Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pirayecim aşilaman hayırlı olsun, bende herkesle aynı fikirdeyim kimseyi kafana takma isteyen istediğini söylesin. ilaçlar yumurtan buyuyecek kontrollu olarak çatlatılcak, spermlerin en sağlıklıları en kısa mesafede yumurtayla buluşacak ee tabiki ihtimal daha yuksek normal ilişkiye göre. hem tup bebek dr ları kolay kolay tupe gerek yok once aşilama yapalım demez demekki adamın bir bildiği var.

gulem cim benim yaz dönemindeki ruh halimi hatırlıyorsun, kılımı bile kıpırdatmak istemiyordum bebek le ilgili. inan bu ruh halinin bile bir sebebi var, beden ve ruh dinlenmek istiyor haklı olarak.. içinden ne geliyorsa ole davran tatlım, eminim ki hayırlısı bu.. belki senden pozitif haber gelir bu sayede

vizontele inşallah senden de guzel haberler gelir, ben şahsen o tarz tedavilere inanıyorum cunku cook eskiden şifacılar bu tarz metodlarla tedavi ediyorlarmış. bakalm bubus un yeni girişimini de çok merak ediyorum, inşallah fayda görür de burdan herkesle paylaşırız

ilacı kullanmaya başlayan var mı? eger kullanımı ile ilgili soru işaretleriniz varsa mutlaka sorun kızlar. ilacla beraber kullanmayın, adetliyken kullanmayın ve adet olmanız gerek gun mutlaka bırakın adet olmasanız bile

canım özeline msj attım cvp vermedin görmedin heralde ilaç hakkında bilgi almak istiyordum ne işe yarıyor..sen ilaçlamı hamile kaldın...nasıl temin edebiliriz diye sormuştum bilgi verirsen sevinirim teşekkürler..

bi ara mesaj kutum dolunca hepsini boşaltmıştım sanırım o ara kaçırdım mesajını.. bu ilacı infertilite bölümünde '' basit bir yöntemle hamile kaldım'' topiğinde gördüm zaten orda detaylı bir şekilde ilac hakkında birsürü şey yazıyor. ben %100 o ilacla hamile kaldım diyemiyorum cunku birkaç ay once lapi ve hist. olmuştum belki onların da etkisi olmuştur. temin etme konusu biraz sıkıntılı oluyor cunku ilac sadece romanyada satılıyor ve başka ülkere kargo ile yollanmıyor. biz bir tanıdık bulduk sağ olsun son birkez daha getireceğini söyledi.

kızlar günaydıınn,
piraye, vizontele,lee hepinize bol şans kızlar
inşallah kışa girmeden sevindirirsiniz bizleri.

landarch tatlım bi ara arıycam seni. sen şimdi hamişsin ya kafan karısmaz o yüzden sana anlatabilirim.:)))

gulem tatlım çok iyi anlıyorum seni aynen bir ara bizde öyle oluyoruz. sonra bebek yada hamile biri olunca etrafımızda tekrar gaza geliyoruz. sende biraz dinlen bakalım günler neler getirecek.yinede bu arayı cok uzatma. bir hedef koy kendine.hakkında hayırlısı olsun cnm. kendine iyi bak.

allahım inşallah bir an önce bizi bebeklerimize kavusturur. beklemek ve bu içinde olduğumuz mücadele, çaresizlik insanı bazen isyan ettiriyor. dualarımızı eksik etmeyelim. en büyük desteğimiz onlar.

canım...senin sorunun neydi canım kaç yıldır çocuk istiyorsun bu ilacı sizin aracılığınızla temin etme şansım varmı acaba? yardımcı olursan sevinirim

canım...senin sorunun neydi canım kaç yıldır çocuk istiyorsun bu ilacı sizin aracılığınızla temin etme şansım varmı acaba? yardımcı olursan sevinirim

bende fsh yuksekti, lap. de endometriozis olduğum ortaya çıktı yapışıklık varmış onlar duzeltildi falan.. ilacı son bir kez tekrar getirecek o tanıdık o zaman paylaştırırken eğer elimizde artan olursa tabiki sana veririz ama her ihtimale karşı sende bir kanal ara çünkü tek bir şişe yetmeyebilir

