slm kızlaaar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun rabbim hepimizin duasını kabul etsin.. öpüyorum herkesi bu arada ben olmayacağım bir ay kadar tabi net bulursam takipte olucam herkesten güzel haberler bekliyorum inş.kendinize çok iyi bakın potansiyel anneler:)
kizlar supersiniz iki gun gelmedim paralar toplanmis ilaclar alinacak filan ay bayildim bu ekip ruhuna llahim bugunun yuzu suyu hurmetine hepinize sifa olsun bu ilaclar...
bugun doktora gidiyorum izmirdeyim su an hala pesimist mutsuz havam devam ediyor....baklim nasil bulacak doktor bu ay beni.....
kizlar opuyroum hepinizi....bu ara sIk gelemiyorum cunku her daim internetim olmuyor ceptende birsey yazmak mumkun olmuyor....
opuldunuz..
landarch bulantilarina bayildim heheh :))))
canım benim,sahurda int.baktım ve msj.nı gördüm sabah ilk işim eşime havale yaptırmak oldu) Allahım tamda ramazanda ve Kadir günü bunu bize sebep kıldı.İNŞAALLAH ilaç vesile olur ve rabbim bizleri bebişlerimize kavuşturur.Emeği geçen tüm arkadaşlara çooooooook teşekkür ediyorum.landrach bebişine senin değiminle mercimeğine sağsalim kavuşmanı diliyorum.inşallah mercimeğimize yeni kardeşler katılır ) HAYIRLI KANDİLLER DİLİYORUM HERKESE bugün kısmet olursa camiye gideceğim gidemezsemde evde bol bol namaz kılıp dua okuyup tanıdık tanımadık bebiş isteyen,dilekleri olan,sıkıntıları olan herkes için dua edeceğim.İnanıyorumki yüce rabbim bizleri boş çevirmeyecek onun hazinesinde bol bol var ve bu hazineden bizleride nasiplendirecek. sizleri çoook seviyorum
en az 10 şişe alması lazım bence bana 4 şişe parası geldi bugün 2 de benim 1 de vizontele istiyor daha gulem de var. 1 şişe bile düşse kişi başı ben onada razıyım. ben toparlanan parayı hemen gönderebilirim sen adam gelirde isterse hemen haber vermen yeterli.merhaba kızlar, ofise geldim az once adamdan hesap numarası gelmeyince panik oldum belki cepten maillerin tmune ulasamıyorum diye ama gercekten mail gelmemiş. tekrar mail attım bekliyorum şuan. eger hesap numarası yollamadan alacaksa parayı tr de elden almak isterse ona kesin bir sayı bildirmemiz lazım bugun alması için. kızlar bugun kadir gecesi dularımız kabul olur insallah.. hepimiz icin dua edicem, kendimi pek iyi hisetmiyorum surekli midem bulanıyor ama şikayet etmiyorum hatta ilk midem bulandığnda o kadar mutlu oldum ki..
kizlar supersiniz iki gun gelmedim paralar toplanmis ilaclar alinacak filan ay bayildim bu ekip ruhuna llahim bugunun yuzu suyu hurmetine hepinize sifa olsun bu ilaclar...
bugun doktora gidiyorum izmirdeyim su an hala pesimist mutsuz havam devam ediyor....baklim nasil bulacak doktor bu ay beni.....
kizlar opuyroum hepinizi....bu ara sIk gelemiyorum cunku her daim internetim olmuyor ceptende birsey yazmak mumkun olmuyor....
opuldunuz..
landarch bulantilarina bayildim heheh :))))
merhaba kızlar, ofise geldim az once adamdan hesap numarası gelmeyince panik oldum belki cepten maillerin tmune ulasamıyorum diye ama gercekten mail gelmemiş. tekrar mail attım bekliyorum şuan. eger hesap numarası yollamadan alacaksa parayı tr de elden almak isterse ona kesin bir sayı bildirmemiz lazım bugun alması için. kızlar bugun kadir gecesi dularımız kabul olur insallah.. hepimiz icin dua edicem, kendimi pek iyi hisetmiyorum surekli midem bulanıyor ama şikayet etmiyorum hatta ilk midem bulandığnda o kadar mutlu oldum ki..
