Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese merhabalar, iyi haftalar diliyorum.
dew geçmiş olsun canım.
arkadaşlar ben adet olmazsam ki inşallah olmam
önümüzdeki pazartesi doktora gideceğim
o zamana kadar test yapmakta istemiyorum
umudumu kaybetmekten korkuyorum
ne kadar garip bir sıkıntı içindeyim anlatamıyorum
beklemek çok zor.
Sizlerden aldığım haberlerde beni bir garip etkiledi.
sürekli ağlamaklıyım.

merhaba kızlar,
gulmecim genetik test için ikimizden 500 tl istediler ama pazarlıkla 250 tl indirmiştik. bence mutlaka yaptır insanın içi rahatlıo valla sonuc iyi çıkınca. yarın istbla gidiyorum ordaki komşumuzla şu ilaç meselesini konuşucam, o kendisi için de siparis vericek benim için de getirtmesini rica edicem ben 10 şişe düşünüyorum ama ne dersiniz? daha fazla mı istesekki? adama tekrar tekrar sipariş verirsek sizinle mi uraşıcam diye kızarsa diye stok yapalım ne dersiniz?

dew cim inşallah eyluldeki tedavinle gobusun dolu olarak gidersin amerikaya. canm morelinin bozuk olduğunu yazmışsın bende cepten giriyordum nete haftasonu uzun uzun dusundum son 2 senedir yasadığım uzuntuleri korkuları.. bana yakında menepoza girebilirsin diyen doktoru hatırladım, tedavisiz bebek tabiki olmaz rezerv az, kaliteli yumurta uretmiyorsunuz diyeni gözümün önüne getirdim.. şimdi kendiliğinden hamile kaldım ve o doktorları tek tek dövesim var. haa belki devamı gelmeyecek bilmiyorum ama yine de onları dövmek istiyorum. ben eskiden hiç kaderci değildim sonra bazı şeyleri kadere bağlayarak huzur bulmaya calıştım ama şimdi tamamıyla kaderciyim.

kızlar ben yine ewde durmuyorum ne zaman yalnız kalsam çünkü aklıma kötü şeyler gelio, arkadaş ortamında ise aklıma bile gelmio o yüzden hala gezmelerdeyim. ama iki gunde bir idrar test yapıyorum ikinci çizginin koyalışıp koyulaşmadığına bakıyorum. profil resmime gelince, ortada netleşen bişey yok hemen niye çizelge falan hazırladın derseniz şöle bi itirafta bulunayım. hep çok özenirdim bunlara nedense, Allahım bir gun benm de böle profil resmim olcakmı diye az iç gecirmedim. şimdi perşembe gunu doktor muane edince ola ki bebek sağlıklı değil derse o diyene kadar baari hevesimi alayım dedim. acınacak haldeyim desenize doktor bir arkadaşım dediki şuanda % 80 hamilesin çünkü kan testinde çıktı eger 48 saaten bir artışa baktırsaydın bu %90 olurdu, kese gözükünce de %99 olurdu dedi.

evt cnm bende dinlenmeyi düşünüyorum şu macunlar falan hem bu arada eylüle kadar belki değerlerimize etki eder.
benim aldığımda ballıı harnuplu macun ama içinde onlarca değişik ot daha var. koyu kıvamlı bişey. bunu sabah akşam yiyoruz gece yatmadanda ballı zencefilli bi macun var onunda içinde başka şeyler var onu yiyoruz. bakalım inşallah işe yarar. bende cok kilo aldım ama ne yapalım ben razıyım hiç önemli değil. et torbası diye seviyor kocam :))))
tatlım birde sana ne diycem endometriozis ve beslenme konulu güzel bir topic var orayı incelemeni istiyorum hani ben ameliyattan sonra yazmıstım sende demiştinya hiç duymadım diye. anlatmak istediğim şeyler ayrıntılarıyla yazıyor banada çok mantıklı geldi. mesela e vitaminine başladım bile. :))

cnm benim allah sabır versin. kendine dikkat et sakın üşütme bak sen şimdi lohusa sayılırsın sonuç ne olursa olsun.
ve üşütmeyide dr lar bilmiyorlar. bizimde yüzümüz birgün gülecek ben inanıyorum.sende kalbini bozma cnm.cok geçmiş olsun.

