Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haklısın cnm cok haklısın ama bazen hayatın getirdikleri karşısında çaresiz kalıyoruz. kahretsinki uymak zorundayız bu düzene o yüzden sen kendini parçalasanda bu böyle olacaksa umursamaedan geçirmek senin sağlığın açısındanda daha iyi olacak.
benim adetim bugün bitiyor gibi. aslında aşılamayı yapan dr um bu adette bekliyordu ama gitmedim.:)))
artık ayaklarım gitmiyor. gecen bahsettim kafamda başka bişey var diye haftaya onunla ilgili bişeyler yapacağım. sonuç alırsam sizleride yönlendireceğim. şimdilik bahsetmiyorum henüz bende neyle karşılaşacağımı tam olarak bilmiyorum. inş. güzel şeyler olursa hemen sizide göndericem gittiğim yere. ilacada bu görüşmeyi yapana kadar başlamayacağım şu anda dolapta bekliyor bakalım. hayırlısıyla olsun herşey. öptm seni.

Bubus merak ettim neymis bu bahsettigin yontem bekliyoruz bakalim senden haberleri...
Landarch nasilsin cnm?msn'e gelemez oldum bilgisayarim bozulunca...iyisin diymi?

canım herşeye iyi yönünden bakmaya çalışmaktan kendimi polyanna gibi hissetmeye başladım:) neyse sağlıktan başka hiç bişey önemli değil vallahi..
canım bende merak etmeye başladım,neler karıştırıyosun inşallah işe yarar canım,merakla bekliyoruz..

Kizlar gunaydin sabahin korunde uyandim sizlere danisayim dedim...kizlar reglime tam 10 gun var 26 eylulde bekliyoruz doktorumda bende cunku tam 28. Gunde gelir pek sasmaz..dun aksam kirmizi baya bildiginiz. Canli renkte kirmizi 2 damla kan dustu ic camasirima ay dedim regli olmusum ay erken diye karalar baglamistim cunku. Dktorm su siralar amerikada konferans icin onami uzuleyim regli neden erken geldi onami uzululeyim dedim bu sabah uyandim peceteye bile , kan gelmedi.... dun ne bir regli beliritisi ne bisey biraz bas agrim vardi. Birazda sivilce yuzmde...bugunde reglinin devami gelmezse sizce bu ne kanamasi.hani. Kndmde umutlanmak istemiyorum sizide bosuna heveslendirmek istemiyorum ama yerlesme kanamasimi bu acep yoksa regli erkenmi geldi?bugun gunun devaminda belli olur sanirim....ay heyecanlandim....

dew günaydın canım.
bence yerleşme kanamasıdır.
çünkü regl olsa o kadar kıpkırmızı geldikten sonra devamı gelirdi.
devamı gelmediğine ve regline daha 10 gün varken böyle olduğuna göre
yerleşme kanaması olabilir.
bekle bakalım hayırlı haberine umutla ver bize.

Ay cnm sagol ya hemen cvp yazdigin icin heyecanlaniyorum hafif hafif regli belirtilerim var sanki yani karin agrilarim bugunun sonunda belli olur haber veririm cnm...

ayy canım heyecanlandım valla..düzenli adet olduğun için benimde aklıma yeerleşme kanaması geldi..hadi inşallah adet olmazsın canım..

dew tatlımmmmmmmmm inşallah yerleşme kanamasıdır ya süper olur valla :)bu arada sana birşey sormuştum ama görmedin sanırım bende ısrael beye gitmeyi düşünüyorum nasıl bir doktor bilgi verirsen sevinirim çokkkkkkkkkk.......landarch tatlım benim ilacı kargoya verdin mi acep..?sanırsam ymurtlama günüme denk gelecek ilaç bu dönemde kullansam zararı olur mu ki?sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canim hic gormedim bana sorunu pardon cnm...israel bey soguk mesafeli bir doktor oncelikle bunu soyleyebilirim ancak cok bilgili ve guven veren bir insan...ben cok seviyorum ve memnunum surekli yurt disinda bir uzak dogu bir amerikada tum dunyyi takip eden bir doktor ayrica ekibi cok ilgili ben memnunum yani...biliyorsun bu kisiden kisiye degisen bir durum ama ben memnunum....
Bu arada bendeki son durum regli belirtierim var ancak damla kan kesildi....bu arada midem icin gitmistim ya streşe bagli gastrit teshisi koydu doktorum eger agrim devam ederse endoskopi yapcam dedi tamda tup bebek tedavisi oncesi gerdi bu durum beni

dew çok saol tatlımmmmmm..ısrael beyin başrılarını duymuştumm inşşah bizi bebişlerimize kavuşturur canımm..bu arada çok geçmiş olsun ..stress olmadan bu yola devam edebilsek sıpalar uğraştırmadan gelicek belkiiiiiiiii :)kendine iiyi bak belki bir süpriz olur neden olmasın ?sevgiler

