GÜNAYDIN KIZLARRRRRR,GÜNAYDIN GÜLEM)) gülemciğim başsağlığı dileğin için çok teşekkür ederim.landarcın bebişine çooook sevindim.inşaallah yavrusunu sağsalim kucağına alır.
burada duyduğumuz sevindirici haberler bizlere sonsuz umut oluyor.yüce rabbim inşaallah hepimizi sevindirir.) dewciğim,badezuzum,piraye_84 ,bubuş ve diğer tüm kızlar allah inşaallah bizlerede tez zamanda annelik
sevincini yaşatır.dewciğim bendede yumurta rezerv azlığı var.tedavimde 7-5 arası yumurta oluşmuştu.ben bal,tarçın,polen,çörekotu karışımı kullandım akşam yatmadan önce ve sabah aç karnına
1tatlı kaşığı iyice çiğne ve yut.aynı zamanda kuru incir kürü, 5-6 adet inciri 2-3 parçaya böl 1lt suda 5-8 dakika kaynat süz ve 3 öğüne böl aç karnına iç.ayrıca dr.um pek kabullenmesede ben DHEA kullandım.
enson dr.a gittiğimde yumurta rezerv durumuma o bile şaşırdı.yumurta durumumun önceki tedavime göre çok iyi olduğunu söylemişti.ama tedaviye başlayamadım çünkü; bunları kullanmadan önceki
tedaviye başladığımızda yumurtaların gelişim çapları çok farklı olduğundan tedavim yarıda kesildi ve sonraki reglide hepsi çatlamadığından 1 tane kistim oluşmuştu.yumurta durumum iyi olmasına rağmen
kist dolayısıyla tedavi ertelendi. sanırım ekim ayında başlayacağız.allahtan hayırlısı.bence bu dediklerimi uygula.DHEA için dr.una sorabilirsin.
gülemciğim, bende landarcın kullandığı ilaçtan 2 şişe getirtim, 1 şişesini kullandım.eşim içmedi sadece ben içtim.içtiğim sürece beyaz akıntım oldu,kasıklarımda resmen yumurta oluşumunu ve çatlamasını hissettim diyebilirim.
ama tüp bebek tedavisine gidip geldiğimden bu arada rahimle ilgili histereskopi olduğumdan ilacı tam anlamıyla düzenli kullanamadım.ve bende hamilelik oluşmadı.2. şişeyi saklıyorum. şu kistim geçsin kullanmaya başlayacağım.
eşiminde kullanması için bu ilaçtan 2-3 şişe daha getirtmek istiyorum.firmanın internet sitesinde 200ml ilaç fiyatı 22 lei.TL ye çevirirsek yaklaşık 14 TL yapıyor.bir şişesi 20 TL de olsa getirtmek istiyorum.
daha önce üniversiteden bir arkadaşımın tanıdıkları aracılığıyla getirttim. tekrar ondan isteyebilirim ama fazla gönderirlermi orasını bilemem.arkadaşla irtibata geçip fazla getirtebilirmi onu öğreneceğim.
birkaçgüne kadar sizleri haberdar ederim.SAĞLICAKLA KALIN SEVGİLİ ARKADAŞLARIM))
guzel dileklerin icin tesekkur ederim, ben ilacı 1 ay kullandıktan sonra doktora gitmiştim, bana iğneli aşılama yapacaktı ama muane ettiğinde aynı sende olduğu gibi irli ufaklı farklı buyuklukte yumurtalar var bunlar bizim işimize yaramaz doğum kontrol hapı kullanacaksın demişti. normalde doktorlar ne derse aynen harfiyen uyan bir tipimdir ama nedense kullanmak istemedim be aşilama falan olaylarında vazgectim direk tüp yaptırırız bayramdan sonra demiştim. işte o doktorun beyenmediği yumurtalardan biri şuanda içimde hayat buldu. ben bu ilaca cok guvendim nedense ve ilac temini konusunda elimden gelen herşeyi yapıcam dediğin gibi sayı konusunda sıkıntı yaşayabilirz o yuzden ne kadar cok tanıdık o kadar daha çok ilac demek
cnm benim nasılsın artık daha iyisin dimi? hadi bana bedenini söyle bence zamanı geldi ben alıp gönderene kadar seninde mercimeğin büyür ancak giyersin. ilaca nedense bende cok bel bağladım sanki onu kullanınca olacakmış gibi. sayenizde birde şu ilaca ulaşsaydık.