gulemm cnm etrafta bi kırtasiye yokmu faksını oradan cek yada bana mail at ben burdan fakslarım.
vakit kaybetme en azından ne verecekse biran önce içmeye-yemeye başlarsınız.

pirayecim sevinmen lazım kanda benim toksoplazma negatif cıktı hamilelik boyunca risk altındayım. bu bir mikrop genelde kedi köpek gibi hayvanların dışkılarında bulunuyor. çiğ ette bulunuyor. dolayısıyla bana çiğ ete dokunduktan sonra ağzıma sürmek(dolma içinin tuzuna bakmak v.b.) sosis,salam,sucuk yasak, çok iyi pişmiş et yemem lazım.yeşillikleri sirkeli suda bekletip yemem gerkiyor. gibi eğer bu mikrobu alırsan hamileyken %90 bebek sakat kalıyor. o yüzden şanslısın sen bu mikrobu almıssın ve vücudunda koruyuculuk bırakmış. yani sen bu mikropla karsılastıgında sana hiçbir zarar veremiyor..

bubus toxoplasma nın negatif çıkması kötü birşey değil ki, sen galiba rubella ile karıştırdın. rubella(kızamıkçık) pozitif çıktı mı demekki bağışıklık var ama toxoplasma pozitif çıkması düşük riskini arttırıyor. yoksa ben mi yanlış biliyorum ki

gez toz ama kendini ve miniğini de cok yorma.:)))
cnm hevesin varmış yada yokmuş su anda hamilemisin evet o yüzden profilinde çizelgende gayet normal.
sonuna kadarda çizelgen devam eder inş. perşembe günü unutturma dua okuyalım sen gitmeden.

valla tatlım ben ilaç konusunda hemfikirim stok yapalım derim ama yurtdısına o kadar çıkarabilirmi acaba bi sınırı vardır bence. ama eğer olursa haber vermene gerek yok 5 şişeye kadar ben alırım. senide yoracağız ama sevap işleyeceksin eğer faydasını görürsek ömrümce dua ederim sana. parasını da hemen isterse falan hiç çekinme söyle yatıralım cnm. çok sağol şimdiden öptm.

yok hayatım dr aynen böyle anlattı. rubella bende pozitif ama toksoplazma negatif ve bu anlattıklarıma dikkat edecekmişim hamile kaldığımda.su andaki pozitiflik etkilemiyor önemli olan hamileyken pozitif olmaması diye biliyorum.yinede sormak lazım tabiki.

GULEM cnm olur çok kişi var yazıştığımız karışıyo arada:)cnm bizim dr.un anlaşmalı lab.da ikimizin 200tutmuştu temiz çıktı çok şükür ama morfoloji hiç bişey dinlemiyo bu sorunu olanlada dna hasar testi var biz onu düşünüyoduk yaptırmayı dr. artıkgerek yok tüp bebekte sadece embiryoyu inceliyoruz dedi öyle kaldı herşey inş. sizinde temiz çıkar cnm
BUBUŞ teşekkür ederim cnm evet dr.a kalsa hiçbişeyin yok kürtajda ne var ki diyo:)ama iki kere olunca vücut yıpranıyo tabi dikkat ediyorum cnm.çok öptm inş. landrachın kullandığı ilaç sizede faydalı olur
LANDRACH cnm çok hoş olmuş resmin inş. sonrada bebişinin fotosunu koyarsın.bence herşey çok normal gelişti sende öylede devam edicek hiç endişelenme.dr.ları dövesim var dedinde benim ablama da dr. yumurtaların çok küçük kalıyo bu ayda hamile kalamazsın dediği ay hamile kaldı dr. mrb nasılsın dediğinde ablam hamileyim diye cevap verdi o aklıma geldi:)sende inş. bebeğini kucağına alınca en güzel cevap olur.Allahım senide bebeğinide korusun cnm