sevinirim canım unutmayın beni lütfen artan olursa....ne kadar süre kullandın sen bu ilacı

arkadaşlar merhaba;
bugün doktora gittim. kendi doktorumun çocuğu rahatsızlandığı
için başka doktor muayene etti.
bugün adetimin 7.günü.
adetimin 3 günü prugeon 75 lik 5 gün yaptım.
doktor bakınca yumurtaların erken gelişmiş
niye yüksek doz kullandırdı acaba dedi.
7.günde bu kadar büyütülmez dedi.
baskılayıcı iğne verdimi dedi
hayır dedim.
sonra bugünde aynı dozu yap yarın kendi doktoruna muayen ol dedi.
bende sakıncası varmı hızlı büyümesinin dedim.
e2 yüksek çıkar sende zararı yok erkek infertiletisimi sizin dedi
evet dedim.
bu kadar sonra yarın doktorunuzla görüşürüsünüz dedi.
hiç cevap vermek bile istemedi
zordan baktı yani.
kafamı karıştırdı ya
hızlı büyümesi sorun mu yani.

selammmmmmmm kızlarrrrr....pirayecim hayırlı uğurlu olsunnn aşılaman inşallah bebişler yola çıkar seni çok bekletmeden gelirlerr canım :)landarch tatlım kargomu aldım ne kadar teşekkür etsem az inan ..çok mutluyum gerçekten ilaçlar işe yarar mı yarama zmı bilinmez ama senden gelen enerjiye çok inandım ben bu bile bana gaz verdi :)emeği geçen herkese bubuş sanada çok teşekkürlerrr..inşallah bizde hamile kalırız sağlıkla sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız ve bu yolda mücadele eden arkadaşlara destek olmaya devam ederiz ..çünkü damdan düşeni ancak damdan düşen anlar mışşşş:)sevgiyle kalın kızlarrrrrrrrrrrr

merhaba arkadaşlar,tedavi üzeri grip oldum iyimi:-(( hafta sonuna doğru regl olmam lazım ve ben aynı gün antalya yolcusuyum inşaallah.şu gribi atlatmam lazım tedaviye başlayacağım, benim vücut direncim düştü. nane- limon ,bal zencefil içip bir an önce kendimi toparlamalıyım......

kolaymis, aman tehlikeli birsey olmasin da.

sen iyisini yapiyorsun. moralini yuksek tut, sana gereken yuksek moral.

hicbir yere gitme gulem. benim gunum gunume uymuyor, biraz unut; herkesin unutunca bebegi geliyor :)

en iyi yarinki doktorun verecek ama yine tatmin olmazsan kendi doktorunun cevaplarindan baska doktor ara. ilk doktor kulagina su kacirmis; daha da fazla sey soylemek istememis.
korkulacak birsey yoktur ama tabi bir doktorun isi begenmemesi -hele de ayni hastanenin doktoru- beni rahatsiz ederdi.

cnm cok geçmiş olsun vücudunun direncini toparlaman lazım.
Tatlım hafta sonundan beri bende boğaz ağrısıyla uğraşıyorum. Antibiyotik almam diye inat ettim çok şükür bugün iyiyim. Her akşam eve gidince yaptığım karışım işe yaradı.
Elmayı kabuguyla çekirdeğiyle 4 e böl 1,5 su bardağı suya koy içine karanfil birkaç tane kaynasın
bardağına alınca zencefil ,bal,limon karıştır iç. Birde sabah akşam birer tane sedergın içebilirsin. Suda eriyen aspirin gibi birşey fakat cok güzel ayakta tutuyor. Kendine iyi bak.

bubus , lee gecmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize mevsim gecişlerinde soğuk algınlığı hep ensemizde, bende hep hapşırıyorum inşallah yakalamaz.
dew cim den haber yok regl olunca dr gidecekti start vermişlerdir belki de
kızlar ben bugun ilk kez kendiliğinden bir şeyi yemek istedim, çok mutlu oldum. sudan bile tiksinir olmuştum inşallah gececek eski iştahıma kavuşucam. 10 ekimde randevum var eger o zamn da herşey yolundaysa derin bir ohhhh çekicem. tedavi olacaklar, kafa dinleyenler hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah.. eskiden de dua ederdim ama şimdi artk her gece seans gibi oldu herkes için dua ediyorum.. inşallah tez elden kabul olur

