Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm valla bu sefer bende cok umutluydum ama ne yapalım olmadı. allah büyük gücümüz yetmiyor yapacak bişey yok.

cnm sonucunun normal olması güzel progesteron da iyiyse ohh cok şükür inş. sonuna kadar sağlıkla ilerler umarım.
ilaçlarına besinlerine dikkat et.

cnm ben bir forumda okudum bu romanyadan alınan ilacı hatta sadece orada satılıyormuş. acaba aynı şeydenmi bahsediyorsun. ben onu bu aşılama sonrası araştırma yaparken görmüştüm. nasıl elde ettin bende alıyım artık ne bulsak içiyoruz zaten.:)))cnm facedende mesajlaşabilriz burda bi mahsuru varmı bilmiyorum.

BUBUŞ cum..canım üzüldüm,çok ümitliydik senden.ama öğreniyoruz ki bu işin şartı kuralı yok..diyecek çok bişeyde yok.normal yolla bile gelebilecek bebişler bu kadar uğraşla gelmiyo,ilahii taktir bu olsa gerek.sorgulamadan olmuyo ama sabretmeyi öğrendik nasılsa..inşallah çok bekletmezler..

Arkadaşlar çok acil olarak İzmirde memnun kaldığınız ününü duyduğunuz bir tüp bebek merkezi varsa sölermisiniz. Öok yakın bir arkadaşımı dr.u Özel Ege Tüp Bebek merkezine yönlendirmiş ve pazar günü toplama yapılması gerekiyor. Özel ege nasıldır bilen var mı, yardımcı olurmusunuz canlarım

yaaaa şaka gibi walla, aşılama yapılacaktı kıza 7 tane yumurtası geşlişmiş bunlar tüp bebek için çok idealler boşa harcamayalım hemen tüpe yönlen demiş doktor, ben anlamadım nasıl iş bu.

LANDARCH canım gözün aydın,iyi olmuş bi taraftan genetik anlamada aklında bişey kalmaz.bende bu genetik tahlili düşünüyorum,en azından onu aradan çıkaralım dedik,zaten doktor önerdi..merkezdemi yapılmıştı senin?bizim merkezde 350 liraymış ikimizinki birden.genede fakülteyede sorucam.birde ne kadar zamanda çıktı?canım sen bu bahsettiğin ilacı ne kadara getirttin?internetten almadın sanırım..gerçekten işe yaramış görünüyo:) bende istiyorummmm:)) tabi eşimde içerse.onunda böyle bişeye ihtiyacı var.biz 1 ay daha bi aradayız ama..
bu arada adetim boyunca karnımdaki o eski acılar başladı gene.moralim çok bozuldu.vücudumu saatli bomba gibi hissediyorum.bu ağrıları yaşamasam hiç üzülmycem...

bubuş cnm pek kötü olmuşsun gibi gelmedi inş. öyledir. güçlü olmak zorundayız yoksa nasıl devam ederiz cnm.vardır herşeyde bir hayır .bak landrach nasıl şaşırttı bizi Allahım nazarlardan korusun onuda.en azından herşeyin normal olarak gelişti buda bir nimet sadece doğru zaman değilmiş.hakkında hayırlısı cnm çok öpüyorum.

badezuzum evt cnm aşırı kötü değilim tabi üzüldüm ama artık kendimi yıpratmak istemiyorum. çünkü kendimi parçalasamda aaaa yazık al bu senin deyip kimse elime bi bebek tutuşturamaz. onun için kaderci davranarak bi taraftanda elimden geleni yapıyorum. yinede üzüldüm tabiki olsaydı çok güzel olacaktı kader ne yapalım.

herkese selam arkadaşlar
10 günüm kaldı benimde sonucumu öğrenmeye
elimdeki crinone bitince bir gün sonra gel dedi doktor.
bakalım beni neler bekliyor
9 crinone kaldı.
çok heyecanlıyım, adet olacaksam crinone kullanırkende
adet olurmuyum bilginiz varmı?
bugün çok garip bir haldeyim kaç gündür
olumlu pozitif halimden bugün eser yok

canım sen nasılsın bu arada?

canım ben 2 aşılamamada da jeli bırakmadan adet olmuştum.ama tüp bebekte idrarda negatifi görünce (11.gün) bıraktım bütün ilaçlarımı..senin kaç gün oldu aşılaman yapılalı,sanki tahlile az kaldı gibi düşünmüştüm ama dışardan vakit hızlı geçiyo sanırım,bi sana geçmiyodur günler..sıkma canını.kötü düşünmen için bi sebep yok ortada..

canım dediğin çok doğru,kendimizi kahretmenin anlamı yok..bende ağlayıp yırtınmadım ama ağzım yüzüm aft,uçuk doldu..landarchla şu ilacı konuştuk.eşim için olsa gene alcam.yılmayacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar izmirde bi aktar var,bi kaç yakınım önemli hastalıkları için ordan bişeyler kullandı..adamın telefonunu aldım aradım..eşimin sperm olayının tedavi edilmesi gerektiğini söyledi..faxla sonuçlarınızı dedi..napayım sizce?

canım 2 ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum
03 ağustosta aşılamam oldu.

