Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım ben 2 şişelik para göndermiştim, şimdilik bir şişe gönderdin sanırım, 2. postada da 2. şişemi alırsam benim için kafi diye düşünüyorum canım. Zaten tüp bebek tedavisine başlayacağım için yeterli 2 şişe sanırım. Bu durumda sen 2. parti için bana 1 şişe daha ayırırsın canım.

ewet cnm bir şişe gönderdim sana, cerenm e 2 şişe, bubus a 1 şişe.. elimde 4 şişe var suanda. lee, kekecb, gulem den adres bekliyorum hala. kekecb ve gulem in bubusa para göndermesi lazım. extra ilac isteyen yoksa onların yatırması yeterli zaten ama bence tek şişe alanlar extra istemesi lazım. eşlerle beraber kullanacakların özellikle..

merhaba kızlarrrrrrrrr,herkese günaydın, canlarım benim,kader arkadaşlarım herkes iyidir umarım,ben çok iyi bir tatil yaptım oooooooo buay sonuna doğru tüp bebek yaptıracakmışım hiiiiiiçç umursamadım. eşim aman tüp bebek öncesi biryerlerini kıracaksın desede tüm ekşın sporları yaptım. hiç birşeyde kısıtlama yapmadım oh oh ohhhh canıma değsin) tabiii bu arada gülemciğimin sözünü dinledim arada hayıt çayımıda içtim)

gelelim sizlere,dewciğim anladığım kadarıyla karamsarlığa düşmemek gerekiyormuş değilmi) senin 17 çaplık yumoşuna çoook sevindim.vizonteleciğime üzüldüm:-(( canım benim, tedavi esnasında hepimiz değişik olumsuzluklar yaşadık.bunlar bizlerin psikolojisini o kadar kötü etkiledi ki, zaman zaman eşlerimizle olmadık sorunlar yaşadık.ben bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum.çünkü;benim başlangıçta aşırı çocuk isteme ve yaşadığım negatifler psikolojimi nekadar çok bozsa, eşimin bana yaklaşımı hep pozitifti her zaman benim psikoloğum eşim olmuştur.bir arkadaşım söylemişti infertilite yüzünden eşimle cinsel hayatımız ,herşeyimiz bozulmaya başladı, boşanmaya doğru gidiyoruz demişti.ve ben o zaman şöyle bir kendime baktım evet bizimde eşimle birbirimizi çok sevmemize rağmen evliliğimiz tehlike sinyalleri vermeye başlıyordu.açıkcası bu benden kaynaklanan aşırı bebek isteğiydi ve eşimi bunaltmaya başlamıştım. ve bir süre bebek konusuna ara verdim.hayatta eşimle birlikte geçireceğim çok güzel anlar varken neden hayatı zorlaştırıyorum.herşeyde vardır bir hayır dedim.yaşınız çok genç lütfen zaman kaybı yaşıyorum derdine düşme.bir süre sende kafanı dinle güzel bir toparlan ,göreceksin o zaman eşin kendiliğinden tedaviye yönlenecek. (burada 9 yılın tecrübesi konuşuyor) ))
landarch mercimeğimizin kalp atışları duyulmuş ) o bizim şans bebeğimiz.Allahım ona sağlıklı hayırlı ömürler verir inşallah.teyzelerinin mecimeği o) ilaçlarda gelmiş sanırım ben 2 tane istemiştim.sanırım herkese eşit düşmesi için 1 şişeye düşmüşsünüz yanılmıyorum değilmi? olsun eğer tekrar ilaç gelecekse o kalan 1 şişeyi sonra bana yollarsın.karşı ödemeli olarak yollarsın canım.
buradan tekrar tüm arkadaşlara çoooooook selamlarımı yolluyorum.hayırlısıyla allah tez zamanda kucağımızı bebeğimizle doldursun diyorum aminnnnnnnnn.

canım, bende 2 şişe parası yollamıştım.şuan bana kaç şişe yollayacaksın? 1 şişe yollayacaksan eğer diğerinin parası kalsın onuda diğer gelişte yollarsın.adresi özelden yolluyorum.

şimdi kızlar bende parası olan olmayan ama ilacı isteyen herkese göre tüm liste şöyledir. landarchım yanlışlıkla pirayeye 1 şişe göndermiş.

piraye 2 şişe - ücreti alındı
lee26 2 şişe- ücreti alındı
cerenm 2 şişe - ücreti 3 şişe için alındı ama 1 şişesini kekecbe devrettik. bir sonraki ilaçlardan 1 şişe alacağı var.
gulem 1 şişe - ücreti alınmadı
kekecb 1 şişe - ücreti alınmadı
bubuş 1 şişe - ücreti alındı

toplamda 9 şişe ilacımız bu listeye göre dağıtılacak.
ilacın şişesi 7 euro = 17.15 tl oldu. bu durumda hesapta kalan küsüratları ben sizlere göndereceğim.

