kızlar hayırl cumalar günyadınlar herkese
ben hiç iyi değilim hiç mutlu değilim
eşimle sorunlarımız büyüyor tedavi falan istemiyor
ben kafaya taktığım için olmuyormuş.
oysaki son aşılamada doktor sınırda bir sayıyla yaptığını söylemişti
ama ürologa falan gitmiyor.
şu sıradada kime selam versem hamile
etrafımda 4 hamile var hemde 2 hafta içinde hepsinin haberlerini aldım.
akşam son duyduğumu eşime söyleyince çıldırdı bağırdı çağırdı bana ne diye
oysaki ben sadece onlarda hamile bak ne olur ürologa gidelim dedim
gittik gittik ne oldu gerek yok olursa olur olmazsa olmaz diyro
ben de ağlıyorum hemde hıçkıra hıçkıra kendimi tutamıyorum
sonrada bana laf söylüyor suçlu oluyorum.
bıktım artık.
kızlar hayırl cumalar günyadınlar herkese
ben hiç iyi değilim hiç mutlu değilim
eşimle sorunlarımız büyüyor tedavi falan istemiyor
ben kafaya taktığım için olmuyormuş.
oysaki son aşılamada doktor sınırda bir sayıyla yaptığını söylemişti
ama ürologa falan gitmiyor.
şu sıradada kime selam versem hamile
etrafımda 4 hamile var hemde 2 hafta içinde hepsinin haberlerini aldım.
akşam son duyduğumu eşime söyleyince çıldırdı bağırdı çağırdı bana ne diye
oysaki ben sadece onlarda hamile bak ne olur ürologa gidelim dedim
gittik gittik ne oldu gerek yok olursa olur olmazsa olmaz diyro
ben de ağlıyorum hemde hıçkıra hıçkıra kendimi tutamıyorum
sonrada bana laf söylüyor suçlu oluyorum.
bıktım artık.
kızlarrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmm :)sizi takip ediyorum çok güzel dostluklar krmuşsunuz ne güzel ..ben kardeş topikten geliyorum umudumuz bitmeyecek bizde anne olcağız topiğinden :)ve 2 yıl olcak bebiş için mücadele elde var sıfır .......ama hep umut var tabii.bende laparoskopi oldum haziran ayında ve çok emindin hemen hamile kalabileceğime ..maalesef yok olmuyor..şimdi hayıt kapsulu ,viola diye bitkisel bir tablet ,omega 3 ,ve l'argine içiyorum bakalım birşeyler olcak mı..bi,rde buğday çimi tableti ve dhea kullanan var mı onları kullansam işe yarar mı acaba ?bu arada yeni tahlil yaptırdım fsh sonuçlarımı bekliyorum muhtemelen yüksek çıkacak ve yaşım 28 ..umarım biran önce bebişlerimize kavuşıuruz ..artık çok canım yanıyor resmen çevramdeki herkez bana inat hamile kalmış gibi :)unutmadan şu romanyadan getirtiğiniz ilaç nedir ne işe yarıyor acaba ?gerçekten faydalıysa sizden ricam bende alabilir miyim ..şimdi olmasa bile imkanınız olduğu bir zman ..anne olmak anne olmaya çalışırken başlıyor muş ve bir kadın anne olabilmek için her yolu deniyor muş anladım :)
merhaba canim, ben o topigi de hep takip ediyorum basindan beri; buraya daha sonra dahil oldum. hala gorusuyorum oradakilerle de. su romanyadan getirilen ilaci bir arkadasimiz kullandi ve hamile kaldi; biz de ondan sonra ismarladik ama henuz elimize gecmedi. bu tur bitkisel seyleri cok fazla karistirmamak gerekiyor; dikkatli olman gerekebilir.
istersen once ilaclarini, takviyelerini bitir, bu arada zaten adam yeniden gelecekmis, zannediyorum arkadaslar senin icin de ayıracaktir.
senin bu kullandiklarin ne ise yariyor cogunu ilk kez duydum? sen bu kadar titizsen esine ne iciriyorsun ?
bu arada ne işe yaradıklarını yazmamışım pardon...largine ve omega 3 yumurta kalitesini arttırıyor ..diye söylüyorlarrr.deniyorumm..hayıt (vitex)kapsül olarak geçiyor fsh düşürüyor diyorlar ve tüm hormonları dengeliyor ..viola tablet ise tüm rahmi ve yumurtalıkları temizliyor ve tamamen bitkisel ..sğan suyu yaptım bi kere ..olmadı bebiş ama.birdaha şansımı deniyeceğim :)dhea yıda yumurtalık rezervi azalan hastalara öneriyorlar ama sonuçta o bitkisel değil hormon ilacı ..ve ben doktor onayı olmadan denemedim henüz..kesinlikle doktora sormadan içilmemeli bence ..buğday çimini çok kullnann var ..ve birde çörek otu yağı kapsülü onu yeni sipariş verdim ..o da herşeye çok faydalıymış ..bekleyip görücez ..allahın izniyle bence işe yarayacak :)sevgilerrrrrr
bazen insanin basireti baglaniyor, ben inaniyorum buna. agustos basinda tup bebek merkezinde esimin krugere gore sayimi yapilmisti ve doktor asilama icin sinirda demisti. doktora tup degil, asilama istiyoruz demistik; cunku biz hala asilama yaptirmadik hic. bir kistim oldugu icin gelecek ay gorusuruz deyip ayrilmistik ve o kenara attigim, doktorun verdigi dosyadaki spermiyogram sonucuna baktim dun. krugere gore normal morfoloji %1. yani ben bu durumda asilamayla da normal gebelik yasayamam degil mi? gebe kalsam bile bozuk morfolojiyle tutunamama, dusuk olasiligi cok. e adam da %1'se normal morfoloji neden asılama olur diyor ki?
haftasonu esime soyleyemedim. bir arastirayim once ben ogreneyim istedim. bosu bosuna strese girecek, yine e doktor neden oyle dedi'ye donecek is. doktoru sen buluyorsun, sonra begenmiyorsun diyecek. off diyecek de diyecek :)
ben de strese girdim yine idaresi zor olacak. yani bende bir aksilik ciksa bu kadar sıkılmayacaktim, off.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?