Kızlar günaydın iyi haftalar herkese. İstanbuldan döndüm dün akşam, Behçeciye gittim biliyorsunuz. Erbil Yağmur doktorum ve çok sevdim :) Tüp bebekten önce aşılama denemek istediğini söledi, bizde aşılama için şumut varmış :) İlk adetimle tedaviye başlıyorum kızlar. Tüp bebekten önce aşılamada şans gördüğü için bana moral oldu walla ne yalan söliiim.Ekimin 10'u gibi aşılama için tedaviye başlıcaz İnşallah. folik asit, omega 3 ve B12 vitamini veridi. Eşiminde ameliyat olmasını istemedi - tabi ağrı yapmıyorsa - bir de eşimdeki morfoloji olayına hiç takılmadı nedense? Morfoloji %2 idi bizim ama sorun değil bu değerler bizim için yaterli dedi... Neyse çok uzattım öpüyorum hepinizi.

gunaydın kızlar cumadan beri ewdeyim nete giremedim gecmişi şöle bi okuayayım dedim.. dew cim beni inanılmaz heyecanlandırdın ayyy ne guzel olur yaaa hemde aceleci yumurtan vardı bu ay zaten ümitliydim senden. ayyy nasıl moral olur bizee anlatamamm.. meldi nin iyi olmasına sewindim, şikayet etmediğini okuyunca kendimden utandım valla. bubus cum inşallah faydasını görürsün bu yeni girişiminin heyecanla bekliyorum guzel haberini.. melodi tatlım sana çok mahcubum bi gonderemedim ilaclarını ama bu sabah hepsini toparladım ofise getirdim senden acil adres bekliyorum. ayrıca ilacı adetin biter bitmez başla bi sonraki adetine kadar kullan.

canm bahçeci yi bana da çok tavsiye etmişlerdi orayla ilgili hep olumlu şeyler duydum. doktorunu sewmende çok guzel inşallah aşilaman pozitif sonuç verir de tüpe gerek kalmaz. canm eşinle ilgili de çok olumlu şeyler söylemişler ne guzel içinize su serpilmiştir. benm eşimin de krugere göre morfoloji bu civarlardaydı ve dr herşey normal demişti.

kızlar benm bir arkadaşım var yeni tanıştık ama kısa sürede baya vakit gecirdik, eşlerimiz de çok iyi anlaşıyor.. bu çift iki yıllık ewliler yeni yeni bebek düşünmeye başlamışlar, arkadaşımda adet düzensizliği olduğu için dr a gitmiş pco lu olduğu ortaya çıkmış. dr pek yorum yapmamış ama bebek sahibi olmayı pek ertelemeyin demiş. arkdşm zaten çevremdeki herkes hamile moduna girdiği için ee bide pco çıkınca biraz panik olmuş ve sürekli nasıl hamile kalıcam hemen olur mu hemen omazsa ne yaparım diye panik halinde.ona bakınca kendimin 2 yıl onceki halimi görüyorum ve benm yaptığım yaşadıkalrımın onun yaşamasını istemiyorum. ona sakin olmasını ve korunmadan en az altı ay beklemesini önerdim ama pco olması yüzünden acaba yanlış mı yönlendiriyorum diye düşünüyorum. o kadar mutlu o kadar hayat dolular ki doktor kapılarında sürünmelerini hiç istemem cünkü hiç denememişler belki kendiliğinden olacak. biz de kendimiz hiç denemeden dr gitmiştik bu birçok dr a göre çok yanlış ama bi taraftada teshisi konulmuş pco sorunu var. arkadaşım tahlilerden hiç anlamıyor pco in ne olduğunu bile bilmiyor, 21. gun progesterona bakılmış 1 in altında çıkmış sonuç. ben ona şuana kadar sadece rahat olmasını korunmayı bırakmalarını önerdim, acaba yanlış mı yapıyorum lütfen bana fikrinizi söylermisiniz

