Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inş. öyledir cnm ne bileyim benim iki hamileliğimde lekelenmeyle başlamıştı hemen progesterona başlayıp rahimin kalınlaşması için hormon desteği almıştım tabi bizim sorun başka ,devam etmedi ikiside .cnm iki seçeneğede hazır ol Allah hakkında hayırlısını versin ama sen yinede test yap cnm

vizontele ne durumdasın? kırmızıya dönmeyen lekekelenmeler olabiliyormuş hamilelikte, progesteron desteği gerektiğinin habercisiymiş lekeler.
bugun kimse uğramamış topice..
bubus cum o kadar korkuyorum ki o t-shirtu giyip sonra husrana uğramaktan, hakkım saklı kalsın ama uzun bi sure bekleyelim
ilacı getircek adam dan mail gelmedi hala birkaç gun daha bekliim sonra kardeşi ne mail atıcam

gerçekten kimse uğramamış..landarch nasılsın canım?bebişinn nasııl:) sen temkinli olmaya çalışıyosun ama bebeğin seninle canım..nasıl hissettiğin bişeyler varmı vücudunda?kontrole p.tesimi gideceksin?ayyy çok heyecalı :)
keseyi görüp ilk önce kayınvalidene git:))) hahaahaaaaaaaa
ilaçtan bi tanıdığıma bahsettim.oda uğraşıyo yıllardır..ayyy düştü peşime valla:)) keşke çaremiz o olsa diyo eşim..atlar uçağa bi koli alırım diyo:)) ama benim bunlarla uğraşmama üzülüyo.ben kızıyo sandım,hayır dedi,üzülüyorumm..bende üzülüyorum ama napıcamı şaşırmış durumdayım..

bende ara ara baktım kimse yoktu.yazmayada fırsatım olmadı.
cnm benim nasıl kendini rahat hissedersen o zaman bana söyle hemen göndericem tshirt ünü ama çok uzun sürede kendini hamileliğin güzel günlerinden mahrum bırakma..bence cok güzel günler vede cok cabuk geciyor. bu haftaki kontrolünden sonra inş. herşey yolunda olursa artık hamile moduna gir.
ilaç içinde kendini strese sokma bakalım kısmetimiz ne zamansa o zaman elimize geçer zaten.öptm.

bencede gulem bu kızı doğurana kadar inandıramayacağız heralde hamile olduğuna )
cnm tshirt sözüm sanada unutma. müjdeyi ver hemen alacağım.
ben şimdi şunu düşünüyorum benim çalıştığım şirketin anlaşmalı tercüme şirketi var oradan romence bilen birini bulup o bulduğum web sitesindeki telefonla konuşturup en azından satışı varsa istetmeyi düşünüyorum. inş. satışları vardır.öyle olursa hepimiz için isterim ben. sitede 200 ml lik şişe 12 tl ye geliyor yaklaşık.çok pahalı değil. o yüzden 1 kerede alabildiğimzi kadar alırım.

kızlar birde ben bir duaya başladım. sizede tavsiye ederim.
netten yazınca kolaylıkla bulursunuz. duanın adı cennet-ül esma korunma kalkanları
bu duanın farklı istekler için ayrı ayrı duaları var. biraz karısık anlattım galiba ama netten acınca anlarsınız ne dediğimi.
sabah ve akşam abdestli ve inanarak 19 tane okunuyor. oğlan ve kız cocuk isteyen için olan duayı okuyorum bugün başladım. inş. rabbim kabul eder.
birde meryem suresini fırsat buldukça okuyun.
öptm.

herkese merhabalar
dün kendimi çok kötü hissettiğim için yazamadım.
yoğun şekilde adet oldum
O kadar kötüydüki rahmim falan
sökülüyor sandım.
doktora falan gitmeyi düşündüm sonrada aman dedim
git git ne oluyor sanki.
Bayramdan sonra tekrar aşılama yaptıracağım artık
nasipse bu ay yetişmeyecek tatile denk geliyor.
aşılamaya umudum yok ama daha elimde 2 aşılamaya yetecek
ilaçlar var. puregon 3,5 kutum var elimde.
bu aşılamada 1,5 kutu yetmişti.
ya hiç iyi değilim ben ya.
dün birde iftara davetliydik arkadaşımıza.
başkalarıda vardı herkes çocuklu biz kupkuru.
ağlayacağım diye ödüm koptu.

canım bu işin bi zamanı var anlaşılan..yıpratma kendini.ayrıca hemen bi daha yaptırmaman daha sağlıklı.bak ben aşılamadan sonraki ay hamile kalmıştım.kendine,eşine vakit ayır,ve iyi değerlendir bu ayı..bellimi olur sende müjdeyle dönersin tatilden:) sen kendini toparla,tatilini yap güzelce.bununla yaşama ama.birazda kendini düşün,dinlen..

