Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aa rosem merhaba gurubumuza hosgeldin :) demek israel bey'e gitmeye basladin nasil gecti?sevdin mi anlat biraz....ben carsamba gittim sen?pazarteside kent'e gidecegim yumuta takibim basliyor esmer kivircik sacliyim aklinda olsun opuyorum

hoşbulduk evet başladım canım iyi işte beğendim sayılır baya açıklamalar yaptı p.tesi benmde kontrolüm var ama kentte değil muayenehanesinde sen ilaç kullanıyormusun şu an tekrar mini tüp bebek mi denencek....inşallah ikimiz birden muradımıza ereriz bu ay

en yakın zaman da inş keseyide görürsün sağlıkla sıhatle 9 ayını geçir allah kimseyi bu kapı da bırakmasın allah istedikten sonra 0 olmuş 10000 olmuş aynı yeterki allah yazsın sperm gider bulur onu:79::79::79:

kızlar suan o kadar mutluyum ki anlatamam.. ben hamile oldugumu öğrendiğim zaman o ilac öğrendiğim topice yazmıştım ve isteyen ilk kişiye elimde kalan 1 şişeyi göndereceğimi söylemiştim ve elibess isimli bir arkadaş ilacı istediğini yazmıştı ve ben ona ilacı hemen göndermiştim. pco lu ve 4 yıldır bebek olmuyormuş, adetinden sonra kullanmaya başlamıştı ve bu gunlerde ikinci adetini bekliyordu az once özelden mesaj atmış ve hamileymişşş. o kadar şaşırdım o kadar sewindim ki gözyaşlarıma hakim olamadım. hala şoktayım bu kadar cabuk etki edeceğini beklemiyordum

canım çok sevindin inan bende pkoluyum ya banada umut oldu , elibess arkadaşım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah, inşallah banada umut olur allahım ne olur yardımcımız ol.

canım allh senden razı olsun hepimize umut oldun

merhaba arkadaşlar
dün aşılamamı oldum
hayırlısıyla bekliyorum
ama içimde hiç umut yok.

canm aşilaman hayırlı olsun.. canm hislerine çok takılma, şuan bedeninde spermlerde muthiş bir yarış var hepsi yumurtaya kavuşmak için çılgınca yarışıyor biri mutlaka galip gelecek ve serüven başlayacak

mrb kızlar geçen nete girdim ama telden pek yazmak mümkün olmuyo geçmişi biraz okudum herşey yolunda gibi tedaviler devam ediyor ilaçlar dağıtılmış süpersiniz yani. ben beklemeye devam ediyorum böylesi daha zor geliyo ama yapabilecek başka bişey yok.haftaya tatilim bitiyo herkesi çook öpüyorum şimdilik hoşçakalın

bu bahsettiğiniz ilaç ne ilacı bende pkoyum ve daha iyi gelen bir ilaçla karşılaşmadım merak ettim doğrusu

Rosemm evet cnm mını tup bebege basladık once hap serepohene 5 gun sonra 2-3 gun ıgne seklınde olacak senın basladı mı tedavın?mını mı normal mı?oırl

hepımız ıcın hayırlısı canım.

Rosemm evet cnm mını tup bebege basladık once hap serepohene 5 gun sonra 2-3 gun ıgne seklınde olacak senın basladı mı tedavın?mını mı normal mı?oırl

hepımız ıcın hayırlısı canım.

canım miniyi önermedi bana önce aşılama sonra tüp dedi yani aşılama denicez bakalım hakkımızda hayırlısı testlerim normal amam sorun nerde bilmiyorum...

Landarchcım canım cok sevındım bu habere..darısı tum bu ılacı kullananların basına allah da senden razı olsun canım...

Landarch canım verdiğin haber ne güzel, bize de umut oldu walla, ben daha başlayamadım ilacı kullanmaya çünkü başka ilaçlar kullanıyorum şu anda. İlaçla kullanmak istemedim. Vizontele canım hayırlı olsun aşılaman, ama lütfen pozitif olmaya çalış, sen dha şimdiden olmayacağına inandırıyosun kendini. pozitif düşüncenin gücüne inanıyorum ben, lütfen olumlu ol canım, umarım sonuç güzel olur ve en önemlisi senin için hayırlı olur canım. Bir de yeni hamile arkadaşımız varmış... Çok sevidindim, Allah tamamına erdirsin, %0 morfoloji ile hamile de kalınabiliyorumuş demekki, Ben de çok takıyordum şu morfolojiyi ama demekki çok ta büyütmemek gerekmiş...
Ben de iaçlarımı kullanıp adetimibeklemeye devam ediyorum kızlar, ilk adetimle İstanbul yollarına düşücam nasipse... Bu ay herkeste bir hareketlilik var. Hepimiz yeni tedavilerimize başladık, Umarım ekim ayı hepimiz için bereketli ve hareketli bir ay olur kızlar.

