Kızlar günaydın,Landarch canım, gülem de ilaçtan vazgeçmiş sanırım. Eğer melodiye gönderdikten sonra elinde hala fazla ilaç kalıyorsa benim 2. şişeyi gönderebilirsin canım. Eğer elinde fazla ilaç kalmıyorsa sorun değil 2. partide alırım 2. şişemi. Walla kahrımızı çektin canım, çok sağol ellerine sağlık.Yaptığın bizim için bi hayır gibi oldu ne yalan söliiiim.Allah kabul etsin :) Mercimeği de seni de çok öpüyorum
herkese merhabalar
benim için yaptığınız yorumlarla rahatladım teşekkür ederim hepinize
eşimle karar aldık bu ay tekrar aşılama yaptırıp sonra
yine negatif alırsak ürologumuza tekrar gidip onunda fikrini alıp duruma göre
yeni kararlar alacağız.
ama birbirimizle başka bu konu hakkında konuşmamaya karar verdik.
biz en son şubat ayında üroloğa gittiğimizde doktor eşime proviron verdi
duruma göre değerlendirelim ilaç bitince test yapalım gerekirse ameliyat yaparız çünkü
varikosel reflü var demişti. ameliyattan sonra yıl sonuna kadar başarı sağlanır allahın izniyle hamilelik
yakalarız demişti. sonra gittiğimizde bu şekildede olur gerek yok demişti
bu konuda fikirleriniz nelerdir.
kızlar ya eden buluyor bunu anladım
allah bizleri üzenlerin yanına bırakmıyor allah bizleri koruyor
bebeğimiz olmuyarak sınanabiliriz ama bizim canımızı yakanların canını allah bi şekilde
yakıyor belkide bebek vererek yakıyor.
eltim evlendiğinde bizim bebeğimiz olmadıığını tadavi gördüğümüzü duymuş
bana daha 1 aylık evliyken bende 3 yıllık evli olunca
ben senin gibi tembel olmayacağım haberin olsun hemen çocuk yapacağım
o zaman senin önüne geçerim darılmak yok demişti.
kayınvalidem bana çabuk yap diyor büyük oğlu dururken küçüğünden istiyor
hahaha demişti. allahım öyle ezilip cvap verememiştim ki.
bayram da çok ağlamıştım. ama hiç bişey demedim hava attığını anlamıştım.
şimdi hamile ve sürekli bayılıyormuş bayıldığında da çocuğu istemediğini söylüyormuş
evden dışarı çıkamıyormuş. allah kurtarsın ama
her hamileliği yakalayanda dertten kurtulmuyor.
herkese günaydın;
gulem benim eşimde aynı bilmediğim şeyleri içmem
sana da içirtmem diye aldırmadı bizde epey tartıştık
ben kullanmayı çok istemiştim.
bu ilacı kullanacak olan arkaşların
haberkerini bekleyeceğim.
bu arada ben bu ay tekrar aşılama yaptırıyorum kızlar.
bubush sen tedavin için neler düşünüyorsun.
biz bu aşılamadan sonra tedaviyi bırakmaya karar verdik.
merhaba kızlar,daha önce burada yazmıştım sanırım,eskişehir kadın doğum dr.larının
beni ve burada benim gibi infertilite şikayeti olanları ısrarla anatoliaya yönlendirmek istediklerini ,hatta acaba primmi alıyorlar demiştim ve yanılmamışım:-((
Haberi okudum sizlerle paylaşmak istedim.
Tüp bebek soygunu | Medimagazin Sağlık Haber Portalı
BAŞKENT Ankarada görev yapan bir kadın doğum uzmanının Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdiği ihbar mektubu sağlıktaki büyük vurgunu ortaya çıkardı. Kimliği gizli tutulan ihbarcı, kamu ve üniversite hastanelerindeki bazı doktorların, normal yollardan çocuk sahibi olmak isteyen hastaları bile Anatolia tüp bebek Merkezinde görevli Prof. Dr. Hakan Yaralı ve Türk jinekoloji ve Obstetrik Derneği 2inci Başkanı Prof. Dr. Bülent Traşa yönlendirdiğini, bunun karşılığında da maddi çıkar sağladığını iddia etti. İhbar üzerine harekete geçen savcılık, konuyu polise havale edince operasyon başladı.