jeli 06 ağustosta kullanmaya başladım.

benimde sırtım falan ufak ufak isilik gibi sivilce oldu. eşimede çaktırmayım diye sabahtan beri rol yapıyorum.
canım tesadüf geçenlerde görmüştüm ben o ilacı ama tam anlamadım. hem biz hem eşimiz kullanacak dimi?
birde durumumuza uygunmu mesela ne için kullanıyor diğer arkadaşlar.?

canım 2 ağustosta çatlatma iğnesi vuruldum
03 ağustosta aşılamam oldu.

jeli 06 ağustosta kullanmaya başladım.

ee canım 17 si 14.günün olmuyomu?test yapsan belli olur..5 gün var.bende aşılamaddn sonraki 14.gündü test günü.zaten o günlerde adet oldum ikisindede..

canım landarch çok anlatmıştı ama ben bu tür şeylerle uğraşmamya hiç ilgilenmemiştim.eşi ve o ilacın işe yaradığını düşünüyolar.bende şöyle bi baktım..spermleride etkiliyomuş.denemeye değer dedim ama romanyadan başka bi yerde yok ve netten alınmıyo..landarch ayarlayabilirse alcaz,deneriz napalım..

meldi seni aşaüıda görüyorum uzun zamandır ilk kez.. senin haberlerini hep aldık dua ettik, nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor? ben iki gunden beri rüyada gibiyim, bebeğim surpriz yaptı bana.. haftaya kesinleşecek sağlıklı olup olmadığı ama hamile kalabilmiş olmam bile bana yetti, hayırlısı için dua ediyorum.

kimseler uğramamış..landarch nasılsın canım?yeni resmin çok yakışmış:))
ilacı konuştum eşimle al dedi..mutlaka istiyorum haberin olsun,ayrıca konuşuruz.bende civanperçemi,çobançantası falan aldım aktardan.tavşancıloltu diye bişey varsa alacaktım ilacı gelene kadar içerim diye ama adamın haberi bile yok bu ottan..toptancısınıda aradı.ordada bilmiyolarmış.landarch canım birde dhea içmiştin dimi..ya kafamıza göre içilecek bişey değil biliyorum ama ne dersin?alayımmı?birde genetiği nerde,ne kadara yaptırdın?ne kadar zamanda çıkıyo?ooff amma şişirdim sorularla dimi..eşim genetik için acele etmeyelim diyo.ben direk spermlerden dolayı yaptırmak istiyorum falan demedim artık,keyfi düzelmişken bozmayayım diye..
daha adetim yeni bitti ve benim tıbben bile 2 adet beklemem gerekirken ben beklemek istemiyorum.kışın izmirde falan yaptırırız dedim eşim direk karşı çıktı.antalya ya devam edelim,hem kendine acı biraz diyo..kızlar bu arada yapmam ve içmem gerekenleri yapayım bari..selenyum yazmış birileri,,b12 vitamini..ya zaten günde 3 tane sürekli ilacım var..evden dışarı çıkamıycam kürlerden..napaayııımmmmm??

Kizlar selam,

Okudum soyle bir gecmisi bugun Bubuscum sonuc belli olmus uzuldum be yavrum ama ne yapalim bizimkiler harbi nazli bebekler olacaklar sanirim...Kizlar bugun yumurta toplamam gerceklesti malesef ki 3 yumurtamdan 3undede folikul bulunamadi yani tedavim yarim kaldi dollencekmi diye dert ederken dollenecek bir yumrutam olmadigi gercegiyle bugun sok oldum...ayildim esimi aldilar oda yazik nasil soylicem diye geveledi en sonunda cikardi baklayi agzindan aklinin ucundan bir sniye bile acaba yumurtalarim bos cikarmi diye dusunmedim cunku bizlerin arasind aboyle birsey hic olmadi yanlis hatirlamiyorsam diger topiklerdede gormedim o yuzden tabi ihtimali bile gecmemisti aklimdan....doktorum feci uzgundu duygularini gostermeyen bir adam buz gibi diyebileceginiz turden ama adamin yuzundeki uzuntuyu size tarif edemem....hemen donme amerikaya eger istersen hemen eylulde yapmak istiyorum yine dedi tabi dedik bedenen bir mahsuru yoksa yapalim sanirim beni hirs yapti adam cok istekli soyledi gitme diye simdilik 30 eylul'e kadar esimin bileti uzattik benimkinide aciga aldik umarim bu defa emeklerim bosa cikmaz kizlar...
uzgunum tabi yani emegimize aciyorum bu kadar hormon bu kadar sIkinti dusunce v.s. sonuc elde var sifir...ama herzaman ki gibi sukur diyorum allah bugunumuzu aratmasin diyorum...eskiden forumlarda sizlerin yazdiklarinda hep okurdum allah ol dedimi oluyor olmasin dedimi olmuyor diyordunuz ya bende aman kizlarda, herkeste ne kaderciymis derdim ama bugun dedim ki ne kadar dogru bir cumle....bu sebeple dusunce seklimi degistirdim herseyin vakti zamani var bunu biliyorum dilegim hepimiz icin onumuzdeki gunlerde olumlu gunler gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…