Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım doktorun doğum kontrol hapı vermedi yani..iyi yapmış..benim ameliyatı yapan doktorda aynı kafadandı. 1 adetle atılır,hiç folükül kisti için d.k.hapımı kullanılır demişti..herşey yolunda gider belli olmaz ama madem çok bunaldın bekleme.insan kendi ortamınıda arıyo,dinlenirsin biraz.bebek olayını kafamızdan atmamız pek mümkün olamıyo ama tedavi aşaması yada gün saydığımız günlerde daha çok üzüyoruz kendimizi..umudun olmadığı ay en rahat olduğum aydı mesela..2.aşılamayı beklerken hamile kalmıştım..gerçekten sonuç ne olursa olsun şu çektiğimiz eziyet yetip artacak Allah korusun.belki size tuhaf geliyodur ama ben kahvemide çayımıdaiçiyorum..hatta tüttürüyorum arada..tüp bebekte negatifi alınca 5 gün eve hapsolduğuma yandım valla..hamile kadınlara bile doktor dayanamıyosan 3 tane sigara iç diyo(sakın savunduğumu düşünmeyin),biz daha olmadan hayatımızı değiştiriyoruz..işin açıı bu iş nasibimizde varsa olacak..haa o zaman otları neden içiyosun diyeceksin sadece kendimi germeden bişeyler yapıyo oluyorum.bu bile psikolojimi rahatlatıyo..hayıtın kisti erittiğini kendimde gördüm hem..neyse buluşalım,birer hayıt demler içeriz hiç olmazsa:))) haberleşiriz..

canım inşallah sorunsuzca başlarsın tedavine.kemal bey mi yapacak takiplerini..bana telefonda kendisi hasan beyle başlarsınız ama bende ilgilencem gibi konuştu.son gün mecburen muayne etti,hasan bey kararsız kalınca..eşim tekrar orda yaptıralım diyo,indirim falanda yapıyolar diye.zaten tutacak olursa heryerde tutar diyo,haklıda..ama ben kemal bey muayene edecekse gideceğimi söylicem merkeze..soğudum sanki ordan ama cebimide düşünmem lazım.izmirdeki doktorlar çok pahalı..senneden hızlı trenle ankaraya gitmiyosun?uzakmı?

merhaba canımmmmm,moralman iyi gördüm seni hep böyle kal tamammı)tatil iyi geldi sanırım...büyük ihtimalle kemal beyle başlayacağım tedaviye.diğer dr.larda olsa önemli değil onlarıda az çok takiplerimden (mete bey yumurta toplama işlemimi yapmıştı takiplerimim bir ikisini hasanbey ve mete bey yapmıştı) biliyorum.hastası olan kişilerde iyi olduklarını söylemişlerdi.ben merkezi ve dr.ları çok sevdim sanırım.başarı oranları ve ekip olarak iyiler.Ankaradan 2.tüpe karar vermeden önce bir iki merkezle görüştüm.fakat; yaşımdan dolayı yumurta durumumu takipe bile almadan umutsuz vakaymışım gibi konuştular benimle tedaviye başlamak istemediler.anlayacağın moralimi bozdular.işi ticarete dökmüşler. ben daha öncesinden Antalya ile görüşmüştüm.Kemal bey de yaşımı öne sürdü ama konuşması onlar gibi değildi. başarı oranımın düşük olabileceğini ama yumurta kalite ve düşüklüğünün genç yaştada yaşanıldığını umutsuzluğa düşmemem gerektiğini söyledi.açıkçası beni ne ümitlendirdi nede karamsarlığa soktu herşeyi açık ve net konuştu.en önemlisi herşeyleri para değil.ilgilerindende çok memnun kaldım.2.si negatif olmuş olsada 3.tüpe yine antalya diyorum.3.tüp için yine istanbul ve ankaradan merkez soruşturdum uygulanan tedavi aynı rabbim verecek olduktan sonra heryer aynı.tabiii dr.un bilgisi ve merkezin titizliği, ekip önemli bunlarında antalyada olduğunu biliyorum.senin dediğin gibi diğer yerler çok pahalı burası maddi yöndende bizi sarsmayacak.bu nedenle 3.yine antalya diyorum.Allahtan hayırlısı.

