Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dew naptı acaba?akşama güzel haberler verir inşallah.ya birinizden biriniz doktora gittiğinde bile geriliyorum ben..
bu gün bana da bi arkadaş(durumları bilmiyo) göbeğime bakıp bişey varmı dedi, bende yok dedim..naptın koca yaz,bi işe yaramadımı tatil falan diye espri yaptı:))) pat pat söyleyesim geldi TÜP BEBEK YAPTIRDIM TUTMADI!2 AŞILAMA!1 AMELİYAT! 3 SENEDİR YANIP TUTUŞUYORUM! diye:))))))))) ama kötü niyetli olmadığını düşünüyorum,bende güllldüüümmm geçtimmm..ALLAHIM GÖRSÜN ARTIK BİZİ..

aslinda ne ayip birsey degil mi, karsindakinin ozel hayatini sorguluyorsun. belki ben keyfi olarak cocuk yapmamayi seciyorumdur. gulse birsel ve kocasi hic cocuk yapmak istememeisler mesela. onlarin hayati, tutup da herkes er-gec cocuk sahibi oluyo, siz de yapin demek dangalakliga giriyor. ben bu ve buna benzer pekcok konu nedeniyle sevmiyorum bu turk milletinin patavatsizligini.
benim de bir arkadasim sordu gecenlerde; yasitiz, 30'uz, severim de kendisini sadece zaman iste gorusemiyoruz cok. niye cocuk yapmiyorsun, kac sene oldu, gec kalmisin filan dedin. ben 5 senedir evliyim, gezdim, dolastim, calistim, mal-mulk aldim ya sen bekarsin, niye hala bekarsin, gec kaldin dedim. eee, ooo, olmayinca olmuyor dedi. evet dedim ben de. ol deyince olmuyor, ayni durumdayim; bir senedir deniyoruz olmuyor. (aslinda 2 ama gicik oldugumdan demedim 2 diye) utandirdim yani kizi, aman utansin. patavatsiz olana patavatsizlik yapican ki anlasin efendi olsun

Demek hepimizin çevresinde aynı dangalaklar var, sağolsunlar boza boza tükenmedi kökleri mübarek. Benimde var öle çevremde dolu, millet tabi karar verdikten en fazla 3 ay sonra hamile kaldığı için anlamıyo halimden, üzülme üzülme doğal yollarlo olur negerek var doktora gitmeye, her ay düzenli yapın olur o falan filan, sanki ben bilmiyom her ay düzenli yapmasını. Allah Allah. Yaaa en yakınım ablam bile anlamıyo beni, tabi o da kazayla hamile kalmış bi anne olduğu için pkomuş, morfolojiymiş yok efendim varikoselmiş tüp bebekmiş hiiiiiiç anlamıyo...Ahh ahh çok zor walla...

evet kızlar,birbirimize yalnız değilsin diyoruz ya,boş değil bu laflar..hakkaten yalnız değiliz..bu tuhaf insanlardan hepimizin çevresinde var..bana moral vermeye çalışırken arka arkaya istemeden gebe kalma hikayelerini anlatıp,lafın sonunu olur olur diye bitirenler çok mesela:) ..hadi işin arkadaş boyutunu istersen hayatından çıkarabiliyosun yada görüşmeyebiliyosun ama akrabalar öyle değil..5 tane kuzeniz aynı akran..ve kuzenlerimin eşleri..resmen sıraya girdiler :) şimdi bile 2 si hamile..artık bayram,düğün olurda bi araya geliriz diye korkuyorum valla..''eee sende yap artık'' laflarından boğuluyorum..neyse işte biliyosunuz ne hissettiğimi..

