Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kızlar bu ne ilacı acaba lütfen bana d ayazın ben de denemek istiyorum adı ne nasıl alabilirizbu ilacı belki sebep olur bana da..kısaca bilgi verir misin lütfen

kızlar hamile kaldıgınız bu ilacın adı ne nasıl bulurum bunu cok meraklandım sabırsızlandım hatta...umut dünyası işte..

ne ilacı bu etkisi ne merak ettim bende

daci plant firma adı, ilacın adı branca ursulie.. sadece romanyada satışı var, kk de inertilite bölümnde ' basit bir yöntemler infertiliteyi yendim' isimli topicte içeriği detaylı birşekilde anlatılıyor hatta kullananların yorumları falan var. bende orda okumuştum ve ondan sonra temin etmeye çalıştım.

Kizlar herkese selam,
Oncelikle gulemcim sana yazmak istedim,sen kendi teshisini koymussun zaten guzelim ve en kisa yoldan teaviye basla cuku kafayi duzeltmedikce etrafta hersey kotuye gidiyormus gibi gelir oysa degisen birsey yok o yuzden kocanada kizma bir an evvel git psikologa super bisey...esimin hastaligi sonrasi uzun sure ilac tedavii gordum insana cok yardimci oluyor...bizde burdayiz birseye ihtiyacin olursa hep destekciniz...

Lee sakin az yumurtaya takilma guzelim bugun oktora gittim ola ola 2 tane olmus kan soncum cikmadi ama similik iyi gorunuyor dedi...bize bir sperm ve bir yumurta yetiyor cnm oyle dusun....karasiz kalmkata haklsin ancak onumuzdeki ay ne olacagi beli degil iyi dusun cnm....

Bugun ignelere basliyorum sanirim hpi kesecek..son drumlari yazarim....

canmmm o kadar mantıklı o kadar yerinde yazmışsın ki.. seni acaip pozitif görüyorum eminim ki bu tedavine de yansıyacak. sonra gelsin bebişlerrrrr

landarch cnm benimde bugün rendevum var doktorda yumoşlar olmuşsa kısmetse aşılama yapılacak 1 yıldır tedavi görüyorum ve hiç bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamadım acaba senin şu ilaçtanmı kullansam die düşünür oldum nasıl temin edebilirim onun için bilgi verip yardımcı olurmusun

Kızlarrrrrr benden haberler var :) cok komık ve garıp bugun ılaca baslayalı 5.gunum yumurtalar kıvama gelmıs bu aksam catlatma ıgnemı oluyorum carsamba sabahı 7:15de yumurtalar toplanacak dılerım kı bu defa bos cıkmaz ıclerı...heycanlandım tabı cunku bu kadar hızlı bır gelısım hıc duymadım..landarch benım bu aralar yumurtalarım sanırım aceleci...:)dılerım ki acele tarafından dollenir ve transfer gerceklesir :)

nermın ve adını sımdı unuttugum bazı yenı arkadaslar gordum bazen kendı derdımızden bırsey yazamıyor gıbı olabılırız kusurumuza bakmayin :)aramiza hosgeldiniz...

bugun meldi ile konustum yarim seker yuklemesi varmis kizlar vallaha allah meldiye dilerim ki saglikli nur topu gibi bir bebek versin size anlatamam nasil fedakarlik yapiyor daha simdiden benim gozumde yilin annesi...dilerşm ki yarinda hersey yolunda gider...

dualarinizi benden de eksik etmeyin lutfen...

dew bol şans dualarımız seninlee :)inşallah mucizen gerçek olcakkkkkk..sevgilerrrrrrrrr

merhaba kızlar..öncelikle desteğiniz için teşekkür ederim hepinize..bugün daha iyiyi..ben tatil günlerini hiç sevmiyorum anlaşıldı.okul bi telaşla herşeyi unutturuyo:) ama yine de gidicem,nasılsa tedavi görünmüyo yakında,eşimde yok..bari kafam rahat olsun.
cerenm cim kistin çikolata kistimi,folikül kistimi?eğer folikül kistiyse bu adetinle geçer belki,çok büyük değil çünkü..bencede ilacı kullan,aşılamaya öyle geçersin.morfolojiyide takma bence canım..
dewww..sana ve yumurtalarına inanamıyoooruumm:)) var bunların bi acelesi kesin..canım inşallah biri bebeğindir..dualarım sizinle..
lee canım özeldende yazdım gerçi ama yine yazayım dedim..landarch ın dediği gibi sayı,rezerv hikaye..bu hikayeye iki sağlam ispatımız var..meldi ve landarch..inşallah bu ay sizlerle yüzümüz güler canım..
yeni katılan arkadaşlara bende hoşgeldiniz diim..kendi derdimden unuttum belkide.herkesin bebeğine kavuşması için duacıyım..

kızlar bana yazdıklarınız ilaç gibi geldi.çok teşekkür ederim hepinize .bende öyle diyorum rabbim verecek olduktan sonra 1 taneylede verir.yarın inşaallah güzel haberlerimi yazarım size çok öpüyorum sizleri......ve sizlerinde güzel haberlerini duyarım inşaallah....

