GULEM cnm olur çok kişi var yazıştığımız karışıyo arada:)cnm bizim dr.un anlaşmalı lab.da ikimizin 200tutmuştu temiz çıktı çok şükür ama morfoloji hiç bişey dinlemiyo bu sorunu olanlada dna hasar testi var biz onu düşünüyoduk yaptırmayı dr. artıkgerek yok tüp bebekte sadece embiryoyu inceliyoruz dedi öyle kaldı herşey inş. sizinde temiz çıkar cnm
BUBUŞ teşekkür ederim cnm evet dr.a kalsa hiçbişeyin yok kürtajda ne var ki diyo:)ama iki kere olunca vücut yıpranıyo tabi dikkat ediyorum cnm.çok öptm inş. landrachın kullandığı ilaç sizede faydalı olur
LANDRACH cnm çok hoş olmuş resmin inş. sonrada bebişinin fotosunu koyarsın.bence herşey çok normal gelişti sende öylede devam edicek hiç endişelenme.dr.ları dövesim var dedinde benim ablama da dr. yumurtaların çok küçük kalıyo bu ayda hamile kalamazsın dediği ay hamile kaldı dr. mrb nasılsın dediğinde ablam hamileyim diye cevap verdi o aklıma geldi:)sende inş. bebeğini kucağına alınca en güzel cevap olur.Allahım senide bebeğinide korusun cnm
kızlar hani bahsetmişsiniz ya şu ballı zencefilli macun diye, nerden aldınız yaaa, yani aktara gitsem ne dicem macun mu, ya da nette falan satılıyomu, walla kızlar blk'de çok güvenilir bir aktar duymadım ama bi araştırayım bakalım. Bir de yumurtalıklarımda çok fazla çatlamamaış yumurta birikmiş demişti dr. o da yumurtalık çepherini kalınlaştırmış, ne demekse o, o çatlamayan yumurtaları atmak için ne kullansam acama, soğan kürü işe yarar mı gerçi onu ben uygulayamam ama iğğğğ çok fena, zaten sabah saat 7'de çıkıyorum evden. Aklınıza şu çatlamayan yumurtalar için bişi gelirse paylaşırmısınız kızlar. Bu arada iiki varsınız:93::93:
bir 1 hafta girmedim neler olmuş neler.
LANDARCH canım çok ama çok sevindim. çok şaşırdım. herşey olabiliyor canım. işte mucize diye buna denir. böyle mucizeleri gördükçe insanın doktorlara inancı kalmıyor. Allah inşallah tamamına erdirir. Bu sefer olacak inşallah. haftasonu meldi aradı o haber verdi onuda dew aramış. ben yazamıyorum kızlara söyle yanlış anlamasınlar dedi, o da sana hayırlı olsun diyor. biraz rahat ol, rahat olki herşey yolunda gitsin.kötü düşünme ki kötüyü çağırma.
DEW canım sana ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm ama bak herşey olabiliyor, bu ay böyle oldu diye sürekli böyle olacak diye birşey yok bak dieğrinde kimyasal yaşadın demek ki sürekli birşey değil.
BUBUŞ senin için içimden hep doğal yolla kalacakmışsın gibi geliyor bu yeni değil baştan beri öyle düşünüyordum bak gör zamanı geldiğinde olacak. oluruna bırak biraz. ben bu stres psikoloji olayına inanıyorum. benim 3 hamileliğimde öyle bir zamanda oldu.
GULEM canım İzmir sana yakın neden 2.ciyi izmirde düşünmüyorsun. ya DEW in ya da MELDİ inin doktorunda. tabii senin koşulların uygunsa onu bilemeyiz.
BADEÜZÜM çok geçmiş olsun. ne büyük mutluluk yaşıyor tarifsiz ama işte böyle oluncada birden dibe vuruyor benim gibi:) hala doktorun kalbi atmıyor dediği anki halimi unutamıyorum sanki şoka girdim. ilkinde de böyle kötü olmuştum 1 hafta önce doktora gitmişim herşey normal ikili teste gidiyorum bu gebeliğin sonlandırılması lazım diyor,kabus bir gün ve üstüne kabus 1 sene geçirdim. bunda da öyle oldum. 2.cide de çok üzülmüştüm ama baştan iyi gitmediği için bu kadar etkilenmemiştim. onun için çok girmiyorum girip okusamda yazasım gelmiyor birtürlü. LANDARCH ı ve DEW i meldiden duyunca hemen yazmak istedim. böyle garip bir psikolojideyim kimse ile görüşesim gelmiyor ne bri arkadaşımı göresim ne biryere gidesim işten eve evden işe modundayım.
VZONTELE, PİRAYE, CEREN umarım sizlerde iyisinizdir.
KIZLAR , bu LANDARCH'ın dediği ilacı bir ara bende araştırmıştım,burada bir topikte görmüştüm. hatta burada başka topikte bir arkadaş vardı ROMANYA da yaşıyordu ama ailesi burada benimle aynı şehirdeydi gelip gidiyordu, alsam mı almasam mı diye düşündüm ama tüp bebeğe başlayacağım dönemlerdi vazgeçmiştim. araştırırken ROMANYA dışında amerika ve almanya ya ait sitelerde de görmüştüm online satışı da vardı. ingilizce olduğu için anlaşılıyor. fiyatıda çok uygundu tabii buraya getirtmek artı maliyet yaratır. TÜRKİYE de de bir sitede ot olarak satılıyordu.paket halinde online satışıda vardı. tabii ot olarak mı sıvı olarak mı tüketmenin farkı var mı bilmiyorum.
hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın. sizleri seviyorum.
kızlar ayrıca yazmayı unuttum meldinin kızı olacakmış:)
canım beklemek çok geriyo insanı..hormonlarda etkiliyo şimdi seni.çalışıyomusun?ben hep evdeydim ve vakit geçirecek kimsede yok etrafımda çok bunalmıştım.kendini oyalayacak bişeyler bul en iyisi..belki bir gün önce idrarda bakabilirsin.
evet umutsuz sonuç alıcam diye ödüm kopuyor bir garip hallerdeyim gulem.
bu arada Denizli'den olan benim. Çalışıyorum canım ama bu dert hiç kafamdan
çıkmıyorki. çalışmak bile fayda etmiyor.
