Bubuş hayırlısı olsun canım.
anlaşıldı bu bebekler nazlı biz çağırınca gelmeyecekler
kendi keyifleri istediğinde gelecekler.
canm yaaa ben artık akıl sır erdiremiyorum şimdi senin progesteron değerin süper iken herşey kitsabına uygun iken olmadı haa, çok enterasan yaa.. bide ilginç olan nedir biliomsunuz dün akllıma geldi ben bu ay reglimin 3. günü doktora gittiğimde prof. muane edince yumurtalarımı aynı büyüklükte görmedi beyenmedi, iğne ile tedavi yapılmaz bu durumda deyip bana doğum kontrol hapı yazdı. elimde reçeteyle çıktım suratım dustu eşimle konuştum kullanmak istemiyorum diye.. biraz daha düşündüm o gün alsammı almasammı diye. sonra vazgectim.. canm dün akşam eşim bana diyor ki bakk herkese duyur o forumuna yaz kocaman kocaman ben şu ilacı kullandım diye, bu senin boynunun borcu dedi. ben size bashetmiştim romanyadan gelen ilaçtan. belki tesadüf belki deil ama biz bu ilacı eşimle beraber haziranın son haftasından beri kullanıyorduk.
canm menim mesajımı bulmuşsun ewet o mesajı yazarken çok ama çok umutsuzdum parmağımı bile kıpırdatmak gelmiyordu tedavilerle ilgili Allah bilio ya.. o gun doktor bize fazla yuklendi normalde ben hemen karşılık veririm eşim sakindir, o gun ben suspus oldum bişey diyemedim eşim köpürdü çıkınca onu sakinleştirmek için baya uğraştım ve dedim ki içimden Allahım bu benim sınavım biliyorum.. yine de şükrettim.. tedavide olanlar için dua ettim, dedim ki onlar pozitif sonuç alırsa belki bana şevk gelir, eski enerjimi toplarım.
canm dun tahhlil sonucunu eşim doktora gösterdi, değerleri normal bulmuş. özellikle progesteronu iyi bulmuş ama yine de jeli kullansın demiş. ben extradan tüp bebek dotorumu aradım vitamin folic asit ve coraspirin kullanmamı istedi. benm aspirine alerjim var deyince onun yerin tüpten kalan kan sulandırıcıların varsa onları kullan dedi. haftaya perşembe tekrar tahlil istedi o gün ultrasondan keseyi görmemiz lazım demiş.
buarada ilginç bir tesadüf dün genetik test sonuçlarımız çıkmış, çok şükür bir problem yokmuş içim biraz daha rahatladı.
bubuş cnm pek kötü olmuşsun gibi gelmedi inş. öyledir. güçlü olmak zorundayız yoksa nasıl devam ederiz cnm.vardır herşeyde bir hayır .bak landrach nasıl şaşırttı bizi Allahım nazarlardan korusun onuda.en azından herşeyin normal olarak gelişti buda bir nimet sadece doğru zaman değilmiş.hakkında hayırlısı cnm çok öpüyorum.
herkese selam arkadaşlar
10 günüm kaldı benimde sonucumu öğrenmeye
elimdeki crinone bitince bir gün sonra gel dedi doktor.
bakalım beni neler bekliyor
9 crinone kaldı.
çok heyecanlıyım, adet olacaksam crinone kullanırkende
adet olurmuyum bilginiz varmı?
bugün çok garip bir haldeyim kaç gündür
olumlu pozitif halimden bugün eser yok
badezuzum evt cnm aşırı kötü değilim tabi üzüldüm ama artık kendimi yıpratmak istemiyorum. çünkü kendimi parçalasamda aaaa yazık al bu senin deyip kimse elime bi bebek tutuşturamaz. onun için kaderci davranarak bi taraftanda elimden geleni yapıyorum. yinede üzüldüm tabiki olsaydı çok güzel olacaktı kader ne yapalım.
canım ben 2 aşılamamada da jeli bırakmadan adet olmuştum.ama tüp bebekte idrarda negatifi görünce (11.gün) bıraktım bütün ilaçlarımı..senin kaç gün oldu aşılaman yapılalı,sanki tahlile az kaldı gibi düşünmüştüm ama dışardan vakit hızlı geçiyo sanırım,bi sana geçmiyodur günler..sıkma canını.kötü düşünmen için bi sebep yok ortada..
canım dediğin çok doğru,kendimizi kahretmenin anlamı yok..bende ağlayıp yırtınmadım ama ağzım yüzüm aft,uçuk doldu..landarchla şu ilacı konuştuk.eşim için olsa gene alcam.yılmayacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım 2 ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum
03 ağustosta aşılamam oldu.
jeli 06 ağustosta kullanmaya başladım.
benimde sırtım falan ufak ufak isilik gibi sivilce oldu. eşimede çaktırmayım diye sabahtan beri rol yapıyorum.
canım tesadüf geçenlerde görmüştüm ben o ilacı ama tam anlamadım. hem biz hem eşimiz kullanacak dimi?
birde durumumuza uygunmu mesela ne için kullanıyor diğer arkadaşlar.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?