canm cok tesekkur ederim, dediğin gibi inşallah devam eder. kayınvalidem hala inanmıyor biliyormusun, eltimin hamileliğini kan testini beklemeden herkese duyurmuşlardı davul zurna ile kutlayacaklardı utanmasalar :) şimdi ise tüp bebekteki kimyasal gebeliği öne sürüyor. yine ole olursa diye gizliyor aklınca.

canm ilac konusunda dedigin gibi belli bir sınır yoksa baya fazla adet getirtmeye calışıcam. siz o süreye kadar denemek istediğiniz başka bitkiseller deneyin çünkü ben o ilacı kullanırken folic asiti bile içmedim etkileşim yapar diye. yemeklerden bile yarım saat once aç karınla içtim ki yemekler etkisini azaltmasın. eşim de bende kullandım ben kendimce bir değişiklik hisetmedim ama eşim hisetti. belki bunu burda söylemek doğru olmaz ama bu ilacın cinel gucu arttırdığını iddia ediyor. belki tesadüf belki değil ama biz bu ilaca çok inandık inşallah size de şifa olur

ah bu kayınvalideleri ne yapmak lazım varya insanı deli ediyorlar yaa. allahından bulsun hepsi bizi unutturacak dert versin rabbim böylelerine.
valla eşime bunu söyleyimde daha isteklii içer ilacı :) gerçi bana sorsan pek ihtiyaç yok ama :))))
hadi bakalım inş. şansımız yaver giderde ilaçlarımız hemen gelir.. inş. sonucunu bizde alırız 1-2 ayda.
sen söylemeden ben görmüştüm konularda sonrada senden duyunca işte dedim hemen kullanmam lazım.teşekkür ederim cnm yardımların için.

merhabalar,

dewycigim oncelikle cok uzuldum. bu durumlarda artik ne diyecegimizi bilemiyoruz ama iste gorundugu gibi herbirimizin bu isle ilgili kendi problemleri, sikintilari oluyor; sonra da carcabuk unutmaya, yolumuza devam etmeye calisiyoruz. doktorunun hirslanmasi cok guzel. ben de birkac defa asilama yaptirbilirsem burada doktoruna gitmeyi dusunuyorum canım.
pirayecim, ben asilama yaptirmak icin ozel ege tup bebek merk.'ne gittim son 2 aydir; daha once smyrna arta gitmis, sadece gorusmustum. smyrna cok temiz, luks, personel cok guleryuzlu. ama netteki yorumlari cok kotu. oradan para tuzagi diye bahsetmisler hep. netice almak icin epey para dokmek gerekiyormus, soylenen bu; sahit degilim.
ozel egeyi ise doktorum tavsiye etti; erkek nedenli oldugunu dusundu doktorum; ve tup bebek merkezlerinden burayi tavsiye etti. surekli hastalarini gonderiyormus ve olumlu sonuclar aliyorlarmis. ona da smyrnadan bahsettim, cok birsey soylemek istemedi olumsuz ama tavsiye etmedi.
ozel egeye gelince; genel olarak luks degil, calisanlar asiri guleryuzlu ve ilgili degil; genelde kalabalik. hem kaan bey, hem erdal beyle gorustum; erdal bey daha sicak bir adam; kaani cok sevmedim. esim genel olarak merkezi hic sevmedi, surekli beklerken nereden buldun burayi diye homurdandi durdu :)
ama ben ozel egeye devam edecegim.
landarchcigim sen benim umudum oldun, senden bol bol habr bekliyoruz, guzel gunleri gormeye basladik yine sayende.
bana gelince; ya ben artik hic beslenmiyorum. gunun 24 saati ac geziyorum neredeyse. biliyorum cok kotu ama oyle bir durumdayim ki.
oruc tutmuyorum; normalde yemek cikar sirkette ramazanda toplam 2 kisi tutmayan var diye kadin gelmiyor; abur-cubur veya evden getirip halledecegim, disardan pek yemiyorum burada ama ramazanin yarisi gecti ben gunduz isyerinde arkadaslar gormesin, cani ceken olur diye yemiyorum; eve gidince canim cekmiyor; nasil yasiyorum ben bile anlamiyorum. boyle olunca nasil hamile kalacagim diye uzuluyorum. ne oruc tutuyorum, ne tok geziyorum. esim dogum kontrol de kullanma, bu ay olacak dedi; onu da kullanmiyorum. bir garip haldeyim, unutmak istiyorum herseyi, tatile de cikmadik bu sene, isleri birakamadik. ramazan gecsin spor salonuna yazildim, bol bol yuzerim diyorum. e orasi da havuz suyu, tehlikeli olacak.
galiba ben hayatimda degisiklik istedigim icin cocuga bu kadar sardim. cunku alisveris yapmak istiyorum cok. kendime, esime, eve birsey alasim yok da; cocuk kiyafeti, cocuk oyuncagi almak istiyorum.
esim de bu ara -hele ramazanda- zirzop cocuklari gorunce deliriyor. cocuk yapinca ne olacak, dinlemeyecek beni, deli olacagim, bana cevap verecek vs. gorseniz dogar dogmaz ergen alicaz kucagimiza sanki.
ben de kafam dagilsin diye kedi alalim, kopek alalim diye tutturuyorum :)
benim tatile ihtiyacim var :)
bu arada ben de izmir-bostanlidayim; isyerim karsida. yardimci olabilecegim birsey olursa seve seve hallederim.

