Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben de israele gidecegim galiba. bir arkadasim onu tavsiye etti; 3 ayri arkadasi gitmis 3u de 1. tupte pozitif almislar. hatta annem de taniyor israeli, ona kurtaj olmus zamaninda. o zaman gencecik bir doktordu dedi. ne bileyim, hic birsey yapmak da gelmiyor icimden aslinda ama bbir yerden baslamak lazim. randevulari cok yogun mu, simdiden almak gerekiyor mu acaba ?

dew biz de cok heyecanlandik, gun tam tutuyor, hadi guzel haber senden gelsin. cok sevindim coooook :)

hayirlisi olsun pirayecim. ama simdi hepten kafam karisti. e simdi bizde de morf. %1 ve adam normal dedi, asilama yapalim dedi diye sogudum oradan. e simdi sen tup istedigin halde asilama yapmak istiyor. off morfoloji bu kadar dusukken asilama olur muymus yani ?

iyi yapmissin. stres olmadan denesinler. gerci simdiden hafif baslamis sikintilar ama. of neler yasiyoruz allahaskina. bir de herkeslerin cocugu oldu yine, face'te o da dogurmus, bu da dogurmus sinir oldum :)

merhaba kızlar iyi haftalar,herkes iyidir umarım.vizontele,piraye sizlere bol şans ,bubuş canım inan bende çok merak ettim şu araştırma içinde olduğun şeyi inşaallah herşey istediğin gibi olur ve bizlerede umut olur,gülenciğim yeni ders yılın hayırlı olsun) Landarchcığım senin ve mercimeğinin iyi olmasına sevindim kendine dikkat et.. cerenm aynen bende içimden hiç birşey yapmak gelmiyor ama bir yerdenbaşlamak lazım inşaallah karar verdiğin merkezden sende dew77de olumlu sonuç alırsınız.orası hakkında bende iyi şeyler duymuştum.kekecb hadi inşaallah landarch arkasından bu ilaçtan hamile kalan kişi sen olursun) ben tüpe kalkışacağım için ilacı şuan kullanmıyorum.bu hafta sonuna doğru hastalanacağım sanırım ve benimde 3.tüp maratonu başlayacak.inşaallah hepimiz için herşey yolunda gider.inşaallah pozitif sonuç alırsam ilaçları ihtiyacı olanlara vereceğim)

arkadaşlar ankarada jinekolog Dr.necmiye durul varmış çook eskilerin dr.uymuş.kendi muayenehanesinde bakıyormuş.teşhisi ve tedavisi çok iyiymiş.uzun süre tedavi tüp falan olup sonuç alamayan ve buna gidip hamile kalan birkaç kişi bahsetti bana şuan tüpe başlayacağım için kafamı karıştırmak istemiyorum. sizlerden bu dr.u duyan ve bilgisi olan varmı;?

selammmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr:)landarch gönderdim tatlımmmmm..çok çok teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmmmmm benim ya allah mercimeğine uzun ömürler versin inşallah sağlıklı sıhhatli cerenm aynen benim içmden de birşey yapmak gelmiyor ama eşimin ısrarlı tutumları sonucunda tekrar doktor yolları gözükecek ..ben aslında izmirde ömer südekana gidiyorum başından beri aslında çok memnunum ama ısrael bey bizim gibi vakalarda daha başarılı daha araştırmacı zaten ömer bey tüp yapmıyor .bilmiyorum ne yapacağımı şimdiden ısrael beyden randevu almak ta fayda var çok yoğun olduğunu duydum ..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin ..laparoskopi olalı daha 3 ay oldu o yüzden biraz kendime şans vermek istiyorum ama ah bu erkekler..dewwwwwww senden bomba haberler bekliyoruz inşallah canım..bubuş çok merak içindeyim neler yapıyorsun umarım fayda görürsün tatlım...

dew tatlım geçmişi şimdi okudum regli olmuşsun tabii ki mücadeleye devam ediyoruzz.her regli yeni bir umut ..inşallah umutlarımız sonunda bebişe dönüşecek ..sevgilerrrr...

canm demek sende lap. oldun, neden yapıldı benm gbi tanı amaçlı mı yoksa tedavi amaçlı mı? ben 1 haziranda oldum lap. ve hist. aynı anda 2 adet dönemi gecirdim lap. den sonra.. bence iyi bir fikir beklemek genelde 6 ay süre veriyor dr lar.