evet canım tatil iyi geldi:) tabii benimde dolduğum anlar oluyo,ilaç meselesinde mesela gerildim,oturdum ağladım bile ama kendimi yormamaya karar verdim..gerçekten hayırlısı..
merkez konusunda evet kemal bey doğal yolla olmasına bile sevinecek bi adam..para derdinde değil..bu arada mete bey gelecek tüp merkezinde..kemal beyin ekibinde murat bey ve hasan bey var..murat bey daha açıklayıcı,konuşkan..hasan bey mesafeli biri..bana direk hasan beye verdiler randevuyu.sadece bi pazar günü murat bey muayene etti..işin açığı murat beyi daha çok sevdim.hatta sekreter doktor değiştirebileceğimi söyledi ama eşim karşı çıktı.ne gerek var falan..bilirisin erkek yaklaşımı:) ve transferide hasan bey yaptı..benim izmirde bi arkadaşım var kız habire hamile kalıp düşük yapıyo,dedimki ona iyi bi doktor bul kan sulandırıcılar falan gerekiyodur belki,yok gitti tüp bebeğe aşılama yaptılar..üçüz tuttu,hemen kan sulandırıcılara başlandı,tabi bebeklerde sorun yok.sonra doktoru birini alalım(öldürelim)zor doğurursun üçünü dedi ve anne karnında bebeklerden birini öldürdü..şimdi ikizleri var..yani durduk yerde bi sürü hormon vs..sırf doğumu için 3-4 milyar para almış adam..eşimde antalya taraftarı çünkü kemal beyin dürüstlüğüne acayip inandı..o adam sağlam deyip duruyo..bende şubat tatilini belicem artık..bi 5 ay daha bana geçmek bilmeyecek..

Son düzenleme:

ayyyyyy pardon yaaaa oruç ve yorgunluk başıma vurmuş) mete bey değil murat bey demek istemiştim çooook pardon ) benimle birlikte aynı merkezde birlikte transferimiz gerçekleşen bir arkadaş vardı
onun dr.u hasan beydi onun da hasan beyle iletişimi daha iyiydi. bu sefer hangi dr. da tedavi olmak istiyorsan merkeze gitmeden ara ve o dr.u iste. dr.tercihi konusunda problem çıkartacaklarını sanmıyorum.biliyormusun
1. tüp bebekte bursadan ren tıp tüp bebek merkezinde olmuştum.dr.um hakan kuzinoğluydu yumurta sayım ve kalite oldukça iyiydi .ama transferim tam anlamıyla fiyasko olmuştu hakan bey embriyoyu bir türlü yerleştirememişti hata o kadar canımı yaktıki hafif anestesi vermişlerdi bana o yerleştiremeyince dr. suat hazer müdahale edip yerleştirdi.ve bana rahminde eğiklik var o nedenle zorlandım demişti. daha sonra ren tıp tüp bebek kapanmış koza tüp olarak değişmiş diye duydum.anlayacağın kötü bir seçimdi.kemal bey transfer yapacağı gün, daha önceki transferde yaşadıklarımdan dolayı çok gergindim çok acı çekeceğim sandım ve hiçde öyle olmadı transferim çok kolay oldu hiç acı hissetmedim.acı çekecek ve zorlanacak bir durumumun olmadığınıda söyledi.ilaç meselesi derken? anlamadım.romanyadan gelecek olanmı? ooo yine epey döktürmüşüm) görüşmek üzere kendine iyi bak.

merhaba kızlar, bugun ofise geldim bayram oncesi ödemeler falan yığıldı onları hallediyorum. adamdan hala mail gelmedi sıkıntı yaptım kendime.. kafasına göre ilac alıp gelmesin bu adam, cünkü ona attığım ilk mailde sizden son kez rica ediyorum maksimum ilac isteyip birdaha sizi rahatsız etmeyeceğim diye yazmıştım ama benm maksimum dan neyi kastettiğimi nereden bilecek adam.. gulem cim ilac için uzulme biz kendi aramızda hallederiz sayı olayını. inşallah bugun netleşir yaa