Kızlar tam tahmin ettigimiz gibi adam ilaçları kafasına göre almış getirmiş. Komşumuza bırakmış 9 adet ilac varmış torbada. Biraz canm sıkıldı sayı az diye ama adam yine gelicem tekrar getiririm demiş. Romanya hesabına yatırmasınlar burda tl ihtiyacım oluyo zaten demiş. İstbldaki komşumuzun hesap numarasına parayı yatircaz ama kac tl yatircagimizi bilmiyorm sordum haber bekliyorm ona göre yatırırız. Şimdi bu ilaclarin paylaşımı nasıl yapılır, adam kısa zamanda yine gelecekmiş bu iyi haber

canım esaslı adammış valla,getirmiş genede bak:)
ben parayı gönderememiştim gerçi,düşerse alırım bi şişe,ama düşmezse nasılsa gelecekmiş bi daha,olursa o zamanıda beklerim..sorun değil benim için..
sen nasılsın bu arada?mercimek nasıl?çalışmaya başladınmı?

Canım iki şişe demiştik ya şimdilik birer şişe olarak paylaşalım, kaç kişiydik isteyen tam hatırlayamadım ama birer şişeyle en azından şimdilik iş görürüz :) Adam walla sağolsun getirmiş, bunada şükür.Allah razı olsun. Asıl şimdi kargo olayını nasıl yapıcaz. Özelden adres bildirelim bari karşı ödemeli gönderirsin canım

arkadaşlar merhaba;

ben ilaç almaktan vazgeçtim
önce arkadaşım bubuşun hesabına parayı yatıramadı.

şimdide eşim ne kullanırım ne kullandırırım falan filan
istemiyor.
sen içme ben içeceğim diyorum hayır deyip tutturdu.

belki ikinciye alırım inşallah.

hepinizi öpüyorum.

canlarım günaydın
çok uzun zaman oldu yazamayalı, tatildi bayramdı derken pazartesi başladım işe ancak fırsat bulabildim .

Landarch canım sen nasılsın aklım hep sendeydi ne yaptın diye ama okudum güzel haberlerini aldım bebişimizin kalp atışını duymuşsun , canım benim çok sevindim senin adına tadını çıkarmaya bak , güzel güzel yaşa hamişliğini .

beni sorarsanız ben aynıyım , bi değişiklik yok , bu yolda artık panik halim yok ama annelik duygusu isteği hergeçen gün daha çok artıyo , daha çok için yanıyor ama allah bilir , günümüz ne zamansa o günü beklicez.

canım ilaçdan banada düşerse bende isterim , para yatırmak için teslimat nasıl olucak bilgi verirseniz sevinirim.

Kızlar hepinizi teker teker öpüyorum her fırsatda gelicem.

günaydınnn,,

cnm dün aradın konuştuk valla cok sevindim sesini duymak güzeldi. benim telaşeli zamanıma denk geldi. sonra görüşelim yine.
ilaç için bana 7 şişe parası geldi
piraye 2 şişe
lee26 2 şişe
cerenm 3 şişe

ben, gulem ve kekecb ide eklersek 10 şişe yapıyor. (şimdilik 1 şişeyle başlayalım diye düşünürsek)

cerencim eğer mahsuru yoksa seninkini 2 şişeye düşürelim kalan ücreti iade edeceğim. kekecb ede gönderelim olurmu?? sonra gelenleri yine paylaşırız. senin cevabına göre bende kekecb e bilgileri göndereyim.
şimdi hepimiz özelden landarcha adres bildirelim landarchcım karşı ödemeli gönderirsin kargoları tatlım.
hakkını helal et valla sende cok uğraştın.öptm cnm

Tabi canim 1 de olur; 3 sise alalim dediniz diye ben 3 gonderdim; kalani da geri gondermeye gerek yok; nasilsa adam yine gelecekmis; belki bir daha aliriz.
ben bu adetimi bir garip yasiyorum, garip parcalar geldi hep. kocam bile, ki normalde o hic takmaz, dusuk oldu galiba diyor, sacma ama cok inanmistik galiba ikimiz de hamile olduguma. tık-tık yaparken adini muhsin koymustuk. muhsiiiiin, seni kaybetttiiiim, neredesin muhsiiiin deyip duruyor. olsun bi muhsin gider, bir muhsin gelir diyoruz. ama 3 gun hamilelik beni acayip gaza getirdi. bu ay doktora gitmeyip dogum kontrol hapi kullanacagim. su sogan kurunu de yapacagim; kocama da keci boynuzu kuru. bilen var mi keciboynuzu kuru nasil yapiliyor. ay ben hic sevmem o seyleri cunku hep kurt cikiyor. kurtsuzunu bulmak imkansiz.
tarif bekliyorum sizden. bana bu ay mola; kampa cekiliyorum. :)

bubuşcum canım benim ben senden haber bekliyorum bana bilgileri verirsen hemen havale işlemini halladerim.

