selammmmmmmmmm :)dew tatlım sana bir sorum olacak ..izmirde gittiğin doktor sanırım ısrael aruh ..bende ona gitmeyi planlıyorum ...nasıl bir doktor acaba bilgi verirsen sevinirin:)bu arada kızlarr ben rhaim duvarımın inceliğinden şüphe ediyorum..geçen ay kontrol yaptırdığımda ovusyonun olduğu gün yani 15.gün rahim duvarı 4mm di.doktor normal dedi döölenme olup yerleşmesi falan 6 mm falan bulur ded ama ..zaten regli miktarım azaldı ..4 sene önce bi kürtajım var belkide ondan kaynaklı bilmiyorum artık.ama ne yazıkki doktorlar pek dikkate almıyor bunu..rahim duvarımı nasıl kalınlaştırabilirim acaba yaa?
ben de israele gidecegim galiba. bir arkadasim onu tavsiye etti; 3 ayri arkadasi gitmis 3u de 1. tupte pozitif almislar. hatta annem de taniyor israeli, ona kurtaj olmus zamaninda. o zaman gencecik bir doktordu dedi. ne bileyim, hic birsey yapmak da gelmiyor icimden aslinda ama bbir yerden baslamak lazim. randevulari cok yogun mu, simdiden almak gerekiyor mu acaba ?
Kizlar gunaydin sabahin korunde uyandim sizlere danisayim dedim...kizlar reglime tam 10 gun var 26 eylulde bekliyoruz doktorumda bende cunku tam 28. Gunde gelir pek sasmaz..dun aksam kirmizi baya bildiginiz. Canli renkte kirmizi 2 damla kan dustu ic camasirima ay dedim regli olmusum ay erken diye karalar baglamistim cunku. Dktorm su siralar amerikada konferans icin onami uzuleyim regli neden erken geldi onami uzululeyim dedim bu sabah uyandim peceteye bile , kan gelmedi.... dun ne bir regli beliritisi ne bisey biraz bas agrim vardi. Birazda sivilce yuzmde...bugunde reglinin devami gelmezse sizce bu ne kanamasi.hani. Kndmde umutlanmak istemiyorum sizide bosuna heveslendirmek istemiyorum ama yerlesme kanamasimi bu acep yoksa regli erkenmi geldi?bugun gunun devaminda belli olur sanirim....ay heyecanlandim....
dew biz de cok heyecanlandik, gun tam tutuyor, hadi guzel haber senden gelsin. cok sevindim coooook :)
hayirlisi olsun pirayecim. ama simdi hepten kafam karisti. e simdi bizde de morf. %1 ve adam normal dedi, asilama yapalim dedi diye sogudum oradan. e simdi sen tup istedigin halde asilama yapmak istiyor. off morfoloji bu kadar dusukken asilama olur muymus yani ?Kızlar günaydın iyi haftalar herkese. İstanbuldan döndüm dün akşam, Behçeciye gittim biliyorsunuz. Erbil Yağmur doktorum ve çok sevdim :) Tüp bebekten önce aşılama denemek istediğini söledi, bizde aşılama için şumut varmış :) İlk adetimle tedaviye başlıyorum kızlar. Tüp bebekten önce aşılamada şans gördüğü için bana moral oldu walla ne yalan söliiim.Ekimin 10'u gibi aşılama için tedaviye başlıcaz İnşallah. folik asit, omega 3 ve B12 vitamini veridi. Eşiminde ameliyat olmasını istemedi - tabi ağrı yapmıyorsa - bir de eşimdeki morfoloji olayına hiç takılmadı nedense? Morfoloji %2 idi bizim ama sorun değil bu değerler bizim için yaterli dedi... Neyse çok uzattım öpüyorum hepinizi.
canm bahçeci yi bana da çok tavsiye etmişlerdi orayla ilgili hep olumlu şeyler duydum. doktorunu sewmende çok guzel inşallah aşilaman pozitif sonuç verir de tüpe gerek kalmaz. canm eşinle ilgili de çok olumlu şeyler söylemişler ne guzel içinize su serpilmiştir. benm eşimin de krugere göre morfoloji bu civarlardaydı ve dr herşey normal demişti.
kızlar benm bir arkadaşım var yeni tanıştık ama kısa sürede baya vakit gecirdik, eşlerimiz de çok iyi anlaşıyor.. bu çift iki yıllık ewliler yeni yeni bebek düşünmeye başlamışlar, arkadaşımda adet düzensizliği olduğu için dr a gitmiş pco lu olduğu ortaya çıkmış. dr pek yorum yapmamış ama bebek sahibi olmayı pek ertelemeyin demiş. arkdşm zaten çevremdeki herkes hamile moduna girdiği için ee bide pco çıkınca biraz panik olmuş ve sürekli nasıl hamile kalıcam hemen olur mu hemen omazsa ne yaparım diye panik halinde.ona bakınca kendimin 2 yıl onceki halimi görüyorum ve benm yaptığım yaşadıkalrımın onun yaşamasını istemiyorum. ona sakin olmasını ve korunmadan en az altı ay beklemesini önerdim ama pco olması yüzünden acaba yanlış mı yönlendiriyorum diye düşünüyorum. o kadar mutlu o kadar hayat dolular ki doktor kapılarında sürünmelerini hiç istemem cünkü hiç denememişler belki kendiliğinden olacak. biz de kendimiz hiç denemeden dr gitmiştik bu birçok dr a göre çok yanlış ama bi taraftada teshisi konulmuş pco sorunu var. arkadaşım tahlilerden hiç anlamıyor pco in ne olduğunu bile bilmiyor, 21. gun progesterona bakılmış 1 in altında çıkmış sonuç. ben ona şuana kadar sadece rahat olmasını korunmayı bırakmalarını önerdim, acaba yanlış mı yapıyorum lütfen bana fikrinizi söylermisiniz
iyi yapmissin. stres olmadan denesinler. gerci simdiden hafif baslamis sikintilar ama. of neler yasiyoruz allahaskina. bir de herkeslerin cocugu oldu yine, face'te o da dogurmus, bu da dogurmus sinir oldum :)