bende geçen nihat hocayı dinledim. cennet-ül esma duaları varmış cok etkili konulara görede farklı duaları var. ben başladfım okumaya sabah akşam abdestli 19 tane okunacakmış. aşağıya kopyalıyorum sizede.
OĞUL VEYA KIZ İSTEYENLER ŞU DUAYA DEVAM EDERLER:
Bismillâhir-rahmânir-rahıym.ferdün hayyün kayyûmün hakemün adlün kuddûsün heb lii min ledünke veliyyen yerisünii.
lee cnm öncelikle başın sağolsun..dünden beri yazıcam unutuyorum.herşey allahtan.
cnm bu arada bu eklediğin yazı benide ağlattı. sözün bittiği yer rabbim hepimizi duysun dilerimki bizim gibi içi yanarak dua edip bir can isteyen kimseyi geri çevirmesin..
canm yaa inan bende o t-shirtlerden almamak için kendimi zor tutuyorum ama biraz daha gecsin diyorum hem zaten şu ilaclar elime gecince zaten aramızda bi kargo trafiği yaşanacak o zaman t-shirt ü de aradan çıkartırız ne dersinduayı bende okuyayım anlamı nedir acaba
başsağlığı dileğin için çok teşekkür ederim canım,inşallah rabim bizleride sevindirecektir.9 yıllık evliliğimin 7 yılını bebişimi kucağıma alabilmek için uğraşıyorum.2 hamilelik ve düşük. yaşım oldu 41 ve dr.ların burun kıvırdığı umutsuz vakalardanım yani) ama ben umudumu yitirmedim.bu yazıyı okuyuncada allah verdikten sonra ve vakti zamanı gelmişse olmayacak diye birşey yok.ben çevremden dr.un tüp bebekte artık olmaz bir şans deyip tek ve 2.kalite embriyoyu transfer edip ikiz kalan arkadaşı biliyorum.rabbim şu mübarek günlerde yaptığımız dualarla inanıyorum ki bizlerede evlat sevgisini bizlere vererek yaşatacak.
Kızlar merhaba;geçmişi pek okuyamadım, doktordan geldim az önce eşimin değerleri tam sınırdaymış, ben bu şartlarda tüp bebek tavsiye ederim dedi. Morfoloji %2 ve sayı düşük olunce ve benimde inatçı ve dirençli bir pko hastalığım olunca aşılama için tutma şansına çok düşük dedi, sonuçta yıkanmıyormuş spermler, bu durumdada düşük ya da boş gebelik olma ihtimali çok fazla dedi morfoloji düşük olduğundan. Bu arada morfolojisi kötü spermlerin dölleme yeteneyi varmış ancak ya bebek ölüyormuş 6. 7. haftada ya düşük oluyormuş ya da boş gebelik. Şimdi ben ne yapmalıyım, doğrudan tüp bebeğemi geçsek yoksa eşimin değerlerini yükseltmeye mi çalışsak. Ben bi ürolağa git dedim ama mırın kırın etti, morali bozuldu, ben de çok üztelemedim, yarın için ikna ediiim de bari bi üroloğa göstersin sonuçlarını diiimi kızlar. Yaaaa kafam çok karışık ne yapmalıyız acaba? Acele etmeden soğuk kanlı davranmaya çalışsak offfff , bunaldım walla bugün iş yerinde sersem gibi dolanıyorum yaaa....
