cnm benim hiç sorun değil. ben internet bankacılığı kullanıyorum. seve seve takip de ederim. sen hesap bilgilerini iste birde aldıktan sonra toplamda ne kadara aldığını sana yazsın. o ücreti paylaşırız şişe başına. ben hesap bilgilerini özelden atarım kimler alacaksa. ayarlarız allahın izniyle.
bizim bu sene tatile gittiğimiz aile vardı. eşlerimiz mesai arkadası hanımıylada ben görüşüyorum 1 tane çocukları var 8 yaşında nerdeyse 1 yılı geçti 2. için uğraşıyorlardı. arkadasım 45 günde falan adet olan biriydi. dr a gitti ilaçla adeti zamanında sağladılar falan sonra ilacı bıraktı yine aynı düzene döndü. dr dedi bu senin yapın yapacak bişey yok neyse dün eşim beni işten almaya geldi allahım bir sinir adam beni dövecek bıraksam ve ortada hiçbişey yok. eve gittik iftar yaptıktan sonra söyledi o arkadasım hamileymiş eşi söylemiş. ve bizlerin az çok nasıl uğraştığımızı bilen insanlar. daha dün öğrenmişler hemen eşimi arayıp söylemeye ne gerek vardı. o kadar üzülmüşki herkesin sırayla bebeğine kavusupta bizim hala böyle beklememiz cok zoruna gitmiş. artık dr a gitmek falan yok bitti tamam artık olursa olur diyor. ufff cok cnm sıkıldı şimdi o arkadasımla henüz karsılasmadık arayıp şirinlik yapmam lazım şimdi en ufak şeyde kıskandı derler. allahım gör artık bizi....
Kızlar ben adama yarın mail aticam, bir hesap numarası isticem. İlaçların ücretini bizden birinin hesabında toplayalım daha sonra da adama aktarırız. Ben bı süre calismicam o yüzden paraların sizden birinin hesabında toplanmasını rica ediyorum. İnternet bankacılığı kullanan varsa takibi de kolay olur. İlacın fiyatını ve yurtdisi hesabına aktarma bedelini de düşünüp kisi bası bir bedel hesaplayalim. Bu işlemleri yapmak için fazla bir suremiz yok çünkü kendisi netten sipariş verip birkaç gün kargosu sürer bayram a geliyorlarms tr e anca yetişir zaten. Aslında bu işlerle kendim uğraşırdım size soz verdgm gbi ama doktor ise gitme bı süre deyince merkeze inemez oldum. İlaçlar gelince kargo yapma islerini halledicem kızlar bizim eleman aynı gün kargolar herkese
Bubus cum cok tesekkur ederim bu gorevi üstlendiğin için. Adamdan hesap no daha gelmedi ama beklemeye gerek yok senin hesaba para yatıralım ilac basına ben 15 tl ödemiştim şimdi kur farkından dolayı artış olur mü bilmiyorum. Yurtdışına para aktarmada ne kadar komisyon alır banka onu da bilmiyorm. Bence her ihtimale karsı ilac basına 20 tl toplayalım artan para olursa bisekilde hallederiz. Bubus cum esimin bir arkdsi vardı dalga geçerdi olm ben spermimi tasa atsam orda cocuk biter, sen hala yapamadın die dalga geçerdi. Biz de gülüp geciyorduk ama esimin icine oturmuş. Geçenlerde haberi geldi onlarda bizm gbi doktor doktor gezmeye başlamış. Esim arayıp sorcam dedi nooldu hani yere atsan orda biterdi neden şimdi doktora gidiyorsnz.. Ben dedim aslaaa, ben cok çektim patavatsiz insanlardan.. Kitap yazılır resmen ne laflar ne nispet yapmalar ama hep yutkundum sabır dedim.. O yüzden sende takma lütfen bir gün bizm de yüzümüz gülecek emin ol
cnm benim hiç sorun değil. ben internet bankacılığı kullanıyorum. seve seve takip de ederim. sen hesap bilgilerini iste birde aldıktan sonra toplamda ne kadara aldığını sana yazsın. o ücreti paylaşırız şişe başına. ben hesap bilgilerini özelden atarım kimler alacaksa. ayarlarız allahın izniyle.
bizim bu sene tatile gittiğimiz aile vardı. eşlerimiz mesai arkadası hanımıylada ben görüşüyorum 1 tane çocukları var 8 yaşında nerdeyse 1 yılı geçti 2. için uğraşıyorlardı. arkadasım 45 günde falan adet olan biriydi. dr a gitti ilaçla adeti zamanında sağladılar falan sonra ilacı bıraktı yine aynı düzene döndü. dr dedi bu senin yapın yapacak bişey yok neyse dün eşim beni işten almaya geldi allahım bir sinir adam beni dövecek bıraksam ve ortada hiçbişey yok. eve gittik iftar yaptıktan sonra söyledi o arkadasım hamileymiş eşi söylemiş. ve bizlerin az çok nasıl uğraştığımızı bilen insanlar. daha dün öğrenmişler hemen eşimi arayıp söylemeye ne gerek vardı. o kadar üzülmüşki herkesin sırayla bebeğine kavusupta bizim hala böyle beklememiz cok zoruna gitmiş. artık dr a gitmek falan yok bitti tamam artık olursa olur diyor. ufff cok cnm sıkıldı şimdi o arkadasımla henüz karsılasmadık arayıp şirinlik yapmam lazım şimdi en ufak şeyde kıskandı derler. allahım gör artık bizi....