Arkadaşlar ben de sizler gibi anne olmak istiyorum. 2 aydır serophone + ovitrelle tedavisi görüyorum. iğneyi bu ayın 3 ünde vurulmuştum. Adetim 2 gün geçti ve gebelik belirtilerini de hissediyorum. Bu gün test yaptım 2. çizgi gayet belirgin.Neredeyse diğeri kadar yani:) Bu gün kan testi yaptıramıyorum.Sizce hamişmiyim yoksa ilaçların etkisi mi?

tebrikler canm hamilesin, dr sana ne zaman kan testi yaptır dediyse o gun yaptır. genelde çatlatma iğnesinden 17 gun sonra yapılıyor bence yarın yaptır ve eşine müjdeyi ver.. Allah tamamına erdirsin

Tşk ederim cevabınız için. Ben de yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah dediğiniz gibidir.İyi akşamlar.

vizontelecim aslında dozun çok yüksek değil.erken büyürse işlemin erken yapılır.kafanın karışması normal tabii..biz birbirimizinden bile etkileniyoruz,kaldıki başka bi kadın doğumcunun dedikleri direk etileyici olur..canım 3 senedir her doktordan ayrı yorumlar duydum ben..hepsi farklı.kendi doktorunla görüşünce endişelerini söylersin.ama korkulacak bişey yok bence..
bubuş, lee ikinizede geçmiş olsun..lee cim bi doktora görün,ilerlemesin..ama bubuşun reçetesi harika görünüyo:)
landarch canım duaların için teşekkür ederim kendi adıma:) inşallah sağlıkla gelir bebekler..
ben yoğun bi tempoda çalışıcam bu kış..eşimle beraberiz şu an..ama keyfim yok benim pek..kızlar anksiyetem arttı benim.kendimi sağlıklı hissetmiyorum işin açığı..hergün biyerlerim ağrıyo,iştahsızım,hergün kötü bi haber alıyorum.bi an önce doktora gitmek istiyorum.sonra psikiyatriste..gerekirse bebek işini unutucam kızlar.kendimi çok kötü hissediyorum...ama eşim yokken gidicem.

Son düzenleme:
Bu arada sen de bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın. Malesef saçma sapan bir ilçede yaşadığım için kan testi yaptıramıyorum. Yarın başka bir ilçeden yaptıracağım. Şu anda 5-6 gündür göğüslerim şişmeye ve hareket ederken ve temas anında ağrımaya başladı.Sende de aynısı olmuş muydu canım.Bilmiyorum çok da umutlanmak istemiyorum. Allah herkesin kucağını doldursun.

bence hamilesin allah tamamına erdirsin stres yapma

canm burda hepimiz ya depresyona girdik yada eşiğinden gectik. birbirimize destek olurken bile belki de kendimiz dipteydik haberimiz yoktu .. karabatak gibi bir içerde bir dışarda hayat geciyor. belki böle olmamız hormonlarımız yüzünden, belki değil ama sonuçta mutlaka guneş doğuyor.. tekrar umutlar filizleniyor, yeşeriyor. seninle çok konuştuk bizim bu dengesiz ruh halimizi.. hep olumsuz düşünmemizi, evhamlı olmamızı. biz buyuz değişemeyiz ama hayattan tad almayı öğrenebiliriz. anı yaşamayı öğrenebiliriz.. ewet belki doktora gitmemiz gerektiği zamanlar vardır ama en azından en kolay olan şeyi denemekte fayda var. kendimizi mutlu edecek şeyler yaparak zorla da olsa gülmeye calışarak biraz olsun suyun üstüne çıkıp nefes alabiliriz. canm arkadaşım çoğul konuşuyorum cunku bu duygu durumları karnımızda bebek varken de olabiliyor çünkü bunu yaratan biziz. bizim gibi kadınlar için bahane cok suyun altına girmek için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…