Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese iyi bayramlar
bu bayram benim eşimle ilk ayrı geçirdiğim bayram
içim çok buruk.
o köyünde ben annemlerdeydim
diyecek hiç sözüm yok
kendinize iyi bakın
mutlu bayramlar herkese.

canım eşinle gitseydin çok gerilecektin belliki..boşver ailemizle geçirdiğimiz vakit daha kıymetli bence..üzme kendini..

kızlar hepinize sağğlıklı,mutlu bayramlar diliyorum..inşallah seneye bizde çifter bayram yaparız...

merhaba kızlar)) umarım herkesin bayramı iyi geçmiştir.bugün dr.a gittim çok şükür sevgili kistim yok olmuş.gelecek ay inşaallah bir aksilik çıkmazsa 3.kez tüp tedaviye başlayacağız.yalnız şu eskişehirdeki kadın doğumcu dr.ları anlamış değilim hepsi anlaşmış gibi bana söyledikleri tek isim ankara anatolia, neden orası varken başka yeri seçiyormuşum. birde bunlara açıklama yapmaya çalış.acaba buraya gönderdikleri her hasta başına pirim falanmı alıyorlar anlamış değilim.:-(( orada hamile bayanları görünce çoook kötü hissetim kendimi:-(( yanlış anlamayın onları asla kıskanmadım benim gibi senelerce uğraşmadıkları için onların adına çok sevindim.sadece içim bir tuhaf oldu ağlamamak için kendimi zor tuttum.ama eşimle buluştuğumda koca alışveriş merkezinde dayanamadım ağladım:-(( eşim her zamanki gibi bana, allah ailemize 3.kişiyi katarken birimiz olmayabiliriz herşeyin hayırlısı.allah can sağlığı versin dedi.neyse asla moralimi bozmayacağım ve sizlerde moralinizi bozmayın okey.Allahım inşaallah bizlerede böyle hamile kalmayı ve bebeğimizin doğumu için gün almak için dr.a gitmeyi ve bebişimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip eder.
yarın 1 haftalığına tatile çıkıyoruz tedavi öncesi moral olur inşaallah. bir süre int.giremiyeceğim.landarch bebişin ve sen iyisinizdir inşaallah.ilaçların gelişiyle ilgili bir gelişme varmı? bubuş, vizontele,gülem,dew ismini yazamadığım tüm arkadaşlar kendinize iyi bakın)
sizleri seviyorum kızlar)

canım gözün aydın..kistinin yok olmasın sevindim.inşallah tedavi aşamasınada gelirsin sağ salim.eskişehirdeki doktorlar yakın olduğu için ankradan başka biyere göndermiyolardır hastalarını..o yüzdende diğer yerleri bilmemeleri doğal.kafan karışmasın hiç..canım merkezlerde herkes aynı koşullarda oluyo ama sıradan kadın doğum polkiliniğinin önünde beklerken bende aynen yaşadıklarını yaşıyorum.resmen yakarıyorum Allaha..neden diye sorguluyorum..ama bi şekilde hayatta herşeye katlanıyoruz..önce kendi sağlığımız diye avuntular buluyoruz.ben çeşitli sağlık problemleri yaşayan biri olduğum için tek derdim bu olsa keşke diyorum.kalıtsal hastalıklar ve ömür boyu ilaç içmek zorunda olmakta zor..
hayıta devam ediyomusun canım?bence tedaviye kadar devam et.adet olunca bırakırsın..inşallah herşey yolunda gider canım.mucizelerin birinide sen yaşarsın..sana iyi tatiller,güzell güzell dinlen,kafanı boşalt..kendine dikkat et..bizde seni seviyoruz:)

KIZLARRRRRRRRRR!!nerdesiniz yahu!
kimsecikler uğramıyo,iyimisiniz bi ses verin!!!!!!!!!!!!
ben iyiyim:) herşey aynı...
bi şey var,fikri olan varsa diye danışayım dedim..
gerçi doktora falan gitmek istemiyorum ama,bugün adetimin 28.günü...yani adet günüm.3-4 gündür olacak gibi ağrım vardı ama olmadı,yalnız kızlar göğüslerim acayip şiş.bu önceki adetimden beri böyle nerdeyse.prolaktinim dahada yükselmiş olabilirmi ya?cesaret edip okumak bile istemiyorum nette..kötü bişey okurum diye..hayıttan olabilirmi ayrıca?pofffff

Son düzenleme:
Kızlar herkese günaydıııınnn, herkes tatilde sanırım :) Biz önümüzdeki c.tesi İstanbula doktora gidicez. Bahçeci Tüp bebek merkezine karar verdik. Bakalım doktorlar ne dicek.