Canım bence doğru olanı yapmışsın, şu aşamada onlara panik yaşatmanın doktor kapılarında süründürmenin bi yararı olacağını sanmıyorum. Bu psikolojiyi hepimiz çok ii biliyoruz her duyduğu şey moralini bozacak, netten araştırmaya başladığında herşeye kafasını takacak canı sıkılacak. Bence de 6 ay korunmasız ve düzenli bir cinsel yaşamla üstesinden gelebilirler. Umarım herşey onlar için hayırlı olur da bizim yaşadıklarımızı yaşamazlar. Ama bişi söliiiim mi benim yaşadıklarımdan etkilenip eşine spermiogram testi yaptıran tatmin olmayıp 2 sefer jinekolağa giden yakın bi arkadaşım war maaşallah turp gibiler ama beni gördükçe kendisi panik yapıyo :) :)

canm cevabın için cok tesekkur ederim aynı fikirde olmamız içimi rahatlattı. biz onlara 1.5 yıldır dr kontrolunde olduğumuzu söylemiştik ama yaşadığımız üzücü olayları anlatmadık, onları bilse eminim panik yapacaktır. inşallah en kısa sürede hamile kalır cunku şimdiden çalıştığım yerde herkes hamile tek muhabbet bu diyor

kızlarrr günaydınn,
iyi haftalar hepinize..
valla kızlar şu an yeni girişimimden bahsedip kafanızı karıştırmayacağım. ben bu hafta sonu gerekli görüşmeyi yapacağım. sonrasında sizlere ne olduğunu anlatıcam sonucunu görmeden sizlerin kafasını karıştımak istemiyorum.
adetim yeni bitti. ilacım dolapta bekliyor. bu görüşme sonrasında ilacı kullanıp kullanmayacağım belli olacak.
inanın benimde kafam cok karışık acayip tedirginim neyle karşılaşıcam diye.allah bieşyleri sebep kıldı ama bakalım zamanı ne zaman. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

dewwww acayip heyecanlandım. allahım inşallah düşündüğümüz gibidir. inş. yalnız dönmezsin amerikaya..hemen haber ver.

öptm.

kızlarr günaydın
hayırlı haftala herkeze

dewwcim güzel haberler bekliyoruz senden , heran herşey olabilir inşallah yerleşme kanamasınır, annesini fazla yormamak için meleğin gelmiştir belkide.

bubuş canım inan çok merak ettim araştırma içinde olduğun şeyi , inşallah senin için en hayırlısı olur sende umut olursun bize, canım detaylrı ve güzel haberleri merakla bekliyorum.

landarch canım sen nasılsın mercimek nasıl bakalım , iş güç derken çok yormuyorsun değilmi kendini , ama bol bolda naz yap tadını çıkar , hasretle beklenen seninle şimdi , allah ikinizede sağlık sıhat versin
Canım bende pco luyum biliyorsun , çok şey okudum araşırdım , pco lu olur bikaçtane çocuğu olur sonradan öğrenenleemi dersin , pco ile uğraşıp sonradan bebiş sahibi olanlar , uzun yıllar bekleyenler.
Canım öncelikle arkadaşın kilolu ise kilovermek en güzel çözümü , stresa yapmayacak kesinlikle , ben bu hatayı yaptım ve 2,5 sene çok kötü geçti , bencede kesinlikle kenidi dinlemeden kendini bu konuya odaklamadan yaşasın .
birde şeker hastalarının kullanmış olduğu ilaçlar var bizim rahatsızlığımız için ideal ilaçlardan birisi ama dr kontrolunda alsın.
ama dsaha çok yeniler şimdilik böyle şeylere girmesinler
benim en büyük ahat rahatsılıpımı öğrrenince horman iğmeleri amam oldu ve bunlarda bana çok fazla kilo aldırdı şimdi onlarla uğraşıyorum

bende son3 aydı hiçbirşey yapmıyorum , hastalanmayı bekliyorum , hastalanıncada landarhcımın göndermiş oldupu ilacı kullanıcam eşimle , yettiği yere kadar , aslında aşılamayı düşünüyorduk ama erteledik , inşallah bu ilaç banada derman olur

ya benim ay sonunda hastalanacağım ama şimdiden gögüslerim kocaman oldular ve çok ağrılyorlar , bıktım artık onlarla uğraşmaktan , bi işede yaraman her ay ayrılarını çekmek yoruyor gerçekten , ayada sevinmelimiyim gögüslerimin şiştiğine yani yumurtladığım anlamınamı geliyor geliyorsa hiç mi dek gelmez , offf ne bileyim uzattım kızlar kusura bakmayın

hepinizi öpüyorum

Kizlar gunaydin,
Biliyorum heyecan yaptiniz AMA bu Sabah regli oldum dun Aksam anlamistim zaten uzuldum mu hayir eger tedaviye baslayacaksak Bari bir an evvel baslariz diye dusunuyorum iyi yonunden bakiyorum ogrendik artik olumlu olmayi oyle degil mi?
Landarch iyisin diymi Hersey yolunda..yaz biraz bulanti bisey varmi?arkadasini iyi yonlendirmissin bencede eger yasi kucukse zaten hic acele etmesin bence...
Piraye canim hayirlisi olsun....

Kizlar Cok opuyorum doktora gidince haber veririm size sizide umitlendirdim bos Yerevan kusuruma bakmayin sekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…