Kizlar ne guzel herkes yazmis bende yazayim dedim....Landarch canim iyi yaptin resmini degistirdin ayrica cizelgende super demek ki ani duygulardaymisiz seninle en cok ozendigim sey o sevimli cizelge :)nasip olur bizede elbet bir gun ....bak gore sonuna kadar o cizelge orda duracak bizede umut kaynagi olacak....

GULEM canim esime aktar cok cazip geldi senden tekrar bilgileri alabilirmiyim?yarin gidecegiz cunku Izmir'e inecegiz 1-2 gun Izmir'de olalim arkadaslarimizi gorelim dedik.Gitmisken adami bir gorelim dedik denemekten ne cikarki oyle degilmi?bana yarina kadar yazarsan cookkk sevinirim.....

Günaydın kızlar, dün doktorumla görüşemedim ben işten çıktığımda o bir operasyona gitmek zorunda kalmış. bugün sorucam bakalaım şu toxsoplasmayı kafamı kurcalıyo.bir de landarch bitkisel ilaçtan getireceksen lütfen benim içinde sölermisin canım, para transferini falanda özelde yazışalım canım, nedense o ilaca çok inandım ben Bu arada lütfen aklına kötü şeyler getirme, bebeğin seninle ve çok sağlıklı, umarım doktordan gelince güzel haberlerini verirsin canım

kızlar hani bahsetmişsiniz ya şu ballı zencefilli macun diye, nerden aldınız yaaa, yani aktara gitsem ne dicem macun mu, ya da nette falan satılıyomu, walla kızlar blk'de çok güvenilir bir aktar duymadım ama bi araştırayım bakalım. Bir de yumurtalıklarımda çok fazla çatlamamaış yumurta birikmiş demişti dr. o da yumurtalık çepherini kalınlaştırmış, ne demekse o, o çatlamayan yumurtaları atmak için ne kullansam acama, soğan kürü işe yarar mı gerçi onu ben uygulayamam ama iğğğğ çok fena, zaten sabah saat 7'de çıkıyorum evden. Aklınıza şu çatlamayan yumurtalar için bişi gelirse paylaşırmısınız kızlar. Bu arada iiki varsınız:93::93:

gunaydın kızlarrr, ben istanbula gidiyorum bu akşam sezen aksu konseri var, haftalar oncesinden biletleri almıştık sabah erkenden arkadaşlarla buluşup alışveriş merkezlerinin altınıüstüne getirip akşamda konsere gidip ssahura kadar birlikte geçirme planı yapmıştık. planı bozmaya kıyamadım ama içimde rahat deil acaba yorgunluk iyi gelmezmi die. inşallah bir sorun olmaz deyip dikkat edicem.

