Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm senin tahminine göre kaç haftalık ??değerinde çok iyi artmış şükürler olsun ama benim bildiğim tüp bebek dr.ları hemen vaginal bakıyolar .yani aklına çok takacaksan dr.unu değiştir.ama gerek yok gibi çünkü çok erken.benim arkadaşımın dış gebeliği 6. haftada değeri 3000 lerdeydi.kimyasalda da zaten benim 28lerden yukarı çıkamıyodu.zaten biz o kadar uğraşıp emek veriyoruz ki endişesiz bir hamilelik düşünemiyorum o yüzden stres yapma demiycem mutlaka oluyo.sadece dua edelim inş. çok rahat bi hamilelik geçirirsin ve sonunda da bebeğini alırsın kucağına cnm

Kizlar selam,

Landarchhhhhh ben persembe saniyordum senin doktoru bilsem arardim bugun ama deger super cikmis sukurler olsun yarabbim yaaaa super haber birde kese ve kalp atisi duyduk mu cok daha rahat edecegiz hemen gidip alacagiz cicili bicili hamiel kiyafetlerinden :))))hayirlisi olsun guzelim....

Gulemcim gittim aktara adam super bilgili sastim kaldim ve guven verdi bana...dediki simdi sana bi suru sey yazip gonderebilirim ama tedvaine 2 hafta kala verdigim sey sana yaramaz en az 2-3 ay once baslamak gerekiyro dedi ama civanpercemi,melisa aslan pencesi harnup pekmezi karisimindan olusan bir macun verdi sabah aksam onu icecegim....bu fsh'i dusurur yumurtalari guclendirir...esimede verdi bir macun o da kafamiza yatti aldik ciktik bakalim icecegiz belki bir yararini goruruz ama kesin izmire gel gidelim beraber seninle adama guvendim ben :)

Helsa uzun aradan sonra seni burd agormek ne guzel iyi olmana sevindim..dah asIk gel ozletme kendini.,

Bu arada ben dun meldideydim izmire inmisken gidip onu gormek istedim yavrum surekli yatiyor ama cok iyi gorunuyor dusunebiliyormusunzu sadece 3 dakika yikanma hakki var yemegini bile dogrulup yiyemiyor annecigi tepsi ile yanina veriyor yatar sekilde yiyor... hersey minik Esma icin insallah saglikla alacak bebegini kucagina buna inaniyorum.....bu kadar yasadigi eziyete allah ona saglikli hayirli bir evlat verecek eminim....hepinize selam soyledi zaman zaman okuyorum ama yan yattigim icin yazma imkanim olmuyor kizlara cok selam soyle dedi her telefonda konustugumuzda sizleri soruyor arad abri girip okuyorum dedi...landarch senin haberine sevincten ucmus oyle dedi :)))

Vizntele umarim hastalanmamissindir guzelim haberlerini bekliyoruz...

Kizlar 2 gun gelemeyicegim 2-3 gun esimle ve arkadaslari ile tatile cikiyoruz en erken pazar yazarim size...bu sure icinde hepiniz kendinizeiyi bakin....opuldunuz sekerler...

canm iyi tatiller bizim icin de gez toz keyfine bakk..

vizontele hadi test yaptın mı çok merak ediyorum

kızlar kayınvalidem iyice abarttı vah vah tüh tüh demek keseyi göremedi neyse hayırlısı olsun yine hamile kalırsın falan filan diyor. Kadına anlatamıyoruz erken olduğunu, millet hamile olduğunu anca bu zamanlar öğreniyor biz kesenin derdine düştük :)) benm annem ise örgü örmeye bile başladı nasıl bir durumdayım tahmin edin artık

Ah şu kayınvalideler yok mu insanı deli ediyolar, boşver onu sen canım, sen han
milesin ve miniğin gayet sağlıklı büyümeye devam ediyor.Bu saatten sonra Allah dua etmekten başka yapacak bişi yok, İçini herahat tut ve aklına kötü şeyler getirme lütfen, Senin bebeğin bir mucize, hiç kimseye kulak asma canım.Mutluluğunu doya doya yaşa. Tabi bebeğin kalp atışlarını duysak keseyi görsek içimize su serpilcek tabi orası ayrı ama... Bir de çok özenmemekte fayda var tabi, dua ederken hep Allahım hayırlısını versin diyorum canım, hepimiz için İnşallah. Bu arada ben doktorumla görüşemedim hala, eşimin sonuçlarını da alalaım öle randevu alır gideriz dedik, böle randevusuz olcak gibi değil, iş yerinden de izin alıp çıkamıyorum zaten.

canlarım merhabalar
ben sabah kalktığımda kahverengi leke gördüm
demekki benim kırmızılar geliyor bugün.
nasip olmadı. hayırlısı artık.

canım senden haber bekledim.şu adamı baya merak ettim ben.eylülün ilk haftasında geliyorum inşallah.bi çok şey satmaya kalkmamasıda iyi olmuş.benim yakınıma 400 liralık bi ilaç hazırlamış.bende çaya devam edeyim o zaman.ama şu harnuplu macundan alcam.canım asıl eşine ne verdi onu merak ettim.yazdıysa onuda yazarmısın?ben eşimede çare aramaya başladım..
meldinin esması zor bi kız olacak anlaşıldı..inşallah sağ salim kucağına alır..