üzme kendini cnm.inş. hepimiz için herşey daha güzel olucak.bende arkadşalarıma gittim aynen senin durumundaydım demek ne kadar içerlemişim ki hiç birinin çocuğunu sevemedim .ama ben evde bi güzel ağladım napayım o kadar dolduki içim .....

kızlarrr..nerdesiniz yahu?
bu hafta sonu çook sessiziz..bense yeni bişeyler araştırcam diye patlıyorum..balıkyağı ve elevite başladım.elevitin içinde magnezyum çinko selenyum gibi bi sürü şey var..balıkyağınıda endometriozis ve beslenme sayfasında okudum..bu arada ben o sayfaya yazmıştım daha önce..beslenme konusunda zor olsada omega 3-6-9 olayına giricem..3-6-9 olanı internette 42 lira falan.burda bi aktara gitmiştim 42 lira dedi ama 30 lira olur dedi.şu an elimde sadece balık yağı kapsülü var.oda omega 3 içeriyo(marincap) onu bitireyim öbüründen alcam.eşime de dedim;oda içecek.birde şu harnuplu macundan alcam alamadım daha..hayıt,aslanpençesi,civanperçemi,çoban çantası demliyorum hergün bi su bardağı dolusu içiyorum..en azından endometriozisin sebep olduğu karın içi iltihabına iyi gelebilir.endometriozis sayfasındaki bayanlarla aynı şikayetlerim kızlar..ağrıları hemen tekrarlayanlar varmış.eşim bile psikolojik diyodu onada okuttum..
dün mağazada bi bebek gördüm:) erkekti sanırım 2 aylık anca.saçlar ten ten gibi,tüylü tüylü cildi..kadife gibi..yarı şaşı bakıyodu,olur ya...içim geçti resmen.hiç bişey bakamadan çıktım..
Allahım inşallah olur..imkansız değildir inşallah...
neyse canlar..azıcık açılıverdim gene:)) hafta içi görüşürüz artık..

Kızlar herkese günaydın, kendimi çok kötü hissediyorum, hafta sonu eşimin spermiogram sonucunu aldık, çok canım sıkkın, morfoloji %2'ye düşmüş, sayı 1 ml de 10,5 milyon, hareketlilik (A+B) %44... Bu değerlerle aşılama denemek çok anlamsız olacakmış, doğrudan tüp bebek denemesi istenebilir, doktorumla bugün daha ayrıntılı konuşucaz, kızlar bana şans dileyin, çok korkuyorum...

canm spermiyogram sonuçlarından pek haberim yok çünkü doktorlar genelde benm tahlillerim üstünde konuşma gereği duyuyorlardı eşimin sonuçları ehhh fena deil deyip kenara koyuyorlardı. ama şunu biliyorum ki 4 aşilama 1 tüp bebek te spermiyogramların hepsi de birbirinden alakasızdı. en yüksek değerler en stresli olduğumuz tüp bebekte çıkmıştı şok olmuştuk. onda da mikro yapmışlardı ve sayının biizm için pek önemi yoktu. bir aşilamada o kadar düşüktü ki doktor tam sınırda çıktı daha az olsaydı iptal ederdik demişti yanlış hatırlamıyıorsam 4 milyondu yıkandıktan sonra. bide yanlış hatırlamıyorsam eşimin morfoloji kruger yöntemine göre %3 yada 4 falandı ama benimle uğraşmaktan eşime pek bişey denmiyordu.