Son düzenleme:

Hmmm o zaman landarchım bana fazla olan bir şişeyi de gönderebilirsin, ya da yakın zamanda gelecek ise 2. postada gelen şişelerden de gönderebilirsin canım.Böylelikle bana eksik gönderdiğin 1 şişeyi şu anda ihtiyacı olan bir arkadaşa kargolayabilirsin canım.Benim için farketmez. Yeterki 2. şişem 1.si bitmeden elime ulaşsın :)

yaaa ben yanlışlıkla pirayeye 1 şişe yollamışım, cerenm ve lee e 2 şişe yolladım. bubus cum sana da 1 şişe.. elimde 3 şişe daha var. kekecb ve gulem dışında isteyen yoksa pirayeye tekrar kargo yapıcam

merhaba,
tesekkur ederim kargo icin, dedim ya yakinsa diye bir de boyle zahmetimizi cektin landarchcigim.
burcucum bana para gondermeyin lutfen. daha ilac aliriz belki. ilaclar bitsin gorusuruz
bu arada bana onerisi olan var mi, androloji konusunda nam salmis bir izmirli doktor taniyor musunuz ?

canmm ne guzel iyi yapmışsın valla ohhh.. bende son aylarda bebek fikrinin hayatımı kısıtlamasına izin vermedim, canım ne isterse yedim ne yapmak istiyorsam yaptım nasıl olsa tup bebek yaptırcaz diye sallamadım hiçbirşeyi.. iyiki ole yapmışım o ayların sonunda hamile kaldım. eşim ilaca bağlıo kayınvalidem iyiki ameliyat oldun diyor. annem vakti bu zamanmış herşey bahane diyor.. vizontele arkadaşımız yaşadığına benzer şeyleri hepimiz yaşadık dönem dönem. ama sonunda mutlaka insan ben ne yapıyorum bu böle gitmez deyip kendine çeki duzen veriyor. Allah eşlerimize ve bize sağlık versin en önemlisi bu..
guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canm, inşallah şans bebeği sağlıkla buyumeye devam eder teyzesi.. pesinden başka bebekleri de getirir sırayla..

kızlar aranızda crinone jel kullanan varmıydı? bu jel tortu olarak geri geliyor. normalde beyaz-sarı renkte geliyordu bazen kahveye dönük renkte geliyor acaba normal mi? çamaşırımda leke falan yok ama jel tortusunda koyuluk var.

Canım varikosele baktırdınız mı. Varikosel yoksa morfoloji yükseltmek birza problemli, yani sayi ve hareketlilik daha hızlı arttırılabiliyor ama morfoloji yapısal bir bozukluk olduğundan ilaçlarla bi yere kadar oluyor ne yazık ki.Ahhh şu morfoloji belası yok mu, walla ben de ilk öğrendiğimde çok üzülmüştüm, burda başka topiclerde morfoloji mağdurlarının yazışmaları var canım, onlardan yardım alabilirsin.

herkese merhabalar
benim için yaptığınız yorumlarla rahatladım teşekkür ederim hepinize
eşimle karar aldık bu ay tekrar aşılama yaptırıp sonra
yine negatif alırsak ürologumuza tekrar gidip onunda fikrini alıp duruma göre
yeni kararlar alacağız.
ama birbirimizle başka bu konu hakkında konuşmamaya karar verdik.
biz en son şubat ayında üroloğa gittiğimizde doktor eşime proviron verdi
duruma göre değerlendirelim ilaç bitince test yapalım gerekirse ameliyat yaparız çünkü
varikosel reflü var demişti. ameliyattan sonra yıl sonuna kadar başarı sağlanır allahın izniyle hamilelik
yakalarız demişti. sonra gittiğimizde bu şekildede olur gerek yok demişti

bu konuda fikirleriniz nelerdir.
kızlar ya eden buluyor bunu anladım
allah bizleri üzenlerin yanına bırakmıyor allah bizleri koruyor
bebeğimiz olmuyarak sınanabiliriz ama bizim canımızı yakanların canını allah bi şekilde
yakıyor belkide bebek vererek yakıyor.
eltim evlendiğinde bizim bebeğimiz olmadıığını tadavi gördüğümüzü duymuş
bana daha 1 aylık evliyken bende 3 yıllık evli olunca
ben senin gibi tembel olmayacağım haberin olsun hemen çocuk yapacağım
o zaman senin önüne geçerim darılmak yok demişti.
kayınvalidem bana çabuk yap diyor büyük oğlu dururken küçüğünden istiyor
hahaha demişti. allahım öyle ezilip cvap verememiştim ki.
bayram da çok ağlamıştım. ama hiç bişey demedim hava attığını anlamıştım.
şimdi hamile ve sürekli bayılıyormuş bayıldığında da çocuğu istemediğini söylüyormuş
evden dışarı çıkamıyormuş. allah kurtarsın ama
her hamileliği yakalayanda dertten kurtulmuyor.

