pirayecim aşilaman hayırlı olsun, bende herkesle aynı fikirdeyim kimseyi kafana takma isteyen istediğini söylesin. ilaçlar yumurtan buyuyecek kontrollu olarak çatlatılcak, spermlerin en sağlıklıları en kısa mesafede yumurtayla buluşacak ee tabiki ihtimal daha yuksek normal ilişkiye göre. hem tup bebek dr ları kolay kolay tupe gerek yok once aşilama yapalım demez demekki adamın bir bildiği var.
gulem cim benim yaz dönemindeki ruh halimi hatırlıyorsun, kılımı bile kıpırdatmak istemiyordum bebek le ilgili. inan bu ruh halinin bile bir sebebi var, beden ve ruh dinlenmek istiyor haklı olarak.. içinden ne geliyorsa ole davran tatlım, eminim ki hayırlısı bu.. belki senden pozitif haber gelir bu sayede
vizontele inşallah senden de guzel haberler gelir, ben şahsen o tarz tedavilere inanıyorum cunku cook eskiden şifacılar bu tarz metodlarla tedavi ediyorlarmış. bakalm bubus un yeni girişimini de çok merak ediyorum, inşallah fayda görür de burdan herkesle paylaşırız
ilacı kullanmaya başlayan var mı? eger kullanımı ile ilgili soru işaretleriniz varsa mutlaka sorun kızlar. ilacla beraber kullanmayın, adetliyken kullanmayın ve adet olmanız gerek gun mutlaka bırakın adet olmasanız bile
canım özeline msj attım cvp vermedin görmedin heralde ilaç hakkında bilgi almak istiyordum ne işe yarıyor..sen ilaçlamı hamile kaldın...nasıl temin edebiliriz diye sormuştum bilgi verirsen sevinirim teşekkürler..
bi ara mesaj kutum dolunca hepsini boşaltmıştım sanırım o ara kaçırdım mesajını.. bu ilacı infertilite bölümünde '' basit bir yöntemle hamile kaldım'' topiğinde gördüm zaten orda detaylı bir şekilde ilac hakkında birsürü şey yazıyor. ben %100 o ilacla hamile kaldım diyemiyorum cunku birkaç ay once lapi ve hist. olmuştum belki onların da etkisi olmuştur. temin etme konusu biraz sıkıntılı oluyor cunku ilac sadece romanyada satılıyor ve başka ülkere kargo ile yollanmıyor. biz bir tanıdık bulduk sağ olsun son birkez daha getireceğini söyledi.
canım...senin sorunun neydi canım kaç yıldır çocuk istiyorsun bu ilacı sizin aracılığınızla temin etme şansım varmı acaba? yardımcı olursan sevinirim
bende fsh yuksekti, lap. de endometriozis olduğum ortaya çıktı yapışıklık varmış onlar duzeltildi falan.. ilacı son bir kez tekrar getirecek o tanıdık o zaman paylaştırırken eğer elimizde artan olursa tabiki sana veririz ama her ihtimale karşı sende bir kanal ara çünkü tek bir şişe yetmeyebilir
canım hiç korkunç bişey değil.
kasıklarını kadın ovuyor yukarı yukarı.
sonra biz bezle sıkıca bağladı sabaha kadar kalsın dedi.
bu yani öyle acıtacak bişey yapmıyor.
bu şekilde hamile kalan da çok var
denemek istedim
kadın banada kasığın düşükmüş
adet olursan yine gel bir kaç ay denemek lazım dedi.
eskilerde de böyle hamile kalan çok olmuş.
en yakınım biri böyle hamile kalınca bende denemek istedim.
Kızlar yaaa bişi sorcam, burda bir iki kişi moralimi bozdu benim.Biliyorsunuz önümüzdeki ay aşılama denicem. Herkes diyo ki aşılamada tutma şansı çok az, neden aşılama yaptırıyosun, aşılama ile tutçak olsa normalde olurdu vs vs... Hemen tüp yap aşılama ile uğraşma diyolar.Moralin bozulur kafana takarsın tutmazsa diyolar.Ama benim doktorum bana sizi aşılamada şanslı görüyorum dedi. Hem öle iğne falan kullanmıcam sende hafif hafif ilaçla kontrol edicem dedi. Offfff yaaaa kafam karıştı
kızlar hepinize bol bol şanslar diliyorum..ayrı ayrı..
