bence hamilesin allah tamamına erdirsin stres yapma
tbik tebrik ederim
allah tamamını getirsin.
arkadaşlar helsa arkadaşımızı merak ediyorum
sizlere o kadar alıştım ki
hep aklımdasınız.
dün akşam aklıma helsa geldi.
merak ettim.
vizontelecim aslında dozun çok yüksek değil.erken büyürse işlemin erken yapılır.kafanın karışması normal tabii..biz birbirimizinden bile etkileniyoruz,kaldıki başka bi kadın doğumcunun dedikleri direk etileyici olur..canım 3 senedir her doktordan ayrı yorumlar duydum ben..hepsi farklı.kendi doktorunla görüşünce endişelerini söylersin.ama korkulacak bişey yok bence..
bubuş, lee ikinizede geçmiş olsun..lee cim bi doktora görün,ilerlemesin..ama bubuşun reçetesi harika görünüyo:)
landarch canım duaların için teşekkür ederim kendi adıma:) inşallah sağlıkla gelir bebekler..
ben yoğun bi tempoda çalışıcam bu kış..eşimle beraberiz şu an..ama keyfim yok benim pek..kızlar anksiyetem arttı benim.kendimi sağlıklı hissetmiyorum işin açığı..hergün biyerlerim ağrıyo,iştahsızım,hergün kötü bi haber alıyorum.bi an önce doktora gitmek istiyorum.sonra psikiyatriste..gerekirse bebek işini unutucam kızlar.kendimi çok kötü hissediyorum...ama eşim yokken gidicem.
bubus , lee gecmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize mevsim gecişlerinde soğuk algınlığı hep ensemizde, bende hep hapşırıyorum inşallah yakalamaz.
dew cim den haber yok regl olunca dr gidecekti start vermişlerdir belki de
kızlar ben bugun ilk kez kendiliğinden bir şeyi yemek istedim, çok mutlu oldum. sudan bile tiksinir olmuştum inşallah gececek eski iştahıma kavuşucam. 10 ekimde randevum var eger o zamn da herşey yolundaysa derin bir ohhhh çekicem. tedavi olacaklar, kafa dinleyenler hepimiz bebeklerimize kavuşuruz inşallah.. eskiden de dua ederdim ama şimdi artk her gece seans gibi oldu herkes için dua ediyorum.. inşallah tez elden kabul olur
Landarch canım umarım 10 ekimde bebişini sağlıklı bir şekilde görürsünde derin bir ohhhhh çekersin canım.Hamileliğin tadını çıkart canım bu saatten sonra bak bulantıların da yavaş yavaş azalıyormuş.Ne güzel Allah tamamına erdirsin canım.
Kizlar selam,
Iki gun gelemedim yine moral bozukluklari olmus,elternatif tiplar konusulmus yeni arkadaslar gelmis hosgelmis....kizlar once kendimi yazayim istedim dun doktora gittim kistler yok olmus rehimde yumurtaliklarda tertemiz cok sukur fsh'im ise 11 gayet iyi buldu e tabi 18lerden 11e dusunce seviniyoruz bu bile yuksek ama olsun bunada raziyim...dun aksam ilk serophene'i mi ictim 10 erken regli olmam super oldu kizlar kistler atildi ve hersey 10 gun one cekilmis oldu hic sikayetim yok vallaha...hayirlisi tabi yeni bir baslangic yeni umut hayirlisi benim icinde silzer icinde...pazartesi gorcem doktoru size bilgi gecerim kizlar....
piraye o kadar cok insan varki asilama ile hamile kalan o yuzden sakin takilma soylenenlere agzi olan konusuyor yaaa....
vizontele yumrutalarin erken olgunlasmasi kotu degil sadee iyi kontrol edilmesi lazim hassa bir durum catlamamsi lazim doktorunda gerekeni yapar dert etme sen...
gulemcim moralini bozuk gordum benim 1 ay onceki halim gibisin guzelim farkindayim zaman zamna hepimize oluyor bende senin gibi hicbirsey yapma taraftari degildim ama doktorum ve esimin zorlamasi ile olur dedim biliyorsun simdide seviniyorum iyiki olur demisim cunku herseyim iyi cikti hayirlisi bakalim ama kesinlikle eger kotu hissediyorsan psikologa git ben bebek icind egil baska seyler icin gitmistim insana supe riyi geliyor kafa duzelmeden baska bir yerinin duzelmesini bekleme hersey kafamizla ilgili cunku...icini ferah tut guzelim icinden ne geliyorsa onu yap....kendinide cok yiprtama..okullar acildi bu arada hayirli der yillari olsun insallah....