Canim cok tesekkurler....uzunuzun yazmissin ya aslinda kist daha once asilamalrimdada oldu asilmasi zor bir problem degil ama bana ufacik tumsekler daglar gibi geldi bu ara o yuzden en guzeli herseye ara verip biraz kendimi dinlendirmek hem bedenen hem ruhen niyetim bu o yuzden yoksa eninde sonunda yine baslayacagim...azcik guclenelim ki yolda tokezlemeyelim diymi?:)

EVET canim vermedi dogum kontrol hapi cunku dogum kontrol hapi kesinlikle bizim yasakli hapimiz, FSH yuksekse ben kesinlikle dgoum kontrol hapi vermem dedi doktor yani oyle o yuzden 1 ay bekle dedi temizleneyim diye ama ben beklemicem ay sonu kacicam yilbasina kadar bakalim biraz dusunmeden yasayalim hayat ne gosterecek gorelim....dun arkadasim yazmis mevalanin bir sozunu
MEVLANA DERKI,olmamasi ya daha iyi birsey olacagindandir yada olmamasi gerektigindendir...bayildim bu cumleye ...

Kizlar yarin internete gelme firsatim olmayacak 6 yil sonra ilk bayramim esimin ise 16 yil sonra ilk bayrami :) el opmeye cikcaz eski gunlerdeki gibi....simdiden hepinizin bayramani kutlarim...sevdiklerinizle, guzelliklerle nice bayramlar sizlerin olsun....

canım ben zaten rezervin az dedikten sonra umutsuz devam etmiştim.birde az sayıda gelişme olunca isterseniz başka bi aya bırakalım dedi hasan bey.orda sinirimden ağladım ve gerildik biraz,2 yıl önce yalvardım, iyisiniz dediniz bumu iyi halim falan dedim kibarca..ve ben devam etmek istiyorum dediğimde bencede dedi:) yani biz etik olarak açıklama yaparız ama 2 yumurtayla bile tüp bebek yapılır dedi..yani bi şeyi söylemekten söylemeye değişir..bana bırakabilirsin ama tavsiyede bulunmalısın dimi..benim moralim alt üst olduktan sonra genelde böyle yumurtalar bizi hep utandırır,pozitif sonuç aldıklarımız çok oldu falan dedi..tüm bu olanlara eşimin yorumu mantıklı adamlar,doğru söylemişler falan oldu..sanırım işin içinde yıpranan biz oluyoruz ya,farklı bi ilgi bekliyoruz..murat beyin muayenesinde eşimde vardı ve eşim(bu konuda kafasının basmadığı şeyler var:)) soru yağmuruna tuttu adamı,oda bi güzel anlattı..ama merkez çok şeffaf hakkaten.doktor değiştirme talebini hemen kabul ediyolar.bi tek kemal bey yoğunsa ona vermiiyolar..neyse bakalım başla sen,güzel haberlerle moralimiz düzelsin..
ilaç meselesi romanyadaki ilaç için bankaya yetişemedim..şimdide tatil..ona canım sıkıldı.eşim durduk yere bi parladı,inanmıyorum zaten böle şeylere,sırf sen peşine düşersin nasılsa diye ikna oldum falan dedi..öle canım bende dolmuşum heralde oturdum ağladım:))) sonra hemen u dönüşü yaptı herzamanki gibi:)

Son düzenleme:

canım çok sağol..olursa alırım,olmazsa da sağlık olsun napalım..bu arada bu adam ilaç isteğin için tamam demişti değilmi?bence o sayı bildireceğini falan düşünmemiştir canım.bi daha bakmamış anlaşılan maillerine..heralde anlamıştır maksimum isteğini ama 10 tanede alıp gelmez bence:) nerden bilsin bu kadar kişinin kullanacağını:)) ne gün geliyo türkiye ye?sen germe kendini.olacağına varıyo her iş....
bebiş nasıl bu arada?kontrolün ne zaman?