DEw canım çok sevindim, bu aceleci yumurtalara benim doktorum serseri yumurta diyor daha önce de anlatmıştım. Ve bunlar için döllenme kapasitesi yüksek yumurtalar olduğunu sölüyor. Umarım aceleci yumurtalarının bildiği bişi vardır, içlerinden biri döllenip annesine sıkı sıkı tutunur umarım canım. Dualarımız seninle...

günaydınlar herkese
dew canım mini tüp bebek maliyeti ne kadar
bana yardımcı olabilirmisin?
benimde aklıma yattı.
hem normal tüp bebekten daha az ilaç
kullanılacak.
maliyeti benim için önemli canım.
arkadaşlar
sizler ne kadara tüp bebek yaptırdınız?

canmmmm sabah sabah mesajın o kadar iyi geldi ki anlatamammm :)))) canm her ne yiyor ne yapıyorsan bu sana çoook iyi gelmiş anlaşılan, bu yumurtaların bi acelesi var ama anlamadım acaba biran once hayat bulup amerikaya yuvalarına mi dönmek istiyorlar ne canm dualarımız seninle.. meldiye de sewgilerimizi ilet, onun bu fedakarlığı hepimize örnek resmen

vizontelecim mini tup bebek gercekten hepmizin kafasına yatan bir tedavi ama herkese uygulanabilir bir tedavi şekli değil şuanda. yaani şuanda dr ların arzu ettiği maksimum yumurta sayısı elde ederek yapılan tedaviler. mesela benm gibi olan yaani her ay sadece bir yada en fazla üç tane yumurta üreten kişiler için daha uygun. ayrıca sen neden şuan bunları düşünüyorsun ki :97: belki şuanda hayat bulmaya calışan bir embriyo var içinde ona haksızlık olmuyor mu

aramıza yeni katılan arkadaşlar dew inde söylediği gibi mesajlarınıza hemen cevap vermezsek kusura bakmayın. ilacı temin ettiğimiz kişi son kez bize 10 adet ilac getireceğini söylemişti ve onlarda daha once parasını vermiş ama tek ilac almış kişilerin 2. ve 3. ilacları onlar. bu ilacı temin etmek biraz zor ama imkansız değil, açıkçası ben adama karşı kotamı doldurdum. ama ben sık sık internet sitesine giriyorum firmanın belki yurtdışına satış yaparlar diye kontrol ediyorum, eger bir gelişme olursa mutlaka yazarım buraya. ben bu ilacı ilk duyduğumda face te duvarıma romanya ile bağlantısı olan varmı diye yazacaktım ama sonra annemin komşusu biri ben aracı olurum demişti ve adamla irtibata gecmiştim. bulmaya kararlıydım yaani o olmasa başkasını bulacaktım. haa bide başka bir ihtimal daha var, iilacı kullanmaya başlayıp kısa sürede sonuç alan arkadaşlarımızın elinde kalan ilaçları buradan isteyenlere verebilirz.

dewwcim maşallah ne güzel bak ne olduğunu anlamadan yumaşların bu sefer seni üzemeden büyümüşler , herşeyde vardır bir keramet , inşallah bebeişininde haberini hemencecik alırsın , tereyağındna kıl çeker gibi transverin olur inşallah canım dualarımız seninle

meldicim canım ya çok zahmetler çekiyor gerçekten ,allah onun güzel gönlüne göre versen , bir avazda kurtarsın inşallah , daha dünyaya gelmeden anne fedakar hep , babalar tabiki sınıntılarımız bizimle paylaşıyor ama anne gibi değil ,annelikten başka hiçbir duygu bunun üstesinden gelmez bence , inşallah hamileliginin son aylarını daha rahat geçirir nur toğu gibi bir evlat doğurur , deww cim meldiyle ilk konuşmanda bol bol selam söyle dualarımız onunla.

gülemcim iyi ol canım benim , seni mutlu eden şeyler nelerse onlarla meşgul ol , inan bebek konusunda uzak olunca herşeyi daha rahat net görebiliryorsun ,bu yaz döneminde uzaklaştım bebek konusundan , şimdilerde yeni yeni bebk heyecanı sardı içimi sanki yeni bir şeylere başlar gibi daha hevesliyim önümüzdeki ay regliden sanra landrahcıgımın gönderdiği ilacı kullanıcam inşallah banada umut olucak , olmaz ise kasım ayında aşılama , hayırlısı artık

landarch canım sen nasılsın , kendiliğinden bişeyler canım istemeye devam ediyordur inşallah ,bol bol beslen , vitaminli , proteginli ,bol bol balık ye bebişim , balık yiyemiyorsanda semiz otu ye , balıkla aynı vitamin varış , omega önemli bebiş için , canım benim kendine çok iyi bak sakın yorma kendini

bubuş ne yapıyr acaba okuyamadım uzun zamandır.

