Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynen öyle cnm biz cok farklı boyutta kötülükten fesatlıktan uzak çok özel şeyler paylaşıyoruz dolayısıyla hayatımızda önemli bir yer edindi burası. bende tek cocugum annem diyorki kızım yokmu bi değişiklik sende hiç bişey anlamıyosun diye kızıyor bende ona takılıyorum ben hiç hamile kalmadım nerden biliyim ne olur adettede aynı şeyler oluyor , doğuran sensin sen söyle diyorum neler olduğunu. oda yazık 29 sene önceki belirtileri ben nerden hatırlayım diyor. zaten oda cok zor geçirmiş 9 ay boyunca kusmus inş. ben öyle olmam.
ben şimdiye kadar gördüğüm negatiflerden dolayı heralde savunma mekanizması geliştirdim. test yapmaktan korkuyorumm.

kızlar kan verdim değerim 88 çıktıı, progesteron da 25 çıkmış.. galibaa hamileyimmmmmmmm :)))) kan vermeye gittiğimde doktor karından ultrasonla baktı hadi kalk ta kan ver dedi. dedim bişey gözüküyormu, oooo daha çok erken gözükmez dedi. ee madem gözükmez ne die bakıosun diyemedim tabi :) sonucu doktora göstermedik daha, bakalm ne diyecek. Allahım bunlar rüya olmalı, biri beni cimciklesinn. Bubuş dün ben testi yaparken zerre kadar ümidim yoktu ama oruç tuttuğum için yapıp garantileyim negatifi dedim

landarchhhhhhhhhh...ohhhhhhhhhhhhh beee.canım benim kalbin çok temiz senin..vallahii..
dün akşam misafirim var,elimde bilgisayar,senden mesaj varmı diye bakıyorum..bugün yine misafirim gelecek,hazırlık yapmam lazım ama sana kilitlenmiş durumdayım..kesinlikle hamilesin,hiç şüphen olmasın..daha erken bile baktın 88 çıktı..kesin kesin..süpersiiiiiiiiiiinnnn..bence bu aydan kaldın canım,ama dediğin gibi adetten hemen sonra olduğu için erken öğrenmiş oldun..bu Allahın bi lütfu sanırım..kendine dikkat et tammamı?kafanı kurcalamasın artık rahat bi ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çekkkk..eşine ve sana bağışlasın meleğini..mutluluğu hakettinizz...öpüyorum kocaman..

canmm cok cok saol ama o kadar şaşkın ve heyecanlıyım ki korkuyourm bi zarar gelir mi diye. ben stres olunca çok sık wc e çıkarım bağırsaklarım cok calışır şimdi saat başı wc e gidiyorum. sakinleşmem lazım ama nasıl olcak bilmiyorum. passiflora falan mı içsem ne dersiniz?

allahım sana çok şükür sen ol deyince ne olmazki...

canımmmmm allahım sağlıkla devam ettirir inşallah. ayyyyyy okudum birdaha okudum...senin yerine koydum kendimi ne büyük sevinç, şaşkınlık herşey birarada..mucize bu olsa gerek..
ne olur sakin ol derin bir ohhhh çek. kendinede çok iyi bak.
bence dr unda şaşırdı şaşkınlığından ne yapacağını bilememiş adam :)))))
canım eşininde seninde gözü aydın olsun. cokkk öpüyorummm seniiii....

gözün aydın cnm hadi ikinci hamişimiz sevindirdin bizleri.Allahım sağlıklı güzle bir hatta iki evlat nasip etsin cnm.nolur telaş yapma .değerinde çok güzel Allahım ol dedi oldu.kenidne dikkat et sakinleşmek için bile olsa hiçbişey alma.sadece sakin olmaya çalış tabi olman imkansız ama çalış.ve kendine çok dikkat et cnm.