cnm bozma moralini benim iki yılda konuşmadığım dr. kalmadı.2 kimyasal iki kakp atışı olmayan normal gebelik bunların hepsi benim pko ve eşimin morf.ne bağlandı dr.istersen son bi kez yumurta takibi yapıp tüpe geçelim dedi ama ben artık kaldıramam yine bi sorun olursa deyince tüpe karar verdik.aşılamayı tamamen sildik yani. üroloğa gelince boşa vakit harcamayın derim sadece vitamin takviyesi veriyolar.benim eşimde varikosel var ama dr .um bazen ters tepiyo olan spermlerde sıfırlanıyo yapma dedi.bence maddi manevi durumunuz yeterliyse tüp için tedaviye başlayın derim.gerçi tüpte garanti oluyo diye bişey yok ama şartların en iyi olduğu seçenek o gerisi Allahın takdiri cnm.
selam canlar..
biz şu an yoldayız..ben pür dikkat yazılarınızı okuyorum,eşim çok memnun halinden..sürekli konuşup,müdahale ederim normalde:) karışmadan edemiyorum nappiiimm... iyi oldu diyo,kafasını dinliyomuş:))
yolcununda duası kabul olurmuş,bende sayıyorum hepinizi:)
bubuşum şu duayı bi seferde 19 tane okusak olmazmı:)))))))))))) hatta ben 20 tane okuycam:) hemde yoldayım:)
lee canım ilacı getirinde bol bol..şu bebekleri garanti altına alana kadar stoklayalım.
landarchhh..bebişş napıyo..demek 8 mm.olmuş..kıyamam ben ona:)
dew sen napıyosun canım?
kızlar ben adetim bitince başladım şu otlara..kasığım zaten ağrıyodu.aşılamadan sonraki gibi ilacın etkisini bariz hissetmedim,yani ovülasyon olayını yaşamadım galiba.ve göğüslerim bomba gibi oldu.sızlıyo.kist olayında yaşardım bunu..ama otlara devam etcem nolursa olsun.. bişeyler yapıyo olmak bile iyi geliyo.ben bu hayıta çok inandım niyeyse...
tatlımmm müjdeeee.. aradığımız şu meşhur ilacı, ilacı ilk duyuran topicte birisi getirtebiliyor bana 2 şişe sipariş verdi. elime geçince birini sana göndericemm. biz içmeye başlayalım da o arada yine ulaşmaya çalışırız. ilaç gelince adresini isterim senden.. inş. bizlerede sebep olur.
dua ya gelince bi seferde zaten 19 tane okunacak. yani sabah 19 kere akşam 19 kere zaten bir satır cok cabuk okunuyor..
Kızlar merhaba;geçmişi pek okuyamadım, doktordan geldim az önce eşimin değerleri tam sınırdaymış, ben bu şartlarda tüp bebek tavsiye ederim dedi. Morfoloji %2 ve sayı düşük olunce ve benimde inatçı ve dirençli bir pko hastalığım olunca aşılama için tutma şansına çok düşük dedi, sonuçta yıkanmıyormuş spermler, bu durumdada düşük ya da boş gebelik olma ihtimali çok fazla dedi morfoloji düşük olduğundan. Bu arada morfolojisi kötü spermlerin dölleme yeteneyi varmış ancak ya bebek ölüyormuş 6. 7. haftada ya düşük oluyormuş ya da boş gebelik. Şimdi ben ne yapmalıyım, doğrudan tüp bebeğemi geçsek yoksa eşimin değerlerini yükseltmeye mi çalışsak. Ben bi ürolağa git dedim ama mırın kırın etti, morali bozuldu, ben de çok üztelemedim, yarın için ikna ediiim de bari bi üroloğa göstersin sonuçlarını diiimi kızlar. Yaaaa kafam çok karışık ne yapmalıyız acaba? Acele etmeden soğuk kanlı davranmaya çalışsak offfff , bunaldım walla bugün iş yerinde sersem gibi dolanıyorum yaaa....
Kizlarrrrrr Romanya'dan mail geldi, bayramda tr e geliyorlarmış ilacı getirceklermis, sayıyı kararlastiralim. Cooook sewindimmm :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?