Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canm bence esle beraber kullanılacaksa her aileye 3 ilac yeter gibi.. Bubus sen piraye kekecb badezuzum istiyordu dimi

Kizlarrrrrr Romanya'dan mail geldi, bayramda tr e geliyorlarmış ilacı getirceklermis, sayıyı kararlastiralim. Cooook sewindimmm :)))))

Canıııııımmmm ne güzel haber bu böyleeeee :) :) :) eğer fazla fazla getirebiliyorsa ben 4 şişe alırım yok eğer kısıtlıysa canım olanaklarımız 2 şişe yeterli.... Ödeme detayları içinde canım özelde yazışalım, ayyyyy bu ilaca çok şnandık hadi hayırlısı bakalım

Kizlarrrrrr Romanya'dan mail geldi, bayramda tr e geliyorlarmış ilacı getirceklermis, sayıyı kararlastiralim. Cooook sewindimmm :)))))

ayyyyy süper bi haber bu.. ilaca ulaşamıyoruz derken bugün 2 yerdende güzel haber aldım. landarch diğer konudaki arkadaşta getirtecek ama etrafımda ihtiyacı olanda var o yüzden bana ve vereceğim kişiye ancak yeter yani sen banada 3 şişe yaz tatlım. aman bulmuşken fazla mal göz çıkarmaz:)))
sendende allah razı olsun cnm uğraşıyosun..hakkını helal et. öptm.

tamam o zaman landarch ta bulduğuna göre 3 er ondan alırız diğer arkadaştan aldığımıda yakınımda ihtiyacı olan biri var ona veririm. ayy çok sevindim valla. nasıl umut olsu dimi? cnm eşimede içiricem valla değerleri güzel ama olsun iyice sağlamlaşsın belki morfolojide düşüş vardır ona iyi gelir bellimi olur.

kızlar eşim şimdi haber verdi, varikosel çıkmış. doktor film istemiş, ellerim titriyo, kimseye söyleyemiyorum iş yerindeyim, gözlerimden yaşlar süzülüyo. Allahım neden herşey daha kötüye gidiyo.

Canm lütfen böle yapma, varikosel ameliyatından 2 ay sonra eltim hamile kaldı. Doktora çok dua ettiler, sperm 1 milyon mus ameliyattan önce duşun artk. Ameliyatı da çok basit aynı gün taburcu oldu kaynim ve ağrısı da olmamış. Ben lap hist oldum burda herkesin bisekilde bir sorunu var yalnız degilsin, lütfen üzülmeyi bırak ve iyi bir doktor araştır. Bak ilaçta takviye yapar tavan olur spermler

cnm yapma lütfen varikosel o kadar büyük bir sorun değil sadece ağrı yapar ama lütfen sakın ama sakın tüp yapıcaksanız ameliyat olmasın sen hamile kaldıktan sonra olsun Allah korusun ameliyatta terslik olursa enfeksiyon riski çok yüksek ve buda olan spermleri öldürüyo eniştem tam bir yıl çekti bunun yüzünden ikinci bi ameliyat oldu anca düzeldi.çook iyi bir dr. bulun tedaviye etkilerini konuşun cnm kendini üzme bunlar üstesinden gelinmeyecek dertler değil

landrach cnm eşimle konuştum içmem diyo başka bişey demiyo sinirlerimi tepeme çıkardı .sanki bişeyler tercih etmek gibi bi lüksümüz var.bilemiyorum alsammı almasammı sende içme diye tutturdu öfff çocuğum olsun diye niye uğraşıyosam zaten koca bi çocuğum var evde:)neyse cnm yaa saklama süresi ne kadar biliyomusun ben en az 4 ay sonra tüpe başlıycam evde kalırsa bişey olurmu acaba ya da benimki şimdilik kalsın olmazsa yani tüpte negatif sonuç alırsak(inş. olmaz böyle bişey) ya sizlerden yada diğer topicteki arkadaştan temin etmeye çalışrım.çok sağol cnm uğraşıyosun sende bizim için .rabbim yaptığın hayrı bebeğine sağlık hayır olarak versin:)

Son düzenleme:
.............................................................................

Son düzenleme:

Tmm canm şimdi kullanmayacaksaniz almana gerek yok, inşallah gerek te kalmaz tatlım. Zaten bu tür seylerde inanmak çok önemli ben ilaca çok inanmıştım ama esime zar zor içirdim cocuk gibiydi söylene söylene :) erkeklerin hepsi aynı. Canm güzel dileğin için Cook teşekkür ederm, biz burda aile gbi olduk sewe sewe yapiyorm. Dün gece karabasan çoktu üstüme oluyorum sandim çok korktum kızlar acaba o korkunun bir zararı olmusmudur çok endiseliyim

pirayecim hepimizin moralinin cok bozuldugu anlar olabiliyor. esin daha cok uzulmus ve hatta korkmustur. toparlan ve ona destek olmaya calis. biliyorsundur spermler vucud isisinda (36,5 C) yasayamiyorlar; bu nedenle erkek tasaklari (cok uzgunum ama bilimsel adini bilemiyorum :) ) vucudun disinda. ama buradaki damarlar genisleyince (bacaklardaki varisler gibi) orada isi yukseliyor ve sperm uretimi bozuluyor. sonucta basit bir mekanik problem; genlerle vb. problem olmadiktan sonra cozumu kolay bunlarin. keske hic olmasaydi ama napalim cekiyoruz, bazi seyler bizi buluyor. sıkma canini, simdiden gecmis olsun.