pirayecim tabiki senin icin de alırım. zaten fazla fazla alıcam çünkü kimin kaç şişeye ihtiyac duyacağını bilemeyiz. fiyatına gelince çook ucuz ben şişesini 15 tl almıştım ama döviz kurundan farklılık oldu mu bilemiyorum. bizim iğnelerin yanında fiyatı baya komik kalio. bide yeni birşey öğrendim 3 aylık kullanım sonrasında ilacın etkisi 3 ay daha sürüyormuş. bence de zaten 3 aydan fazla kullanmak doğru olmaz.

aman cnm yorma kendini sakın. akşama kadar gez akşam konser birde sahura kadar ayakta kalacaksın. fırsat buldukça otur yediklerinede dikkat et.(aaa anne gibi oldum:))))

tatlım bu romanyadaki ilacı araştırırken yazılanları çeviri programından biraz anlamaya çalıştım.acayip iyi şeyler yazıyor bu mucize gibi birilaç heralde. menapoz,kısırlık,ağrılı adet görme,yumurta ,sperm herşeye iyi geliyormuş. ve bir makalede diyorki uzun yıllar uğraşan kadınların çoğu bu ilaç sayesinde mutlu anne oldular. çeviriler biraz komik oluyor ama anlaşılıyor. sonra bir web adresi var oradan sipariş edildiği falan yazıyordu. Dacia Plant o siteye girdim ilacın 50 ve 200 ml lik şişeleri var 200 ml lik şişesi 12 tl ya denk geliyor. çok uygun. bende bu arada romence bilen birini bulursam bi mail atıp yada tel la konuşturup gönderebilme ihtimalini sordurucam.bu sitede o kadar çeşitli şeyler var ki bir sürü ilaç. a-dan z- ye kadar. inş. kolay bir yolunu buluruz getirtmenin.

Kizlar selam,

Pirayecim doktoru gorunce bizi bilgilendir...merak ettim bende....

Landarch kendini yorma sakin ama keisnlikle programi bozma sana iyi gelir gezmek aklin dagilir ama ani hareketlerden sakin cok yurume n ebileyim dikkat et iste....merak ettirme bizi...

Bubuscum bende anne gibi oldum bak....kizlar bugun izmire iniyorum 2 gun yokum gulem aktar'a yarin gidecegim email atmadin ban yada bana gelmedi aktar'a gostermemi istiyorsan mutlak abugun email at...

optum sekerler

bubus cum ewet cevirt.com da cevirmiştim bende yazıları acaip komik oluo, hatta size de yazmıştım o zaman hatırlarsanız. sonra romanyadaki bizim kk gibi forumlarda bu ilacı kullananları okudum hepsinin profil resminde çocukları falan var yaani hepsi hamile kalmış. forumda yazılanları da bu ceviri programı ile okumuştum baya zor olmuştu :))

dew cim dikkat edicem artık elimden geldiğince. dediğin gibi belki fiziksel olarak yorulurum ama moral açıısında iyi geliyor böle etkinlikler cunku boş kaldığım an negatif dusunceler beynimi ele geciriyor.

Yaaa kızlar harikasınız walla bu ilaç hepimize ii gelicek sanki, ilaca hücum umarım getirtebiliriz ve de hamile kalabiliriz sonucunda .... Landarch canım dikkat et kendine, gez tabi kafanı dağıt ama çok fazla yorulmamaya çalış, alışveriş yaparken dikkat et çok fazla eğilip kalkma canım, bi de raflara ulaşayım diyeee böööle kendini germe yani uzanma canım hadi bakalım sana ii gezmeler, bizim yerimize de gez malum bilgisayar başında sabahtan akşama kadar aynı odanın içinde çalışıp durmaktan gözlerim ve sırtım mahvoldu walla.

bir 1 hafta girmedim neler olmuş neler.

