamam deyip kendi kafama göre fakültede olmamamı bozuldu anlamadım. tekrar rahim filmi çekilse iyi olur bunlar parça alayım derken açık tüpleri tıkamış olmasınlar deyip benm içime kurt düşürdü. mini tüp bebek tedavisini sordum güldü ewet bu da yeni moda dedi. kadın 45 yaşına gelmiştir zaten yüksek dozla bile tek yumurtası vardır anlarım dedi. bende dedim ki benm yaşıum 45 değil ama fazla yumurta zaten çıkmıyor deyince sende beş yumurta vardı başka bir ay bu sayı 8 olurdu dedi sen kendini şimdi onlarla bir mi tutuyorsun dedi. tek yumurtanın şansı ile 8 yumurtanın şansı asla bir olamaz arada dağlar kadar fark var dedi. protokolumuz aynen eskisi gibi olacak dedi. embriyo sayısı konusunda hiç ama hiç taviz vermiyor, ben başka merkezler iki embriyo transferi yapıyor deyince baya sinirlendi. dilediğiniz merkeze gidebilirsiniz, biz kanunlar ne ise onları uygularız dedi. bende iptal edilen ilk tedavimi sayamazmısınz deyince bana o merkezden bir yazı getirin o zaman üçüncü tedavi olarak sayarız ona göre çift embriyo transferi yaparız dedi. şimdi adını bile anmak istemediğim o merkezi arayıp iptal edilen tedavimin ıspatını istemek zorundayım. offfff bide tüp bebek raporumu almam lazım yine enerjimi tuketecek lanet fakülte. Allahım bir mucize olsa da bu ay hamile kalsam ne güzel olur.
tebrik ederim canım. çok sevindim. inşallah sağ salim kucağına alırsın. geçen yıl ramaanda ben öğrenmiştim hamile olduğumu bak şimdi bıcırık oğlum mışıl mışıl beşiğinde uyuyor. Allah'ım dileyen herkese bir bebiş nasip etsin.kızlar kan verdim değerim 88 çıktıı, progesteron da 25 çıkmış.. galibaa hamileyimmmmmmmm :)))) kan vermeye gittiğimde doktor karından ultrasonla baktı hadi kalk ta kan ver dedi. dedim bişey gözüküyormu, oooo daha çok erken gözükmez dedi. ee madem gözükmez ne die bakıosun diyemedim tabi :) sonucu doktora göstermedik daha, bakalm ne diyecek. Allahım bunlar rüya olmalı, biri beni cimciklesinn. Bubuş dün ben testi yaparken zerre kadar ümidim yoktu ama oruç tuttuğum için yapıp garantileyim negatifi dedim
günaydıınn herkese..hayırlı cumalar..
dün akşam biraz göğüslerim yumuşadı sahurda wc ye gittiğimde de hafif karnım ağrıdı vee sabahta hafif kan geldi. adet oldum yani kızlar. 14 ünü beklemeye gerek kalmadı. tam 30. günde oldu yine.
organik yumurtam işe yaramadı :)))
neyse hayırlısı diyelim eşimin henüz haberi yok. cnm ya üzülecek şimdi. bu ay herşey yolunda gidince cok umutlanmıstı. allahtan etrafta herkes bilmiyordu. inşallah en kısa zamanda olur.
öpüyorum sizi.
landarch dr la görüştünmü?? ne dedi?? haber ver hadi sevincini sürdürelim inş.
günaydıınn herkese..hayırlı cumalar..
dün akşam biraz göğüslerim yumuşadı sahurda wc ye gittiğimde de hafif karnım ağrıdı vee sabahta hafif kan geldi. adet oldum yani kızlar. 14 ünü beklemeye gerek kalmadı. tam 30. günde oldu yine.
organik yumurtam işe yaramadı :)))
neyse hayırlısı diyelim eşimin henüz haberi yok. cnm ya üzülecek şimdi. bu ay herşey yolunda gidince cok umutlanmıstı. allahtan etrafta herkes bilmiyordu. inşallah en kısa zamanda olur.
öpüyorum sizi.
landarch dr la görüştünmü?? ne dedi?? haber ver hadi sevincini sürdürelim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?