canmm yaa yazmışsın ama kaçırmışım..hayırlısı olsun canm yaa erken regl olman normal aceleci yumurtan dönguyu kısalttı, bende birkaç ay yirmigunde bir adet olmuştum. tedavin erken başlayacak vardır bunda da bir hayır. canm bulantım devam ediyor onun dısında bir sorun yok tatlım sükürler olsun. msn de göremiyorum seni pc hala bozuk galiba. bugun msn de helsa yı online gördüm cok heyecanlandım ama maalesef kaçırdım sonra ( cok merak ediyorum ne durumda ne yapıyor..

tatlım bende laparoskopi oldum iki kasıklarımda bir göbeğimde 3 kesi yerim var minicik;:)benim rahim filminde sağ kapalı sol kısmi açık tüplerimde sorun görülmüştü o yüzden oldum şükür ki tüplerim açık çıktı laparoskopide sadece her iki tüpde de üzerine baskı yapan paratubal kistler vardı onlarda yakılmış operasyonda yani şimdi hiçbir sorun yok ..bekliyorum bakalım..ama geçen gün fsh testi yaptırdım 7,63 çıktı ymurtalık rezervlerim ortalama sayılır yaş 28 daha iyi çıkmalıydı ama bakalım bundan sonra neler olcak ..

günaydın herkese

kızlar ben dün kasık çektirme olayını yaptırdım.
kadın bana kasık düşüklüğü varmış, şimdi rahat hamile kalırsın dedi.
adet görürsen yine gel anca yerine getiririz falan dedi.
bubuş sende yaptırmıştın canım sanırım
bakalım ilk defa yaptırdım.

aşılama için bugün son iğnemi yaptım.
sanırım cuma yada pazartesi aşılamam yapılır diye düşünüyorum.

bakalım inşallah faydasını görürüz emeklerimizin allahım dahada aratmasın inşallah.

geçmiş olsun cnm,
benimkiyle aynı değil ama benzer bir işlemdi. benim göbeğim düşüktü birde rahim sol tarafa kaymıştı onu yerine getirdi. çok ağrılı bişeydi ama sabah aç karnına akşam yatmadan. 2 gün üstüste yapıldı. birde benimki adetli iken yapılmıştı. sebep ne olursa olsun ben herşeye açığım valla. tıptada çok çare aradık göbeğimizide çektirdik,ot çöpde içtik bakalım daha neler yapacağız. alternatif tıp ada sonuna kadar inanıyorum. kim ne derse desin eskilerde dr mu vardı herkesin elinin altında.

cnm aşılaman pozitif olur inşallah.

hiii, nasil birsey o ? kizlar hic korkmuyor musunuz ? benim icim urperdi vallahi. cok korkarim ben oyle seylerden.
faydasi olur insallah.

hiii, nasil birsey o ? kizlar hic korkmuyor musunuz ? benim icim urperdi vallahi. cok korkarim ben oyle seylerden.
faydasi olur insallah.

canım hiç korkunç bişey değil.
kasıklarını kadın ovuyor yukarı yukarı.
sonra biz bezle sıkıca bağladı sabaha kadar kalsın dedi.
bu yani öyle acıtacak bişey yapmıyor.
bu şekilde hamile kalan da çok var
denemek istedim
kadın banada kasığın düşükmüş
adet olursan yine gel bir kaç ay denemek lazım dedi.
eskilerde de böyle hamile kalan çok olmuş.
en yakınım biri böyle hamile kalınca bende denemek istedim.

Kızlar yaaa bişi sorcam, burda bir iki kişi moralimi bozdu benim.Biliyorsunuz önümüzdeki ay aşılama denicem. Herkes diyo ki aşılamada tutma şansı çok az, neden aşılama yaptırıyosun, aşılama ile tutçak olsa normalde olurdu vs vs... Hemen tüp yap aşılama ile uğraşma diyolar.Moralin bozulur kafana takarsın tutmazsa diyolar.Ama benim doktorum bana sizi aşılamada şanslı görüyorum dedi. Hem öle iğne falan kullanmıcam sende hafif hafif ilaçla kontrol edicem dedi. Offfff yaaaa kafam karıştı

piraye84 denilenleri kafana takma canım
aşılama ile hamile kalanda çok kişi var
erkek infertilitesinde hız düşüklüğünde spremler direk ileri
verildiği için normal ilişkiden fazla şansı varç
sonuçta bayan yumurtalıklarıda ilaçla uyarıldığı için
hamile kalma şansı artıyor.
doktorların dediği daha önemli bence
hem aşılamanın normal ilişkiden farkı olmasaydı
niye herkes yaptırsın, doktorlar önersin
canını sıkma umudunu kaybetme ve dene.
bunları sana söylüyorum bende 3 defa negatif aldım ama
pek çok kişide hamile kaldı.
ağustos ayında aşılama yaptıranlar topiğini oku
bir sürü kişi hamile kaldı. sana umut olacaktır.