sağolun kızlar moraliniz için. rabbim büyük görüyordur herşeyi.herkesin gönlüne göre versin ne diyim.
bu arada ben akşam sayfaları tek tek tarayıp kimlerin ilaç istediğini liste yapacağım. sonrada özelden bu kişilere hesap bilgilerimi gönderceğim. landarch cım bencede herkes fix 20 tl gönderirse şişe başına. çok karışmazda hem ben artan parayı eşit şekilde tekrar iade ederim.
inş. şu ilaç hepimizin sebebi olurda milletede kapak olur.yarın kadir gecesi kızlar camiye gideceğim namaza hepiniz için ayrı ayrı dua edicem.
selam kızlar...ben de tüm basarısız denemelere ragmen hala ümitliyim ...bu mübarek gecede bizlere de bir bebek siparişi verilir inş:))
şu ilacın adı tam olarak ne ve ne işe yarıyor bana yazar mısınız romanyada akrabalarım var onlardan isticem..
bizde bir sorun yok ama buna ragmen bir yılı geçti bebek de yok ruh halim zaman zaman kötüleşiyor özellikle adet döneminde...
cevredeki insanların baskısından da sıkıldım böyle yapanlarla görüşmek de istemiyorum...eşimin samimi arkadasları var gecen toplanmışlardı ısrarla cagırdılar gitmedim çünkü 3 küçük bebekli anne ve bir hamile bayan vardı tek tek evlerine gidip görüşüyorum ama toplu bulundukları ortamlarda tek konu cocuklar olunca sahte gülüşlerim oluyor konu bulamıyorum konuşacak...eşim de ısrar ediyor sonrasında 2,3 gün üzüntü yasıyorum inş.Rabbim bu duurmdan beni de sizleri de kurtarır..iyi bayramlar ...iyi kandiller..
ilacın sitesinde tablet olanıda var tabletin açıklamasından ufak bir bölümün çevirisini kopyalıyorum size
"Romen ginseng" muhtemelen daha iyi Romen florasında diğer bitki daha uygundur.Kök ve tohumlar ayı kısırlık, iktidarsızlık ve soğukluk ortadan kaldırmak, hızla reântineresc yeniler ve vücut artış egzersiz kapasitesi ve fiziksel sesi şifreli.
buda bizim alacağımız ilacın açıklamasında yazan bölümün çevirisi
erkek ve dişi kısırlık, iktidarsızlık, cinsel soğukluk, zührevi hastalıklar (bel soğukluğu, frengi, chlamidya, vb.) bağlı metroanexită, over yetmezliği, erken menopoz, amenore, yorgunluk ve fiziksel zorlama nedeniyle yorgunluk ve: adjuvan olarak kullanılan entelektüel, zor sindirim, şişkinlik sık kolik, böbrek yetmezliği, hipertansiyon, zayıf periferik dolaşım (soğuk eller ve ayaklar) ile birlikte.
birde bu ilacı içerken çok fazla güneş ışığına maruz kalınmayacakmış.
kullanım miktarının çevirisi
Aç karnına günlük su 100 ml (yarım bardak) 3-4 kez seyreltilmiş tentür bir çay kaşığı bir kural atın.
bu arada sitede yazılanların çoğunu çevirmeden anladım.:))ilacın sayesinde romenceyide söktük.:)))
siteden online alışveriş var denemek için tıkladım 40 ronun altında alışverişe izin vermiyor ama tabi para birimimiz uymadığı için olmuyor.
Ayyy canım sen romencesini anlamışsın ben Türkçesini anlayamıyomşimdi yarım bardak suyun içine 3-4 damla damlatıp aç karnına mı içicez bunu, mesela sabahları olur mu? Ayyy landrach sen nasıl kullandın canım, eşin nasıl kullandı?
Kızlar bu arada ben Brüksel Tüp bebek merkezi ve Umut Tüp bebek arasında seçim yapıcam. Bi fikri olan var mı acaba?
günaydınn kızlar. kandiliniz mübarek olsun. bugün duası kabul olanlardan eylesin rabbim hepimizi.
piraye ve lee havalelerinizi aldım. allahım bunu sebep kılmıştır inş. bizlere. bakalım ilk müjde kimden gelecek. bazen düşündükçe heyecanlanıyorum..sanki sihirli bir iksir içince herşey düzelecek.umut dünyası işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?