Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Piraye ben izmirde yasiyorum Israel Aruh doktorum son derece memnunum Kent hastanesi IVF Tup bebek bolumu baskani alsancakta muaynanesi var kent hasatensi karsiyakada islemleri gerceklestiriyor....muaynane telefon nosu 0(232)4220880

canım yaa valla ne diyeceğimi bilmiyorum.bütün gün merak içindeydim.canım iyiki az dozda ilaç kullandın,çünkü bi taraftan vucudunu korumuş oldun.fazla dozu yüklemekle sadece kendine zarar vermiş olabilirdin.üzülmemek elde değil ama dediğin gibi bu iş nasip,kısmet işi ve,biz elimizden geldiğince zorlayacağız,artık hagisinde olur bi onu bilemeyiz..banada tedavim sırasında doktor böylede bişey olabileceği ihtimalini anlatmıştı.bu her zaman böyle olacak değil,onu anladım ama.doktorun kararlı davranıyo anlaşılan,ve eminim karşılaşmadığı bi durum değil bu.ki;devam etmeyi kendisi teklif etmiş.aşılamayacak bişey olduğunu sanmıyorum ama dediğin gibi canım kaderci düşünmek en iyisi.sen moralini bozmasına izin verme bu durumun.sanmıyorum da zaten..sen güçlü olmakta öndersin burda:)

dew cim konaktaki bi aktardan bahsetti bana bi yakınım.o aktarın hazırladığı ilaçla kötü bi hastalıktan kurtulmuş akrabası.sonra başka bi yakınım gitti.o henüz yeni başladı ilaca.(karışıma desem daha doğru olur)..neyse bende bu günlerde bişeyler yapmak için gaza gelmiş durumdayım ve annemin ısrarıyla adamı aradım.bilmediği yok,hormonlarımı falan sordu.epey konuştuk.eşimin durmunun daha hassas olduğunu,bebeğin o yüzden tutunamadığını falan iddia etti,senin durumun daha kolay,evvel Allah dahada düzeltemediğimiz kimse olmadı falan dedi.eşinle kendinin sonuçlarını faxla dedi,tabi ben nerden faxlayabilirim onu düşünüyorum hala ama sana anlatayım dedim..belki bi bakarsın ne veriyo vs.diye.istersen yazarım adamın adını,yerini..tamam mı?burdan yazılırmı bilemedim şimdi.

canımmm çok üzüldüm ama yılma ne olur..
bu ara hep birbirimize üzülerek geçiriyoruz allah beterinden esirgesin inşallah. landarch arada sevindirdide allahtan biraz ayakta durabiliyoruz.
cnm benim kaderci olmak biraz daha insann kabullenmesini kolaylaştırıyor. hem doğrusu bu bence. herşey allahtan heleki doğum ve evlilik daha doğarken alnımıza yazılırmış. hayırlısı be tatlım dr unda senibırakmak istemiyor. maddi manevi gidebildiğin yere kadar git.

bende dr u aradım dün. telefonda adamın sesi düştü resmen. hadi yaa dedi bir anda. şehir dısındayım yarın dönüyorum istersen gel istersen 2 gün falan istiharat et öyle gel yada bu ayı boş geçir dinlen eylüldeki adetinin ilk günü gel bi konusalım dedi. bende bu ay ara verelim o zaman dedim. bu arada macun almıştım tatilden dönerken ballı zencefilli ve ballı harnuplu eşli kullanılıyor.ona başladık.hayırlısı bakalım böyle işte.

gulem cnm o ilacı bende kullanmaya kararlıyım. inşallah landarch alabilir.
sanada hayırlı kürler cnm. bu yediklerimiz ya iyi gelecek yada herşeyimizi altüst edecek:))))

bu ara hep birbirimize üzülerek geçiriyoruz allah beterinden esirgesin inşallah. landarch arada sevindirdide allahtan biraz ayakta durabiliyoruz.
cnm benim kaderci olmak biraz daha insann kabullenmesini kolaylaştırıyor. hem doğrusu bu bence. herşey allahtan heleki doğum ve evlilik daha doğarken alnımıza yazılırmış. hayırlısı be tatlım dr unda senibırakmak istemiyor. maddi manevi gidebildiğin yere kadar git.

bende dr u aradım dün. telefonda adamın sesi düştü resmen. hadi yaa dedi bir anda. şehir dısındayım yarın dönüyorum istersen gel istersen 2 gün falan istiharat et öyle gel yada bu ayı boş geçir dinlen eylüldeki adetinin ilk günü gel bi konusalım dedi. bende bu ay ara verelim o zaman dedim. bu arada macun almıştım tatilden dönerken ballı zencefilli ve ballı harnuplu eşli kullanılıyor.ona başladık.hayırlısı bakalım böyle işte.

