Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım karından görmesi için çok erken..ablamda vajinal baktırmak istememişti ve o zaman baya bekliceksin demişti doktoru.bu kadar erken görünmez karından.hiç korkma,bence herşey yolunda..hem iyi yapmış doktorun,vajinal bakmasın boşver..hemen yaz bize..bu arada adet gününden kaç gün geçti şimdi?tahlili hep baktırmadın dimi?
 

eşin arayacakmış zaten birazdan ama stres yapma boşuna. zaten normalde kese bhcg 1500 lerde olunca ancak vaginal görünebiliyor karından görünmesi içinde daha da fazla olamsı lazım. eğer usg aleti çok iyi değilse karından ancak 6.haftadan sonra görür o doktor. benim arkadaşıma kese görünmüyor hemen kürtaj dediler hemde vaginal baktılar 6.haftadaydı hesabına göre birkaç gün daha beklemek istedi bugün kalp atışını duymuş.
 

ayyyy şükürler olsunnn değerim 1690 çıktı, doktorumun öngörüsü 700 lerdeydi gecen hafta perşmbe gunu kanda 88 çıkmıştı ordan saya saya bugun için değerin 700 lerde çıkması lazım demişti. kızlar ben başka bir doktora mı gitsem ki vaginal ultrasondan baksın ne dersiniz?
 

cnmmm çok şükür resmen nefesimi tuttum yazdığını görünce sonra derin bir nefes aldım.

değerin bayağı yüksek geldi bana. ikiz olurmuş birde varya hiç durmaz basar romanyaya giderim :)))))

maaşallah diyelim cnm. kalbini bozma herşeyyolunda bence dr unu değiştir hazır başındayken ama bana sorarsan acele edip vajinal baktırma benim bi tanıdığım o şekilde düşüğe sebep oldu. bekle kan tahlili en iyi kanıt.gerek yok bence 2 hafta daha sabret allahın izniyle kalp atışınıda duyacaksın. çok öptm senide mercimeğide.:)))
 

canım valla bi heyecanlandım ki sorma:) sonuç süper.bence dış gebelik falan değil ama için rahat etmeyecekse git başka doktorla görüş.sonuçla beraber değerlendirir hem.o doktora gitme ama:)
 

canm bakalm doktor ne diyecek değer için, bende vaginal ultrasonun iyi olmadığını duymuştum o yüzden karında gözükmesi için bekleriz artık ne yapalım
 
canım valla bi heyecanlandım ki sorma:) sonuç süper.bence dış gebelik falan değil ama için rahat etmeyecekse git başka doktorla görüş.sonuçla beraber değerlendirir hem.o doktora gitme ama:)

canm doktorun söylediği rakamdan yüksek çıkınca ilk başta biraz korktum ama dış gebelikte rakamlar anormal oluyormuş ve kanama oluyormuş diye okudum. inşallah herşey normaldir yaa
 

canım lürfen bırak kuruntu yapmayı bak değerin gayet güzel çıkmış, dedim ya bu değerde zaten karından gözükmez, bekle haftaya görünür yada vaginal baktır. ne dış gebelik ne kimyasal gayet normal bir gebelik. sadece keyfini çıkarmaya bak.
 
yükselmeye başladı mı hep 2 kattan daha fazla artar.birden artış gösterir. o en az olması gereken 2 güne bir 2 ye katlama.
 

canm benm cok saol aslında bu sabaha kadar endişem yoktu ama doktora giderken elim ayağım titremeye başladı işte. veren Allah alan da o artık ben kendimi paralasam boşşş.. canm seni gördüğüme çok sewindim, neler yaptın görüşmeyeli?

meldinin kızı oluyormuş ayyy nazlı kızçe gelio desenize :)))
 

iyiyim canım birşey yaptığım yok. aynı herşey.

kızımzın adı da ESMA olacak inşallah:)
 

iyiyim canım birşey yaptığım yok. aynı herşey.

kızımzın adı da ESMA olacak inşallah:)
 
kızlar ya dünden beri su gibi berrak akıntım vardı
az önce çok çık pembemsi pudra rengi gibi akıntı olmuş
yoksa adetmi olacağım
sabah test yapacağım bakalım bende meraktayım.
içimde olumlu düşüncelerim ama bakalım ne olacak.
 
