canm cok cok tesekkur ederim darısı başınıza en kısa zamanda..
melodi canm ilacı biran once kullanmak istemen çok guzel ama bence ayın ortasında kullanma yaani bana anlatılanda adet biter bitmez başlanıyordu bir sonraki adete kadar. bende bu şekilde kullandım, adet bitiminden dolayı olması kanamyı artırma ihtimali yuzunden. benm adetim 3. gun yoğunluğu iyice azalır o yuzden ben 4. gunu kullanmaya başlamıştım. adet olmam gereken gunu hesaplayıp o gun ilacı bırakmıştım ve adet olmayı bekledim. cunku eger gebelik oluşursa bebeğe zarar vermesin diye. kullanımı da şöyle; sabah oğle akşam aç karına bir tatlı kaşığı iilacı bir çay bardağı suya katıp karıştırıp içiliyor. ben oğlenleri cok duzenli kullanmadım sadece tatildeyken içebildim üç kez diğer zamanlar gunde iki kez kullandım. ramazanda da kullandım sahur ve iftarda içtim burda önemli olan aç karınla içilmesi yoksa saatin bir önemi yok
herkese merhabalar
yarın aşılama oluyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
herkese merhabalar
yarın aşılama oluyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
Kizlar selam,
Iki gun gelemedim yine moral bozukluklari olmus,elternatif tiplar konusulmus yeni arkadaslar gelmis hosgelmis....kizlar once kendimi yazayim istedim dun doktora gittim kistler yok olmus rehimde yumurtaliklarda tertemiz cok sukur fsh'im ise 11 gayet iyi buldu e tabi 18lerden 11e dusunce seviniyoruz bu bile yuksek ama olsun bunada raziyim...dun aksam ilk serophene'i mi ictim 10 erken regli olmam super oldu kizlar kistler atildi ve hersey 10 gun one cekilmis oldu hic sikayetim yok vallaha...hayirlisi tabi yeni bir baslangic yeni umut hayirlisi benim icinde silzer icinde...pazartesi gorcem doktoru size bilgi gecerim kizlar....
piraye o kadar cok insan varki asilama ile hamile kalan o yuzden sakin takilma soylenenlere agzi olan konusuyor yaaa....
vizontele yumrutalarin erken olgunlasmasi kotu degil sadee iyi kontrol edilmesi lazim hassa bir durum catlamamsi lazim doktorunda gerekeni yapar dert etme sen...
gulemcim moralini bozuk gordum benim 1 ay onceki halim gibisin guzelim farkindayim zaman zamna hepimize oluyor bende senin gibi hicbirsey yapma taraftari degildim ama doktorum ve esimin zorlamasi ile olur dedim biliyorsun simdide seviniyorum iyiki olur demisim cunku herseyim iyi cikti hayirlisi bakalim ama kesinlikle eger kotu hissediyorsan psikologa git ben bebek icind egil baska seyler icin gitmistim insana supe riyi geliyor kafa duzelmeden baska bir yerinin duzelmesini bekleme hersey kafamizla ilgili cunku...icini ferah tut guzelim icinden ne geliyorsa onu yap....kendinide cok yiprtama..okullar acildi bu arada hayirli der yillari olsun insallah....
landarch canim iyi olmana sevindim evet hala bilgisayarim bozuk o yuzden msne'e gelemez oldum...demek biraz biraz canin birseyleri istemey basladi ha hadi bakalim duzelecek guzelim az kaldi...bakalim mercimegi gorunce neler hissedeceksin paylas bizimle olurmu vallaha super seviniyoruz....
kizlar hepinizi opuyorum....
kızlar bugün ancak kendime gelebildim nane-limon- bal- zencefil derken daha iyi gibiyim. iyi olmam lazım heran regl olabilirim.3.tüp yolu gözüküyor.tabiii başka aksilikler çıkmazsa.....
kızlar bugün ancak kendime gelebildim nane-limon- bal- zencefil derken daha iyi gibiyim. iyi olmam lazım heran regl olabilirim.3.tüp yolu gözüküyor.tabiii başka aksilikler çıkmazsa.....
Dew ciğim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.fsh'ı kafana bu kadar takma .yüksek fsh larla hamile kalanları çok duydum..ayrıca benim dr.fsh a çok önem vermiyor bunlara kafanı takma diyor. inşaallah amerikaya bebişlerinle gidersin.yeterki buna inanalım....
sagol guzelım ınsallah bakalım....merak ıcındeyım bende...
Arkadaşlar topicinize dün katıldım.Evde test yaptığımı ve pozitif çıktığını söylemiştim. Bugün kan testi de yaptırdım ve
Rabbime şükürler olsun hamileyim.Benim için iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Sizleri sıkmadan bu yoldaki süreci anlatıyım. Ben pkoluyum ve eşimin de morfolojisi %0. Serophone ve ovitrelle tedavisine temmuzda başladım. İlkinde tutmayacağını hissettim ve tutmadı ama ikincisinde bir yumurtam geç de olsa olgunlaştı. Bunu duyduğum anda olacak dedim. Rabbim ol derse bir yumurtayla 250 milyon spermden birini karşılaştırır dedim ve çoooook dua ettim. Allahım kabul etti.Lütfen hamiş olamayan arkadaşlar umudumuzu yitirmeyelim. Hayırlısıyla minik bebişlerimizi kucağımıza alalım.Kafanızı şişirdim ama umut olsun diye yazdım lütfen birbirimize dua edelim.
Arkadaşlar topicinize dün katıldım.Evde test yaptığımı ve pozitif çıktığını söylemiştim. Bugün kan testi de yaptırdım ve
Rabbime şükürler olsun hamileyim.Benim için iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Sizleri sıkmadan bu yoldaki süreci anlatıyım. Ben pkoluyum ve eşimin de morfolojisi %0. Serophone ve ovitrelle tedavisine temmuzda başladım. İlkinde tutmayacağını hissettim ve tutmadı ama ikincisinde bir yumurtam geç de olsa olgunlaştı. Bunu duyduğum anda olacak dedim. Rabbim ol derse bir yumurtayla 250 milyon spermden birini karşılaştırır dedim ve çoooook dua ettim. Allahım kabul etti.Lütfen hamiş olamayan arkadaşlar umudumuzu yitirmeyelim. Hayırlısıyla minik bebişlerimizi kucağımıza alalım.Kafanızı şişirdim ama umut olsun diye yazdım lütfen birbirimize dua edelim.
dün bende ordaydım belkide karşılaştık
hayırlısı ama hamile olduguna inanıyorum inş allah yüzünü güldürür
Tbik cok tebrikler ederm umarim bizde bir gun burdan hamileyim diye yazabiliriz...dilerim ki bebegini saglikla kucagina alirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?