cerenm, lee, kekecb ve gulem.. kızlar bana adreslerinizi yollarmısınız? bugun kargo işlerini halledeyim istiyorum. piraye ve bubus a kargoladım.. bide extra söylenecek ilaclar için sayi vermemiz lazım adama. bugun benden haber bekliyor.. ilacın birim fiyatı 7 euro, yaklaşık 20 tl toplanırsa hesap karışmaz. artan para çıkacak onunla da extra ilac gelir diye dusunuyorum. kızlar bugun bu işi halledersek çok iyi olur adam yakında gelicek ve ilacları şimdiden almak istiyor sanırım. hepinizi öpüyorum..
Canım ben 2 şişelik para göndermiştim, şimdilik bir şişe gönderdin sanırım, 2. postada da 2. şişemi alırsam benim için kafi diye düşünüyorum canım. Zaten tüp bebek tedavisine başlayacağım için yeterli 2 şişe sanırım. Bu durumda sen 2. parti için bana 1 şişe daha ayırırsın canım.
Canım ben 2 şişelik para göndermiştim, şimdilik bir şişe gönderdin sanırım, 2. postada da 2. şişemi alırsam benim için kafi diye düşünüyorum canım. Zaten tüp bebek tedavisine başlayacağım için yeterli 2 şişe sanırım. Bu durumda sen 2. parti için bana 1 şişe daha ayırırsın canım.
şimdi kızlar bende parası olan olmayan ama ilacı isteyen herkese göre tüm liste şöyledir. landarchım yanlışlıkla pirayeye 1 şişe göndermiş.
piraye 2 şişe - ücreti alındı
lee26 2 şişe- ücreti alındı
cerenm 2 şişe - ücreti 3 şişe için alındı ama 1 şişesini kekecbe devrettik. bir sonraki ilaçlardan 1 şişe alacağı var.
gulem 1 şişe - ücreti alınmadı
kekecb 1 şişe - ücreti alınmadı
bubuş 1 şişe - ücreti alındı
toplamda 9 şişe ilacımız bu listeye göre dağıtılacak.
ilacın şişesi 7 euro = 17.15 tl oldu. bu durumda hesapta kalan küsüratları ben sizlere göndereceğim.
merhaba kızlarrrrrrrrr,herkese günaydın, canlarım benim,kader arkadaşlarımherkes iyidir umarım,ben çok iyi bir tatil yaptım oooooooo buay sonuna doğru tüp bebek yaptıracakmışım hiiiiiiçç umursamadım. eşim aman tüp bebek öncesi biryerlerini kıracaksın desede tüm ekşın sporları yaptım. hiç birşeyde kısıtlama yapmadım oh oh ohhhh canıma değsin ) tabiii bu arada gülemciğimin sözünü dinledim arada hayıt çayımıda içtim )
gelelim sizlere,dewciğim anladığım kadarıyla karamsarlığa düşmemek gerekiyormuş değilmi) senin 17 çaplık yumoşuna çoook sevindim.vizonteleciğime üzüldüm:-(( canım benim, tedavi esnasında hepimiz değişik olumsuzluklar yaşadık.bunlar bizlerin psikolojisini o kadar kötü etkiledi ki, zaman zaman eşlerimizle olmadık sorunlar yaşadık.ben bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum.çünkü;benim başlangıçta aşırı çocuk isteme ve yaşadığım negatifler psikolojimi nekadar çok bozsa, eşimin bana yaklaşımı hep pozitifti her zaman benim psikoloğum eşim olmuştur.bir arkadaşım söylemişti infertilite yüzünden eşimle cinsel hayatımız ,herşeyimiz bozulmaya başladı, boşanmaya doğru gidiyoruz demişti.ve ben o zaman şöyle bir kendime baktım evet bizimde eşimle birbirimizi çok sevmemize rağmen evliliğimiz tehlike sinyalleri vermeye başlıyordu.açıkcası bu benden kaynaklanan aşırı bebek isteğiydi ve eşimi bunaltmaya başlamıştım. ve bir süre bebek konusuna ara verdim.hayatta eşimle birlikte geçireceğim çok güzel anlar varken neden hayatı zorlaştırıyorum.herşeyde vardır bir hayır dedim.yaşınız çok genç lütfen zaman kaybı yaşıyorum derdine düşme.bir süre sende kafanı dinle güzel bir toparlan ,göreceksin o zaman eşin kendiliğinden tedaviye yönlenecek. (burada 9 yılın tecrübesi konuşuyor) ))
landarch mercimeğimizin kalp atışları duyulmuş) o bizim şans bebeğimiz.Allahım ona sağlıklı hayırlı ömürler verir inşallah.teyzelerinin mecimeği o ) ilaçlarda gelmiş sanırım ben 2 tane istemiştim.sanırım herkese eşit düşmesi için 1 şişeye düşmüşsünüz yanılmıyorum değilmi? olsun eğer tekrar ilaç gelecekse o kalan 1 şişeyi sonra bana yollarsın.karşı ödemeli olarak yollarsın canım.
