Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
landarch canım,kargo eve gelmiş ama ben evde olmadığım için alamadım.inşaallah yarın elime ulaşır.herşey için emeği geçenlere teşekkürler.Bebeğim inşaallah allahın izniyle olur.olmazsada sizler gibi yüzünüzü görmesemde sesinizi duymasamda samimiyetinize sonsuz inandığım canım arkadaşlar edindim bu bile beni mutlu etti.inşaallah çok uzak tarihte değil yakın zamanda hepimiz çocuklarımızla bir araya geliriz....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmmmmm..ilaçtan banada düştüğüne çok sevindimmmmmmmmmmm inanın:)inşallah herkes faydasını görür ve bebişler yola çıkar artıkkkkkkkkkkkk :)bana özelden mesaj atın da parayı yollayayım kızlarrrrrrrrrrr .....hepimiz mücadele ediyoruz rabbim karşılıksız bırakmaz inşallahhhhhhhh ..sevgilerrrrrrrrrrrrr

günaydın canımmmmm arkadaşlarım.
dün gece adet oldum.
yeni bir maraton başlıyor
bakalım daha neler göreceğim.

günaydın canımmmmm arkadaşlarım.
dün gece adet oldum.
yeni bir maraton başlıyor
bakalım daha neler göreceğim.

inşaallah hakkınızda hayırlısı olur canım) dileğimiz hepimizin biran önce sağlıklı ve hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmak. moralini hiiiiiiç birşey için bozma ok)

Kızlar merhaba, hepimiz sırayla regli olmaya başladık, umutlarımız Ekim ayına kaldı... İlacımızla birlikte umarım bu ay çok verimli geçer de ekim ayında güzel haberler veren birileri çıkar içimizden. Ben çok heycanlıyım hafta sonu ilk tüp bebek görüşmem var malum. Bakalım ne dicekler. Kendimi ekim ayı için transfere okadar çok hazırladım ki, biraz beklememiz gerek ya da ilaç kullanmalısın bir iki ay gibi cümleler duymak inanın hiç istemiyorum. Umarım bu ay tedavimize başlayabiliriz. Bir de benim çok yakın bir arkadaşım 3. tüp bebeğini deneyecek nasipse bu ay, transferi ekime denk geliyor onunda, umarım hamile kalırız :) :)

kızlar landarch ye özel mail attım ama forumu tam okuyamadım bu ilaçtan hala varmı acaba bende almak istiyorum 2.aşılamamda tutmadı tüp bebekte çok maliyetle bir çok kişide bu ilaçtan sonra hamile kalmış belki banada şifa olur Rabbimin nerden derman vereceği belli olmaz dimi:18:

ya landarch biz ne kadar iciyoruz ? ne zaman baslayalim?
ya sen soyledin de ben mi atladim bilmiyorum ki ?

landarch cığım ,kargoyu bugün aldım.işlerim dolayısıyla biraz geç yazdım.çoooooooook sağol arkadaşım.allah hepimizin gönlüne göre verir inşaallah.sana ve mercimeğimize iyi geceler))

kızlarrrrrrrrrr selammmmmmmmmmmmm hepinize :)parayı yarın yolluyorummmmmmmm ve hepinize çok teşekkürrrrrrrrrrr ediyorummmmmmmmm..sevgiyle kalınnnnnnnnnnn..inşallah bebişlerimiz gelecek ben inanıyorummmmmmmmm.....

günaydınlaa herkese
bugün doktora gittim.
yarın iğneme başlıyorum
serüvenim başlıyor bakalım.
dualarınızı bekliyorum.

slm kızlar..nasılsınız?
piraye ve vizontele ikinizede bol şans..şimdiden hayırlı olsun tedavileriniz..bu aylarda sizinle heyecanlanacağız demek:)
ilaçlara başlayınca da güzel haberler bekliyorum sizden kızlar..armonii canım bana nasip olmadı,inşallah sana şifa olur ilaç..
kızlar benim hayatımda zorluklar çıkmıştır hep derim ya,bi zorluk daha çıktı..tabii hayırlısı diyorum..bi kaç ay sonra eşime kavuşacaktım,ama bu süre uzadı..yaz sonunu bekleyecekmişiz.ben vakit kaybetmek istemedikçe işler uzuyo..tüp bebek işini ne yapacağımıza bile karar veremedik..çok üzüldüm iki gündür..