landarch cım kullanımı nasıldı? önümüzdeki ay aşılma düşünüyorum yinede alime geçince kullanayım mı?

gunaydın kızlar, kekecb hoşgeldin tatil nasıl gecti? özlettin kendini valla.. gulemcim pazartesi işe başladım ve kendimi daha iyi hisediyorum sanırım ewde yatmak bana yaramadı.
dun adamdan haber geldi o komşumuzun aracılğı ile.. adam bugun bükreşe dönüyormuş ilaçların parasını şimdi göndermesinler ben yine gelicem o zaman geldiğimde alırım demiş. geldiğinde tekrar ilaç getirirse toplu bir ödeme yaparız artk. bubus cum paralar bi sure daha hesabında dursa iyi olur eger bir sakıncası yoksa. birkaç gun içinde istbldaki ewe gidicem ilaçları komşudan alırım size teker teker kargo yaparım. kekecb canm sen bizm istbldaki ewe yakın oturuyordun istersen sana elden teslim yapayım torium alışveriş merkezinde buluşuruz ne dersin?
vizontele canm bu tur ilaclara once inanmak gerekiyor bence piskolojik etkisi de cok önemli, eşinin içine sinmiyorsa almayın tabiki.
dew cim ne yaptı yaa aramak istiyourm ama sıkboğaz ederim diye korkuyorum. eger tedavi olmadan amerikaya dönecekse bu ilacı dew in de kullanmasını istiyorum. dew hadi ses ver..

Canm kullanımı cok basit ilacları göndereyim detaylı bir şekilde anlatırım. sabah oğle akşam aç karına bir tatlı kaşığı ilacı bir çay bardağı suya katıp içiliyor. ben öğlenleri içemedim sadece sabah akşam kullanabildim. benm fikrimi sorarsan, aşilaman inşallah pozitif verir ama eger tutmazsa ve ara vermek istersen tedavilere o zaman kullan.. ben bu ilacı etkisini azaltır diye bitkisel falan herşeyi kesmiştim folic asit bile içmedim. ilacın özü olan bitki oldukça guclu ve başka şeylerle etkileşim yapmasından korktum daha doğrusu. benm bide iştahım baya azalmıştı ilacı kullanırken ama aksine kendimi cok dinç hisediyordum.

Kizlarrrr pardon yaaa 2 gundur yazamadim izmire goturmedim bilgisayarimi ceptende yazmak mumkun degil acilmiyor...doktoru gordum muayne oldum sagdaki kistler gitmis solda kucuk bi tane var ama onemsemedi onu, gider bu ay tedaviye baslamaya engel degil dedi yanliz sagda guzel bir yumurta gordu ve 17 mm gibi dedi ve Landarch senin kulaklarni cinlattim cunku dun regliden sonra 8.gunumde ve erken yumrutalmisim bu ay saka gibi doktor bu 2 gunu degrlendirin dedi bizde oyle yaptik hayatimda ilk defa 8.gun yumurtladim saka gibi....
Doktorun odaya gectik muayneden sonra doktor vallaha eger kalirsan bu ay deneriz ortam kosullar su an itibariyle iyi dedi esimde demezmi kalalim diye ben sok ulen hani gidiyoduk dedim :) yok ya kalalim bu ayda benim icin dene dedi doktorun onunde gecen muhabbet bu son derece kararli gittigimiz doktordan bir kez daha deneme karariyla ciktik kocam sayesinde...kiramadim bende iyi dedim benim bileti aciga aldik dun esiminkinide 12 ekim'e aldik zaten reglim 26 eylul 12sine kadar islemler bitmis olacak o gidecek bende sonucuma gore duruma gore arkadan gidecegim....vallaha biliyorsunuz ne darlmistim gecen ay gideyim diyordum baska birsey demedim ama herzaman istedigi olmuyor insanin saldim ya biraz ben bu isleri bide boyle deneyelim o zaman dedim...umarim verdigimiz karar iyi olur hayirlisi...

