Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iyi tatiller canım hayırlı kandiller .

merhaba kızlar, ofise geldim az once adamdan hesap numarası gelmeyince panik oldum belki cepten maillerin tmune ulasamıyorum diye ama gercekten mail gelmemiş. tekrar mail attım bekliyorum şuan. eger hesap numarası yollamadan alacaksa parayı tr de elden almak isterse ona kesin bir sayı bildirmemiz lazım bugun alması için. kızlar bugun kadir gecesi dularımız kabul olur insallah.. hepimiz icin dua edicem, kendimi pek iyi hisetmiyorum surekli midem bulanıyor ama şikayet etmiyorum hatta ilk midem bulandığnda o kadar mutlu oldum ki..

kizlar supersiniz iki gun gelmedim paralar toplanmis ilaclar alinacak filan ay bayildim bu ekip ruhuna llahim bugunun yuzu suyu hurmetine hepinize sifa olsun bu ilaclar...
bugun doktora gidiyorum izmirdeyim su an hala pesimist mutsuz havam devam ediyor....baklim nasil bulacak doktor bu ay beni.....

kizlar opuyroum hepinizi....bu ara sIk gelemiyorum cunku her daim internetim olmuyor ceptende birsey yazmak mumkun olmuyor....

opuldunuz..

landarch bulantilarina bayildim heheh :))))

dew cim o mutsuz havanı hemen atmanı istiyorum, guzel haberlerini bekliyourz.. optumm

inşallah cnm rabbim çabalarımızı görür karşılığını verir umarım.
şimdiden duaların için amin diyorum.öptm cnm.

en az 10 şişe alması lazım bence bana 4 şişe parası geldi bugün 2 de benim 1 de vizontele istiyor daha gulem de var. 1 şişe bile düşse kişi başı ben onada razıyım. ben toparlanan parayı hemen gönderebilirim sen adam gelirde isterse hemen haber vermen yeterli.
mide bulantılarının türkçe meali aslında annneeeee ben burdayımmm beni unutmaa bak ona göre davran demek:)))

canımmm neden böyle mutsuzsun ama sana su anda ne kadar zarar veriyor bilmiyormusun lütfen bişeyler yap ve moralli git dr a. rabbim hepimizi görsün duysun bugün inş.

bu arada ne güzel dimi hemen organize olduk valla benimde cok hosuma gitti bu durum normal haytta yakınlarımızla bile böyle olmuyoır.ne güzel iyiki burada kader arkadaslığı yapıyoruz.
cnm fırsat buldukça yaz. öptm cnm güzel haberlerle dön.

ben de 3 sise icin bugun gonderiyorum parayi. isyerinden cikamadim oglen ama gun icinde bankaya gececegim mutlaka

landarch cnm cerenle birlikte tekrar bi hesaplama yaptım su anda yaklaşık 14 şişe oldu inş adamcağız ülkeden çıkarabilir bu kadarını..

Ne güseeeel yaaaaa, benim de midem bulansın istiyorum...Walla gık demem :) onun orda olduğunu hissetmek sağlıklı olduğunu bilmek dünyadaki herşeye değer, Allah öncelikle bizlere sağlık versin sonrada yolda olan ve yola yeni çıkacak olan tüm mercimeklerimize :) :)

herkese merhabalar
herkesin kadir gecesi mübarek olsun
rabbim dualarımızı kabul etsin.
bubuş ve landarch sizlere
buradan tekrar teşekkür ediyorum
iyi niyetiniz ve çabanız için
çok sağolun.
eşim kullanmak istemediği için ben 1 şişe alıyorum
sadece kendim içeceğim.
ödemeyi arkadaşım eft yapacak benim hesap numaram olmadığı için
kusura bakma bubuş gecikti.
ben bugün işe öğleden sonra gelmiştim
mesajını geç aldım.

bubuş çok acil yardım et
arkada parayı çıkaracaktı
iban numarası yanlışmış
çabuk yazabilirmisin?
yada bilen arkadaşlar mesaj atın hemen.

kızlarr yaaa ben panik oldum valla..bilgisayarım elime geçmiyo ki!!!yeğenimden alamıyorum resmen.. ben tatildeyim şimdi ve tatile geldiğime pişman oldum resmen.aklım ilaçta ve sizde.daha şimdi okudum mesajını bubuşcum..yarın sabah merkeze inmem lazım,şimdi yetişemem..çok geç kalmam umarım..ilaca gelince ben sayfadaki kırmızı şişe sanıyodum.11,45 rom sanmıştım..emek verdin araştırdın,çok sağol canım yaa..emekleriniz için landarch ada duacıyım..sonu nolursa olsun.dayanışmamız herşeye değer...