kızlar güzel dilekleriniz için cok cok cok tesekkur ederim, ara ara kızım bu kadar sewinme sonra uzulursun diyor içimdeki ses.. ama sonra diyorum ki hayırlısı için hep dua ettim şimdi de aynı şeyi düşünüyorum. en azından hamile kalabiliyorum bunu bilmek bile beni sewindirmeye yetiyor.
bundan sonra ne olacak bilmiyorum sağlıklı olup olmadığını bilmiyoruz dua etmekten başka çaremiz yok
kızlar ben hep topiclerde okurdum işte yıllarca uğraştım olmadı sonra herşeyden vazgectik bi anda geldi falan filan.. okurken hem umutlanırdım hemde gıcık olurdum insan nasıl kafasından atabilir diye, çünkü ben gözümü kapatırken bebek görüyordum gözümü açarkenden bebek düşünüyordum. ama bişey oldu tatilde çevreme baktım plajda denizde cocuklu insanların hepsi de çok mu mutlu başları göğe mi ermiş, HAYIR.. ee benm ii bir kocam var işimiz gucumuz fena deil ana babamız sağ sağlıklı dedim kızım sen daha ne istiyorsun ve hep şükretmeye başladım. tatilde beni tüp bebek merkezinden aradılar acaip gıcık oldum. dönünce de aynen bu düşüncelerim devam etti, ewi otel gibi kullanmaya başladım. gezdim tozdum, ewe köye uğramaz olduk her hafta sonu bi aktivite, hafta çi akşamları arkadaşlarla gezmeler. resmen yeni aşıklar gibi olduk eşimle tüp bebek raporunu çıkarmam lazımdı ama onu bile yapasım yoktu benim enerjimi alıcak diye. belki rastlantı ama böle işte

valla ne olduysa süper oldu. maaşallah cnm. zamanı böyleymiş kısmetimizde neyin ne zaman nasıl olacağını bilmiyoruz ki işte sabredip şükretmek en güzeli. bak ben geçenlerde kime yazmıstım hatırlamıyorum. rabbim dermiş ki. istediğini vermiyorum diye isyan etme ya daha iyisini vereceğim için ya da vereceğim sey senin için hayırlı olmadığı için vermiyorum. bak senin doğal hiç beklemediğin bir anda daha güzel bir şekilde oldu. çok şükür dediğin gibi eşlerimiz anamız babamız yanımızda, aç açıkta değiliz. gerisi allahtan sabredip yaşamaktan başka çaremiz yok.
benimde bu son günlerimde heyecanıma heyecan kattın. cnm fethiye uğurlu geldi:)))) darısı başıma...

Canım gerçekten çok sevindim, ne söylesek az kalıcak yani, ne kadar güzel bir haber bu böyle.resmen mucize bunun adı... Allah sağlıklı hamilelik nasip etsin canım öncelikle sonra da bebeğini sağlıkla huzurla mutlulukla kucağına alırsın inşallah. herkese anlatılacak bir hikaye seninki de Allah bizlere de nasip etsin canım

LANDARCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH kizim bir gun gelmedim bomba gibi bir haber aldim simdi okur okumaz senia radim cevapsiz cagrimi gorunce ara lutfen ucuyorum su anda ay delircemmmmmmmmmmmmm superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tek soyleyebilecegim allah gonlune gore verdi birtanem.....dilerim dilerim saglikla kalp atisini duyarsin ayyyyyy aglicam yaaaaaaaaaaaa

kizlar herkese selam landarchin sokuyla :)))) birsey yazamaidm bri onceki mesajima :)))dun gelemedim KKya butun gun yattim cok bitkinlik yapti ilaclar kizlar....neyse bugun yine gordum doktorumu cumartesi yumurta toplama dedi :)bende cok sasirdim bu kadar buyudumu diye 3 tane var yumurtam olculerini tutamadim aklimda ama 12 ve 14 iki tanesinin bu civarda bu aksam catlatma ignemi yapacagim cumartesi sabahi islem tamam ama soyle birsey soyledi yumurtalarimi topladiktan sonra dolleme islemi yapilacak ve embriyolarim dondurulacak ve eylulde tranfer yapacak sebebide su su anda endometrium rhaim kalinligimi begenmedi icitgim ilaclar rahimi desteklemedigi icin ince kalmasina neden oluyormus onumuzdkei ay ilac etkisi gecip normal kalinliga ulastigi an embriyomu transfer edecek ilginc geldi yontemi ama cok cok icime yatiyor bu is kizlar umarim icimdeki olumlu dusunceler gercege yansir......

Bubuscum dualarim seninle umarim sende bizi lancarch gibi sevindirirsin...hepinizden guzel haberler bekliyorum kizlar hadi bakalim :))))ay feci gazageldim hehhehehe :))))

cnm dr un yöntemi banada çok mantıklı geldi. inş. içindeki pozitif duygular sonucunada yansır. dualrım seninle.
bende adetimin gecikmesini beklemeye karar verdim. son 3 günüm inş. bende sevindiririm sizleri.. valla ne büyük sürpriz oldu dimii??
öptm cnm.