canım benim hiç kafan karışmasın, bende 3 aşılamayı yaptırıcam allah kısmet ederse , neden olmasın, neler okuyoruz 3 aşılamalarında hamle kalanlar hem dr sana fazla ilaç yüklemiyecekmiş , bende 2 aşılamadan sonra aşılamaya olan inancımı yitirmişdim ama bir şansım varsa onuda neden kullanmıyayımki , para zaman kayıpları oluyor malesef ama boşver , hayat süprizlele dolu sakın içini sıkma olumlu iyi düşün , beynimizden güzel sinyaller gönderelim rahmimize bebişlerimiz için rahat huzurlu ortam hazırlayalım :)

merhaba kızlar..bazen cevap yazma paneli açılmıyo..dün yazamamıştım..
pirayecim aşılaman hayırlı olsun canım..çok sevindim,demekki iyi bi durumdasın canım.hiç söylenenler kafana takma..elbetteki bu metod işe yarıyo ki uygulanıyo.ve çok hamile kalan var.hem tüp bebeğe geçmeden az ilaçla aşılama denemen iyi olacak..ayrıca eşinin durumu için söylenenlerde bize söylenenlerle aşağı yukarı aynı canım..ben artık morfolojiyi takmıyorum sende düşünme hiç..inşallah güzel sonuçlarla dönersin canım
vizontele canım hayırlı olsun aşılaman.bugün çatlatma iğnenimi yaptın?hafta sonuna kalmaz o zaman işlemin..İİİNNŞALLAHHH bebeğine kavuşursun canım..güzel haberler bekliyoruz piraye ve senden..

Son düzenleme:
lee canımm sende antalya yolcususun..arka arkaya bebişler gelsin inşallah..oralarda olsaydım gelirdim yanına.tedavinde yanında olurdum:)) inşallah beişinle dönersin evine canım.emeklerin karşılıksız kalmasın..

dew canım heyecanlanmıştık vallahi..napalım,tedavine erken başlamış olacaksın.yine iyi tarafından bakacağız:)
güzel bi tedavi geçirirsin inşallahhh canım.inşallah sağlıklı,pozitif sonuçlarla dönersin evine..dualarım sizlerle..

kızlar hepinize bol bol şanslar diliyorum..ayrı ayrı..
inşallah kış gelmeden hepiniz önünüzdeki tedavilerle pozitif sonuçlar alırsınız..
ben hayıt ve otları bıraktım.biraz rahatsızlandım geçen hafta.midem-bağırsaklarım bozuldu..otları içemiyorum hala.ağzımın tadı gitti resmen..ovülasyon olayndaı hissetmiyorum artık.akıntı falanda olmadı..21.gün gidip progeteron baktırayım dedim ama vazgeçtim.umrumda bile değil çünkü artık.çok soğudum çocuk olayından.eşimde öyle..konuşuyoruz;neredeyse vazgeçtim diyo.maddi anlamda da yıldırdı tabii..bu kış sizin pozitiflerinizle sevinmek istiyorum canlar...bana moral verin lütfen:))

Son düzenleme:
kızlar günaydın, yazdıklarınızla bana moral oldunuz sağolun. Yaşamayan bilemez bizim içimizdeki fırtınaları.Vizontele kekecb umarım sizinde aşılama serüveniniz bu ay pozitif sonuçlanır da bana da ümit olursunuz canlar. Gülemcim haklısın gerçekten kesinlikle morfolojiyi kafama takmamaya karar verdim. İnanırmısın İstanbuldaki doktorum morfoloji ile ilgili tek bir kelime etmedi.Değerler çok kötü değil, sınırın da üstünde dedi.Offf doktor çok önemli kızlar, mutlaka güvendiğiniz ve inandığınız bir doktorla tedaviye başlamak gerek. Bu arada rahme pozitif enerji gönderme olayına bayıldım.Her sabah uygulicam walla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…