Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bizim merkezde ikimize 350 lira dedi.fakültelerde geç çıkıyomuş sanırım.bu dna hasarı denen şeyi okudum,ama eşim çok gerek duysalardı yaptırmazlarmıydı diyo,haklı düşünüyo aslında ama sanırım bizimde ısrar etmemiz lazım:))
ben başa döndüm resmen:) ,ilk başlarda da erkek infertilitesi sayfalarını incelemiştim,laparoskopiden sonra pat diye gebe kalınca eşimi akladık resmen.kürtaj oldum ama kimse spermden kaynaklı olabilir demedi.çoğu kadının yaşadı bişey dediler geçtiler.tüp bebek doktoruma tedaviden önce sordum,baştan önlem alabileceğimiz bişey varmı,ben bi kayıp yaşadım,ne gerekirse yaptıralım,öyle devam edelim gerkirse diye..tekrarlayan başarısızzlıklarda veya düşüklerde yapılır dedi(tabii tekrarlayan demesi ona kolay,bizim ne yaşadığımız çokta önemli deği)

canım ben henüz almadım,aktar bi sürü broşür verdi incelersin diye,orda buldum henüz alamadım bi markası yok yani..biri ; harnuplu bitkisel karışımlı macun(hem kadında hemde erkekte hormonal sistemi düzenler yazıyo);.diğeri öğütülmüş nar çiçeği(bu doğal östrojenmiş.güçlü antioksidan yazıyo)
ben şimdi hayıt tohumu,çobançantası,aslanpençesi demleyim içiyorum.hayıt kistlerde etkili canım.geçen sen 4 cm.lik kistimi eritmişti.hatta o kist çatlamayan yumurtaydı.şimdilik bunları içersin.buda çok lezzetli değil ama soğutup diikiyorum ben:)

canım arada birde olsa ses vermen yetiyor.iyiki uğradın.canım benim yaşadıklarımız zor,Allah beterinden saklasın..ama toparlanıyoruz bi şekilde.zaman herşeyin ilacıymış,boş değil bu sözler. yüzümüz gülecek elbette,ah bu beklemeler,gün saymalar..dediğin gibi pskoloji çok önemli.ama insanız neticede..anne olmak uğruna sabretmeyi öğretti belkide Allah..sonu güzel olsunda..
canım burası karışıyo arada.landarch bombayı patlattı:) inşallah herşey normal görünüyo,öylede gider.meldininde iyi olmasına sevindim.o bi doğursunda sağ salim,çok yoruldu çünkü..
bi çare aramaya koyulduk tekrardan..ben kürlerde bile pek kararlı devam edemedim ama landarch ın ilacına çok inandık.en azından eşime bi faydası olur diye istiyorum ben.izmir işini düşünüyorum canım ama antalyada ikinci denemde indirim yapacakları için maddi anlamda mantıklı geliyo.ama şubat tatiline kadar beklemem gerekecek..izmirdeki merkezleride incelemeye başladım.eşim sıcak bakmasada..
gene uğra canım..biz buralardayız..çok öptümmmm:)

LANDARCH;canım dikkat et kendine,e böyle planda iptal edilmez valla..ohh ne güzel..bense eve tıkıldım kaldım..ilaç konusunda bende bubuşla aynı düşünüyorum.para konusunda bize bildirmen yeterli canım..inşallah sıkıntısız gelir.bu ilaçla ilgili gene sene biri sayfa açmış.diğer sayfalarda ararken buldum..orda ilacın türkiyeye girişinde sayı anlamında sıkıntı yaşadıklarını falan yazmışlar ama inşallah olmaz öle bişey..stok yaparız,işe yararsa tüp bebek merkezinin önünde hayrına dağıtırım valla:))))))))))
BUBUŞ cum sen nasılsın?macunları alamadım henüz ben ama otları içiyorum..
DEW cim sana mesaj attım mail atamadım diye.çünkü dün annem ve eşim başımdalardı bütün gün.annemin yanında yazsam eşim eminim kızacaktı bana..neyse dedim eylüle bırakırım,akşam eşime bahsettim oda çok inanmıyo ama içerim dedi.yarınamı kaldı gitme işin?

kızlar benim adetim 7.güne kadar lekelenme şeklinde sürdü.ama bugün 9.günüm,dün ve bu sabah yumurtlama akıntısı geldi baya yoğun bi şekilde.sağ kasığım çok ağrıyor hala.tabii değerlendirdik zaten bütün yazı tedavi diye geçirdik keşke bi mucize daha olsada aşılamadaki gibi ilaçların etkisiyle olsa..
eşim bebek fikrinden soğuduğunu söylüyo,çokta haklı.zaten kucağına bi bebek alıpta sevmişliği yoktur.kendi bebeği için hayaller kurmuştu ilk yılda,oda yok oldu artık.neyseki uyumlu bi adam.ne desem razı oluyo..dün bi tanıdığımzla görüştük yemekte.kadın hacca gitmiş gelmiş falan..dualar getirmiş bi sürü,bizim elimize tutuşturdu,hediyelerle beraber.elime aldığım şöle bakıyodum ne yazıyoki diye bebeği olmayan kadının okuyacağı dua diye yazıyodu,kasıtlı bişey değil tabii haberi yok bizden..güldüm bayaa:)
bu arada d-smrtta bi still kanalı var.orada da tüp bebek deneyen bi çift var.tutmadı,kadın psikoloğa gidiyo falan.hep aynı hislerdeyiz.onları izliyorum hafta sonları..birde tüp bebek sayesinde 8 çocuğu olan bi çift var.ilk önce ikiz sonra altız:)) çok tatlılar.