kızlar ben bugun doktora gidiyorum inşallah keseyi görürüz çok endişeliyim (

cnm benim allah yar ve yardımcın olsun. dularım seninle. ne olur hemen yaz ama olurmu?.
ama çok sıkıntılı olmasın vücudun rahat olman cok önemli. öptm..

artık teselliler bile cok anlamsız geliyor bizlere bu denemelerden sonra.
kendimizide parçalasak hiçbirşey yapamayız. dua etmekten başka.
zamanı var diye düşünüp allaha sığınacağız. sende kendini yıpratma. bir sonraki dönemi iyi geçirmeye bak.
iyi tatiller bir süprizle dönersin inşallah. öptm.

hiç iyi değilim kızlar
eşimlede aram bozuk.
benim yarın doktor kontrolüm var
eşimede yarın senin doktorunada gidelim dedim.
eşimden kaynaklı çocuğumuz olmuyor çünkü aşılamadaki
andoloji labaratuvarında eşime sayının sınırda olduğunu
yıkamayla anca sınıra yaklaştıklarını söylemişlerdi zaten.
eşimde aşılama sonucundan sonra doktora gideceğini söylemişti.
ama yok gitmeyecekmiş, benim psikolojimden dolayı çocuğu
çok kafama taktığımiçin olmuyormuş
bir sürü tartıştık.
eltim de hamile bende bayramda eşimin köyüne gitmemeye karar verdim.
zaten eltimin hamileliğini bile benden saklamışlardı.
dıktım artık herkesten.

tatilde eşimle ayrı olacağız canım ya
yumurtlama günlerim bayrama geliyor ama
eşim memlekete ailesinin yanına gidiyor ben buradayım
eşime yumurtlama günlerimiz tatile denk geliyor
ilaçların etkisi devam ederken köyde çok kalmayalım
yumurtlama günlerimizi kaçırmayalım dedim.
ailemin yanında olmak varken uğraşamam dedi.
çok kırdı beni.
bununlada ığraşmayacaksak neyle uğraşacağız.

Canım birbirinize sıkı sıkı sarılmanız gereken bir dönemdesinizi, lütfen sinirlerinize yenilip birbirinizi kırmayın, erkekler sprem sonuçlarında kötü bir durumla karşılaştıklarında çok farklı tepkiler verebiliyorlar, bu yüzden onu suçlamadan, tatlı dille doktora gitmeye ikna etmeye çalış canım ve sürekli bebekten bahsetme, biliyorum çok zor ama dayanmak zorundayız, bak benimde eşimin sonuçları çok kötü çıktı, bizde sınırdayız ne yazık ki ama hiç dile getirmiyorum, pekmez aldım ona keçiboynuzu pekmezi sabahları onu yedircem, tabi biraz zamn geçsin doktora gitmesini sölücemi şimdilik hiç sen de bir doktora görün demedim,üzmeyin birbirnizi öncelikle kendini canım,

Landarch canım güzel haberini bekliyoruz, umarım kesenizi görürsünüz sonrada kalp atışlarını duyarsınız mucizenizin.
İlk işin kayınvalidene hamileyim işte diye haykırmak olsun :) :) :) Tadını çıkart canım bugünlerin...

merhaba gülenciğim,msjını aldım ben özelden henüz gönderemiyorum.uzun bir ara yoktum.çünkü;kuzenimin ani vefatı üzerine Adanaya gitmiştim.bu sabah Eskişehire döndüm.ve hemen mesajlarıma baktım.olumlu olumsuz çok şeyler yaşanmış.en çok Landarch a sevindim.umudun yitirilmemesi gereğine en güzel örnek.inşaallah bebişinin kalp atışınıda görür.tüm arkadaşların umutları gerçek olacak inşaallah buna inanıyorum.şuan çok uykusuz ve yorgun olduğumdan ayakta duramıyorum.ilacı bende kullandım sayılır.detayını sana en kısa zamanda yazacağım.çook öptüm.