Tmm canm şimdi kullanmayacaksaniz almana gerek yok, inşallah gerek te kalmaz tatlım. Zaten bu tür seylerde inanmak çok önemli ben ilaca çok inanmıştım ama esime zar zor içirdim cocuk gibiydi söylene söylene :) erkeklerin hepsi aynı. Canm güzel dileğin için Cook teşekkür ederm, biz burda aile gbi olduk sewe sewe yapiyorm. Dün gece karabasan çoktu üstüme oluyorum sandim çok korktum kızlar acaba o korkunun bir zararı olmusmudur çok endiseliyim

aa cnm neden böyle bişey yaşadın ama hamilelerin başlarda korku tedirginlik duygusallık gibi şeyler yaşadığını duymuştum. bence bi zararı olmaz cok kafana takmamaya çalış. unut gitsin. duasız yatma birde ayetel kürsü çok önemli bu tarz şeylerdede çok etkili.

öyle yapayım artık bende çok inanmıştım senle aynı zamanlarda araştırmıştık hatta sende de böyle güzel sonuç olunca daha çok heveslendim ama inattan oluşmuş bir eşim var.cnm bebeğine hiç bişey olmamıştır üzülme ayetel kürsi felak nas okuyup avucuna üfle sonrada karnını sıvazla avuçlarınla bu peygamber efendimizin sünnetiymiş inş. bi daha olmaz cnm

Kızlar ben adama yarın mail aticam, bir hesap numarası isticem. İlaçların ücretini bizden birinin hesabında toplayalım daha sonra da adama aktarırız. Ben bı süre calismicam o yüzden paraların sizden birinin hesabında toplanmasını rica ediyorum. İnternet bankacılığı kullanan varsa takibi de kolay olur. İlacın fiyatını ve yurtdisi hesabına aktarma bedelini de düşünüp kisi bası bir bedel hesaplayalim. Bu işlemleri yapmak için fazla bir suremiz yok çünkü kendisi netten sipariş verip birkaç gün kargosu sürer bayram a geliyorlarms tr e anca yetişir zaten. Aslında bu işlerle kendim uğraşırdım size soz verdgm gbi ama doktor ise gitme bı süre deyince merkeze inemez oldum. İlaçlar gelince kargo yapma islerini halledicem kızlar bizim eleman aynı gün kargolar herkese

cnm benim hiç sorun değil. ben internet bankacılığı kullanıyorum. seve seve takip de ederim. sen hesap bilgilerini iste birde aldıktan sonra toplamda ne kadara aldığını sana yazsın. o ücreti paylaşırız şişe başına. ben hesap bilgilerini özelden atarım kimler alacaksa. ayarlarız allahın izniyle.

bizim bu sene tatile gittiğimiz aile vardı. eşlerimiz mesai arkadası hanımıylada ben görüşüyorum 1 tane çocukları var 8 yaşında nerdeyse 1 yılı geçti 2. için uğraşıyorlardı. arkadasım 45 günde falan adet olan biriydi. dr a gitti ilaçla adeti zamanında sağladılar falan sonra ilacı bıraktı yine aynı düzene döndü. dr dedi bu senin yapın yapacak bişey yok neyse dün eşim beni işten almaya geldi allahım bir sinir adam beni dövecek bıraksam ve ortada hiçbişey yok. eve gittik iftar yaptıktan sonra söyledi o arkadasım hamileymiş eşi söylemiş. ve bizlerin az çok nasıl uğraştığımızı bilen insanlar. daha dün öğrenmişler hemen eşimi arayıp söylemeye ne gerek vardı. o kadar üzülmüşki herkesin sırayla bebeğine kavusupta bizim hala böyle beklememiz cok zoruna gitmiş. artık dr a gitmek falan yok bitti tamam artık olursa olur diyor. ufff cok cnm sıkıldı şimdi o arkadasımla henüz karsılasmadık arayıp şirinlik yapmam lazım şimdi en ufak şeyde kıskandı derler. allahım gör artık bizi....

kızlar bende takip edeyim diyeceğim ama internet bankacılığı kullanmıyorum,ayrıca vaktimizde az sanırım..bubuşcum eğer sen yapabilirim dersen sana yollayalım paraları.hesabı yapalım bi an evvel..

bubuşcum inşallah bu ilaçla bizde çare bulacağız.hepimiz aynı durumlarda kalıyoruz..geçecek canım hepsi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…