kızlarr yaaa ben panik oldum valla..bilgisayarım elime geçmiyo ki!!!yeğenimden alamıyorum resmen.. ben tatildeyim şimdi ve tatile geldiğime pişman oldum resmen.aklım ilaçta ve sizde.daha şimdi okudum mesajını bubuşcum..yarın sabah merkeze inmem lazım,şimdi yetişemem..çok geç kalmam umarım..ilaca gelince ben sayfadaki kırmızı şişe sanıyodum.11,45 rom sanmıştım..emek verdin araştırdın,çok sağol canım yaa..emekleriniz için landarch ada duacıyım..sonu nolursa olsun.dayanışmamız herşeye değer...

Kizlar selam,

Doktordan geldim...malesef kistlerim var minik minik erimeden de tedavi baslayamaz biliyorsunuz doktorumda 2 hafta kadar yok hersey bu aya denk geldi yani bir tedavi yaptirayim dedim basima gelmedik kalmadi yumurta yok yumurta bos cikmasi yok kist, ertelendikce ertleniyor farkindamisiniz?kotpum yani artik bugun harbi artik uzgun degil kizginim...ve karar verdim donuyorum amerikaya 1 ay daha bos gecirip bekleyecek ne gucum nede zamanim var....sonucta burda degil amerikada yasiyorum duzenim herseyim orda...doktor bekle dedi esin gitsin spermleri donduralim dedi ben istemedim bu kadar seye niye esim olmadan katlanayim ki....beni olumsuz etkilyecek biliyorum...kararimi verdim gitmeden once 6 eylul'de tekrar muayne olacagim...kistlerimin gittiginden emin olmak istiyorum eylul 25 civari ise kaciyorum...

vallaha kizlar benim bundan gayri pek ugrasasim yok resmen bugun koptum...vitaminim dahil herseyi attim bir kenara bakalim birazda kendi haline birakalim hayat bize ne gosterecek....siz bana bakmayin insallah kulladiginiz ilaclar size yarayacak....buna inancim tam...bu yazdiklarim sadece benim icin gecerli....kafami bosaltmam lazim....
cok opuyorum sizleri....

canım anlamadığım daha bir ay önce muayene oldun,birden fazla kist nasıl oluşmuş?doktor nasıl bi açıklma yapıo?planı ne?yine az doz ilaçlamı deneyecek?çok bunaldığını biliyorum canım.kızgın olmanıda anlıyorum..bu işe akıl kar erdiremez oldum ben.belki biraz uzaklaşmak iyi gelir sana,fırsatın olursa toparlanır gelirsin.ben seni çok güçlü olarak tanıyorum artık...bi çıkar yol,yeni bi umut muhakkak olacak.sende benim gibi hayıt ve ot kaynat iç..şimdi canın istemez ama belki yapmak istersin.şu sol kasığımdaki batmalar yok oldu..psikolojikmi diyorum ama inanki hayır..yanına alırsın...bu arada bende 9 eylülde izmire gelmeyi düşünüyorum.hafta sonu için..görüşürüz uygun olursan..bak izmirdesin,özlemini çekiyosun sonra,ailenle vakit geçir,kendini üzme lütfenn..öptüm canım..

bubuş nerdesin
yada bubuşa para gönderen kızlar
banada ıban numarasını yazabilirmisiniz?
sinirimden ölüyorum dün halledemedim
yardımcı olun
bi zahmet arkadaş ıban no yanlış
diye gönderemedi.

kızlar ben ilacı alamayacağım..çünkü havale işelemini yapamıyoruz..bayramdan sonraya kadar elim kolum bağlı.eğer fazladan getirilebilirse bende sizlerden birinden satın alırım diye düşündüm.durduk durduk tatile geldik..tam bayram arefesi..

cnm ne demek sonucu güzel olsunda elimden geleni yapmaya razıyım.
şu an için henüz landarch tan cevap gelmedi. ilacı getirecek kişiden haber bekliyor oda.

gulem gelen ilacı artık sayıya göre paylaşırız parasını bir şekilde hallederiz. tatil sonrası gönderrisin önemli değil.

ben artık evdeyim. hergün düzenli buraya bakarım. landarchtan haber varmı diye.. öpüyorumm sizi.