Muhasebe kayıtları vurgunu doğruladı
Savcılığın talimatıyla Prof. Dr. Hakan Yaralı ve Prof. Dr. Bülent Traşın ifadesine başvuruldu. 6 çalışanı gözaltına alan polis, tüp bebek merkezinde yaptığı aramada bilgisayar harddiskleri ile muhasebe kayıtlarına el koydu. Ele geçirelen belgelerin ihbarcıyı doğruladığı görüldü. Kayıtlarda farklı ve hastanelerde görev yapan yaklaşık 500 kadın doğum uzmanı ve üroloğun ismine ulaşıldı. Uzman doktorlara, gönderdikleri hasta başı 500 ile bin lira arasında komisyon ödendiği belirlendi. Prof. Dr. Yaralı ifadesinde bu işlemin borç-alacak ilişkisi olduğunu öne sürdü. Ancak muhasebeci Şefika Ünalın ifadesinin çirkin tezgâhı gözler önüne serdiği iddia edildi. Kamuda bu tür tedavilerin yapılabildiği halde, kadın doğum uzmanlarının mesleki tavassut ve maddi menfaat karşılığı bu yola başvurdukları belirtildi. Emniyette ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakılan Prof. Dr. Hakan Yaralının, para trafiğini kabul ettiği, Prof. Dr. Bülent Traşın ise ifadesinde bu tezgahtan haberdar olmadığını ve kısa süre önce bu merkezden ayrıldığını söylediği öğrenildi.
Pazarlamacı gibi hastane dolaştılar
ANKARA polisi tarafından gözaltına alınan 6 hastane personeli arasında bulunan Mehtap Polat ile Emel Arpacının sorgusu sırasında ilginç bir ayrıntıya daha ulaşıldı. Polat ile Arpacının pazarlamacı gibi hastane hastane gezip uzman doktorlarla irtibata geçtiği ortaya çıktı. Doktorlara hasta yönlendirme teklifi götüren bu iki isimin, rüşvet ilişkisi içine girdiği de belirlendi. Yapılan inceleme de doktor paylarının elden teslim edildiği, Ankara dışında olanlara ise paraların kargo ile gönderildiği tespit edildi. Bir kutu ilaçla bile bebek sahibi olabilecek hastaları tüp bebek merkezine yönlendirdiği öne sürülen doktorlar hakkında da işlem yapılacağı öğrenildi
herkese merhabalar
benim için yaptığınız yorumlarla rahatladım teşekkür ederim hepinize
eşimle karar aldık bu ay tekrar aşılama yaptırıp sonra
yine negatif alırsak ürologumuza tekrar gidip onunda fikrini alıp duruma göre
yeni kararlar alacağız.
ama birbirimizle başka bu konu hakkında konuşmamaya karar verdik.
biz en son şubat ayında üroloğa gittiğimizde doktor eşime proviron verdi
duruma göre değerlendirelim ilaç bitince test yapalım gerekirse ameliyat yaparız çünkü
varikosel reflü var demişti. ameliyattan sonra yıl sonuna kadar başarı sağlanır allahın izniyle hamilelik
yakalarız demişti. sonra gittiğimizde bu şekildede olur gerek yok demişti
bu konuda fikirleriniz nelerdir.
kızlar ya eden buluyor bunu anladım
allah bizleri üzenlerin yanına bırakmıyor allah bizleri koruyor
bebeğimiz olmuyarak sınanabiliriz ama bizim canımızı yakanların canını allah bi şekilde
yakıyor belkide bebek vererek yakıyor.
eltim evlendiğinde bizim bebeğimiz olmadıığını tadavi gördüğümüzü duymuş
bana daha 1 aylık evliyken bende 3 yıllık evli olunca
ben senin gibi tembel olmayacağım haberin olsun hemen çocuk yapacağım
o zaman senin önüne geçerim darılmak yok demişti.
kayınvalidem bana çabuk yap diyor büyük oğlu dururken küçüğünden istiyor
hahaha demişti. allahım öyle ezilip cvap verememiştim ki.
bayram da çok ağlamıştım. ama hiç bişey demedim hava attığını anlamıştım.
şimdi hamile ve sürekli bayılıyormuş bayıldığında da çocuğu istemediğini söylüyormuş
evden dışarı çıkamıyormuş. allah kurtarsın ama
her hamileliği yakalayanda dertten kurtulmuyor.
canm ewet gulemin ilacını melodiye yolluyorum sana bugun ikinci ilacı göndericem canm. canm kahır ne demek aşk olsun yeter ki faydası dokunsun, bana işe yaradıysa size de yarar ama inşallah en kısa zamanda..
merhaba kızlar,daha önce burada yazmıştım sanırım,eskişehir kadın doğum dr.larının
beni ve burada benim gibi infertilite şikayeti olanları ısrarla anatoliaya yönlendirmek istediklerini ,hatta acaba primmi alıyorlar demiştim ve yanılmamışım:-((
Haberi okudum sizlerle paylaşmak istedim.
