canım bencede dinlen bi ay.zaten aşılamanın normal yoldan pek bi farkı yok,önemli olan senin yumurta üretmen,onun sağlıklı bi şekilde atılması falan.e sen gayet normal görünüyosun canım..yani beklemenin sana bi zararı olmaz,belkide normal yolla bile olur(inşallah).ilaca gelince bende içicem.hep üşendim bu tür şeylere,elde var sıfır,,hatta kötüye gidiyo..içeyimde görelim bakalım nolacak..bu arada dün burda aktara gittim,çobançantası,hayıt falan demledim şimdi içiyorum..bakalım ne kadar devam edebilicem.aktar broşür verdi birsürü,incele diye.bende orda harnuplu ve öğütülmüş nar çiçekli macunları işaretlemiştim..size yazayım diye.demek harnubu sende duydun..bende yicem almadım daha..bişey olmaz canım yaa,olsa olsa kilo alırız ki ben aldım zaten gene..ama kararlıyım ne bulursam yicem:)
mrb kızlar dün kürtaj oldum yatıyorum şimdi şöyle bir okudum geçmişi dewy cnm çok üzüldüm insan kendini hazırlıyo sonra hevesimiz yarıda kalıyo çok iyi anlıyorum cnm hepimizin başına geldi .bu sıralar topicte kötü haberler üst üste geldi.neyseki landrach var yüzümüzü güldüren.gulemcim beni sormuşsun iyi olmaya çalışıyorum cnm.hem kafam hem bedenim yoruldu.birde bu kürtaj sonrası mecburi bekleme süresi var.zamanı değilmiş demek hiçbirimizin.hepinizi öpyrm.
canım ya adam çok iddialı.çok sağol canım,ben sonuçları bitek faksla ulaştırabilirmişim,nasıl yaparım onu düşünüyorum.mail atayım dedim adam internet sıkıntılı falan dedi.hiç çare bulamazsam sana mail atarım:) ya sende denesen ne çıkar?hatta landarchın ilacı yumurta kalitesine falan iyi geliyomuş..o zor diyosan şu aktara git..tabii senin kararın ama zararı dokunacağını hiç sanmıyorum.ben çok merak ediyorum ne vereceğini..şimdi olmazsada eylülde kessiiiin gitcem...
Canım çok teşekkürler arkadaşıma ileteceğim. Bu arada sanada geçmiş olsun canım üzme kendini ne geliyorsa Allahtan demekten başka çaremiz yok gerçektende, tam olarak kaderci sayılmayız canım biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz bebek için olmazsa Allahtan demekten başkada çaremiz yokAma ben inanıyroum hepimiz bir gün anne olacağız umarım en yakın zamanda olur, bu arada benim horman testlerim güzel çıktı ancak toxoplasma dedikleri bakteri kanımda pozitif verdi. Dr daha gösteremedim acaba gebeliğe engel bişi mi bu?
merhaba kızlar,
gulmecim genetik test için ikimizden 500 tl istediler ama pazarlıkla 250 tl indirmiştik. bence mutlaka yaptır insanın içi rahatlıo valla sonuc iyi çıkınca. yarın istbla gidiyorum ordaki komşumuzla şu ilaç meselesini konuşucam, o kendisi için de siparis vericek benim için de getirtmesini rica edicem ben 10 şişe düşünüyorum ama ne dersiniz? daha fazla mı istesekki? adama tekrar tekrar sipariş verirsek sizinle mi uraşıcam diye kızarsa diye stok yapalım ne dersiniz?
dew cim inşallah eyluldeki tedavinle gobusun dolu olarak gidersin amerikaya. canm morelinin bozuk olduğunu yazmışsın bende cepten giriyordum nete haftasonu uzun uzun dusundum son 2 senedir yasadığım uzuntuleri korkuları.. bana yakında menepoza girebilirsin diyen doktoru hatırladım, tedavisiz bebek tabiki olmaz rezerv az, kaliteli yumurta uretmiyorsunuz diyeni gözümün önüne getirdim.. şimdi kendiliğinden hamile kaldım ve o doktorları tek tek dövesim var. haa belki devamı gelmeyecek bilmiyorum ama yine de onları dövmek istiyorum. ben eskiden hiç kaderci değildim sonra bazı şeyleri kadere bağlayarak huzur bulmaya calıştım ama şimdi tamamıyla kaderciyim.