canım bebişin hauyırlı olsun çok sevindim inan ki :)umudumuz daim oluyor böyle güzel haberlerle ..ilaçları alabilirim çok iyi olur hatta :)bana eğer hesap numarası parayı gönderebileceğiniz bir adres verirseniz hemen yollarım ..sanırım 20 tl toplanıyor ..çok teşekkür ederimm bu arada..özelden adresimi atarım canımmmmmmmm:)

landarrch canım özelden mesaj atamıyorum sana mesaj kutun doluymuş tatlımmmmmmmmmmm....romanyadan gelen ilaçtan kesin istiyorummmmmmmmm lütfen ..hemen parayı yollarım bir hesap nusu yeterlii..elinde kalan ilaçlarıda gönderirsen gdeğmeyin keyfime :)bugün fsh sonuçlarımı aldımmmmmmmmm ve değer 7,62 çıktıı yaşıma göre yüksek dedi doktor bakalım artık ne olacak bundan sonra ..yaşımda 28 bu arada ..of of allah sabır versinnnnnnnnnnnn sonrada bebişimiz gelsin allahın izniyle inşallah :)

ben bu jelden kullandım.tortu geliyordu.sanırım içeriğindede yazıyor tortu yapabilir diye.ama sen yinede tam emin olabilmek açısından doktorunu arayıp sor.bu arada ilaçlar için sana ve bubuşa çoook teşekkürler.mercimeği şimdiden öptüm)

Kizlar selam herkese,

aramiza yeni katilanlara hosgeldiniz diyorum...umarim en kisa zamanda guzel haberler aliriz sizlerden de...ilaclarin dagitimi yapilmis kiyamam landarchcim ellerine saglik...bende izmir'e geri dondum hala gezip tozmakla mesgulum :) bilgisayarim bozuldu o yuzdne her an gelip yazamiyorum..okuyup cikiyorum esimin bilgisayarindan ...2 gune duzleri heralde...

vizontele esinle aranizin duzelmesine cok memnun oldum...lee tatil guzel gecmsi anlasilan icine sinsin...

kizlar opuyorum hepinizi

tatlim evet tortu yapiyor hic kafan takilmasin...bendede cok kulaninca rengi kahverengiye griye donuyor yaptiktan sonra mutlaka biraz dolas cnm yatma iyice emilimini sagla...

merhaba kızlar..
hafta sonum yollarda geçti yine..nasılsınız?
landarch canım kargo işlemlerine başlamışsın.ben adresimi bildiremedim sana ve bugün eşimlede tartıştık..ona macunlar almıştım.onları kullanıyo ama bu işe sıcak bakmadı canım.ne versen yiyorum zaten, ama bilmediğim bişeyi içmem,sende içmeyeceksin, bizim tüpten başka bi çaremiz yok anla artık..rüyada gibi davranıyosun diye çıkışmaları kopmama sebep oldu.....benimde tepem atık ne yalan söyliim..bugün yine bi hamile haberi aldım,istemediiği halde hamile kalmış bi arkadaşım..tabii açıklamama gerek yok onu kıskanmadım,kendime üzüldüm...heryerde her dakika bebek,çocuk muhabbeti..sadece çok doluyum.yani canım ben bana ayırdığınız ilacı alamayacağım..umarım planlarınızı bozmamışımdır...bu halde bile yoruluyosun.iyilik meleği oldun canım:) meleğinle beraber:)

Son düzenleme:
Kızlar günaydın,Landarch canım, gülem de ilaçtan vazgeçmiş sanırım. Eğer melodiye gönderdikten sonra elinde hala fazla ilaç kalıyorsa benim 2. şişeyi gönderebilirsin canım. Eğer elinde fazla ilaç kalmıyorsa sorun değil 2. partide alırım 2. şişemi. Walla kahrımızı çektin canım, çok sağol ellerine sağlık.Yaptığın bizim için bi hayır gibi oldu ne yalan söliiiim.Allah kabul etsin :) Mercimeği de seni de çok öpüyorum

herkese günaydın;
gulem benim eşimde aynı bilmediğim şeyleri içmem
sana da içirtmem diye aldırmadı bizde epey tartıştık
ben kullanmayı çok istemiştim.
bu ilacı kullanacak olan arkaşların
haberkerini bekleyeceğim.

bu arada ben bu ay tekrar aşılama yaptırıyorum kızlar.

bubush sen tedavin için neler düşünüyorsun.
biz bu aşılamadan sonra tedaviyi bırakmaya karar verdik.

canm ewet mesaj kutum dolmuş biraz temizledim adresini mesajla yollayabilirsin ama yarın gönderebilirim çunku diğer ilaclar ewde. bubus arkadaşımızın hesap numarasına yatırabilirsin canm sana mesaj atarız özelden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…