BAŞKENT Ankara’da görev yapan bir kadın doğum uzmanının Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdiği ihbar mektubu sağlıktaki büyük vurgunu ortaya çıkardı. Kimliği gizli tutulan ihbarcı, kamu ve üniversite hastanelerindeki bazı doktorların, normal yollardan çocuk sahibi olmak isteyen hastaları bile Anatolia tüp bebek Merkezi’nde görevli Prof. Dr. Hakan Yaralı ve Türk jinekoloji ve Obstetrik Derneği 2’inci Başkanı Prof. Dr. Bülent Traş’a yönlendirdiğini, bunun karşılığında da maddi çıkar sağladığını iddia etti. İhbar üzerine harekete geçen savcılık, konuyu polise havale edince operasyon başladı.
Muhasebe kayıtları vurgunu doğruladı
Savcılığın talimatıyla Prof. Dr. Hakan Yaralı ve Prof. Dr. Bülent Traş’ın ifadesine başvuruldu. 6 çalışanı gözaltına alan polis, tüp bebek merkezinde yaptığı aramada bilgisayar harddiskleri ile muhasebe kayıtlarına el koydu. Ele geçirelen belgelerin ihbarcıyı doğruladığı görüldü. Kayıtlarda farklı ve hastanelerde görev yapan yaklaşık 500 kadın doğum uzmanı ve üroloğun ismine ulaşıldı. Uzman doktorlara, gönderdikleri hasta başı 500 ile bin lira arasında komisyon ödendiği belirlendi. Prof. Dr. Yaralı ifadesinde bu işlemin borç-alacak ilişkisi olduğunu öne sürdü. Ancak muhasebeci Şefika Ünal’ın ifadesinin çirkin tezgâhı gözler önüne serdiği iddia edildi. Kamu’da bu tür tedavilerin yapılabildiği halde, kadın doğum uzmanlarının mesleki tavassut ve maddi menfaat karşılığı bu yola başvurdukları belirtildi. Emniyette ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakılan Prof. Dr. Hakan Yaralı’nın, para trafiğini kabul ettiği, Prof. Dr. Bülent Traş’ın ise ifadesinde bu tezgahtan haberdar olmadığını ve kısa süre önce bu merkezden ayrıldığını söylediği öğrenildi.
Pazarlamacı gibi hastane dolaştılar
ANKARA polisi tarafından gözaltına alınan 6 hastane personeli arasında bulunan Mehtap Polat ile Emel Arpacı’nın sorgusu sırasında ilginç bir ayrıntıya daha ulaşıldı. Polat ile Arpacı’nın pazarlamacı gibi hastane hastane gezip uzman doktorlarla irtibata geçtiği ortaya çıktı. Doktorlara hasta yönlendirme teklifi götüren bu iki isimin, rüşvet ilişkisi içine girdiği de belirlendi. Yapılan inceleme de doktor paylarının elden teslim edildiği, Ankara dışında olanlara ise paraların kargo ile gönderildiği tespit edildi. Bir kutu ilaçla bile bebek sahibi olabilecek hastaları tüp bebek merkezine yönlendirdiği öne sürülen doktorlar hakkında da işlem yapılacağı öğrenildi
ilaç melodiye denk geldi demek...inşallah melodiye şifa olur.tabii hepinize.bende inanıyorum faydası olacak..inşallah sıraylada değil hep beraber güzel haberler verirsiniz..
ben çok bunaldım kızlar..
sadece bugün 3 kere ''sen naptın koca yaz?,ee sallanma artık,bak özendiremedik bunu'' vs.. vss gibi laflar duydum..ya çok bunaldım..seyrek olduğu zaman idare ediyorum da çok üstüme gelindi bugün..hiç kimsenin kötü niyetinden değildir de..yoksa yoktur yani..
canm bence ufaktan terslemek lazım bence, yaa bu insanlar hiç mi beyin yok. bide gulemcim biz seninle bebek istediğimizi hiç gizlemedik cevrede bebek çalışmalarına başlayınca sanki hemen olacakmış gibi yaymıştık etrafa.. buna rağmen koca yaza ne yaptın lafı na verecek çok guzel bir cevap var ama hadi neyse. kötu niyet yoktur deyip geçmek acaba hata mı, galiba azarı hakediyorlar..