kızlar ben yine ewde durmuyorum ne zaman yalnız kalsam çünkü aklıma kötü şeyler gelio, arkadaş ortamında ise aklıma bile gelmio o yüzden hala gezmelerdeyim. ama iki gunde bir idrar test yapıyorum ikinci çizginin koyalışıp koyulaşmadığına bakıyorum. profil resmime gelince, ortada netleşen bişey yok hemen niye çizelge falan hazırladın derseniz şöle bi itirafta bulunayım. hep çok özenirdim bunlara nedense, Allahım bir gun benm de böle profil resmim olcakmı diye az iç gecirmedim. şimdi perşembe gunu doktor muane edince ola ki bebek sağlıklı değil derse o diyene kadar baari hevesimi alayım dedim. acınacak haldeyim desenizedoktor bir arkadaşım dediki şuanda % 80 hamilesin çünkü kan testinde çıktı eger 48 saaten bir artışa baktırsaydın bu %90 olurdu, kese gözükünce de %99 olurdu dedi.
bubus toxoplasma nın negatif çıkması kötü birşey değil ki, sen galiba rubella ile karıştırdın. rubella(kızamıkçık) pozitif çıktı mı demekki bağışıklık var ama toxoplasma pozitif çıkması düşük riskini arttırıyor. yoksa ben mi yanlış biliyorum ki
gez toz ama kendini ve miniğini de cok yorma.:)))
cnm hevesin varmış yada yokmuş su anda hamilemisin evet o yüzden profilinde çizelgende gayet normal.
sonuna kadarda çizelgen devam eder inş. perşembe günü unutturma dua okuyalım sen gitmeden.
valla tatlım ben ilaç konusunda hemfikirim stok yapalım derim ama yurtdısına o kadar çıkarabilirmi acaba bi sınırı vardır bence. ama eğer olursa haber vermene gerek yok 5 şişeye kadar ben alırım. senide yoracağız ama sevap işleyeceksin eğer faydasını görürsek ömrümce dua ederim sana. parasını da hemen isterse falan hiç çekinme söyle yatıralım cnm. çok sağol şimdiden öptm.
canm cok tesekkur ederim, dediğin gibi inşallah devam eder. kayınvalidem hala inanmıyor biliyormusun, eltimin hamileliğini kan testini beklemeden herkese duyurmuşlardı davul zurna ile kutlayacaklardı utanmasalar :) şimdi ise tüp bebekteki kimyasal gebeliği öne sürüyor. yine ole olursa diye gizliyor aklınca.
canm ilac konusunda dedigin gibi belli bir sınır yoksa baya fazla adet getirtmeye calışıcam. siz o süreye kadar denemek istediğiniz başka bitkiseller deneyin çünkü ben o ilacı kullanırken folic asiti bile içmedim etkileşim yapar diye. yemeklerden bile yarım saat once aç karınla içtim ki yemekler etkisini azaltmasın. eşim de bende kullandım ben kendimce bir değişiklik hisetmedim ama eşim hisetti. belki bunu burda söylemek doğru olmaz ama bu ilacın cinel gucu arttırdığını iddia ediyor. belki tesadüf belki değil ama biz bu ilaca çok inandık inşallah size de şifa olur
Kizlar selam,
Okudum soyle bir gecmisi bugun Bubuscum sonuc belli olmusuzuldum be yavrum ama ne yapalim bizimkiler harbi nazli bebekler olacaklar sanirim...Kizlar bugun yumurta toplamam gerceklesti malesef ki 3 yumurtamdan 3undede folikul bulunamadi yani tedavim yarim kaldi dollencekmi diye dert ederken dollenecek bir yumrutam olmadigi gercegiyle bugun sok oldum...ayildim esimi aldilar oda yazik nasil soylicem diye geveledi en sonunda cikardi baklayi agzindan aklinin ucundan bir sniye bile acaba yumurtalarim bos cikarmi diye dusunmedim cunku bizlerin arasind aboyle birsey hic olmadi yanlis hatirlamiyorsam diger topiklerdede gormedim o yuzden tabi ihtimali bile gecmemisti aklimdan....doktorum feci uzgundu duygularini gostermeyen bir adam buz gibi diyebileceginiz turden ama adamin yuzundeki uzuntuyu size tarif edemem....hemen donme amerikaya eger istersen hemen eylulde yapmak istiyorum yine dedi tabi dedik bedenen bir mahsuru yoksa yapalim sanirim beni hirs yapti adam cok istekli soyledi gitme diye simdilik 30 eylul'e kadar esimin bileti uzattik benimkinide aciga aldik umarim bu defa emeklerim bosa cikmaz kizlar...