kizlar selam hepinize,

vizontele ve piraye ikinizede simdiden hayirlisi olsun...ben dedigim gibi okuyup kaciyorum esimin bilgisayarindan okuyorum hala bilgisayarim bozuk ((gordugum kadariyla heresin keyfi iyi ...

bu arada meldi ile konustum kontorlleri iyi cikmis hala yatiyor yavrum ama iyiyim dedi...hic sikayet etmiyor masallah ona inanin inanilmaz zorluk cekiyro bir hasteneye gitmis gelmis 2 gun yatmis yavrum..herseyin hayirlisi sekerler....
kizlar ben iyiyim regli olacak gibiyim bu ara mide sikayetlerim cok artti yarin doktora gidecegim cunku hamilelik oncesi su migde olayimi cozumlemem lazim diye dusunuyorum....
hepinizi cok opuyorum

kiyamam size haklisin ama kendini yipratma guzelim sagliklariniz yerinde olsun nasil olsa kavusacaksiniz...opuyorum guzelim

slm kızlar,
gulemcim her şerde bir hayır vardır. lütfen üzülme. bakarsın bu arada başka güzel gelişmeler olur. stres sana ne kadar zararlı biliyosun durumunu dahada kötüye sokma. pozitif düşün lütfenn hepimizin çok ihtiyacı var olumlu düşünmeye ne kadar zor olduğunu biliyorum ama malesef böyle. çok öptm seni.

deww meldiye cok slm söyle. allah yardımcısı olsun. rabbim kucağına aldırır inş. sağlıkla bu çektiklerini o zaman unutur işte. bizlerede dua etsin. cnm mide önemli hallet bir an önce. geçmiş olsun.

vizontele,piraye bol sans sizlere allah yar ve yardımcınız olsun.

melodi az önce hesaba 20 tl geldi sanırım sen yatırdın dimi??

Son düzenleme:

evet tatlım ben yatırdımmmmmmmmmmmmmmmm :)inşallah ilaçlar vesile olrda bebişler gelir :)tedaviye başlayan arkadaşlar inşallah biran önce bebişlerinşze kavuşursunuz ...allah büyük elbet bizde anne olcağızzzzzzzzzzzz ..sevgilerrrrrrrrrrrr

kiyamam size haklisin ama kendini yipratma guzelim sagliklariniz yerinde olsun nasil olsa kavusacaksiniz...opuyorum guzelim

inşallah canım,inşallah..sağlık olsun tabii.napalım herşeye alışıyoruz.
.sende dikkat et kendine.mide ağrısını iyi bilirim canım.çok geçmiş olsun.hem dur bakalım adet olmazsın belki..inşallah güzel haberler verirsiniz sırayla.

canım öyle diyeceğiz artık..napalım sayılı gün.ayrı kalmaktan çok tedavi için bekleyemek zorunda kaldığımıza üzülüyoruz..şubatta 2.yi deneyeceğiz yinede.büyük sınav bu.herkesin ayrı derdi var...Allah esirgesin bizi,doğacak bebekleri'mizi'
sen napıyosun canım?neler yapıyosun?
bende öptüm:)

selammmmmmmmmm :)dew tatlım sana bir sorum olacak ..izmirde gittiğin doktor sanırım ısrael aruh ..bende ona gitmeyi planlıyorum ...nasıl bir doktor acaba bilgi verirsen sevinirin:)bu arada kızlarr ben rhaim duvarımın inceliğinden şüphe ediyorum..geçen ay kontrol yaptırdığımda ovusyonun olduğu gün yani 15.gün rahim duvarı 4mm di.doktor normal dedi döölenme olup yerleşmesi falan 6 mm falan bulur ded ama ..zaten regli miktarım azaldı ..4 sene önce bi kürtajım var belkide ondan kaynaklı bilmiyorum artık.ama ne yazıkki doktorlar pek dikkate almıyor bunu..rahim duvarımı nasıl kalınlaştırabilirim acaba yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…