pirayecim inan valla bende utandım şimdi malum ilacın resmi gayet erotik ahhh keşke seni uyarsaydım adres tamam ama ismini yazmamışsın diye.. ama şirket ismi yazınca dedim heralde ismini yazmak istemedi. o zaman özelime yaz hemen adını soyadını baari ikinci kargoda aynı şey olmasın
herkese günaydın;
gulem benim eşimde aynı bilmediğim şeyleri içmem
sana da içirtmem diye aldırmadı bizde epey tartıştık
ben kullanmayı çok istemiştim.
bu ilacı kullanacak olan arkaşların
haberkerini bekleyeceğim.
bu arada ben bu ay tekrar aşılama yaptırıyorum kızlar.
bubush sen tedavin için neler düşünüyorsun.
biz bu aşılamadan sonra tedaviyi bırakmaya karar verdik.
Tatlım olsun sorun değil, benim de hiç aklıma gelmemiş adımı yazmak. Gönderdim sana özelden mail. Sıkma canını bu da benim için komik bir hikaye oldu.Zaten her zaman başıma böle komik olaylar gelir, ahhh ahhh benim de bi bebeğim olsa anlatacak ne çok hikayem oldu ona, sırf onun için nelere katlanıyoruz yeter ki gelsin.Nasıl kullanıyorduk, bir bardağa 3-4 damla mı damlatıcaz canım, nasıldı?
canm bence ufaktan terslemek lazım bence, yaa bu insanlar hiç mi beyin yok. bide gulemcim biz seninle bebek istediğimizi hiç gizlemedik cevrede bebek çalışmalarına başlayınca sanki hemen olacakmış gibi yaymıştık etrafa.. buna rağmen koca yaza ne yaptın lafı na verecek çok guzel bir cevap var ama hadi neyse. kötu niyet yoktur deyip geçmek acaba hata mı, galiba azarı hakediyorlar..
pirayecim inan valla bende utandım şimdi malum ilacın resmi gayet erotik ahhh keşke seni uyarsaydım adres tamam ama ismini yazmamışsın diye.. ama şirket ismi yazınca dedim heralde ismini yazmak istemedi. o zaman özelime yaz hemen adını soyadını baari ikinci kargoda aynı şey olmasın
canım ya ne bileyimm..hamile olana kadar katlanacağım bunlara,öyle görünüyo..canım ben akıllı davranıp yeni iş yerimde bahsetmedim yaşadıklarımdan..sadece 1-2 kişi düşük yaptığımı biliyo.düşün yani tamamen ketum olamadım yine:)) yeni hamile olan arkadaşın 9 yaşında bi çocuğu var ve düşünmediğini söylemişti:) hatta hazırsız yakalandım falan dedi..yani 9 yıl hamile kalmamamyı başarmış,nasıl olduysa bunda başaramamış..hahaa hatta bi arkadaş bak bak bide düşünmüyorum ayağına yattı falan dedi:)) çocuğu olmayan tek kişi benim.yaa yüklendikçe yüklendiler..espri yapıyolar tabii ama çok yoruldum canım..çoookk..terslensem daha çok üzüleceğim pozisyonlara düşerim eminim..böyle düşünmüyorum diye yuvarlamak daha kolayıma geliyo..evime gelince dökülen bir iki damla yaşa maloluyo hiç olmazsa....
evet canım maalesef böyle bizimkiler..benim eşim ben bu işe çok kafa yoruyorum nasılsa diyemi bilmem pek ilgilenmiyo..üzülmeye evet üzülüyo,ama bi doktor araştırayım falan yok..3 senedir kime dediysem gittik.ne verdiysem yedi,endiişelendi ama ben ağlayıp durduğum için bi kriz yaratmak istemedi heralde:) şimdi de bıktım artık deyip itiraz etti..anlamadım valla...anlatmıştım eşimde morfoloji en son tüp bebekte %1 çıktı.ben 1 kez gebe kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım..ilk zamanlarda bendeki sıkıntılar ortaya çıkmamıştı ve eşim üroloğa görünmüştü(3 kez ayrı doktorlara)..sol varikosel başlangıcı dendi.. ultrason sonucunda reflü yok denmişti..reflü olduğunda operasyon yapıyolar sanırım , tedavi edilebiliyo diye biliyorum ben.fakültedeki sperm tahlili kruger değildi ve bizim sonuçlar süper çıkmıştı.ben şüpheyle bakınca doktor krugerin çok katı olduğunu söylemişti.zaten toplam sayı çok önemli.çünkü yüzde bir bile olsa normal yolla gebe kalanlar var(morfoloji bölümünde yazıştığım kızlar vardı)..canım şükret sadece eşinde sorun var..kadının normal olması daha önemli..erkek infertilitesine zor gözüyle bakılıyo belki ama 1 tane sağlam sperm gerekli sonuçta..normal sayınız kaçtı bilmiyorum ama aşılamayı deneyin,inşallah gebe kalırsın canım.ben olacağına inanıyorum..