uzgunum tabi yani emegimize aciyorum bu kadar hormon bu kadar sIkinti dusunce v.s. sonuc elde var sifir...ama herzaman ki gibi sukur diyorum allah bugunumuzu aratmasin diyorum...eskiden forumlarda sizlerin yazdiklarinda hep okurdum allah ol dedimi oluyor olmasin dedimi olmuyor diyordunuz ya bende aman kizlarda, herkeste ne kaderciymis derdim ama bugun dedim ki ne kadar dogru bir cumle....bu sebeple dusunce seklimi degistirdim herseyin vakti zamani var bunu biliyorum dilegim hepimiz icin onumuzdeki gunlerde olumlu gunler gelir....
Arkadaşlar çok acil olarak İzmirde memnun kaldığınız ününü duyduğunuz bir tüp bebek merkezi varsa sölermisiniz. Öok yakın bir arkadaşımı dr.u Özel Ege Tüp Bebek merkezine yönlendirmiş ve pazar günü toplama yapılması gerekiyor. Özel ege nasıldır bilen var mı, yardımcı olurmusunuz canlarım
bubus toxoplasma nın negatif çıkması kötü birşey değil ki, sen galiba rubella ile karıştırdın. rubella(kızamıkçık) pozitif çıktı mı demekki bağışıklık var ama toxoplasma pozitif çıkması düşük riskini arttırıyor. yoksa ben mi yanlış biliyorum ki
gunaydın kızlarrr, ben istanbula gidiyorum bu akşam sezen aksu konseri var, haftalar oncesinden biletleri almıştık sabah erkenden arkadaşlarla buluşup alışveriş merkezlerinin altınıüstüne getirip akşamda konsere gidip ssahura kadar birlikte geçirme planı yapmıştık. planı bozmaya kıyamadım ama içimde rahat deil acaba yorgunluk iyi gelmezmi die. inşallah bir sorun olmaz deyip dikkat edicem.
pirayecim tabiki senin icin de alırım. zaten fazla fazla alıcam çünkü kimin kaç şişeye ihtiyac duyacağını bilemeyiz. fiyatına gelince çook ucuz ben şişesini 15 tl almıştım ama döviz kurundan farklılık oldu mu bilemiyorum. bizim iğnelerin yanında fiyatı baya komik kalio. bide yeni birşey öğrendim 3 aylık kullanım sonrasında ilacın etkisi 3 ay daha sürüyormuş. bence de zaten 3 aydan fazla kullanmak doğru olmaz.
aman cnm yorma kendini sakın. akşama kadar gez akşam konser birde sahura kadar ayakta kalacaksın. fırsat buldukça otur yediklerinede dikkat et.(aaa anne gibi oldum:))))
tatlım bu romanyadaki ilacı araştırırken yazılanları çeviri programından biraz anlamaya çalıştım.acayip iyi şeyler yazıyor bu mucize gibi birilaç heralde. menapoz,kısırlık,ağrılı adet görme,yumurta ,sperm herşeye iyi geliyormuş. ve bir makalede diyorki uzun yıllar uğraşan kadınların çoğu bu ilaç sayesinde mutlu anne oldular. çeviriler biraz komik oluyor ama anlaşılıyor. sonra bir web adresi var oradan sipariş edildiği falan yazıyordu. Dacia Plant o siteye girdim ilacın 50 ve 200 ml lik şişeleri var 200 ml lik şişesi 12 tl ya denk geliyor. çok uygun. bende bu arada romence bilen birini bulursam bi mail atıp yada tel la konuşturup gönderebilme ihtimalini sordurucam.bu sitede o kadar çeşitli şeyler var ki bir sürü ilaç. a-dan z- ye kadar. inş. kolay bir yolunu buluruz getirtmenin.
herkese merhabalar, iyi haftalar diliyorum.
dew geçmiş olsun canım.
arkadaşlar ben adet olmazsam ki inşallah olmam
önümüzdeki pazartesi doktora gideceğim
o zamana kadar test yapmakta istemiyorum
umudumu kaybetmekten korkuyorum
ne kadar garip bir sıkıntı içindeyim anlatamıyorum
beklemek çok zor.
Sizlerden aldığım haberlerde beni bir garip etkiledi.
sürekli ağlamaklıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?