Gulemcim canim sana ozelden yazdim bulusma icin haberin olsun....yaaa yok inan hem aklimdaydiniz bir turlu firsat olmadi evde bin kisi misafir olunca :))) gulem ben varya hicbirseye dikkat etmiyorum ne aktarin verdigi macunu iciyorum nede herhangi bir cay ustune birde kahve icmeye basladim tekrar,folik asidi vitamini bile biraktim arti hafta sonu icki tuketimim, sabah karsi yatmalar yani tam salmis vaziyetteyim belki kizacaksiniz bana ama son 1 yildir kahve surmuyordum agzima daha bi suru seye o kadar cok dikkat ettim ki ama sifir elde var sifir olunca dedim ki yazi yasiyorum arkadalsrim burda dibine vur eglencenin :)))))yani oyle huysuz ve istikrarsizim ben orasi kesin heheh :))))
bugun haber vercegim size doktordan sonra...opucukler canlar
3 gunluk adet gecikmesi test icin yeterli bir sure midir ?
kocam gun sayiyor ve gobegime "tık-tık" yapip, şşşt kimse var mi diye sesleniyor. guluyorum, yapma boyle, gecikmisse adetim uzuluruz sonra diyorum. ben ne uzulecegim, cocuk isteyen sensin diyor, "tık-tık" ' a devam ediyor.
isyerinde patron yok, tum isler bende; bir firsat yaratip bir labaratuvara gitsem olumsuz bir cevap almaktan korkuyorum. yazmayacaktim size ben meraktayim siz de meraklanmayin diye ama duramadim iste. esim de ariyor arada, karnin agrimiyo di mi, adet oldun mu filan diye.
normalde siserdi gobegim adet zamani sismedi, dun de basim donuyordu; yani donmek degil gozlerim karardi durdu.
offff ya simdi ne dusunecegimi bilemedim.
hadiiiiii daha test yapmadın mı????
isyerindeyim, cok da yogunum, ayrilamadim. ama bir yeri aradim; sabaha kadar olmazsa birsey yarin gidip test yaptiracagim kandan. off ya cok stres oldum. bizler icin hepten mucize su bebek olayi yani forumlarda care arayanlar icin
acilen mucize istiyoruz h e r b i r i m i z i c i n
ayyy çok heycanlandım, yoksa bi mucize daha mı geliyor topiğimize. Canım yarına kadar nasıl dayancaksın yaaa, eve dönüşte test alsana kendine canım, akşam yaparsın, güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
bilmem idrarda cikmaz daha diye, 1 hafta gecmesi gerekmiyor mu idrarda cikmasi icin? ebayden bi suru test almistim onu yaparim aksam. ama idrar testlerinde en az 5 saatlik sikisiklik gerekiyormus, o yuzden sabah idrariyla yapin diyorlar, simdiden su icmeye basliyayim. ay okuya okuya kompedani olduk hepimiz bir-ikimizden bir doktor cikacak neredeyse.
yoksa bir mercimek dahamı geliyor.. oleeyyyy. inşallah allahım sırayla sevindir bizleri.
geçen hafta bahsetmiştimya hani bi arkadasım hamile kalmıştı eşide eşimi aramıştı öğrenir öğrenmez.
dün kontrolünde kese boş çıktı. 2 dr a gitmiş vajinal ultrason falan kalp atışı duyamamışlar. kendimi çok kötü hissettim sanki ben ah ettimde böyle oldu gibi. eşim bile gülerek bana sen bunu duyunca içinden bişey dedinmi sen dediysen tutar diye. valla kötü bişey demedim. allah verdikten sonra bana ne düşer. sadece bizim durumumuzu bildikleri halde düşüncesiz davranmalarına çok üzülmüştüm o kadar. kimsenin hamileliğinde gözümüz yok allah isteyen herkese sağlıklı nasip etsin.
cerenm inş. ilaca gerek kalmadı. paranı hemen gönderirim öptm..
kalsin sekerim sultanlik 3 gun surdu. gece ben de adet oldum; hatta gece yazayim diye ugrastim telefondan ama sifreyi bilemedim; isyerinde sifresiz giriyorum kk'ya.
keske bosbogazlik etmeseydim bosu bosuna siz de meraklandiniz.
ya bu kez acayip umutlanmistim simdi sil bastan yapiyoruz yine.
benden pas, siradaki lutfeeeen
gunaydınnn kızlarrr..
cerenm test yaptın mı? heyecanla bekliyorum seni..
dew cim doktorla görüşme nasıl dı?
yoksa bir mercimek dahamı geliyor.. oleeyyyy. inşallah allahım sırayla sevindir bizleri.
geçen hafta bahsetmiştimya hani bi arkadasım hamile kalmıştı eşide eşimi aramıştı öğrenir öğrenmez.
dün kontrolünde kese boş çıktı. 2 dr a gitmiş vajinal ultrason falan kalp atışı duyamamışlar. kendimi çok kötü hissettim sanki ben ah ettimde böyle oldu gibi. eşim bile gülerek bana sen bunu duyunca içinden bişey dedinmi sen dediysen tutar diye. valla kötü bişey demedim. allah verdikten sonra bana ne düşer. sadece bizim durumumuzu bildikleri halde düşüncesiz davranmalarına çok üzülmüştüm o kadar. kimsenin hamileliğinde gözümüz yok allah isteyen herkese sağlıklı nasip etsin.
kızlar merhaba bir sorum olucaktı dün reglimi olmam gerekirken olmadım ve suada bir gün gecikti dün ve bugun gebelik testi yaptım ama negatif bundan 4 ay önce kist çıkmıştı bende dr erimesi için doğum kontrol hapı vermişti 3 ay kullandım bu ay bırakılması gerekiyordu bıraktım ve reglim gecikti hayatım boyunca hiçbizaman gecikme olmamıştı sizce neyapmam gerek
kalsin sekerim sultanlik 3 gun surdu. gece ben de adet oldum; hatta gece yazayim diye ugrastim telefondan ama sifreyi bilemedim; isyerinde sifresiz giriyorum kk'ya.
keske bosbogazlik etmeseydim bosu bosuna siz de meraklandiniz.
ya bu kez acayip umutlanmistim simdi sil bastan yapiyoruz yine.
benden pas, siradaki lutfeeeen
kızlar merhaba bir sorum olucaktı dün reglimi olmam gerekirken olmadım ve suada bir gün gecikti dün ve bugun gebelik testi yaptım ama negatif bundan 4 ay önce kist çıkmıştı bende dr erimesi için doğum kontrol hapı vermişti 3 ay kullandım bu ay bırakılması gerekiyordu bıraktım ve reglim gecikti hayatım boyunca hiçbizaman gecikme olmamıştı sizce neyapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?