Aa rosem merhaba gurubumuza hosgeldin :) demek israel bey'e gitmeye basladin nasil gecti?sevdin mi anlat biraz....ben carsamba gittim sen?pazarteside kent'e gidecegim yumuta takibim basliyor esmer kivircik sacliyim aklinda olsun opuyorum
teşekkür ederim canım. ben bir yıllık evliyim canım benim adetim düzensizdi ergenlikten beri.35 45 gün arasında adet görüyordum ilaçsız, ilaçla 30 gündü döngüm.evet normal yolla oldu çok şükür.Eşimin morfolojisinin %0 olduğuna inanmıyorum aslında.Çünkü ml'de 45 milyon spermden 1 tanesi bile düzgün olamayacağını düşünmüyordum.Şu an hamileyim ancak keseyi görmedentam br şey söylemek istemiyorum.Canım dualarına ihtiyacım var ben de hepinize dua ediyorum. Allah sana ve tüm bebiş bekleyenlere tez zamanda hayırlısından nasip etsin.İyi geceler.
Özelden yazamadım kusura bakma. hakkım yokmuş.
kızlar suan o kadar mutluyum ki anlatamam.. ben hamile oldugumu öğrendiğim zaman o ilac öğrendiğim topice yazmıştım ve isteyen ilk kişiye elimde kalan 1 şişeyi göndereceğimi söylemiştim ve elibess isimli bir arkadaş ilacı istediğini yazmıştı ve ben ona ilacı hemen göndermiştim. pco lu ve 4 yıldır bebek olmuyormuş, adetinden sonra kullanmaya başlamıştı ve bu gunlerde ikinci adetini bekliyordu az once özelden mesaj atmış ve hamileymişşş. o kadar şaşırdım o kadar sewindim ki gözyaşlarıma hakim olamadım. hala şoktayım bu kadar cabuk etki edeceğini beklemiyordum
merhaba arkadaşlar
dün aşılamamı oldum
hayırlısıyla bekliyorum
ama içimde hiç umut yok.
merhaba arkadaşlar
dün aşılamamı oldum
hayırlısıyla bekliyorum
ama içimde hiç umut yok.
kızlar suan o kadar mutluyum ki anlatamam.. ben hamile oldugumu öğrendiğim zaman o ilac öğrendiğim topice yazmıştım ve isteyen ilk kişiye elimde kalan 1 şişeyi göndereceğimi söylemiştim ve elibess isimli bir arkadaş ilacı istediğini yazmıştı ve ben ona ilacı hemen göndermiştim. pco lu ve 4 yıldır bebek olmuyormuş, adetinden sonra kullanmaya başlamıştı ve bu gunlerde ikinci adetini bekliyordu az once özelden mesaj atmış ve hamileymişşş. o kadar şaşırdım o kadar sewindim ki gözyaşlarıma hakim olamadım. hala şoktayım bu kadar cabuk etki edeceğini beklemiyordum
hoşbulduk evet başladım canım iyi işte beğendim sayılır baya açıklamalar yaptı p.tesi benmde kontrolüm var ama kentte değil muayenehanesinde sen ilaç kullanıyormusun şu an tekrar mini tüp bebek mi denencek....inşallah ikimiz birden muradımıza ereriz bu ay
Rosemm evet cnm mını tup bebege basladık once hap serepohene 5 gun sonra 2-3 gun ıgne seklınde olacak senın basladı mı tedavın?mını mı normal mı?oırl
hepımız ıcın hayırlısı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?