Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dewycim,
su aktari bana da tarif eder misiniz ? amcanin engin bilgisinden ben de yararlanayim. :)

dewycim,
su aktari bana da tarif eder misiniz ? amcanin engin bilgisinden ben de yararlanayim. :)

Cerenm vallaha kemeralti konusunda super kotuyumdur yani hep annemle gittigim icin ogrenmeye gayretim hicbir zaman olmadi ama bir tane buyuk sadirvan varya onun etrafindaki aktarlara yakin bak ben sana acik adresi yazayim ayrica telefon nosunu sen ara adam guzel tarif versin bana kalirsan 3 gun ararsin :))))
NY Sağlık Natural 882 Sk. Nr.:11 Kestanepazarı Camii Altı Kemeraltı-İZMİR telf:4838339 metin yildirim sanirim adamin adi telefona esi bakabilir seker bir kadin hemen verir tarifi

canım önceki morfoloji nasıldı?birde volüm kaç ml?bizde de morfoloji sorunu var biliyosun..ilk 2(2 sene önce) %2 ,sonra %3 (geçen sene),en son tüp bebekte(geçen ay)%1 çıktı..ama sayı ve hareketlilikler hep aynıydı..morfoloji için merkezin labaratuarına indim sayımı yapan kişiyle konuştum.morfolojinin 1-2 rakam oynaması sayan kişiye göre değişiyo dedi..önemli olan toplam sayıda uçurumlar oluşursa(aynı laboratuarda) o zaman noluyo deriz dedi..ben o zamanar erkek infertilitesi sayfasına çok takıldım.orda %1 le doğal yolla gebe kalan arkadaşlar oldu..ki bende eşimden dolayı olmuyo diye takarken kendim laparoskopi sonrası doğal yolla hamile kaldım.kalp atımının olmaması mofoloji yüzündenmi bilmiyorum ama bebeğini kucağına alanlarda var..ama aşılamanın doğal yoldan pek bi farkı yok,onun için eğer hormon alacaksan ve yorulacaksan tüp bebek daha mantıklı..ama şunu söylemeliyim ben bu işin tamamen kader,nasip olayı olduğunu düşünüyorum..eşlerimizin durumunda olupta baba olan çoook kişi var bence..bekleyip görceğiz canım.bence kendini üzme..

canım bi gün eşin kendisi gitmek isteyecek doktora..sen nerde rahat olacaksan orda dur..gitme eşinin ailesinin yanına falan.şu an çok hassassın zaten birde huzursuz olacağın bi ortama girme..hem dinlen biraz..bazen kendi kendine kalmak daha iyi geliyo.bi ay daha tuttmu tutmadımı gerginliğine girme..kendini toparlayınca beraber kararlar alırsınız..üzülme..

herkes burda ne guzel :)
dew cim sen artık umursamıyorum falan deynce kendimi gördüm aynı bende oleydim hatrlıyormusn keyfimi kaçırcak herşeyden uzak duruyordum, içinde ne geliyorsa ole yap tatlım kalbinin sesini dinle.

vizontele gecen yıl bende buna benzer sorunlar yaşadım eşimle, buraya yazmıştım hatta bikeresinde ağlaya ağlaya. şaka gibi riskli günlerde küsüyorduk birbirimize.. eşimde birtakım sorunlar olmaya başladı, özel sorunlar.. ürologa gitti piskolojik dediler, resmen depresyona girdi canı sewişmek istemiyordu ve bunu kafasına çook takıyordu. ona çok destek oldum, ilac almak istedi sorunun cozulmesi için ama engel oldum. piskolojik bu zaten ne gerek var ilaca dedim. azala azala tamamen bitti sorun çok şükür. şimdi geriye bakınca ne cok badireler atlatmışız diyorum. eşimin gece ağladığını hatırlıyorum da boğazım düğümleniyor

canımm başın sağolsun..Allah sabır versin..evet burası hareketlendi landarcın bebişi sayesinde:)
ilacı landarch kullandı,bende bakayım derken seninde kullandığını gördüm..bulabilirserk bubuşla bende içicez..anlatırsın bi ara..öpüyorum canım..

LANDARCHH canım randevun kaçta?ya çok heycanlı yaa..hiç şüphem yok,herşey süper olacak:))
DEW canım nasılsın?aktar kaç günlük verdi macunu? fsh ı hemen düşürürmü acaba?bende önümüzde ay gidip baktırayım diyorum,birde kötü çıkarsa şubat tatiline kadar kahredeerim kendimi..canım benim içtiğim otlardan da içsene ..çok bahsediyolar erken rezerv azalması yaşayanların sayfalarında.bende mecburen şubata kadar önemsemeyeceğim:)) ama otlar konusunda istikrarlı olabilicem galiba neyse eylülde görüşcez dimi??
BUBUŞ sen napıyosun canım?ben bu gün harnuplu macundan alcam..ya otlar falan bi acı..birde hafize hatun macunu almıştım tüp bebek öncesi.yemedim pek..onuda yiyorum..iğrenç bi tadı var.ama içinde yok yok..

