Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhaba canım,arkadaşınıza kızdığım kadar eşinede çok kızdım:-(( arkadaşınıza kızdım sizlerin durumunu bile bile nasıl etkileneceğinizi bilmiyormuş gibi patavatsızlık yapıp söylemesi.eşine daha çok kızdım.bebeğinize henüz kavuşamamış olmanız hiç olmayacak anlamına gelmiyor.ve bu konuda birbirinizi anlayacak en iyi kişiler kendinizsiniz.bu konuda birbirinize moral vermeniz gerekirken kendisinide senide üzmesi.yüce rabbim herşeyin hayırlısını ve analı babalısını versin.ikinize can sağlığı versin.ooooooooo benim etrafımda şu 9 yılda benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın hatta yeğenlerimin bile çifter çoçuğu oldu.hatta bazı cahil ve patavatsızlardan aaaaa ne kadar tembelsiniz hala çocuk yapamadınızmı diyenler oldu.sanki can vermek bizim elimizdeymiş gibi.hiç umursamadık bunları cahilliklerine verdik.aklı başında bir insan böyle konuşmaz dedik.olsun allah onların çocuklarını kendilerine bağışlasın.bizede kısmetimizde varsa uğraşarak dr.larda koşturarak verecek sanırım.herşey allahtan.siz moralinizi yüksek tutun birbirinize destek olun yeterki.inanıyorum yüce rabbim bizleride mükafatlandıracaktır. sağlıcakla kal) ve sakın kendini üzme.....

merhaba canım,benim içinde 2 şişe istermisin.diğer taraftaki arkdaştanda istedim.senin sipariş daha önce gelecekmiş sanırım.bende bayramda regl olacağım.tüp bebeğe başlamadan kullanmak istiyorum.diğer taraftanda gelirse onuda isteyen diğer arkadaşlara verebilirim.şimdiden teşekkürler.

bubuş tamam canım biz senin hesabına havale yaparız canım, hesabımızı kitabımızı yapalım, bana 2 şişe yeterli kızlar, malum tüp bebeğe başlıyoruz biz. En geç ekimde tüp bebek işine girmiş olucaz ekime kadar kullanabileceğim kadar ilaç yeterli benim için.Hesap numarasını falan yazışırız tekarar.

Bu arada biz tüp bebeğe karar verdik, eşim şu anda ameliyat olmayacak. Ameliyatla da çok ii sonuçlar alınmıyormuş özellikle morfoloji konusunda. Şimdi İstanbuldaki tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladık bile.Allah büyük,İnşallah dualarımız kabul olur kızlar.Bu arada İstanbulda bildiğiniz duyduğunuz tüp bebek merkezleri var mı kızlar. Ben umut tüp bebek ve Brüksel tüp bebek merkezlerini beğendim. Memorial da iyiymiş ama herşeyden para alıyormuş, 10 bin liralık iş 20 bin lira oluyormuş orda.pahalıymış yani.İşte böyleeee.

Bubuş canım bu arada lütfen moralinizi bozmayın, olacak birgün bizimde olacak ve bu yakın bir zamanda olacak Allahın izniyle, önce biz inanalım ve sabredelim Allah hepimize hayırlısını nasip eder İnşallah.

Bubus cum cok tesekkur ederim bu gorevi üstlendiğin için. Adamdan hesap no daha gelmedi ama beklemeye gerek yok senin hesaba para yatıralım ilac basına ben 15 tl ödemiştim şimdi kur farkından dolayı artış olur mü bilmiyorum. Yurtdışına para aktarmada ne kadar komisyon alır banka onu da bilmiyorm. Bence her ihtimale karsı ilac basına 20 tl toplayalım artan para olursa bisekilde hallederiz. Bubus cum esimin bir arkdsi vardı dalga geçerdi olm ben spermimi tasa atsam orda cocuk biter, sen hala yapamadın die dalga geçerdi. Biz de gülüp geciyorduk ama esimin icine oturmuş. Geçenlerde haberi geldi onlarda bizm gbi doktor doktor gezmeye başlamış. Esim arayıp sorcam dedi nooldu hani yere atsan orda biterdi neden şimdi doktora gidiyorsnz.. Ben dedim aslaaa, ben cok çektim patavatsiz insanlardan.. Kitap yazılır resmen ne laflar ne nispet yapmalar ama hep yutkundum sabır dedim.. O yüzden sende takma lütfen bir gün bizm de yüzümüz gülecek emin ol

landarch cığım banada 2 şişe yollayabilecekmisiniz.evet diyorsan hesap numarasını ve tutarı banada msj olarak atarsanız hemen hesaba para çıkartırım.şimdiden teşekkür ederim.cevabını sabırsızlıkla bekliyorum..