günaydın cnm dediğim gibi hikayelerimiz çok benziyo.cnm bizde aşılama deniycektik kendiliğinden gelişen bu hamilelik oldu artık tüpe geçiyoruz ben bu morf. yüzünden okadar umutsuzum ki.cnm harektlilik ve sayı o kadar kötü değil yani ya hiç olmasaydı .şükür et inş. tüp te şansın daha fazla olucak moralini bozma lütfen

vizontelecim,
canini sikma hic. biz de genelde hic kavga etmeyiz ama ivir zivirdan (ve genelde yumurtlama gunlerimde) tartisir, beraber olamazdik. :) galiba ben asabi oluyorum, o yuzden cikiyor bir puruz. yani bir sizde degil bu gunleri kacirma becerisi. zaten gun hesaplayip o aralar beraber olunca benim de canim cok sikiliyordu. bu durum canimi sikinca ben israrci olmaya basladim; buldugumuz firsatlari kacirmamaya calistim. neredeyse gun asiri beraber oluyoruz; eskiden ben yumurtlama gunum ve kavgaliyiz diye uzuluken, simdi o pesimden kosuyor bugun ayin 15i seni rahat birakmayacagim diye :)
erkekler cocuk gibi oluyor ve bu spermiyograda sorun cikinca cok takiyorlar. uzanamadiklari cigere mindar diyorlar hemen. ve genelde kadinlar uzuluyor.
benim esim de 2 kez hastanede tahlil yaptirmisti, 2sinde de coook iyiydi sonuclar. tup bebek merkezinde yikama sonrasi asilama icin sinirda cikti; galiba seninkiyle ayni sayilar.
yine bana, bak birsey yokmus bende dedi; seslenmedim. birkac kez tekrarlayinca, evet sekerim cok sevindim, sinirdaysa endiselenecek birsey yok demek ki; cok sukur bir de senin sayinla ugrasmayacagiz, sinirsa yetecektir dedim. ayni cumlede bir iki kez "sınırda" deyince aslinda ortmeye calistigi seyi farketti galiba, bir daha bahsetmedi sen-ben diye. yatistiracak seyler soylemeye calistim hep, bazilarinin kalbi sagda, bobrekleri tek; ama normal hissetmelerine engel degil ki; yani yumurtalik da bunlar gibi organ sonucta; anormalse yapacak birsey yok; bakacagiz, cozebilirsek cozecegiz dedim; benim senin neden tek bobregin var demem abes degil mi, sen degilsin ki suclusu ?
bazen aklimiz bizi cok yoruyor. bir ay oncesine kadar sabah uyanip aksam uyuyana kadar aklimda cocuk fikri vardi; simdi daha rahatim bilmem neden. ama cok dusunmeyince, cok uzulmeyince, esin de daha rahat ediyor. biraz unutmayi dusun; biraz kocan rahatlasin. hazmetsin sorununu. bir ay sonra bir daha konsursunuz karsilikli. sorun cocuksuzluk mu, aranizda baska sorunlar da var mi, ailesi icin senin hissettiklerin neler.
bu bayram ailesiyle olsun ve sen bos gecirdiniz diye uzulme.
biraz ayri kalmak iyi gelebilir, erkekler cozum bulamayinca kacmayi secebilirler. olsun, biraz kacsin ve sindirsin; ya da orada unutsun sikintisini, daha moral dolu gelsin.
en onemlisi sen de oyle ol; sen de biraz rahatla.

Kizlar herkese selam,

Soyle bir gecmisi okudum vizontele uzuldum cnm evet tabi sende cok uzgunsun ama esinle arani bozma bu yuzden yasini bilmiyorum ama soyle 2-3 ay eger boyle bri sansin varsa zaman ver kendine de esinede ustune gittikce sizi yipratacak bu durum oyle gorunuyor....herseyin hayirlisi bak bunu unutma....

Landarch canim tum dualarim seninle icim cok rahat bu bebicik sana simsIki tutundu hiccc merak etme.....

Bende macunumu iciyorum her sabah ve her aksam umarim ise yarar gorecegiz bakalim regli olunca ikinci gun fsh dusmusmu bakalim?!amannn ben varya cok saldim bu sefer hani yapmam gerekeni yapiyorum ama vallaha gulem galiba senin gibi oldum hani tabi umudum var insallah olur ama icimden de birsey yapmak gelmiyor acikcasi....sana kiziyordum gulem yapma boyle diye ama kendimi kontrol edemez oldum garip bir sekilde....bazen unutuyorum tekrar tup bebek yapacagimi....bakalim belki regli ruh halidir....

opuyorum sekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…