merhaba arkdaşlar.
vizontele cim hayırlı olsun aşılaman.inşallah o müthiş buluşma gerçekleşir,bebeğine kavuşursun canım.umutsuz olmak için bi sebebin yok şu an..çok kasma bence,normal hayatına devam et..hatta doktorun ne dedi bilmiyorum ama iliişki olayınıda sıklaştırın..belki geriden gelen bi yumurtan bile olabilir..
landarch canım verdiğin habere çok sevindim ki senin duygularını tahmin bile edemeyiz..ne güzel bi mutluluktur..senin büyük desteğin,emeğinde bi sebep bence..inşallah o arkadaşta sağ salim kucaklar bebeğini..
lee sanırım muayene oldun...neler dedi kemal bey?çok merak ettim.inşallah herşey yolunda gider canım..bi an önce yaz..
dew canım beni sormuşsun..
ben bu işi zaten mecburen rafa kaldırıyorum,eşimle uzaktayız yine biliyosun..bi taraftan mide ve böbrek ağrısıyla cebelleştim bu günlere..fmf ten dolayı zaten kulağım böbreklerimde..o dayanılmaz ağrıyı çekince hastayım moduna girdim.midemle ilgilide doktor beni kokrutmuştu hatırlarsınız anlatmıştım..mide ağrısıyla kıvranınca yine çöktüm..eşim yanımda ama onunla ilgilenemedim..onun her an bi şikayetin oluyo gibi söylenmelerinden biraz tartıştık.biz uzak kalıyoruz ya arada kopuyoruz sanki..doktora gidelim dedi ama gitmedim(inadımdır biraz)zaten hangi poliklinikten başlasam bilemiyorum:) yumurtalıklarımda ağrıdan vc ye çıkamadım 2 gün..öle canıım şaşmış durumdayım..şunu çok iyi biliyorum hayatı nasıl algılıyosanız öle bi hayat yaşıyosunuz..endişe kaygı seviyem çok yüksek..eşim bugün gidiyo..yarın ilk işim psikiyatriye gitmek olacak..ilaç dahi içicem..ne gerekiyosa..çünkü şubata kadar bebek mebek yok..kasmayada gerek yok..
işte böyle kızlar.ben bebek derdinden grmiyorum depresyona..ona girip çıkalı çok oldu:)) genel anlamda sıkıntılıyım..şöyle kakara kikiri yapacak bi ilaç bulursam hemen içicem..
biliyorum bi çoğunuz bende aynıyımyada bende yaşadım diyosunuz,ama ben atlatamıyorum

herkese merhaba,kızlar hepinize genel hitap ediyorum allah emeklerinizi boşa çıkarmasın hepimize sağlık versin ve hayırlısıyla bebişlerine kavuştursun.ben şuan antalyadayım cumartesi kontrolüm oldu.herkese umut dağıtan ben umuta ihtiyacım var sanırım) :-(( kontrolde yumurta sayım pek iç açıcı çıkmadı bende yumuşlar iyice azalmaya başlamış.2 tane yumurtam gözüktü bir tanesi gelişme göstermeye bilirmiş.dr.um tek yumurtayla devam edebiliriz dedi.istersem gelecek aya bırakabilirmişim ama şuana kadarki kontrollerde hep sayı bu ve buna yakın çıktı arada oluşan kist olayı tedaviyi geciktirdi zamanı daha fazla harcayıp şansımı azaltmamalıymışım bundan daha iyisini beklememiz yanlış olurmuş.bana kalırsa iğnelere başlayalım salı günkü kontrolde durumu değerlendiririz dedi dr.um. bende size güveniyorum doğrusu buysa olur dedim.iğnelere başladım inşaallah iki yumurtalığımda cevap verirde çok istemiyorum 3 tane olsa kaliteli olsa yeter benim için.1 tane oluşursa devam etsemmi bilemiyorum.bıraksam tedaviyi gelecekte bu şansımıda yitirisem yaa. ne dersiniz umutsuzluğa kapılmak istemiyorum.verecek olan rabbim kısmetimizde varsa birtek yumurtaylada verir öyle değilmi kızlar.... ne olur bana çooook dua edin. ben ilaçlarımın siparişini vermiş beklerken merkezde yanımda oturan bayan elimde ilaç var size verebilirim dedi.bende ahh ne güzel transferiniz olumlu sonuçlanmış bana ilaçlarınızı veriyorsunuz darısı başımıza dedim.ama maalesef öyle değilmiş ; bayan 1 yıl önce bebek tedavisi için tıp fakültesinde bir prf.a rahimden ameliyat olmuş tabii ne olmuşsa
ondan sonra regl olmamış.merkezde bir sürü tetkik yapılmış, sonuç; menopoza girmemiş fakat nedense regl yok.ilaçlar kullanılmış maalesef kadıncağız regl. olmamış. tedavim ve bebek arayışım son buldu dedi.inanın çok üzüldüm.ve allahım bana ilaçlarını veren bu bayana inşaallah mucizeni gösterirsin diye çok dua ettim.şöyle kendime baktım ve dedim ki ben hala çok şanslıyım hiç olmazsa tek de olsa yumurtam oluşuyor.allahım kimsenin ümidini boşa çıkarmasın....