doktorun dedigi irili ufakli kistlerin oldugu sanirim tum yumurtalari toplamadi benden onlarda kiste donustu gorunen o ...doktor bekle dedi bu reglide bile atar vucut dedi ama bu reglide yapamzsak ekim reglisini beklemem lazim e o da bana uzun bosa gecen bri ay demek sonucata dedigim gibi hayatim orda bir sekilde donup biraz hayatimi ilseirmi duzene koymama lazim.... birde bana basti basanlar o yuzden ara vermek istedim biliyorum her gecen gun aleyhimize ama inan artik gulemcim o kadar yipranmisim ki eger menapozada kut diye girersem girerim dedim napayim yani bilmiyorum gecicimi bu durum ama tamamen bebek konusundan dunden beri uzaklasmis durumdayim...sizlerin gayretlerine ve cabalarini takdirle karsiliyorum sonuna kadar destekcinizim ama ben simdilik askiya aldim durumu..ama dedigin gibi aktara gidecegim cunku bitkilerin sifa oldugunu dusunuyorum fsh'mi dusurmek icin cabam devam edecek ama tup bebek olayina hormonlara ilaclara bir sure mesafeli durmak istiyorum...normal hayatima geri donecegim kahve icmiyorum aylardir bugun yaptim bri keyif kahvesi ictim ramazan bitsin raki balik yapacagim hasretle bekliyorum yani anlayacagin dikkat et dikkat et nereye kadar.... :)eylulde seni bekliyorum guzelim gelmeden once cepten haberleselim bulusur birseyler iceriz seninle istersen seni meldiye gotururum :)haber bekliyorum guzelim senden...

Dew cim yazını okurken kendimi gördüm resmen, o kadar sıkılmıştım ki resmen esim de beni desteklese cocuk defterini kapatacaktım. Tatilde rakı balık, aromali kahveler falan canm ne isterse.. Normalde uyku düzenine cok önem veririm tatil dönüşü gezmeler falan ramazan derken günde birkaç saat uyur olmuştum ve bole bir donemde teşrif etti nazli yarim. Adet olunca yumoslarn aynı boya gelir bence eğer gelmezse de icinden ne geliyorsa onu yap, şimdi sen ewini ozlemissindir, biran önce düzenine dönmek istiyorsn haklı olarak.. Adamdan hesap no daha gelmedi, sürekli kontrol ediyorm. Yanımda leğenle yatıyorum bulantı günden güne artıyor. Bugün ne düşündüm biliyormusumuz, eğer bu kadar cok cocuk istemeseydim bu bulantı bana felaket gelirdi..

Herkese merhaba)))umarım herkes çok iyidir.moral bozmak yok,ilk prensibimiz ne olursa olsun moralimizi bozmayacağız..Dew cim canım, bende şuan kistten dolayı tedavisi ertelenenlerdenim.yumurta rezervimde düşüklükte var tabiki.sürekli antalya eskişehir arası gidip geliyorum.tam yumurtalarımı iyi duruma kavuşturmuşken haziranda kistim oluştuğu için tedaviye başlayamadık.:-(( ve soğan kürüne başladım eiğğğğğğ iftarın ve sahurun başlangıç içeceğiydi benim için gülemden duymuştum hayıt suyunuda içiyorum.pzt.günü soğan suyu kürüm çooook şükür son bulacak.inşallah kistim erimiştirde bayram sonrası tedaviye başlayabilirim.ve 3.tüpte bebişime kavuşurum.söylemek istediğim yalnız değilsin evet şuan moralmen iyi değilsindir aynı şeyleri hepimiz yaşadık yaşıyoruz. bitkisel kürlerle ve bazan kendiliğinden regli dönemlerinde kistin geçer o problem olmayacaktır.yumurta rezervide ben DHEA,bal-çörekotu-tarçın ve kuru incir kürü ile arttırabildim.sende bunları uygula.ama asıl önemli olan moral yani kendini hazır hissetmen eğer şuan moralman kendini hazır hissetmiyorsan biraz erteleyebilirsin.yaşın kaç bilemiyorum, geç kaldım korkusu sakın yaşama ben 41 yaşındayım ve pes etmedim.Dr.ların olmaz dediği anda hamile kalıp bebeğine kavuşanlar var.Benim komşumun gelini Amerikada yaşıyor yıllarca bebekleri olmamış yapılan birkaç tüp denemesi negatifle sonuçlanmış.önceki yıl 45 yaşında son kez amerikada tüp denemişler ve şuan ikiz bebekleri var.lütfen moralini yüksek tut .sevgiyle kal.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…