kızlar bu arada ben hala düzelmedim.adetim bitti ama karın ağrılarım,acılarım devam ediyo..sabahları ilk 2-3 saatim kıvranmakla geçiyo.midem,bağırsaklarım,kasıklarım çok acıyo..ağrı bile değil.kıvranıyorum.hatta sırtıma bile vurmaya başladı..kendimi hiç iyi hissedemiyorum..endometriozisin acısı bunlar.tekrarladığından %100 eminim.aynı şeyler....

ewet canm cok ilginç ama benm hamileliğime şüphe ile yaklaşan çok kişi var :))) neyse ben kadına değil de ilacı romanyadan getiren adama maile attım bu sabah. zaten adama tesekkur edememiştim kardeşini aramıştık ilaçları aldık diye, once tesekkur ettim sonra son bir kez daha ilacın temini konusunda yardmcı olup olamayacağını sordum. maksimum kaç şişe getirebilecegini ona göre gerekirse parayı banka hesabına gönderebilecegimi söyledim. şmdi adamdan gelecek cevabı bekliyorum dört gözle.

canm ben tüp bebekten sonraki adetim cok ağrılı gecmişti size de yazmıştım hatta karnımı diri diri kestiler sanki , az kanama çok ağtı vardı. sizden birinn tavsiyesi üzerine o ay soğan kürü yapmıştım ve sonraki adetim şakır şakır ve ağrısız gelmişti. canm endometriozis ewet tekrarlıyormuş ama ağrıyı yapan o yapışıklıkların falan hemen oluşacağını sanmıyorum. kötü düşünme

deww cnm sevindim aktarın bilgili olup bişeyler vermesine. kullanın bakalım inş. işe yarar.
meldiye cok selamımızı ilet. allah yardımcısı olsun. cnm benim suna bak neler çekiyoruz anne olmak için.
peki ne zamana kadar böyle yatacakmış. bir an önce ayağa kalkar inş. rabbim bu çektiklerine karşılık ona sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir kız evlat versin inş. sanada iyi tatiller cnm.

gulem endo tekrarlasa bile ağrıların bu kadar hızlı tavan yaparmı??. belki başka sebebi vardır. git bi kontrole inş. tekrarlamamıştır. bak bende korktum şimdi. sana daha önce bahsetmiştim sanırım. kadın infertilitesi altında endo ve beslenme konusu var bi oku istersen cok yararlı şeyler yazıyor. ben uygulamaya başladım bile.:)

landarch cnm lütfen kayınvalideni falan takma kafana. sen şu anda hamilesin. tadını çıkar. gerine gerine gez. sürekli sonu kötü olur diye düşünerek gezme. allah vermesin ama verirsede o zamanda o duruma göre davranırsın. sen şu andaki durumunun tadını cıkar. keseyi gör kalp atışını duy. sonra bana üst bedenini söyle sana tshirt sözüm var hemen onu alıp göndereceğim. ayyy şu ilaçta gelse biran önce.

arkadaşlar merhabalar
sabah açık kahverengi leke ile uyandım
sonra öğleden önce yine biraz açık kahve leke geldi.
başkada bişey yok.
aslında progestan kullandığım için direk adet kanamamın başlaması
gerekmiyormu?

peki test yaptın mı canım, eğer lekelenme devam etmezse yarın sabah bi test yapsana

peki test yaptın mı canım, eğer lekelenme devam etmezse yarın sabah bi test yapsana

hamile kalmış olsam lekenlenmede olmazdı ama değilmi?
ben yinede devam etmezse test yaparım sabah.
geçen ayda 3 günde sökülmüştüm o yüzden yine aynı şey olacak bence.
ama progestan kullandığım halde niye böyle oldu leke geldi gerisi gelmedi acaba?

cnm progesteron bende bebeğin kalp atışı yokken kanamayı önlüyodu bırakır bırakmaz başladı kanamam.senin lekelenmen hamile olsanda olmasanda normal bence olabiliyo .sabah mutlaka bir test yap cnm inş. rahimin kalınlaşmasında olmuştur yani hamilesindir.

badezuzum ağzından bal damlamış hamile kalmak ve ben
iki kelimeyi aynı anda kullanmışsın.
canım ya geçen ayda benim kahverengi lekeden
1 gün sonra adetim olmuştu.
sanırım yine öyle olacak.
bütün umutlarım bitti benim.
progestan kullanınca ben direk adet olunuyor sanmıştım.
hala bişi yok yarını bekliyorum.

canım adetim çok kötü değildi ama sol tarafımdaki çikolata kistlerini falan bariz şekilde hissetmeye başladım.kasıklarımdaki ağrı belime falan vuruyo.yani günlük hayatımı etkilemiyo ama acıyla yataktan kalkıyorum..napıcamı bilmiyorum.ikinci denemeyi şubat tatiline bıraktık.acaba ekim-kasım gibi bi muayenemi olsam..gerekirse tekrar ameliyat olurum..kötü düşünmek istemiyorum ama rahim-tüp bişey kalmayacak gibi geliyo..

bubuşcum ne bileyim nasıl bişey..iyi olmak istiyorum artık..inan bebek için beklemeye razıyım.yeterki kendi sağlığım yerinde olsun..bitek adet ağrısıyla bitmiyo benimki.dediğin sayfaya bakıcam canım ama ne yalan söyliyim ben beslenmeyle falan olacağına inanmıyorum bu işin.sonuçta düzenli ve sağlıklı besleniyoruz.ne bileyimm...

canım inşallah hamilesindir..tam olarak adet olmadın,umutlarımız devam ediyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…