Kizlar selam,
Doktordan geldim...malesef kistlerim var minik minik erimeden de tedavi baslayamaz biliyorsunuz doktorumda 2 hafta kadar yok hersey bu aya denk geldi yani bir tedavi yaptirayim dedim basima gelmedik kalmadi yumurta yok yumurta bos cikmasi yok kist, ertelendikce ertleniyor farkindamisiniz?kotpum yani artik bugun harbi artik uzgun degil kizginim...ve karar verdim donuyorum amerikaya 1 ay daha bos gecirip bekleyecek ne gucum nede zamanim var....sonucta burda degil amerikada yasiyorum duzenim herseyim orda...doktor bekle dedi esin gitsin spermleri donduralim dedi ben istemedim bu kadar seye niye esim olmadan katlanayim ki....beni olumsuz etkilyecek biliyorum...kararimi verdim gitmeden once 6 eylul'de tekrar muayne olacagim...kistlerimin gittiginden emin olmak istiyorum eylul 25 civari ise kaciyorum...
vallaha kizlar benim bundan gayri pek ugrasasim yok resmen bugun koptum...vitaminim dahil herseyi attim bir kenara bakalim birazda kendi haline birakalim hayat bize ne gosterecek....siz bana bakmayin insallah kulladiginiz ilaclar size yarayacak....buna inancim tam...bu yazdiklarim sadece benim icin gecerli....kafami bosaltmam lazim....
cok opuyorum sizleri....
herkese merhabalar
herkesin kadir gecesi mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin.
bubuş ve landarch sizlere
buradan tekrar teşekkür ediyorum
iyi niyetiniz ve çabanız için
çok sağolun.
eşim kullanmak istemediği için ben 1 şişe alıyorum
sadece kendim içeceğim.
ödemeyi arkadaşım eft yapacak benim hesap numaram olmadığı için
kusura bakma bubuş gecikti.
ben bugün işe öğleden sonra gelmiştim
mesajını geç aldım.
canım anlamadığım daha bir ay önce muayene oldun,birden fazla kist nasıl oluşmuş?doktor nasıl bi açıklma yapıo?planı ne?yine az doz ilaçlamı deneyecek?çok bunaldığını biliyorum canım.kızgın olmanıda anlıyorum..bu işe akıl kar erdiremez oldum ben.belki biraz uzaklaşmak iyi gelir sana,fırsatın olursa toparlanır gelirsin.ben seni çok güçlü olarak tanıyorum artık...bi çıkar yol,yeni bi umut muhakkak olacak.sende benim gibi hayıt ve ot kaynat iç..şimdi canın istemez ama belki yapmak istersin.şu sol kasığımdaki batmalar yok oldu..psikolojikmi diyorum ama inanki hayır..yanına alırsın...bu arada bende 9 eylülde izmire gelmeyi düşünüyorum.hafta sonu için..görüşürüz uygun olursan..bak izmirdesin,özlemini çekiyosun sonra,ailenle vakit geçir,kendini üzme lütfenn..öptüm canım..
doktorun dedigi irili ufakli kistlerin oldugu sanirim tum yumurtalari toplamadi benden onlarda kiste donustu gorunen o ...doktor bekle dedi bu reglide bile atar vucut dedi ama bu reglide yapamzsak ekim reglisini beklemem lazim e o da bana uzun bosa gecen bri ay demek sonucata dedigim gibi hayatim orda bir sekilde donup biraz hayatimi ilseirmi duzene koymama lazim.... birde bana basti basanlar o yuzden ara vermek istedim biliyorum her gecen gun aleyhimize ama inan artik gulemcim o kadar yipranmisim ki eger menapozada kut diye girersem girerim dedim napayim yani bilmiyorum gecicimi bu durum ama tamamen bebek konusundan dunden beri uzaklasmis durumdayim...sizlerin gayretlerine ve cabalarini takdirle karsiliyorum sonuna kadar destekcinizim ama ben simdilik askiya aldim durumu..ama dedigin gibi aktara gidecegim cunku bitkilerin sifa oldugunu dusunuyorum fsh'mi dusurmek icin cabam devam edecek ama tup bebek olayina hormonlara ilaclara bir sure mesafeli durmak istiyorum...normal hayatima geri donecegim kahve icmiyorum aylardir bugun yaptim bri keyif kahvesi ictim ramazan bitsin raki balik yapacagim hasretle bekliyorum yani anlayacagin dikkat et dikkat et nereye kadar.... :)eylulde seni bekliyorum guzelim gelmeden once cepten haberleselim bulusur birseyler iceriz seninle istersen seni meldiye gotururum :)haber bekliyorum guzelim senden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?