Yeni arkadaşlarda hepiniz hoş geldini , tez zamanda allah isteyen herkeze , hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

hepinizi öpüyorum

canım arkadaslarim sagolun iyi dilekleriniz icin ...guc veriyorsunuz...bugun hastaneye ugrayacagim anestezi doktoru beni gormek istemis ona ugrucam...

vizontele cnm mini tup bebek isini sormussun landarchin dedigi gibi herkese uygulanan bir tedavi degil ben,meldi, landarch gibi yumurta rezervi az olanlarda onerilen bir tedavi evet daha az maliyetli hemen hemen yari yariya maliyeti ama canim senin uygun olup olmadigin dokor tarafindan belirlenen bir durum...
sen bunlari dusunme belkide tuttu asilaman :) tamam mi?

kızlar opudunuz yarin eve ulasir ulasmaz sizlere yazacagim dualarıniza cok ıhtıyacşm var...eksik etmeyin ne olur...

inşallah sorunsuz bir şekilde keseyi görüp sağlıkla kucağına alırsın bebişini..allah esirgesin miniklerinizi tüm kötülüklerden hastalıklardan.güzel haberlerini bekliyoruz. kendine iyi bak.

canımmm çok mutlu oldum okuyunca gözyaşlarında cok haklısın bu duygular bir başka. allah senden razı olsun. düşünsene o arkadasımız ömür boyu sana dua edecek. rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın darısıda bizlere olsun.
cnm seni arayacağım aklımda malum bu ara değişik telaşlara girdim hiç fırsatım olmadı.kendine iyi bak. öptm.

merhaba arkadaşlar
dün aşılamamı oldum
hayırlısıyla bekliyorum
ama içimde hiç umut yok.
hadi bakalım bir müjdede senden bekliyoruz. inşallah pozitif sonucu görürsün cnm. bu işlerde umutsuz olunca sanki daha olumlu şeyler oluyor hep öyle okuyorum başka hikayelerden. bu seferde böyle olsun bakalım çokta kendine zarar verecek kadar yıpratma tabiki. dualarımız seninle.

tatlım buralardayım 3 gündür yoğun geçirdim biraz giremedim o yüzden.

gulemm cnm yardım almaya karar vermen güzel insanın kendi ihtiyaçlarını belirlemesi bile farkındalığını belli eder.
şubata kadar sana iyi gelecek seylerle vakit geçir eşinle iletişiminede fayda eder. kendine iyi bak cnm. bu arada çocuk fikrini kenara atınca gelen mucizelerede şahit oluyoruz biliyosun:)))

deww cnm cok sevindim aceleci yumurtaların seni ne kadar iyi anlamış sabırsızlığını bir an önce olumlu gelişmeler beklediğini biliyorlar. inşallah aceleci bir miniş gelir tutunur sana. ben inanıyorum sen yalnız dönmeyeceksin amerikaya..öptm.

hosgeldin, canim bir-iki mesaj once landarch zaten cevap yazdi o konuda. tr'de dagitimi yok; romanyada bir internet sitesinden alindi ve romanyadan gelen biri getirdi. ancak daha once para toplanmisti ve adetler sinirli.
artan olursa haber verilir buradan, takip et. birkac sayfa oncesini kontrol et.
bunlar hatir isi oldugundan cok israrci olamiyor landarch da. adam arada romanyadan geliyormus. bir gelisme olursa yazar zaten buradan, siz de etrafinizi arastirin. insallah herkese faydasi olur.

bu arada hayirlisi olsun tedavileri herkesin. asilama, tup herkeste bir heyecan basladi.

benimki folikul kiski gulemcim ama temmuzdan beri 2,50 cm gecmedi gitti. tam birsey yaptirayim dedim goren doktor ufak kist ama yumurta gelistirici hormon verilemez bu durumda diyor, gonderiyor. dogum kontrol vermıslerdı ıcmemistim, bu ay icecegim bakalim. neyse benimki onemli birsey degil, haberler sizlerden gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…