Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çok teşekkürlerrrrr :)bende bu reglimden sonra başlayayım o zman :)inşallah minik sıpalarımıza tez zamanda kavuşuruz ....dewwwwwwwww çok sevindim canımhayırlı uğurlu olsunn tedavin inşallah ..landarch mercimeğimize iyi bakk canım güzel güzel beslen ..öpüldünnnn

herkese merhabalar

yarın aşılama oluyorum dualarınızı bekliyorum arkadaşlar

hadi hayırlısı olsun canım inşallah rabbim fazla artmadan bu aşılamada bebişini kucağına verir)) ne demek dualarımız seninle inşallah inşaallah!!!!!!! allahım sen arkadaşımızın kucağını boş çevirme amiiiiiinnnnnnn!!!!!!!

kızlar bugün ancak kendime gelebildim nane-limon- bal- zencefil derken daha iyi gibiyim. iyi olmam lazım heran regl olabilirim.3.tüp yolu gözüküyor.tabiii başka aksilikler çıkmazsa.....

Dew ciğim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.fsh'ı kafana bu kadar takma .yüksek fsh larla hamile kalanları çok duydum..ayrıca benim dr.fsh a çok önem vermiyor bunlara kafanı takma diyor. inşaallah amerikaya bebişlerinle gidersin.yeterki buna inanalım....

kızlar bugün ancak kendime gelebildim nane-limon- bal- zencefil derken daha iyi gibiyim. iyi olmam lazım heran regl olabilirim.3.tüp yolu gözüküyor.tabiii başka aksilikler çıkmazsa.....

umarım bir an önce toparlanırsın canım.Vücudun dinlenmeden kendini toparlamadan 3.yü deneme bence. Ne zaman kendini ii hissedersen sağlıklı olduğuna emin olunca hem ruhen hem bedenen öle başla canım tedavine... hadi geçmiş olsun tekrar

sagol guzelım ınsallah bakalım....merak ıcındeyım bende...

gülen ciğim bakıyorum yine çöküntülerdesin:-(((( canım benim, kaçkez söyleyeceğim ben sizlerden belki daha kıdemliyim bebek arayışında:-(( ) ne depresif durumlar atlattım,ürtikerler oldum hastanelerde yattım.tam bebeğime kavuştum derken sevinçlerini bile doğru dürüst yaşayamadan kaybettim.ama şunu anladım yaşadıklarımdan; allah eşime ve bana can sağlığı ve yuvamıza mutluluk versin.çünkü;ömür geçiyor arayışlarla birde bakıyorsun ki eşinle yaşayacağın o kadar güzel anları heba etmişsin. peki çocuk arayışından vazgeçtimmi hayır.ama en azından kendimi ve eşimin moralini çöküntüye uğratmadan arayışımı sürdürüyorum.haa hiç birşey yapmadım demiyeceğim en azından. artık çevremdekiler ,benden sonra evlenenler hamilemi kalmış 3-4 çocuk sahibimi olmuş umursamıyorum,en azından umursamamaya çalışıyorum. şimdi belki son kez tüp denemesi yapacağız rabbim inşaallah nasip eder etmesede ne yapalım demekki bizimde kısmette yokmuş deriz.ama ben inanıyorum ki ben ve buradaki diğer arkadaşlarım ve sen bebeklerimize kavuşacağız.yeterki moralimizi yüksek tutalım.haa ben ve eşim biyolojik çocuğumuza kavuşamazsakda biliyoruzki kurumdan bize yavrumuz gelecek.belkide o bana büyük umut oluyor......sizleri çok seviyorum canım arkadaşlarım dualarım hep sizlerle olacak.parolamız umutsuzluğa asla yer yok ok....

Arkadaşlar topicinize dün katıldım.Evde test yaptığımı ve pozitif çıktığını söylemiştim. Bugün kan testi de yaptırdım ve
Rabbime şükürler olsun hamileyim.Benim için iyi dilekte bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Sizleri sıkmadan bu yoldaki süreci anlatıyım. Ben pkoluyum ve eşimin de morfolojisi %0. Serophone ve ovitrelle tedavisine temmuzda başladım. İlkinde tutmayacağını hissettim ve tutmadı ama ikincisinde bir yumurtam geç de olsa olgunlaştı. Bunu duyduğum anda olacak dedim. Rabbim ol derse bir yumurtayla 250 milyon spermden birini karşılaştırır dedim ve çoooook dua ettim. Allahım kabul etti.Lütfen hamiş olamayan arkadaşlar umudumuzu yitirmeyelim. Hayırlısıyla minik bebişlerimizi kucağımıza alalım.Kafanızı şişirdim ama umut olsun diye yazdım lütfen birbirimize dua edelim.

Son düzenleme:

hadi hayırlı olsun inş. rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim sabah sabah çok iii geldi allah yar ve yardımcın olsun canım

tebriklerrrrr, Allah tamamına erdirsin.. 10 gun sonra keseyi görürsün bize de haber ver olur mu

kızlarrrr günaydınnnnn bugün antalya yolcusuyum.yarın kontrolüm var.inşaallah herşey yolöunda giderde tedaviye başlarım.ohhhh gribimde geçti.şuan daha iyiyim.tbik canım bebişin hayırlı olsun.sizlerin bebişi bizlere şans olur inşaallah.allahın izniyle bende aranıza bebişle katılırım inşaallah.şimdi yol hazırlığım var.dualarınızı bekliyorum.sağlıcakla kalın canlarım benimmmmmmm

dün bende ordaydım belkide karşılaştık

Aa rosem merhaba gurubumuza hosgeldin :) demek israel bey'e gitmeye basladin nasil gecti?sevdin mi anlat biraz....ben carsamba gittim sen?pazarteside kent'e gidecegim yumuta takibim basliyor esmer kivircik sacliyim aklinda olsun opuyorum

çok sevindimmmmmmmmm..tebriklerrrrrrrrrr..allah sağlıkla sıhhatle getirsin bebişini inşallahh canım..ne güzel moral oldu bize yaa :)darısı başımızaa inşallahhhhhh...

hayırlısı ama hamile olduguna inanıyorum inş allah yüzünü güldürür

teşekkür ederim canım. ben bir yıllık evliyim canım benim adetim düzensizdi ergenlikten beri.35 45 gün arasında adet görüyordum ilaçsız, ilaçla 30 gündü döngüm.evet normal yolla oldu çok şükür.Eşimin morfolojisinin %0 olduğuna inanmıyorum aslında.Çünkü ml'de 45 milyon spermden 1 tanesi bile düzgün olamayacağını düşünmüyordum.Şu an hamileyim ancak keseyi görmedentam br şey söylemek istemiyorum.Canım dualarına ihtiyacım var ben de hepinize dua ediyorum. Allah sana ve tüm bebiş bekleyenlere tez zamanda hayırlısından nasip etsin.İyi geceler.

Özelden yazamadım kusura bakma. hakkım yokmuş.

Landarch, lee26, melodi2, neriman1 buradan hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah bu mutluluğu bütün bebiş sahibi olmak isteyenlere versin inşallah. Bu sitede güzel paylaşımlar oluyor gerçekten.Umudumuzu hiç kaybetmeyelim, çalışmalara tam gaz devam yılmak yok.:):):)Şimdi hepinizden ricam dua edin de keseyi de hayırlısıyla görebilelim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tbik cok tebrikler ederm umarim bizde bir gun burdan hamileyim diye yazabiliriz...dilerim ki bebegini saglikla kucagina alirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…