gulemmmmmm beni acaip heyecanlandırdın. idrar testi yap hemen ayyyy inşallah hamilesindir :))))

kızlar ben yeni doktorumun tatilden dönmesini bekleyemedim eski dr ruma gittim, iyki gitmişim mercimeğin kalp atışlarını duyduk. normalde başkalarının bu mucize hikayelerine ağlayan ben bir tek gözyaşı bile dökemedim. ben eskiden hayal kurduğumda hamile kalırsam mutluluktan ölürüm diye düşünüyordum ama rabbim bizi ole bi yaratmış ki gebelik hormonları ve etkileri bi sakinlik dinginlik veriyor. eşim benim tuhaflaştığımı söylüyor, en sewdiğim yiyecekleri görmeye bile tahamülüm yok. gülem hadi guzel haber ver bize.. gecenlerde rüyamda helsa yı gördüm uyanınca içime doğan şey acaba bebek mi geliyor idi, hayırlara gitsin..

buarada adam beni hayalkırıklığına uğrattı ne mail geldi ne de istanbula geldiği ile ilgili haber.. ama eminim bir açıklaması vardır çünkü adam duzgun biri, mailinde de ilacı seve seve getirebileceginden böle hayırlı bir işe vesile oldugundan mutluluk duyduğunu söylemişti. benim hala umudum var

canım hiç heyecanlanma çünkü sabah adet oldum..uzun zamandır adet olduğuma bu kadar sevinmemiştim.neden mi?dün bakındım biraz hakikaten prolaktin yüksekliğinde göğüslerde şişme(Allah korusun süt gelme),ağrı şikayetleri oluyomuş.ve adet düzensizliği..gece bunları okuyup yattım uyumak ne mümkün..endişeden uyuyamadım ve gebelik ihtimali aklıma bile gelmedi açıkçası..sürüyle sorun var canım artık normal yolla ihtimal bile vermiyorum ben..neyse valla sabah adet olunca bi sevindim ki sorma..kendime bile aşırdım,ama dün çok korkmuştum.şu an dilimi ısırarak yazıyorum ağrım yok:)) ya bu hayıt işe yaradı heralde..ve seninde dediğin gibi tüp bebekten sonraki ay ağrılı oluyomuş demekki.ama hayıta kessssinnnliiikklee devam::)
demekkkk mercimeğin kalbini duydun:) ne güzel o seni hep duyuyo:))maşallah ona,Allah korusun ikinizide..sende onu tam anlamıyla hissetmeye başladığında sevmediğin şeyleri bile faydalı diye yersin canım..şimdilik nasılsa o senden besleniyo.
ilaç konusunda üzme kendini..mutlaka bi aksilik olmuştur..olacağına varır herşey..

Kızlar herkese günaydıııınnn, herkes tatilde sanırım :) Biz önümüzdeki c.tesi İstanbula doktora gidicez. Bahçeci Tüp bebek merkezine karar verdik. Bakalım doktorlar ne dicek.

evet canımm,kimseden ses seda yok..neyse gelirler nasılsa:)
canım hayırlı olsun tedavin..inşallahhh bebeğine kavuşurssun.ben bile heyecanlandım.keşke bende başlayabilsem;şubat tatilini beklicem bu seferde..neyse bende dualarımla sizi takip ederim

Canım çok sevindim kalp atışını duyduğunuza. Ne büyük mutluluk. Bence artık mercimeğimiz nohut olmuştur diye düşünüyorum, nasıl annesi büyümüş mü ufaklık? hele hele şöööle bi eli ayağı yüzü gözü gözükmeye başlasın tatından yenmez walla. Kendine ii bak canım, ilacı da dert etme sakın

merhaba kizlaaaaar
dewycim canin sikilmis anlasilna. bi suru plan program yarim kaliyor di mi aksilikler hep pespese geliyor. amerikada bekliyordur belki yavrun seni. hep umut dolu olmamiz lazim.
ilac konusu da hayirlisi olsun. gelirse geldigi kadar paylasiriz. gelmezse de caniniz sagolsun.
kizlar izmirde toplanacaksaniz ben de gelmek isterim.
opuyorum sizi, herkes kendisine, kocasina, sevdiklerine iyi baksiiiin

canlar nabersiniz??.
işe başladım ama ayılamıyorummmm kuzenimin düğünü vardı cmtesi günü çok yorulmusumm..
canım gözünaydın mercimeğin ses verdi sana demek. maaşallah ikinizde allaha emanet olun. yediklerine cok dikkat et. bu arada ilaç içinde hiç strese girme. illaki bi ses gelir. para bir kenarda duruyor şimdilik. kısmetimizde ne zaman varsa o zman gelir. öptm seni
diğer kızlar sizleride öpüyorumm..