evet umutsuz sonuç alıcam diye ödüm kopuyor bir garip hallerdeyim gulem.
bu arada Denizli'den olan benim. Çalışıyorum canım ama bu dert hiç kafamdan
çıkmıyorki. çalışmak bile fayda etmiyor.
Test yapmaya korkuyorum bir yanım yap kurtul diyor
bir yanım beklemek istiyor
çatlatma iğnesinden sonra ne zaman adet olunması gerekir.
benim daha önce.gün hep olmuştu.
sizde nasıl oldu?

Helsa merhaba seni burada görmek güzel.
Kendine çok iyi bak
iyi dileklerin için teşekkür ederim.

Landarc ilaçtan bende almak isterim
gelişmeleri bildirsen sevinirim.

canım iyiki evde olmak zorunda değilsin,hiç vakit geçmiyo valla..ramazanda kise kimseyede gitmiyo..en azından gün geçer işte..
canım çatlatma iğnesinden sonra 14-15.günlerde geliyo adet. bende hep öyle oldu.sen fazla bekliyosun gibi geliyo bana..doktor 22 ağustosmu dedi?

iyiym tatlım macunu yiyorum. eşimde ist a gitti geldi bugünde artık temizlendim sayılır artık çalışmaları hızlandırmamız lazım.bakalım allah büyük ha bu arada dua ederken hayırlısıyla olsun demek gerekiyormuş. eğer istediğimzi şey hayırlı değilse bile rabbim onu hayırlıya çevirip verirmiş. bunuda yeni öğrendim.
valla bu ay pek gün falan saymıycam zaten önümüz bayram koşturma hazırlık koyver gitsin modundayım.

kızlar ayrıca yazmayı unuttum meldinin kızı olacakmış:)

helsacım cnm arada gel ne güzel bak kopmayalım. senin hislerini okudukça ben çok umutlanıyorum burda ve etrafımdaki arkadaşlarımda hep o zamanını bekliyor olacak ve sen aaa nasıl oldu diyeceksin diyorlar. bakalım cnm kısmet kader ne dersek diyelim yasanacak ne ise onu yasıyoruz.
kendine çok iyi bak. öptm.

meldi cnm inşallah sağlıkla kucağına alır. kzı olmasınada ayrıca sevindim.
benim annemde kız olsunda çamurdan olsun der hep.

oh afiyet olsun,benim çayın berbat bi tadı var.iyice soğusun diye bekliyorum dikiyorum kafaya:)
bizde anca yaz tatilinde bi araya geldik onunda tedaviyle geçti yarısı..artık rahatız)

canım bugünde adet olmazsam (inşallah olmayayım) yarın sabah test yapacağım.
jelim cumartesi bitiyor.
doktor pazartesi doluymuş, salıya aldım randevumu.
ama ben yarın sabah idrar testi yapacağım.
hamileysem çıkar artık değilmi.
çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir sanırım.

meldinin kızı olacakmış çok sevindim.Hayırlısıyla gelsin inşallah.

Helsa her zaman uğra sen hep aklımızdasın.

ayy cnm inşallah olmazsın. hadi patlat 2. bombayı bi kendimize gelelim.
benim bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinin etkisi 7 gün sonra kayboluyor. oncomed diye bir test var o hassas bayağı artık cıkar sonucun, testi yap hemende yaz bize. eğerki negatif olursa yılmak yok sakın çok üzülme tamam mı?...

gunaydın kızlar bu sabah doktor randevum vardı, doktor karından ultrasonla baktı keseyi göremedi. kan ver değere bakalm eger artış iyi ise gebelik normal diyebiliriz dedi. doktorum vaginal ultrasonla bakmıyor acaba farklı bir doktora mı gitsem. neyse bi kan tahlili çıksın durum ortaya çıkar.

tahlilin ne zaman cikacak ? hadi bir aksilik cıkmasin nolur, kalplerimiz seninle.

korkma canım karından görünmemesi gayet normal çünkü daha çok erken keşke rica etseydin birde vaginal bakın diye. benimde karından görmemişti ama var gibi birde vajinal bakalım demişti o zaman görünmüştü ve de o zaman 5 haftalıktı düşün yani.

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bence de yarın belli olur.ben hiç çatlatma iğnesinden dolayı pozitif görmedim.yani pozitifse gebelik vardır diye düşünüyorum.inşallah bebişin seninledir canım.hemen yaz bize.sabah ilk idrarla bak tamam mı?

canm yaa adamın odasına vaginal ultrason aleti bile yok düşün artık. karından bakarlen rahimde kalınlaşma var dedi ama bu kimyasal gebelikte de dış gebelikte de olur diye ekledi. şuanda bu gebeliğe normal diyebilmemiz için kandaki artışa bakmaktan başka çaremiz yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…