sanada hayırlı kürler cnm. bu yediklerimiz ya iyi gelecek yada herşeyimizi altüst edecek:))))

Kizlar tesekkur ederim destekleriniz icin...dun gayet metin bir sekilde yazmisim ama ilginc olan bugun berbat uyandim hem karnimda agrilar var hemde moralmen tamamen cokmus durumdayim..resmen aglamak icin bahane ariyorum bak bu kadar olay yasadim kizlar ilk defa gardim bu kadar dusmus vaziyetteyim ay anlamiyourm neden aldigim anestezi filan mi yapti acaba bunu bilemedim....umarim normale kisa zamanda donerim cunku bu halimi sevmiyorum....

Bubuscum doktoruna bence dinlen oyle git bazen doktor bile batiyor insana...eminim uzulmustur doktorun cunku onlarda emek veriyorlar bize cok benim doktorum cok soguk mesafeli bir adam fakat ben adamian gozundeki uzuntuyu gordum dun ....

Gulemcim aktar isini ben duydum adam cok iyiymis ama inanirmisin benim artik gozum cok korktu yanlis birsey yapmaktan cok korkuyorum gulem simdi giderim birde beni olumsuz etkiler diye urkuyorum cunku artik yeni birseyler deneme luksum yok gibi geliyor eylulde denemem simdilik son olacak dilerim bu defa elim bos donmem cunku dusundum de eylulde de olmaz ise donerim amerikaya yil basina kadar da birsey yapmam diye dusunuyorum....yani boyle iste kizlar bugun pek olumsuzum....bakmayin siz bana...

canım bencede dinlen bi ay.zaten aşılamanın normal yoldan pek bi farkı yok,önemli olan senin yumurta üretmen,onun sağlıklı bi şekilde atılması falan.e sen gayet normal görünüyosun canım..yani beklemenin sana bi zararı olmaz,belkide normal yolla bile olur(inşallah).ilaca gelince bende içicem.hep üşendim bu tür şeylere,elde var sıfır,,hatta kötüye gidiyo..içeyimde görelim bakalım nolacak..bu arada dün burda aktara gittim,çobançantası,hayıt falan demledim şimdi içiyorum..bakalım ne kadar devam edebilicem.aktar broşür verdi birsürü,incele diye.bende orda harnuplu ve öğütülmüş nar çiçekli macunları işaretlemiştim..size yazayım diye.demek harnubu sende duydun..bende yicem almadım daha..bişey olmaz canım yaa,olsa olsa kilo alırız ki ben aldım zaten gene..ama kararlıyım ne bulursam yicem:)

canım tahmin edebiliyorum..ben kendimi iyiyim diye öylesine sıkmışım ki boğazım,boynum acımaya başlamıştı artık.ağzımda yaralar çıktı..
hiç sıkma kendini,nasıl rahatlayacaksan öyle yap..
aktar işine gelince benim eşimin üzerinde durdu daha çok.valla deneyeceğim ben.fax çekmem zor biraz ama kışa doğru izmire giderim nasılsa,uğrayacağım.bu arada senin duyduğun aynı adammı acaba?naturel sağlık mış aktarın adı.adamın adıda metin yıldırım..
birde bubuşla başlayacağımız ilaç var,romanyadan getirtiliyo,landarch getritebilirse alacak bize:) sen izmirdemisin eylüle kadar?

arkadaşlar allaah hepimize sabır versin ben 2 hafta önce düşük yaptım bende hormon bozuklugu varmıs bi süre doğum kontrol hapı kullandım sonra çocuk istediğimiz için bıraktım hemen hamile kaldım 8 inci haftada düşük yaptım şimdi çok korkuyorum doktor 3 ay bekle dedi allah yardımcımız olsun inşallah hepimiz hamile kalırız tez zamanda

Canim kesin ayni aktar duydugumuz cok iyiymis duydum dene be guzelim bak hatta benim yapabilecegim birsey varsa soyle yapayim cesmedeyim ama arada bir izmire iniyorum istersen giderim aktara senin icin haber ver....
landarch'in kullandigi ilac bencede denenebilir...ne kaybedersiniz ki?denenmeli...ben sadece olurda birseyleri daha beter bozarsam ve burda olmadigim icin denemeye korkuyorum bence siz deneyin cnm...