gozlerim doldu yine cok etkilendim. isyerindeyim, eve gidip aglamak istiyorum :)
ne guzel birseyler duzelmeye baslayıyor iste.
yeni mutluluklar var, yeni umutlar.
cok heyecanliyim, cok mutluyum sizin adiniza.
landarccigim, ruya gibidir hersey senin icin simdi.

süpeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr süprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
canım ya harika bir haber bu , inanmıyorum tebrik ederim gerçekten bebiş süprizle geliyor
hayırlı uğurlu olsun allah tamamına edirsin inşallah , yaaa ço mutlu oldum inan sonunda
:52

darısı hepimizin başına inşallah , heyecan yapma sakın stres yapma tadını çıkar

canım hayırlısı ile inşallah allah kucağına almak nasip etsin

landarch bu mesajını okuyunca dilek kapının açık olduğunu düşündüm. şuna bak nelerle uğrasırken ne oldu. allahımmm ne olur sağlıkla bebeğini kucağına versin inşallah. dualarımdasınnn...

tebrik ederim canım. çok sevindim. inşallah sağ salim kucağına alırsın. geçen yıl ramaanda ben öğrenmiştim hamile olduğumu bak şimdi bıcırık oğlum mışıl mışıl beşiğinde uyuyor. Allah'ım dileyen herkese bir bebiş nasip etsin.

günaydıınn herkese..hayırlı cumalar..
dün akşam biraz göğüslerim yumuşadı sahurda wc ye gittiğimde de hafif karnım ağrıdı vee sabahta hafif kan geldi. adet oldum yani kızlar. 14 ünü beklemeye gerek kalmadı. tam 30. günde oldu yine.

organik yumurtam işe yaramadı :)))
neyse hayırlısı diyelim eşimin henüz haberi yok. cnm ya üzülecek şimdi. bu ay herşey yolunda gidince cok umutlanmıstı. allahtan etrafta herkes bilmiyordu. inşallah en kısa zamanda olur.
öpüyorum sizi.

landarch dr la görüştünmü?? ne dedi?? haber ver hadi sevincini sürdürelim inş.

Bubuş hayırlısı olsun canım.
anlaşıldı bu bebekler nazlı biz çağırınca gelmeyecekler
kendi keyifleri istediğinde gelecekler.

canm yaaa ben artık akıl sır erdiremiyorum şimdi senin progesteron değerin süper iken herşey kitsabına uygun iken olmadı haa, çok enterasan yaa.. bide ilginç olan nedir biliomsunuz dün akllıma geldi ben bu ay reglimin 3. günü doktora gittiğimde prof. muane edince yumurtalarımı aynı büyüklükte görmedi beyenmedi, iğne ile tedavi yapılmaz bu durumda deyip bana doğum kontrol hapı yazdı. elimde reçeteyle çıktım suratım dustu eşimle konuştum kullanmak istemiyorum diye.. biraz daha düşündüm o gün alsammı almasammı diye. sonra vazgectim.. canm dün akşam eşim bana diyor ki bakk herkese duyur o forumuna yaz kocaman kocaman ben şu ilacı kullandım diye, bu senin boynunun borcu dedi. ben size bashetmiştim romanyadan gelen ilaçtan. belki tesadüf belki deil ama biz bu ilacı eşimle beraber haziranın son haftasından beri kullanıyorduk.
canm menim mesajımı bulmuşsun ewet o mesajı yazarken çok ama çok umutsuzdum parmağımı bile kıpırdatmak gelmiyordu tedavilerle ilgili Allah bilio ya.. o gun doktor bize fazla yuklendi normalde ben hemen karşılık veririm eşim sakindir, o gun ben suspus oldum bişey diyemedim eşim köpürdü çıkınca onu sakinleştirmek için baya uğraştım ve dedim ki içimden Allahım bu benim sınavım biliyorum.. yine de şükrettim.. tedavide olanlar için dua ettim, dedim ki onlar pozitif sonuç alırsa belki bana şevk gelir, eski enerjimi toplarım.

canm dun tahhlil sonucunu eşim doktora gösterdi, değerleri normal bulmuş. özellikle progesteronu iyi bulmuş ama yine de jeli kullansın demiş. ben extradan tüp bebek dotorumu aradım vitamin folic asit ve coraspirin kullanmamı istedi. benm aspirine alerjim var deyince onun yerin tüpten kalan kan sulandırıcıların varsa onları kullan dedi. haftaya perşembe tekrar tahlil istedi o gün ultrasondan keseyi görmemiz lazım demiş.

buarada ilginç bir tesadüf dün genetik test sonuçlarımız çıkmış, çok şükür bir problem yokmuş içim biraz daha rahatladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…