buradan tekrar tüm arkadaşlara çoooooook selamlarımı yolluyorum.hayırlısıyla allah tez zamanda kucağımızı bebeğimizle doldursun diyorum aminnnnnnnnn.
merhaba,
tesekkur ederim kargo icin, dedim ya yakinsa diye bir de boyle zahmetimizi cektin landarchcigim.
burcucum bana para gondermeyin lutfen. daha ilac aliriz belki. ilaclar bitsin gorusuruz
bu arada bana onerisi olan var mi, androloji konusunda nam salmis bir izmirli doktor taniyor musunuz ?
merhaba melodi, kullandığın ilacları aşağı yukarı bende kullandım ama çok kısa bir sure.. dhea, largıne, dong quai ve buğday çimi. bu ilaçları tup bebek tedavim sırasında kullandım negatif sonuç çıkınca bırakmıştım yaani toplamda 15 gun falan kullandım. kısa bir sure olduğu için etkilerini farkedemedim. ilaçlar hala dolabımda duruyor, aslında açılmış ilac verilmez ama isteyen olursa seve seve verebilirim. romanyadan gelen ilaclar elime ulaştı. adam bir kez daha getirebileceğini söyledi hatta bugun bir sayı bildirmemiz lazım. bubus arkadaşımızın sağ olsun para transfer konusunu üstlendi parayı onun hesabında topluyoruz.
canmm ne guzel iyi yapmışsın valla ohhh.. bende son aylarda bebek fikrinin hayatımı kısıtlamasına izin vermedim, canım ne isterse yedim ne yapmak istiyorsam yaptım nasıl olsa tup bebek yaptırcaz diye sallamadım hiçbirşeyi.. iyiki ole yapmışım o ayların sonunda hamile kaldım. eşim ilaca bağlıo kayınvalidem iyiki ameliyat oldun diyor. annem vakti bu zamanmış herşey bahane diyor.. vizontele arkadaşımız yaşadığına benzer şeyleri hepimiz yaşadık dönem dönem. ama sonunda mutlaka insan ben ne yapıyorum bu böle gitmez deyip kendine çeki duzen veriyor. Allah eşlerimize ve bize sağlık versin en önemlisi bu..
guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canm, inşallah şans bebeği sağlıkla buyumeye devam eder teyzesi.. pesinden başka bebekleri de getirir sırayla..
kızlar aranızda crinone jel kullanan varmıydı? bu jel tortu olarak geri geliyor. normalde beyaz-sarı renkte geliyordu bazen kahveye dönük renkte geliyor acaba normal mi? çamaşırımda leke falan yok ama jel tortusunda koyuluk var.
canmm ne guzel iyi yapmışsın valla ohhh.. bende son aylarda bebek fikrinin hayatımı kısıtlamasına izin vermedim, canım ne isterse yedim ne yapmak istiyorsam yaptım nasıl olsa tup bebek yaptırcaz diye sallamadım hiçbirşeyi.. iyiki ole yapmışım o ayların sonunda hamile kaldım. eşim ilaca bağlıo kayınvalidem iyiki ameliyat oldun diyor. annem vakti bu zamanmış herşey bahane diyor.. vizontele arkadaşımız yaşadığına benzer şeyleri hepimiz yaşadık dönem dönem. ama sonunda mutlaka insan ben ne yapıyorum bu böle gitmez deyip kendine çeki duzen veriyor. Allah eşlerimize ve bize sağlık versin en önemlisi bu..
guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canm, inşallah şans bebeği sağlıkla buyumeye devam eder teyzesi.. pesinden başka bebekleri de getirir sırayla..
kızlar aranızda crinone jel kullanan varmıydı? bu jel tortu olarak geri geliyor. normalde beyaz-sarı renkte geliyordu bazen kahveye dönük renkte geliyor acaba normal mi? çamaşırımda leke falan yok ama jel tortusunda koyuluk var.
canım bebişin hauyırlı olsun çok sevindim inan ki :)umudumuz daim oluyor böyle güzel haberlerle ..ilaçları alabilirim çok iyi olur hatta :)bana eğer hesap numarası parayı gönderebileceğiniz bir adres verirseniz hemen yollarım ..sanırım 20 tl toplanıyor ..çok teşekkür ederimm bu arada..özelden adresimi atarım canımmmmmmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?