gecmis olsun uzme kendini....hepimizin derdi ortak...biraz dinlen eminim ikinci hamileligin duzgun olur..gecmis olsun

mrb kızlar dün kürtaj oldum yatıyorum şimdi şöyle bir okudum geçmişi dewy cnm çok üzüldüm insan kendini hazırlıyo sonra hevesimiz yarıda kalıyo çok iyi anlıyorum cnm hepimizin başına geldi .bu sıralar topicte kötü haberler üst üste geldi.neyseki landrach var yüzümüzü güldüren.gulemcim beni sormuşsun iyi olmaya çalışıyorum cnm.hem kafam hem bedenim yoruldu.birde bu kürtaj sonrası mecburi bekleme süresi var.zamanı değilmiş demek hiçbirimizin.hepinizi öpyrm.

geçmiş olsun canım.bende bi bebeğimi kaybettim.olsun diye uğraşıyoruz hepimiz.Allah önce bize sağlık versin,sağlıklı bebekler nasip etsin.hangi hormonun anormal?inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde gebe kalırsın...

canım ya adam çok iddialı.çok sağol canım,ben sonuçları bitek faksla ulaştırabilirmişim,nasıl yaparım onu düşünüyorum.mail atayım dedim adam internet sıkıntılı falan dedi.hiç çare bulamazsam sana mail atarım:) ya sende denesen ne çıkar?hatta landarchın ilacı yumurta kalitesine falan iyi geliyomuş..o zor diyosan şu aktara git..tabii senin kararın ama zararı dokunacağını hiç sanmıyorum.ben çok merak ediyorum ne vereceğini..şimdi olmazsada eylülde kessiiiin gitcem...

canım çok geçmiş olsun.inşallah sağlıklı sıhhatli bi bebişin olacak canım.sabredip beklemek tek yapabileceğimiz..zaman geçiyo bi şekilde,sen kendine iyi bak bu arada,dinlen..bu arada herhangi bi araştırma istedimi doktorun?denizlidemiydin?tıpamı gdiyosun?

istanbuldayım cnm.evet bekleyip dua ediyorum ben kürtaj olurken bi sürü kadın doğum yapıyodu yan odada o bebeklerin sesini duymak çok güzel bir duygu Allahım bizede nasip eder inş.

istanbuldayım cnm.evet bekleyip dua ediyorum ben kürtaj olurken bi sürü kadın doğum yapıyodu yan odada o bebeklerin sesini duymak çok güzel bir duygu Allahım bizede nasip eder inş.

canım niye denizli diye aklımda kaldı ki:) neyse..inşallah bi gün bide tadarız o duyguyu..ben şimdi genetik araştırmaya taktım.350 lira dediler ama eşim acele etme diyo.ben asıl onun için istiyorum ama sanırım şubat tatiline kadar beklemek zorunda kalıcam..

Piraye ben izmirde yasiyorum Israel Aruh doktorum son derece memnunum Kent hastanesi IVF Tup bebek bolumu baskani alsancakta muaynanesi var kent hasatensi karsiyakada islemleri gerceklestiriyor....muaynane telefon nosu 0(232)4220880

Canım çok teşekkürler arkadaşıma ileteceğim. Bu arada sanada geçmiş olsun canım üzme kendini ne geliyorsa Allahtan demekten başka çaremiz yok gerçektende, tam olarak kaderci sayılmayız canım biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz bebek için olmazsa Allahtan demekten başkada çaremiz yok Ama ben inanıyroum hepimiz bir gün anne olacağız umarım en yakın zamanda olur, bu arada benim horman testlerim güzel çıktı ancak toxoplasma dedikleri bakteri kanımda pozitif verdi. Dr daha gösteremedim acaba gebeliğe engel bişi mi bu?

merhaba arkadaslar bisi sorucam iki gun once ovulasyon testi yaptim pozitif cikti bunun uzerine aksama kocayi zar zor iknayla halvetlendik ama bir bes on dakika kadar ayagi kalkmadim ondan sonrasinda kalkmak zorunda kaldim sizce deneme yinede ise yararmi birde ovulasyondan bir iki gun once beraber olmustuk yani toplamda bir yada iki kere ovulasyon donemine rast geldi sizce basari payi varmidir?birde esimle birlikte olduktan bir kac dakika sonrasinda ayagi kalkmasam bile dol akiyor bu durum normalmi bilemedim sizce bunun icin doktora gitmeye gerek varmi bu arada normal yolla sekiz dokuz ay suren calismalarimizla bir kizim var ama yine bir bebis istiyorum lutfen aklima takilan sorulari yanitlarsaniz sevirm tesekkurler simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…