günaydın canımmmmm arkadaşlarım.
dün gece adet oldum.
yeni bir maraton başlıyor
bakalım daha neler göreceğim.
ya landarch biz ne kadar iciyoruz ? ne zaman baslayalim?
ya sen soyledin de ben mi atladim bilmiyorum ki ?
slm kızlar..nasılsınız?
piraye ve vizontele ikinizede bol şans..şimdiden hayırlı olsun tedavileriniz..bu aylarda sizinle heyecanlanacağız demek:)
ilaçlara başlayınca da güzel haberler bekliyorum sizden kızlar..armonii canım bana nasip olmadı,inşallah sana şifa olur ilaç..
kızlar benim hayatımda zorluklar çıkmıştır hep derim ya,bi zorluk daha çıktı..tabii hayırlısı diyorum..bi kaç ay sonra eşime kavuşacaktım,ama bu süre uzadı..yaz sonunu bekleyecekmişiz.ben vakit kaybetmek istemedikçe işler uzuyo..tüp bebek işini ne yapacağımıza bile karar veremedik..çok üzüldüm iki gündür..
slm kızlar,
gulemcim her şerde bir hayır vardır. lütfen üzülme. bakarsın bu arada başka güzel gelişmeler olur. stres sana ne kadar zararlı biliyosun durumunu dahada kötüye sokma. pozitif düşün lütfenn hepimizin çok ihtiyacı var olumlu düşünmeye ne kadar zor olduğunu biliyorum ama malesef böyle. çok öptm seni.
deww meldiye cok slm söyle. allah yardımcısı olsun. rabbim kucağına aldırır inş. sağlıkla bu çektiklerini o zaman unutur işte. bizlerede dua etsin. cnm mide önemli hallet bir an önce. geçmiş olsun.
vizontele,piraye bol sans sizlere allah yar ve yardımcınız olsun.
melodi az önce hesaba 20 tl geldi sanırım sen yatırdın dimi??
kiyamam size haklisin ama kendini yipratma guzelim sagliklariniz yerinde olsun nasil olsa kavusacaksiniz...opuyorum guzelim
slm kızlar,
gulemcim her şerde bir hayır vardır. lütfen üzülme. bakarsın bu arada başka güzel gelişmeler olur. stres sana ne kadar zararlı biliyosun durumunu dahada kötüye sokma. pozitif düşün lütfenn hepimizin çok ihtiyacı var olumlu düşünmeye ne kadar zor olduğunu biliyorum ama malesef böyle. çok öptm seni.
deww meldiye cok slm söyle. allah yardımcısı olsun. rabbim kucağına aldırır inş. sağlıkla bu çektiklerini o zaman unutur işte. bizlerede dua etsin. cnm mide önemli hallet bir an önce. geçmiş olsun.
vizontele,piraye bol sans sizlere allah yar ve yardımcınız olsun.
melodi az önce hesaba 20 tl geldi sanırım sen yatırdın dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?