canm benm cevremde gecen yıl kazara hamile kaldım deyip gözümün içine baka baka yalan söyleyen iki kişi vardı. yahuu anlamıyorum neden böle bir yalana basvururlar. o kadar kafaya takmıştım ki o zamanlar acaba kendilerini üstün dişi, süper doğurgan müthiş kadın gibi mi hisediyorlar diye dusunur olmuştum. kazara hamile kalan çok kişi var biliyorum bunlardan biri de benm ablam ama ablamın her halinden belliydi kaza olduğu kabullenemedi ağladı falan filan.. ama bunlar resmen sinsi sinsi muhabbeti açıp ayy ben istemiyorum daha cok var hadi sıra sende senin önüne gecmeyelim deyip sonra şıpp diye hamile kalıp yüzlerinde guller açıp yarama tuz basar gibi mujde vermezler mi sinir olurdumm. tatlım o gözyaşının bir tanesine bile değmez inan, ben bu tur şeylerin eger ortada bir kasıt bir kinaye varsa mutlaka bir gun Allahın hesap soracağına inanıyorum
canm benm cevremde gecen yıl kazara hamile kaldım deyip gözümün içine baka baka yalan söyleyen iki kişi vardı. yahuu anlamıyorum neden böle bir yalana basvururlar. o kadar kafaya takmıştım ki o zamanlar acaba kendilerini üstün dişi, süper doğurgan müthiş kadın gibi mi hisediyorlar diye dusunur olmuştum. kazara hamile kalan çok kişi var biliyorum bunlardan biri de benm ablam ama ablamın her halinden belliydi kaza olduğu kabullenemedi ağladı falan filan.. ama bunlar resmen sinsi sinsi muhabbeti açıp ayy ben istemiyorum daha cok var hadi sıra sende senin önüne gecmeyelim deyip sonra şıpp diye hamile kalıp yüzlerinde guller açıp yarama tuz basar gibi mujde vermezler mi sinir olurdumm. tatlım o gözyaşının bir tanesine bile değmez inan, ben bu tur şeylerin eger ortada bir kasıt bir kinaye varsa mutlaka bir gun Allahın hesap soracağına inanıyorum
ben de bu isten daha cok korktum. gebe kalabiliyorsun ama dusuk riskin yuksek. cunku spermin kalitesi dusuk. bu durumda aklima yatan asilama ve tup bebek yaptirmamak; kocami beslemek. tabi bu arada kendisinin doktora gitmesi gerekiyor. dun gorustuk, gidecek.
tabi fikre alisana kadar biraz ugrastim. niye sikiliyorsun ki kuresel isinma var; erkek neslinin sperm adedi, konsantrasyonu senelerdir cok dusmus, oydu buydu.
dusuk cikar tabi hic bana bakmiyorsun dedi ki aslinda hakli. yani uykusuz gecelere, sabahlara merhaba. erken kalkip mukellef kahvaltilar hazirlayacagim kus sut'lu.
aksamlari da sofrayi donatacagim.
havuc kuru, keci boynuzu, artik ne bulursam yedireyim can bogazdan gelirmis.
yani ben bir asilama bile yaptiramadan asilama-tup meselesini kapatacagim bu gidisle.
geçen hafta size bahsetmiştim bi arkadasım hamile kalmış öğrendikleri gün eşi eşimi arayıp söylemişti. eşimde bende çok üzülmüştük. hayırlı olsuna gittim mecburen bak bak duyduda gelmedi demesinler diye. senin içinde dua edicem bundan sonra hani hamileya duaları kabul olur artık onun işi bitti nasıl olsa.
perşembe günü kürtaj oldu kese boş çıktı. dün geçmiş olsuna gittik başka bir arkadasımla. doğru dürüst konusurken yüzüme bile bakmadı. bende artık ilişkimi bitirmeye karar verdim buda sebep oldu. allah ne kadar büyük ve beni gerçekten gördüğüne birkez daha inandım. benim döktüğüm gözyaşlarını şimdi o döküyor. ha böyle oldu diye sevinmedim asla sadece yaptıkları hiç hoş değildi. işte seninde dediğin gibi bir kasıt bişey varsa allah hepsini ters döndürür birgün.
cnm ilaç için tekrar tşk öptm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?