sizin ilaclar gelmis cok sevindim ben bu ayida bakalim insallah elim bos kapatmam ama olurda negatif seyler olursa ekim'e kadar bende ilac isterim amerikaya donmeden once...beni dusundugun icin sagol landarchcim bu arada herhangi birinizi beni aramasi beni hic sIkmaz tam tersine her zaman sevinirim :)benim icin kiymetlisiniz...

Cevremizdeki patavatsizlari hic sormayin ben onlari uzun zaman once rafa kaldirdim sizde oyle yapin hic takmayin....opuldunuz kizlar

cooook sevindim. sansiniz acik olsun, bu kez puruzsuz hallolsun hersey. :)

canmmmmm cok merak ettik seni, bende telden çok acil birşey olmadığı sürece yazamıyorum baya uzun suruyo. demek aceleci bir yumoşun var hahahaha harika bişey bu :))) canm doktorun ne guzel yakalamış uyarmış seni helal olsun.. o aceleci yumurtaları kaçırmamak lazm valla hele o bi döllensin gelişimi hep önde olacak. benm sat a göre 4 gun ileride gözükyor mercimek ultrasonda. erken döllendiği ordan belli, ayyy çok içten dua edelim dew cim inşallah inşallah tutsun bu ay

Kızlar az önce regli oldum :) Zaten bu ay umudum yoktu,neyse bakalım ben de bu ay hayıt ve civanperçemi içmiştim hemen hemen her sabah. Şu anda hiç ağrım yok çok şükür, umarım ağrım olmaz, bi de umarım kistler gitmiştir.Bakalım haftaya doktorum ne dicek, bekle beni İstanbul :) :) Dewcim ne güzel yaaa erkencikten olgunlaşmış yumurtan, benim doktorum öle yumurtalara serseri yumurta diyo :) ne zaman çıkacağı belli olmuyormuş, işte o serseri yumurtalar döllenmeye çok meğilli demişti doktorum. Umarım senin serseri yumurtan döllenir ve sana sıkı sıkı yapışır canım :)

cnmm cok sevindim bazen hayatın getirdiği süprizlere güvenmek lazım. yumurtanın büyüklüğü çok güzel daha 8. günden böyleyse tam olgunlaşacak demektir. içini ferah tut ve bu ay dediğin gibi salla gitsin. bide böyle dene bakalım bakarsın kafana takmadığın için vücudun cok güzel tepkiler verir. eşinin desteğide ayrıca güzel ve sana acayip cesaret vermiştir eminim. dualarım seninle cnm inş. bu sefer olacak. kendine çok iyi bak.

landarch cnm para hesapta duruyor istediğin zaman kullanırız hiç bir mahsuru yok. zaten o kadar cok paralar döktükki bu iş için bu topladığımız miktar devede kulak yeterki sebep olsun. sen ilaçları alınca msj at adresleri gönderelim.

cerencım çok sağol tatlım anlayışın için bende ne kadar kişi başlarsak bu ilaca sanki peşpeşe güzel sonuçlar alacakmışız gibi geliyor. bu yaşadığın adetini ben 2-3 kez yaşadım parça öncesi çektiğim ağrıyı ve o andaki kanmayla birlikte düşen parçayı görünce eşimde bende anlıyorduk düşük gibi birşey olduğunu. öyle öyle kavusacağız inş. cnm. hayırlısıyla bakalım.

kekecb cnm ödeme için bir ara yollarım detayları şu anda ödeme yapmadığımız için acelesi yok. merak etme tatlım.

öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…