Canım walla ne düşüneceğimi şaşırdım, volüm 4,1 total 44 milyon, ml'de 10,5 milyon sperm canım bunlarında %2 si normal yapıda ve % 44 hareketlilik. bi öncekinde morfoloji %3 sayı ise 135 milyon/ml idi hareketlilikte %72 falandı, nooldu böle hiç anlamadım. Doğru herşey Allahın elimde ama zaman kaybetmek istemiyorum, normal yolla ya da aşılamayla bakalım doktor ne kadar şans vericek bize, dediğin gibi ilaç ve hormon alacaksam tüp bebeği denemek en mantıklısı gibi geliyo... Offf herşeyin hayırlısı tabiii...

randevum saat 15.15 te çok heyecanlıyım ama hayırlısı artık veren Allah alan da o.. hayırlısı ne ise o olsun

canım haklısın tabi çok daha kötü olabilirdi, bugünümüze şükür. Ama şu morfoloji canımı sıkıyo, bakalım nasip kader kısmet, hakkımızda hayırlısı ne diyelim, ama tüp derse dr.um Balıkesirde merkez yok İstanbul'a gideriz diyorum, işten izin almam gerekecek, ahhh ahhh, sen tüpe ne zaman başlayacaksın canım Eylülde mi yoksa biraz dinlencekmisiniz?

benim hiç bişey belli değil cnm .şu kürtaj herşeyi alt üst etti.zaten iki hafta sonra tatile çıkıcaz bayramda aile ziyaretleri sonra biraz kafa dinlemeye gidicez cnm.ben 1.5 ay zaten yokum ve korunma süreci var 3 ay kadar sonrasında görüşürüm dr.umla yani kasım sonu gibi belki .öff bu belirsizlik çok kötü bence sende tüp ü düşün aşılama normalden farksız yıkamada morf.si bozuk olanlarda seçilebiliyo tabi dr.unla konuş ama bak benim başımdan neler geçti bu morf yüzünden.

haklısın canım morfoloji olayı biraz tehlikeli,aşılamada bu riski azaltmıyor ne yazık ki, sen iice dinlen tatilini yap kafanı dağıt, gönlünüze göre yaşayın kocanla canım, 3 ay dediğin su gibi akıp gider.Sıkma canını.Sen kendi sağlığına bak, bu arada bol bol keçi boynuzu pekmezi ve çinko ve E vitamini takviyesi yapabilirsin canım kocana. Gnc'nin ilaçları var onlardan alabilirsiniz. Herşeyin hayırlısı canım Allah önce sağlık versin hepimize sonra huzur.İçini ferah tutmaya çalış, bebekli aileleri gördükçe de sakın umutsuzluğa kapılma, elbet bizimde olacak ben inanaıyorum. Yeterki inanalım.

kızlarrr az once 8 mm lik mercimeğimi gördüm, Allahıma şükürler olsun.. Allah hepimize nasip etsin bu duyguyu kucağımıza almayı, kokusunu almayı nasip etsinnn.. doktor eger imkanın varsa ewde dinlen bayramla tatilini birleştir dedi. bu bebek çok kıymetli çünkü riske atılmaz dedi. ben ise o yokmuş gibi davrandım hep.. konser, alışveriş merkezleri, gece gezmeleri toplu sahurlar..inşallah herşey yolunda devam eder.
dew cim doktorla konuşurken telefonum çalıyordu sessizdeydi, dedim ki şuanda bu arayan kesin annem.. ben en cok merak eden kişidir dedim. ama doktordan çıkınca bi baktım senmişsin o kadar duygulandım ki.. iyiki varsınızz

gözünaydın canım, gerçekten ağlıycam şimdi çok duygulandım ve senin adına çok sevindim canım.Allahım tamamına erdirsin umarım, kızların dediği gibi hadi kendine bi hamile tişörtü al canım,ne güzel yaaa burda bi aile olmuşuz, ne mutlu

ewet canm burda resmen aile gibi olduk, ofise geldim ilk iş olarak buraya yazdım sonra annemleri aradım sonrada kayınvalidemi :)) günahını mı aldım acaba kadın gungur hungur ağladı ben cok çektim 22 sene olmadı Allah kimseye yaşatmasın diyerek telefonu kapattı

bir de kendine ve mercimeğe dikkat et canım, kendini çok yorma, ama evde yatarakta geçirme zamanını... Doktorunun dediği gibi gerçekten çok kıymetli o, annesinin mercimeği... topiğimizin mucizesi :)

heyyyy isim annesiyim ben onun mercimek ismini ilk ben koydumm:)))

şaka bi tarafa allahıma bin şükür rabbim ne olur sağlıkla devamını getir ve arkadaşımın kucağı mis kokulu bir yavruyla dolsun. canımm bencede cok kıymetli dinlen bol bol. gıdana cok dikkat et. olana kadar kafa dağıtmaya ihtiyacın vardı gezdin tozdun tamam yeter artık cok dikkatli olman lazım.
allahım inş. darısıda bizlere olur. sen şimdi bir meleğin annesi olarak duaların kabul olur ne olur bizlerden duanı eksik etme. çok öpüyorum ikinizide :))))

ahhh ah maalesef kafa dinlemek gibi bir lüksüm yok çünkü eşimin ailesi komşular arkadaşlar hepsi sorularla kemirecek beni biliyorum.inş. cnm inş. bizde anne oluruz rabbim bu güzel duyguyu bizlerede yaşatsın

hadi gözün aydın cnm .Allah tamamına erdirsin inş. çoook sevindim bizlere de dua et ..

canııııımmmm benimmmm..gözümüz aydın:)
misafirim vardı çatlıyodum meraktan,gerçi herşeyin yolunda gittiğinden çok emindim ben:)
demek eşinde kıymetli mercimeklerden Allah size bağışlasın küçük merccimeği:)))
bende yarın tatile çıkıyorum ama internetim ve sizler yanımda olacaksınız tabii kii..
kendine dikkat et artık..beslenmelere başla..öpüyorummm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…