hayırlısı olsun canm, bende son aylarda adetim duzene girince cok sewinir olmuştum bide ağrısız olunca ohhh mis gibi böle adete can kurban diyordum. göğüs ağrısı illa prolaktin demek deil bence eger adetle beraber göğüsler normale dönüyorsa aksine guzel guzel yumurtlamışsın demek bence. prolaktin in ilacı hayıt biliyorsun zaten içiyorsun ama adetliyken bence içme yumurtlamadan sonra devam edersin.
dr a bulantılarımdan bahsettim idrar tahlili yapalım gerekirse ilac veririm dedi. az once sonucumu göstermeye gittim idrar tahliline göre bulantın falan yok, olsaydı şu değerler böle çıkardı naz yapma diye azarladı beni. deli bu adam yaa

Kizlar selam,

Uzun zamandir ne gelebildim buraya nede okuyabildim umarim herkesin bayrami iyi gecmistir....landarch oncelikle masallah diyorum cok sevindim cnm kalp atislarini duymana ayyy ne buyuk heyecandir eminim tarifi yoktur :))) icine sinsin allah sonuna kadar boyel gotrursun....cok heyecan yasayamama sebebin hep kotu tecrubelerimiz aslinda eminim daha once kotu birsey yasamamis olsan hickira hickira aglardin ancak o kadar cok temkinli olmayi ogrendik ki simdi ya sevinirde hevesim kursagimda kalirsadiye korkuyorsun eminim sebebi bu...

Lee iyi tatiller sevindim kistin erimesine....super...demek ictigin caylar filan ise yaradi...

Gulemcim regli olmana sevindim bazen nasilda zamaninda gelsin diye dua ediyoruz diymi saka gibi...
Bubuscum dugun dernek varmis tebrik ederiz :)))

Cerenm izmirde bulusursak senide haberdar ederiz guzelim merak etme....gulem ne zaman gelecek bakalim?:)

Bizde esimle bayram icin kayinvalidemlere gittik sonra tekrar cesmeye donduk cunku arkadasalrimiz bize kalmaya geldi yogun ve eglenceli bir hafta sonu gecirdim vallaha kafam tam dagildi diyebilirim :)))
bayramin birinci gunu regli oldum gayet yogun bir regliydi yanliz esiden 5 gun dolu dolu regli olan ben resmen 3 gun regli oluyorum ve kut bitiyor cok enteresan bazen moralim bozuluyor bu duruma ama onune gecebilecegimiz bir durum degil sonucta...yarin doktor kontorlum var doktorum 1 haftaligina yurt disina cikacak gitmeden seni gormek istiyorum demisti ona gidecegim hem bakalim kistler gitmismi regli ile hemde ne yapacagimiza net kara rvermemiz lazim ona gore amerikaya donus icin biletimizin tarihini degistirecegiz bakalim durum ne olacak?!neler diyecek doktorum...yarin haber veririm size sekerler...
kizlar hepinizi opuyorum..

evet canım aynen öyle bi durumdayım..tüp bebekten önceki adetimde tekrar eski ağrılarım başladı diye epey bi söylenmiştim hatırlarsın,ama Allaha ççookk şükür miss gibi adet oluyorum.evet gene az,ve belliki gün olarakta böyle az devam edecek ama ağrım olmadı diye çok mutluyum..kendimi ''normal'' bi kadın gibi hissetmek çok güzel,,hahaaaa hala doğuramamış olsamda inan bana böyle normal olmak bile yetiyo:))))))))))
göğüslerime gelince acısından geceleri her döndüğümde uyanır haldeyim,ama galiba biraz yumuşayacak,,aslında bir bedene yakın büyüdü ve böyle olması işime geliyo:)) ama dedim ya;''normal'' olmak istiyorum.bu arada benim bu işlerle yeni boğuşmaya başladığım tarihteki tahlillerimden birinde de prolaktinim yüksek çıkmış..tabii ben dikkat etmemişim.yani bende böyle bi sorun yeni değilmiş..sinirlenip hepsini yırttım.tüp bebek teki doktorumda relax davranınca takmamam gerektiğini düşündüm.düne kadar....adet olamıycam sandım..neyseki oldum..haaa birde benim anneminde yıllar yıllar önce prolaktini yüksek çıkmış.hatta mr da adenomda görünmüş.dr.stresten demiş ve gebelik zor demiş..annemde zaten yaşımı aldım istemem demiş,hemen arkasından gebe kalmış ve kürtaj olmuş..banda takma deyip duruyo:) ve sanırım annem tipik bi pco imiş..ve 4 tane doğurmuş:)) neyse pek uzattım:))
canım hayıt için kısırlıkta bırakılmasından bahsedilmiyo diye ben içiyorum..gerçi dün içmedim,unuttum..
bulantın için doktor sanırım enfeksiyon falan varmı diye bakmış.bazen vücutta enfeksiyon varken bulantı olur.heralde öyle düşünmüş...ama illa enfeksiyon olması gerekmiyo ki.canım doktorun erkek sonuçta.o rakamlarla ve görüntüyle konuşur..hayret valla:) bu arada öbür bayan doktorunu bıraktın mı?ikisine birden mi gidecceksin?sen aç kalma sadece,şekerin düşmesin..dikkat et kendine..