inşallah kış gelmeden hepiniz önünüzdeki tedavilerle pozitif sonuçlar alırsınız..
ben hayıt ve otları bıraktım.biraz rahatsızlandım geçen hafta.midem-bağırsaklarım bozuldu..otları içemiyorum hala.ağzımın tadı gitti resmen..ovülasyon olayndaı hissetmiyorum artık.akıntı falanda olmadı..21.gün gidip progeteron baktırayım dedim ama vazgeçtim.umrumda bile değil çünkü artık.çok soğudum çocuk olayından.eşimde öyle..konuşuyoruz;neredeyse vazgeçtim diyo.maddi anlamda da yıldırdı tabii..bu kış sizin pozitiflerinizle sevinmek istiyorum canlar...bana moral verin lütfen:))
arkadaşlar merhaba;
bugün doktora gittim. kendi doktorumun çocuğu rahatsızlandığı
için başka doktor muayene etti.
bugün adetimin 7.günü.
adetimin 3 günü prugeon 75 lik 5 gün yaptım.
doktor bakınca yumurtaların erken gelişmiş
niye yüksek doz kullandırdı acaba dedi.
7.günde bu kadar büyütülmez dedi.
baskılayıcı iğne verdimi dedi
hayır dedim.
sonra bugünde aynı dozu yap yarın kendi doktoruna muayen ol dedi.
bende sakıncası varmı hızlı büyümesinin dedim.
e2 yüksek çıkar sende zararı yok erkek infertiletisimi sizin dedi
evet dedim.
bu kadar sonra yarın doktorunuzla görüşürüsünüz dedi.
hiç cevap vermek bile istemedi
zordan baktı yani.
kafamı karıştırdı ya
hızlı büyümesi sorun mu yani.
merhaba arkadaşlar,tedavi üzeri grip oldum iyimi:-(( hafta sonuna doğru regl olmam lazım ve ben aynı gün antalya yolcusuyum inşaallah.şu gribi atlatmam lazım tedaviye başlayacağım, benim vücut direncim düştü. Nane- limon ,bal zencefil içip bir an önce kendimi toparlamalıyım......
Arkadaşlar ben de sizler gibi anne olmak istiyorum. 2 aydır serophone + ovitrelle tedavisi görüyorum. iğneyi bu ayın 3 ünde vurulmuştum. Adetim 2 gün geçti ve gebelik belirtilerini de hissediyorum. Bu gün test yaptım 2. çizgi gayet belirgin.Neredeyse diğeri kadar yani:) Bu gün kan testi yaptıramıyorum.Sizce hamişmiyim yoksa ilaçların etkisi mi?
Bu arada sen de bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın. Malesef saçma sapan bir ilçede yaşadığım için kan testi yaptıramıyorum. Yarın başka bir ilçeden yaptıracağım. Şu anda 5-6 gündür göğüslerim şişmeye ve hareket ederken ve temas anında ağrımaya başladı.Sende de aynısı olmuş muydu canım.Bilmiyorum çok da umutlanmak istemiyorum. Allah herkesin kucağını doldursun.
vizontelecim aslında dozun çok yüksek değil.erken büyürse işlemin erken yapılır.kafanın karışması normal tabii..biz birbirimizinden bile etkileniyoruz,kaldıki başka bi kadın doğumcunun dedikleri direk etileyici olur..canım 3 senedir her doktordan ayrı yorumlar duydum ben..hepsi farklı.kendi doktorunla görüşünce endişelerini söylersin.ama korkulacak bişey yok bence..
bubuş, lee ikinizede geçmiş olsun..lee cim bi doktora görün,ilerlemesin..ama bubuşun reçetesi harika görünüyo:)
landarch canım duaların için teşekkür ederim kendi adıma:) inşallah sağlıkla gelir bebekler..
ben yoğun bi tempoda çalışıcam bu kış..eşimle beraberiz şu an..ama keyfim yok benim pek..kızlar anksiyetem arttı benim.kendimi sağlıklı hissetmiyorum işin açığı..hergün biyerlerim ağrıyo,iştahsızım,hergün kötü bi haber alıyorum.bi an önce doktora gitmek istiyorum.sonra psikiyatrise..gerekirse bebek işini unutucam kızlar.kendimi çok kötü hissediyorum...ama eşim yokken gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?