canım şu fsh ımı o kadar çok merak ediyorum ki..yüksek çıkarsa moralim bozulur diye baktıramıyorum.merkezde istenen tahlillerde sadece tsh ve prolaktin vardı..fsh ıma falan neden bakılmadı diye sordum doktora gerek yok zaten görüyoruz rezervini dedi.fsh ın 16-18 e kadar yüksek olmasının bi önemi yok artık sizin için dedi..neyse canım ya hakkaten biraz uzaklaşmak iyi gelecek..bende tatil bitiyo diye seviniyorum.sıkıldım artık..vakit böyle hiç geçmiyo..mevlananın sözü çok doğru..bende okumuştum daha önce..
benim hayatımda önemli olaylar hep zor ve geç olmuştur..tuhaflık derecesinde talihsizlikler yaşamışımdır hep..yazsam trajikomik hikayeler isimli bi kitabım olurdu:))oturup gözyaşı döktüğüm herşey dönüp dolaşıp tekrar nasip olmuştur..hemde çifter çifter..o yüzden artık kendimi üzmek istemiyorum..üzüldüğümle kalıyorum çünkü..Allahın en yakın zamanda en hayırlı şekilde bizlere bebek vermesini diliyorum..

kızlar bende evde temizlik yapıyorum aradada ilaç için haber varmı diye nete bakıp cıkıyorum. şimdi aksilik para benim hesapta landarch der adam getirdi para lazım haberim olmaz cok ayıp olur neyse şimdilik haber yokmuş. sanırım bayram sonrasına kalacak. hayırlısıyla olsunda benim bir tanıdığım var moldovyalı enerji uzmanı bu ilacı ona sorucam bakalım ne diyecek.

şimdiden hepinize eşlerinizle , sevdiklerinizle birlikte mutlu bayramlar. bu mübarek arefe gününün hatrına rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı,eli ayağı düzgün,hayırlı evlatlar verir inşallah.
öptm hepinizi.
landarch cnm özel mesajına bak cebimi yazacağım sana. ilaç için bana ulaşman gerekirse ararsın öptm.

dün hayıtımı içemedim eksik gibiyim:)
hemen demliyorummm..varmı isteyen?

bennnnn... soğan suyu bitti hayıta başladım) sen nasıl demliyorsun? ben 1.5 su bardağı kaynamış suya 1çay kaşığı hafif dövülmüş hayıt ve çok az aslanpençesi karıştırıp 3-4 dakika kaynatıp demliyor süzüp ılık içiyorum doğrumudur?

tüm arkadaşların bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.yüce rabbim bizleri gelecek bayramlarda yavrumuzla kutlamamızı nasip eder inşallah) aminnnnnnn....

gülemciğim dr. fsh konusunda banada aynısını söylemişti.ve topiklerin birinde yanılmıyorsam 20nün üzerinde fsh la hamile kalan bir bayan vardı.allahım inşaallah bizlerede hayırlısını nasip eder )

landarch cığım sanada bebişinede hayırlı bayramlar) uğraşların için teşekkürler.allah sağsalim bebişini kucağına almak nasip etsin.inşallah adam ilaçları getirir.ben diğer topikteki arkadaştanda istemiştim.oradan henüz ses seda yok eğer gelirse fazlasını güleme veririz.

herkese iyi bayramlar
bu bayram benim eşimle ilk ayrı geçirdiğim bayram
içim çok buruk.
o köyünde ben annemlerdeydim
diyecek hiç sözüm yok
kendinize iyi bakın
mutlu bayramlar herkese.

milli içeceğimiz oldu valla:) canım ben de 1-2 bardaklık su kaynatıyorum.içine birer tutam civanperçemi,çobançantası,aslanpençesi ve yine göz kararı hayıt koyup demliyorum..dövülmüş değil ama benim hayıtım.birde günün farklı saatlerinde içiyorum,yani sabah aç karnına falan değil..inşallah faydası oluyodur canım..fsh konusunda hasan beyle konuşmuştum zaten..çok moral bozmadı.inşallah bizde o şansı insanlardan oluruz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…