landarch canim iyi olmana sevindim evet hala bilgisayarim bozuk o yuzden msne'e gelemez oldum...demek biraz biraz canin birseyleri istemey basladi ha hadi bakalim duzelecek guzelim az kaldi...bakalim mercimegi gorunce neler hissedeceksin paylas bizimle olurmu vallaha super seviniyoruz....
kizlar hepinizi opuyorum....
herkese merhabalar
yarın aşılama oluyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
selam arkadaşlar bende aylar önce bu topicte sızler gıbı gun sayıyordum rabbıme hamdolsunkı yavrum simdi kucağımda sakın umudunuzu yitirmeyin ve moralinizi yüksek tutun ve pes etmeyin allah muradınıza kavustursun inş
allah analı babalı sağlıklı büyümesini nasip etsin bebeğinin nasıl hamile kaldın normalmi tedavi ilemi
slmm arkadaşlar benide aranıza kabul edermisiniz yorumlarınızı okuyorum fakat ilk kez yazıyorum bende 3 yıllık evliyim mayıs ayından beri klomen+ovitrelle tedavisi gördüm ama hamiş kalamadım 20 eylülde yine klomen kullanmaya başladım 26 eylülde kontrole gidicem ve bu ay kısmetse ilk aşılama yapılacak hayırlısı ile inşallah daha önce bütün tahlillerim yapıldı hormon testi hsg hepsi normal çıktı sadece eşimim sipermiyogramı biraz düşük çıkmıştı ama hareketliliği iyi olduğu için telafi ediyormuş dedi doktorum yani şu durumda hiç bir sorun yok ama hamile kalamadım rabbim henüz kısmet etmedi sanırım herkes için hakkında hayırlı olanı diliyorum yüce rabbimden
merhaba canm aramıza hoşgeldin, demek ilk aşılaman olacak hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah ilk seferde tutar.. kontrole gittiğinde gelişmeleri haber ver
Kizlar selam,
Iki gun gelemedim yine moral bozukluklari olmus,elternatif tiplar konusulmus yeni arkadaslar gelmis hosgelmis....kizlar once kendimi yazayim istedim dun doktora gittim kistler yok olmus rehimde yumurtaliklarda tertemiz cok sukur fsh'im ise 11 gayet iyi buldu e tabi 18lerden 11e dusunce seviniyoruz bu bile yuksek ama olsun bunada raziyim...dun aksam ilk serophene'i mi ictim 10 erken regli olmam super oldu kizlar kistler atildi ve hersey 10 gun one cekilmis oldu hic sikayetim yok vallaha...hayirlisi tabi yeni bir baslangic yeni umut hayirlisi benim icinde silzer icinde...pazartesi gorcem doktoru size bilgi gecerim kizlar....
piraye o kadar cok insan varki asilama ile hamile kalan o yuzden sakin takilma soylenenlere agzi olan konusuyor yaaa....
vizontele yumrutalarin erken olgunlasmasi kotu degil sadee iyi kontrol edilmesi lazim hassa bir durum catlamamsi lazim doktorunda gerekeni yapar dert etme sen...
gulemcim moralini bozuk gordum benim 1 ay onceki halim gibisin guzelim farkindayim zaman zamna hepimize oluyor bende senin gibi hicbirsey yapma taraftari degildim ama doktorum ve esimin zorlamasi ile olur dedim biliyorsun simdide seviniyorum iyiki olur demisim cunku herseyim iyi cikti hayirlisi bakalim ama kesinlikle eger kotu hissediyorsan psikologa git ben bebek icind egil baska seyler icin gitmistim insana supe riyi geliyor kafa duzelmeden baska bir yerinin duzelmesini bekleme hersey kafamizla ilgili cunku...icini ferah tut guzelim icinden ne geliyorsa onu yap....kendinide cok yiprtama..okullar acildi bu arada hayirli der yillari olsun insallah....
landarch canim iyi olmana sevindim evet hala bilgisayarim bozuk o yuzden msne'e gelemez oldum...demek biraz biraz canin birseyleri istemey basladi ha hadi bakalim duzelecek guzelim az kaldi...bakalim mercimegi gorunce neler hissedeceksin paylas bizimle olurmu vallaha super seviniyoruz....
kizlar hepinizi opuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?