bubuş bu görevi üstlendiğin için teşekkür ederim. Fiyat belli olunca hesabına göndeririz canım.
Eşinin arkadaşınada eşinede kızdım.
Patavatsız arkadaş sandıklarımıza alıştık tamam ama eşin niye sana tepki gösteriyor ki
canım ya. off bu eşlerde bazen anlayışsız oluyor.
benim eşimde bazen senepsiz tripler yapıyor bakalım
hakkımızda hayırlısı
birgün yüzümüz gülecek inşallah.

sağolun kızlar moraliniz için. rabbim büyük görüyordur herşeyi.herkesin gönlüne göre versin ne diyim.

bu arada ben akşam sayfaları tek tek tarayıp kimlerin ilaç istediğini liste yapacağım. sonrada özelden bu kişilere hesap bilgilerimi gönderceğim. landarch cım bencede herkes fix 20 tl gönderirse şişe başına. çok karışmazda hem ben artan parayı eşit şekilde tekrar iade ederim.
inş. şu ilaç hepimizin sebebi olurda milletede kapak olur.yarın kadir gecesi kızlar camiye gideceğim namaza hepiniz için ayrı ayrı dua edicem.

merhaba,
western union cok fazla komisyon aliyor benim bildigim.
moneygram'in komisyon ucreti daha az bildigim. MoneyGram Turkey - Market Page in Turkey bank asya ve kuveytturkten para transferi yapiliyor. su adimlarla: MoneyGram Turkey - How to Send Money in Turkey
karsi taraf da dunyanin neresindeyse ilgili anlasmali bankalarindan parayi cekiyor. adamin bankasina havale gonderirseniz; buradan gonderen banka, karsida alici banka ve hatta bu 2 banka arasinda iletisim kuran 3. banka komisyon aliyor; para kus gibi gidiyor.
bu tur para gonderme firmalariyla ne kadar kesilecek biliniyor.
yalniz puf nokta: bu adam da bir gidip ulkesindeki moneygramdan kendisine para geldiginde kesinti olacak mi icinden ogrensin. normalde karsi taraftan kesinti alinmiyor ama ben madagaskara gondermistim onceden ve allahin unuttugu bir yer oldugundan kafalarina gore 10 usd kesmislerdi paradan.
galiba teb de moneygram veya baska bir transfer srketiyle anlasmali ama simdi cikaramadim, nete de baktim bulamadim. ogrenebilirsem haber veririm, siz de bakin etrafinizdaki bankalara isterseniz.

slmm kızlar..bende rom dan tl ye çevirmeye çalıştım ama bişey elde edemedim.daciaplant sayfasında ilaç 11,43 rom. yazıyo..1 rom 70 kuruşa yakın bişey sanırım..ama biz şişe başı 20 tl gibi bişey toplayalım mı?artan olsunda eksik olmasın..

günaydınn kızlar. kandiliniz mübarek olsun. bugün duası kabul olanlardan eylesin rabbim hepimizi.

piraye ve lee havalelerinizi aldım. allahım bunu sebep kılmıştır inş. bizlere. bakalım ilk müjde kimden gelecek. bazen düşündükçe heyecanlanıyorum..sanki sihirli bir iksir içince herşey düzelecek.umut dünyası işte.

ilacın sitesinde tablet olanıda var tabletin açıklamasından ufak bir bölümün çevirisini kopyalıyorum size

"Romen ginseng" muhtemelen daha iyi Romen florasında diğer bitki daha uygundur.Kök ve tohumlar ayı kısırlık, iktidarsızlık ve soğukluk ortadan kaldırmak, hızla reântineresc yeniler ve vücut artış egzersiz kapasitesi ve fiziksel sesi şifreli.

buda bizim alacağımız ilacın açıklamasında yazan bölümün çevirisi

erkek ve dişi kısırlık, iktidarsızlık, cinsel soğukluk, zührevi hastalıklar (bel soğukluğu, frengi, chlamidya, vb.) bağlı metroanexită, over yetmezliği, erken menopoz, amenore, yorgunluk ve fiziksel zorlama nedeniyle yorgunluk ve: adjuvan olarak kullanılan entelektüel, zor sindirim, şişkinlik sık kolik, böbrek yetmezliği, hipertansiyon, zayıf periferik dolaşım (soğuk eller ve ayaklar) ile birlikte.