Test yapmaya korkuyorum bir yanım yap kurtul diyor
bir yanım beklemek istiyor
çatlatma iğnesinden sonra ne zaman adet olunması gerekir.
benim daha önce.gün hep olmuştu.
sizde nasıl oldu?
Helsa merhaba seni burada görmek güzel.
Kendine çok iyi bak
iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Landarc ilaçtan bende almak isterim
gelişmeleri bildirsen sevinirim.
iyiym tatlım macunu yiyorum. eşimde ist a gitti geldi bugünde artık temizlendim sayılır artık çalışmaları hızlandırmamız lazım.bakalım allah büyük ha bu arada dua ederken hayırlısıyla olsun demek gerekiyormuş. eğer istediğimzi şey hayırlı değilse bile rabbim onu hayırlıya çevirip verirmiş. bunuda yeni öğrendim.LANDARCH;canım dikkat et kendine,e böyle planda iptal edilmez valla..ohh ne güzel..bense eve tıkıldım kaldım..ilaç konusunda bende bubuşla aynı düşünüyorum.para konusunda bize bildirmen yeterli canım..inşallah sıkıntısız gelir.bu ilaçla ilgili gene sene biri sayfa açmış.diğer sayfalarda ararken buldum..orda ilacın türkiyeye girişinde sayı anlamında sıkıntı yaşadıklarını falan yazmışlar ama inşallah olmaz öle bişey..stok yaparız,işe yararsa tüp bebek merkezinin önünde hayrına dağıtırım valla:))))))))))
BUBUŞ cum sen nasılsın?macunları alamadım henüz ben ama otları içiyorum..
DEW cim sana mesaj attım mail atamadım diye.çünkü dün annem ve eşim başımdalardı bütün gün.annemin yanında yazsam eşim eminim kızacaktı bana..neyse dedim eylüle bırakırım,akşam eşime bahsettim oda çok inanmıyo ama içerim dedi.yarınamı kaldı gitme işin?
kızlar ayrıca yazmayı unuttum meldinin kızı olacakmış:)
iyiym tatlım macunu yiyorum. eşimde ist a gitti geldi bugünde artık temizlendim sayılır artık çalışmaları hızlandırmamız lazım.bakalım allah büyük ha bu arada dua ederken hayırlısıyla olsun demek gerekiyormuş. eğer istediğimzi şey hayırlı değilse bile rabbim onu hayırlıya çevirip verirmiş. bunuda yeni öğrendim.
valla bu ay pek gün falan saymıycam zaten önümüz bayram koşturma hazırlık koyver gitsin modundayım.
canım iyiki evde olmak zorunda değilsin,hiç vakit geçmiyo valla..ramazanda kise kimseyede gitmiyo..en azından gün geçer işte..
canım çatlatma iğnesinden sonra 14-15.günlerde geliyo adet. bende hep öyle oldu.sen fazla bekliyosun gibi geliyo bana..doktor 22 ağustosmu dedi?
canım bugünde adet olmazsam (inşallah olmayayım) yarın sabah test yapacağım.
jelim cumartesi bitiyor.
doktor pazartesi doluymuş, salıya aldım randevumu.
ama ben yarın sabah idrar testi yapacağım.
hamileysem çıkar artık değilmi.
çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir sanırım.
meldinin kızı olacakmış çok sevindim.Hayırlısıyla gelsin inşallah.
Helsa her zaman uğra sen hep aklımızdasın.
gunaydın kızlar bu sabah doktor randevum vardı, doktor karından ultrasonla baktı keseyi göremedi. kan ver değere bakalm eger artış iyi ise gebelik normal diyebiliriz dedi. doktorum vaginal ultrasonla bakmıyor acaba farklı bir doktora mı gitsem. neyse bi kan tahlili çıksın durum ortaya çıkar.
gunaydın kızlar bu sabah doktor randevum vardı, doktor karından ultrasonla baktı keseyi göremedi. kan ver değere bakalm eger artış iyi ise gebelik normal diyebiliriz dedi. doktorum vaginal ultrasonla bakmıyor acaba farklı bir doktora mı gitsem. neyse bi kan tahlili çıksın durum ortaya çıkar.
tahlilin ne zaman cikacak ? hadi bir aksilik cıkmasin nolur, kalplerimiz seninle.
canım bugünde adet olmazsam (inşallah olmayayım) yarın sabah test yapacağım.
jelim cumartesi bitiyor.
doktor pazartesi doluymuş, salıya aldım randevumu.
ama ben yarın sabah idrar testi yapacağım.
hamileysem çıkar artık değilmi.
çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir sanırım.
meldinin kızı olacakmış çok sevindim.Hayırlısıyla gelsin inşallah.
Helsa her zaman uğra sen hep aklımızdasın.
korkma canım karından görünmemesi gayet normal çünkü daha çok erken keşke rica etseydin birde vaginal bakın diye. benimde karından görmemişti ama var gibi birde vajinal bakalım demişti o zaman görünmüştü ve de o zaman 5 haftalıktı düşün yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?