canm doktorun söylediği rakamdan yüksek çıkınca ilk başta biraz korktum ama dış gebelikte rakamlar anormal oluyormuş ve kanama oluyormuş diye okudum. inşallah herşey normaldir yaa

canımmmmm değerin çok iyi,çok normal bence..sağlam geliyo bebeğin..yorma onuda..yaa tadını çıkarsana sennn..naz yap etrafına:) kocanda iyi baksın sana. konser nasıldı bu arada? kendine bişeyler alma bu ara,kış sezonu için karnı büyük şeyler bakarsın:)) o çok özendiğimiz bluzlardan alırsın..
bak 4444 gözle ilaç bekliyoruz senden.tabii imkanın olduğu sürece.öptüm canımcım..
 
Son düzenleme:

hayırlısıyla olsun güzelim bu tarz akıntıların olduğunu yazıyorlar genelde ama tabi belli olmaz herkesin vücudu farklı.
sabah ola hayrola. inş pozitif sonucu kutlayacağız yarın.
 

canım adet belirtin falan varmı? belki çoğu kadının yaşadığı lekelenmedir.varsa yapsana gebelik testi.ama nolursa olsun kendini üzme olurmu?aşılamayla tüp bebekle olmayan,normal yolla oluyo bak.önemli sensin..
 


kendime yeni bir doktor buldum hemen, bayan ama çok iyimiş( bayanlara karşı biraz önyargılıyım aslında) telefonda SAT ı sordu, kan değerlerimi sordu ve dediki en erken haftaya pazartesi o da vaginal olarak gözükür dedi. kan değerinin artışları illa 2 kat olmak zorunda değilmiş, en az iki kat olması gerekirmiş içimi rahatlattı biraz bende randevu aldım bakalm.
canm konser müthişti sezen aksu ya zaten hayranım.. alışveriş yapmak istedim neye elimi atsam ama ben bunu giyemem zaten deyip bıraktım. hamile bluzlarına acaip hevesim var ama elim gitmiyor almaya, kendimi çok kaptırırsam üzülürüm diye korkuyorum, bi kalp atışını duyalım belki o zaman
ilacın benm elime gecmesinde aracı olan kadın istbldaki ewimizin komşusu yıllardır ikinci çocuk için uğraşıyor. ben onu gecen hafta test pozitif çıkınca aradım baya mutlu oldu elimde kalan şişeyi istedi ama tabiki ona yetmez diye yine sipariş verilcek. ama kadın israrla hamilelik kesinleşsin bi ole emin olalım falan dedi haftaya bidaha konuşuruz diyerek kapattı. kadına aslında şunu sölemem lazımdı en azından hamile kalabildim bu bile ilacın işe yaradığını gösteriyor.. kadın zaten kendine istememişti yan etkisi olur diye direk beni kobay olarak kullandı :) neyse bu akşam onu tekrar ariim de adamı arasın ne zaman tr e geldiğini sorsun. canm o infertilite bölümündeki topici açan ariş isimli arkadaşa o kadar dua ediyorum ki, iyiki bu ilacı forumda paylaşmış bence herkesin bu şekilde paylaşımlarda bulunması gerekiyor.
 

ohhh çok şükür harika bir haber verdin canım, bence değerin çok güzel, Allahım ne büyük mutluluk, Umarım miniğini kucağına aldığın günleri de görürsün canım
 

canım iyi yapmışsın..haklısın aslında bizi daha iyi anlamaları gerekirken bende kuaför ve doktor konusunda önyargılıyımdır:) ama bi taraftanda vajinal muayene konusunda özellikle bayan doktorların daha hassas ve nazik davrandıklarını gördüm ben.ve sana bunu söyleyecektim..doktorun dedikleriyle rahatladın değilmi?pazartesi gidecekmisin?kendini gebe olarak düşün artık.riskleri falan süşünme.diyorum ya hep tadını çıkar..
bende çok severim sezen aksuyu..ahh ah orda olmak vardı:))
canım ilaç için fırsat ne zaman doğarsa artık..bekliycez.. ama kadınında gebeliğin kesinleşmesini bekleyelim demesi tuhafıma gitmedi desem yalan olur.neyse..canım o topicin ilk sayfalarını okudum.aris getirtmiş bayanlara anladığım kadarıyla..orda getirten varmı bu ilacı?
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…