dedim ki,heralde bu kız 6 sındaki muayenesine kadar yazmaayacak,yarın bekliyodum seni:)
neyse iyi olmana çok sevindim canım.adetim benimde az oluyo ama doktorum ısrarla korkulacak bişey değil dedi.sende endişelenme..hem her zaman ilk adet olduğumuz düzenle gitmezmiş,zamanla değişebilirmiş..üzülme yani..naptın aktardan aldıkların bittimi?canım valla şu hayıtı almadan gitme sakın.normal bi şekilde adet oluyorum,ben çok inandım bu otlara ve tohuma..yarın yaz mutlaka.inşallah güzel haberlerle geleceksin canım..bu arada izmire gelmeye çalışıcam..haber veririm sana..izmirde ne kadar kişi varsa toplanalım:)))

Gulemcim canim sana ozelden yazdim bulusma icin haberin olsun....yaaa yok inan hem aklimdaydiniz bir turlu firsat olmadi evde bin kisi misafir olunca :))) gulem ben varya hicbirseye dikkat etmiyorum ne aktarin verdigi macunu iciyorum nede herhangi bir cay ustune birde kahve icmeye basladim tekrar,folik asidi vitamini bile biraktim arti hafta sonu icki tuketimim, sabah karsi yatmalar yani tam salmis vaziyetteyim belki kizacaksiniz bana ama son 1 yildir kahve surmuyordum agzima daha bi suru seye o kadar cok dikkat ettim ki ama sifir elde var sifir olunca dedim ki yazi yasiyorum arkadalsrim burda dibine vur eglencenin :)))))yani oyle huysuz ve istikrarsizim ben orasi kesin heheh :))))
bugun haber vercegim size doktordan sonra...opucukler canlar

3 gunluk adet gecikmesi test icin yeterli bir sure midir ?
kocam gun sayiyor ve gobegime "tık-tık" yapip, şşşt kimse var mi diye sesleniyor. guluyorum, yapma boyle, gecikmisse adetim uzuluruz sonra diyorum. ben ne uzulecegim, cocuk isteyen sensin diyor, "tık-tık" ' a devam ediyor.
isyerinde patron yok, tum isler bende; bir firsat yaratip bir labaratuvara gitsem olumsuz bir cevap almaktan korkuyorum. yazmayacaktim size ben meraktayim siz de meraklanmayin diye ama duramadim iste. esim de ariyor arada, karnin agrimiyo di mi, adet oldun mu filan diye.
normalde siserdi gobegim adet zamani sismedi, dun de basim donuyordu; yani donmek degil gozlerim karardi durdu.
offff ya simdi ne dusunecegimi bilemedim.

hahha harika bir haber bu neden olmasın ki? eşinin espirilerine bayıldımm :) bizde de hep ben yapardım böle espiriler eşim sinir oluyordu kafayı yememden korkuyormuşş.. canm bende adet olmama birkaç gun kala butun adet oncesi belirtiler kaybolmuştu en buyuk belirti buydu. bence eczaneden bir test al ve hemen yap ayyy çok heyecanlandımm

canm bende eskiden şu beslenme olaylarına çok takıktım biliyorsun kahve alkol ağzıma sürmüyordum, en gec saat onbirde yatıyordum düzenli uyku düzenli yaşam ama aynı sende olduğu gibi bişey oldu ve ben bunlardan acaip sıkılmıştım. paşa gönlüm ne istiyorsa onu yer içer muhabbetin gözüne vurup her anın tadını çıkartmaya başladım. şu dunyaya ikinci kez gelmicez ya ohhh iyi yapıyorsun.. ben eminim ki bu rahatlığın ardından bir mucize daha gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…