birde bu ilacı içerken çok fazla güneş ışığına maruz kalınmayacakmış.

kullanım miktarının çevirisi
Aç karnına günlük su 100 ml (yarım bardak) 3-4 kez seyreltilmiş tentür bir çay kaşığı bir kural atın.

bu arada sitede yazılanların çoğunu çevirmeden anladım.:))ilacın sayesinde romenceyide söktük.:)))
siteden online alışveriş var denemek için tıkladım 40 ronun altında alışverişe izin vermiyor ama tabi para birimimiz uymadığı için olmuyor.

selam kızlar...ben de tüm basarısız denemelere ragmen hala ümitliyim ...bu mübarek gecede bizlere de bir bebek siparişi verilir inş:))
şu ilacın adı tam olarak ne ve ne işe yarıyor bana yazar mısınız romanyada akrabalarım var onlardan isticem..
bizde bir sorun yok ama buna ragmen bir yılı geçti bebek de yok ruh halim zaman zaman kötüleşiyor özellikle adet döneminde...
cevredeki insanların baskısından da sıkıldım böyle yapanlarla görüşmek de istemiyorum...eşimin samimi arkadasları var gecen toplanmışlardı ısrarla cagırdılar gitmedim çünkü 3 küçük bebekli anne ve bir hamile bayan vardı tek tek evlerine gidip görüşüyorum ama toplu bulundukları ortamlarda tek konu cocuklar olunca sahte gülüşlerim oluyor konu bulamıyorum konuşacak...eşim de ısrar ediyor sonrasında 2,3 gün üzüntü yasıyorum inş.Rabbim bu duurmdan beni de sizleri de kurtarır..iyi bayramlar ...iyi kandiller..

selam dobrakedi. ümidinin olması güzel bişey. kaybetmede zaten. inş. dualarımız kabul olur.
biizm şu anda almaya çalıştığımız ilaç sadece romanyada var ve tanıdık vasıtasıyla getirtmeye çalışıyoruz.
ilacın adı branca ursuluı satan firma dacia plant web siteside var ordan inceleyebilirsin. hem kadın hem erkek infertilitesine iyi geliyormuş.iyi bayramlar..kandilin mübarek olsun.

Ayyy canım sen romencesini anlamışsın ben Türkçesini anlayamıyom şimdi yarım bardak suyun içine 3-4 damla damlatıp aç karnına mı içicez bunu, mesela sabahları olur mu? Ayyy landrach sen nasıl kullandın canım, eşin nasıl kullandı?
Kızlar bu arada ben Brüksel Tüp bebek merkezi ve Umut Tüp bebek arasında seçim yapıcam. Bi fikri olan var mı acaba?

valla cnm açıkcası bende nasıl kullanılacağı konusunda cok anlamadım en iyisi landarchın anlatacağı şekilde kullanmak.
ben ist bilmediğim için cnm bi fikrim yok.

slm kızlaaar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim hepimizin duasını kabul etsin.. öpüyorum herkesi bu arada ben olmayacağım bir ay kadar tabi net bulursam takipte olucam herkesten güzel haberler bekliyorum inş.kendinize çok iyi bakın potansiyel anneler:)

Kızlar ben de hepinizin kadir gecesini kutluyorum. Allah bu güzel günde tüm dualarımızı kabul eder umarım, badezuzum sana da ii tatiller canım ve herkese şimdiden ii bayramlar

canım benim,sahurda int.baktım ve msj.nı gördüm sabah ilk işim eşime havale yaptırmak oldu) Allahım tamda ramazanda ve Kadir günü bunu bize sebep kıldı.İNŞAALLAH ilaç vesile olur ve rabbim bizleri bebişlerimize kavuşturur.Emeği geçen tüm arkadaşlara çooooooook teşekkür ediyorum.landrach bebişine senin değiminle mercimeğine sağsalim kavuşmanı diliyorum.inşallah mercimeğimize yeni kardeşler katılır) HAYIRLI KANDİLLER DİLİYORUM HERKESE bugün kısmet olursa camiye gideceğim gidemezsemde evde bol bol namaz kılıp dua okuyup tanıdık tanımadık bebiş isteyen,dilekleri olan,sıkıntıları olan herkes için dua edeceğim.İnanıyorumki yüce rabbim bizleri boş çevirmeyecek onun hazinesinde bol bol var ve bu hazineden bizleride nasiplendirecek. sizleri çoook seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…