gulem cim kendini ole ifade etmişsin ki inan söyleyecek bir şey bulamıyorum. en iyi sen bilirsin kendin için doğru olanı.. hepimizin zaman zaman dipte olduğu dönemler olmuştur belki de en mantıklısı yardım alarak en az zararla atlatmak.

lee canm o kadın nasıl iyi kalpli biriymiş ki kendi durumunu kabullenip elindeki ilacı fayda etsin diye başkalarına verebiliyor. şükretmemek mümkün mü halimize, rabbim bize ders verir gibi resmen.. sana yumurta sayısının az olmasının kötü birşey olmadığı ile ilgili birsürü şey anlatabilirm ama eminim ki sende bunları çokı iyi biliyorsundur hatta doktorun bile sana anlatmıştır. o yuzden lütfen sayıya değil var olanları kaliteli olması yönünde yoğunlaş

selamlar herkeseeeeeeeeeeeee:)topikte ne güzel haberler var çok mutlu oldum kızlarrr..dew mini tüp bebek çok daha başarılı bana göre kendi üretimimiz olan ymoşların daha kaliteli olduğuna inananlardanım ben ..inşallah bebişin gelecek sana bu vesileyle tatlım..landarch ya inan bende çok mutlu oldum senden gelen pozitif enerji bile etkiledi beni ..darısı başımıza inşallah ..vizontele canım olumlu düşün ki olumlu olsun karamsarlığa yer yok ..landarch ne güzel demiş serüven başlayacak diye evet başlayacağına inan lütfen :)tedavi de olan olmayan bebek için mücadele eden tüm arkadaşlar yolunuz açık olsun bol şanslar :)biraz da şansa ihtiyacımız var dimi hem mucizeler ansızın gelir ve ben mucizelere çok inanırım :)sevgilerrrr

aferin gulemcim, cok takdir ettim bak seni. ne guzel kendini taniyorsun. biran once kendini mutlu hissetmen, hafiflemis olman en buyuk dilegimiz. sen kendine bak, gerisi hersey tamam olur zaten.
bir de sever misin bilmiyorum ama spor yapmak insani cok mutlu ediyor. hele de esin disarida, yazil bir spor salonuna veya en azindan pilatesmis, ayrobikmis birseyler yap evde ekran karsisinda. hem gece rahat uyursun, kuruntu yapmazsin, vucudun sikilasir, esin memnun olur.
ben de kordon klinik'e gitim kistim hala duruyor. bu nedenle tedaviye de baslayamayacagim. gerci adetime de daha var zaten, ama ssk anlasmaliymis; gecti mi gecmedi mi dusunecegime bir gorelim kist ne durumda, hem morfoloji ile ilgili yeni bir doktorun gorusunu alayim istedim ve ani bir kararla gittim.
sayet kistim gecerse bu klinikte 2 kez asilama deneme karari aldim kendimce. zaten yikama sonrasi asilama yapilacagindan morfolojisi bozuklar ayiklaniyormus, dusuk riski azaliyormus dedi doktor ve ben rahatladim. olmazsa ben de gidip tup icin basvuracagim. tabi sizlerden gelen yorumlara gore bu merkez buyuk ihtimal kent olacak.
ama su kist gecmek bilmiyor; 2,5 cm boyuyla hayatimi karartti kendisi. o kadar civanpercemi ictim fayda etmedi. bakalim su bir haftada da ot neyin icelim; sonraki ay gecsin gecmesin landarccigim senin ilaca basliyorum.
bu arada kocama hergun keciboynuzu pekmezi ve havuc suyu icirmeye calisiyorum; evde pesinden kosturuyorum icsin diye demek daha dogru olur. mızmızın tekidir kendisi.
yeni gelenler hosgelmisler, kimileri mutlu haberlerle gelmis, cok sevindim.
tedaviye baslayanlar hepinize iyi sanslar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…