LANDARCH canım çok ama çok sevindim. çok şaşırdım. herşey olabiliyor canım. işte mucize diye buna denir. böyle mucizeleri gördükçe insanın doktorlara inancı kalmıyor. Allah inşallah tamamına erdirir. Bu sefer olacak inşallah. haftasonu meldi aradı o haber verdi onuda dew aramış. ben yazamıyorum kızlara söyle yanlış anlamasınlar dedi, o da sana hayırlı olsun diyor. biraz rahat ol, rahat olki herşey yolunda gitsin.kötü düşünme ki kötüyü çağırma.

DEW canım sana ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm ama bak herşey olabiliyor, bu ay böyle oldu diye sürekli böyle olacak diye birşey yok bak dieğrinde kimyasal yaşadın demek ki sürekli birşey değil.

BUBUŞ senin için içimden hep doğal yolla kalacakmışsın gibi geliyor bu yeni değil baştan beri öyle düşünüyordum bak gör zamanı geldiğinde olacak. oluruna bırak biraz. ben bu stres psikoloji olayına inanıyorum. benim 3 hamileliğimde öyle bir zamanda oldu.

GULEM canım İzmir sana yakın neden 2.ciyi izmirde düşünmüyorsun. ya DEW in ya da MELDİ inin doktorunda. tabii senin koşulların uygunsa onu bilemeyiz.

BADEÜZÜM çok geçmiş olsun. ne büyük mutluluk yaşıyor tarifsiz ama işte böyle oluncada birden dibe vuruyor benim gibi:) hala doktorun kalbi atmıyor dediği anki halimi unutamıyorum sanki şoka girdim. ilkinde de böyle kötü olmuştum 1 hafta önce doktora gitmişim herşey normal ikili teste gidiyorum bu gebeliğin sonlandırılması lazım diyor,kabus bir gün ve üstüne kabus 1 sene geçirdim. bunda da öyle oldum. 2.cide de çok üzülmüştüm ama baştan iyi gitmediği için bu kadar etkilenmemiştim. onun için çok girmiyorum girip okusamda yazasım gelmiyor birtürlü. LANDARCH ı ve DEW i meldiden duyunca hemen yazmak istedim. böyle garip bir psikolojideyim kimse ile görüşesim gelmiyor ne bri arkadaşımı göresim ne biryere gidesim işten eve evden işe modundayım.

VZONTELE, PİRAYE, CEREN umarım sizlerde iyisinizdir.

KIZLAR , bu LANDARCH'ın dediği ilacı bir ara bende araştırmıştım,burada bir topikte görmüştüm. hatta burada başka topikte bir arkadaş vardı ROMANYA da yaşıyordu ama ailesi burada benimle aynı şehirdeydi gelip gidiyordu, alsam mı almasam mı diye düşündüm ama tüp bebeğe başlayacağım dönemlerdi vazgeçmiştim. araştırırken ROMANYA dışında amerika ve almanya ya ait sitelerde de görmüştüm online satışı da vardı. ingilizce olduğu için anlaşılıyor. fiyatıda çok uygundu tabii buraya getirtmek artı maliyet yaratır. TÜRKİYE de de bir sitede ot olarak satılıyordu.paket halinde online satışıda vardı. tabii ot olarak mı sıvı olarak mı tüketmenin farkı var mı bilmiyorum.

hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın. sizleri seviyorum.

canım beklemek çok geriyo insanı..hormonlarda etkiliyo şimdi seni.çalışıyomusun?ben hep evdeydim ve vakit geçirecek kimsede yok etrafımda çok bunalmıştım.kendini oyalayacak bişeyler bul en iyisi..belki bir gün önce idrarda bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…