aferin gulemcim, cok takdir ettim bak seni. ne guzel kendini taniyorsun. biran once kendini mutlu hissetmen, hafiflemis olman en buyuk dilegimiz. sen kendine bak, gerisi hersey tamam olur zaten.
bir de sever misin bilmiyorum ama spor yapmak insani cok mutlu ediyor. hele de esin disarida, yazil bir spor salonuna veya en azindan pilatesmis, ayrobikmis birseyler yap evde ekran karsisinda. hem gece rahat uyursun, kuruntu yapmazsin, vucudun sikilasir, esin memnun olur.
ben de kordon klinik'e gitim kistim hala duruyor. bu nedenle tedaviye de baslayamayacagim. gerci adetime de daha var zaten, ama ssk anlasmaliymis; gecti mi gecmedi mi dusunecegime bir gorelim kist ne durumda, hem morfoloji ile ilgili yeni bir doktorun gorusunu alayim istedim ve ani bir kararla gittim.
sayet kistim gecerse bu klinikte 2 kez asilama deneme karari aldim kendimce. zaten yikama sonrasi asilama yapilacagindan morfolojisi bozuklar ayiklaniyormus, dusuk riski azaliyormus dedi doktor ve ben rahatladim. olmazsa ben de gidip tup icin basvuracagim. tabi sizlerden gelen yorumlara gore bu merkez buyuk ihtimal kent olacak.
ama su kist gecmek bilmiyor; 2,5 cm boyuyla hayatimi karartti kendisi. o kadar civanpercemi ictim fayda etmedi. bakalim su bir haftada da ot neyin icelim; sonraki ay gecsin gecmesin landarccigim senin ilaca basliyorum.
bu arada kocama hergun keciboynuzu pekmezi ve havuc suyu icirmeye calisiyorum; evde pesinden kosturuyorum icsin diye demek daha dogru olur. mızmızın tekidir kendisi.
yeni gelenler hosgelmisler, kimileri mutlu haberlerle gelmis, cok sevindim.
tedaviye baslayanlar hepinize iyi sanslar diliyorum.
ne ilacı bu etkisi ne merak ettim bende
Kizlar herkese selam,
Oncelikle gulemcim sana yazmak istedim,sen kendi teshisini koymussun zaten guzelim ve en kisa yoldan teaviye basla cuku kafayi duzeltmedikce etrafta hersey kotuye gidiyormus gibi gelir oysa degisen birsey yok o yuzden kocanada kizma bir an evvel git psikologa super bisey...esimin hastaligi sonrasi uzun sure ilac tedavii gordum insana cok yardimci oluyor...bizde burdayiz birseye ihtiyacin olursa hep destekciniz...
Lee sakin az yumurtaya takilma guzelim bugun oktora gittim ola ola 2 tane olmus kan soncum cikmadi ama similik iyi gorunuyor dedi...bize bir sperm ve bir yumurta yetiyor cnm oyle dusun....karasiz kalmkata haklsin ancak onumuzdeki ay ne olacagi beli degil iyi dusun cnm....
Bugun ignelere basliyorum sanirim hpi kesecek..son drumlari yazarim....
daci plant firma adı, ilacın adı branca ursulie.. sadece romanyada satışı var, kk de inertilite bölümnde ' basit bir yöntemler infertiliteyi yendim' isimli topicte içeriği detaylı birşekilde anlatılıyor hatta kullananların yorumları falan var. bende orda okumuştum ve ondan sonra temin etmeye çalıştım.
Kızlarrrrrr benden haberler var :) cok komık ve garıp bugun ılaca baslayalı 5.gunum yumurtalar kıvama gelmıs bu aksam catlatma ıgnemı oluyorum carsamba sabahı 7:15de yumurtalar toplanacak dılerım kı bu defa bos cıkmaz ıclerı...heycanlandım tabı cunku bu kadar hızlı bır gelısım hıc duymadım..landarch benım bu aralar yumurtalarım sanırım aceleci...:)dılerım ki acele tarafından dollenir ve transfer gerceklesir :)
nermın ve adını sımdı unuttugum bazı yenı arkadaslar gordum bazen kendı derdımızden bırsey yazamıyor gıbı olabılırız kusurumuza bakmayin :)aramiza hosgeldiniz...
bugun meldi ile konustum yarim seker yuklemesi varmis kizlar vallaha allah meldiye dilerim ki saglikli nur topu gibi bir bebek versin size anlatamam nasil fedakarlik yapiyor daha simdiden benim gozumde yilin annesi...dilerşm ki yarinda hersey yolunda gider...
dualarinizi benden de eksik etmeyin lutfen...
Kızlarrrrrr benden haberler var :) cok komık ve garıp bugun ılaca baslayalı 5.gunum yumurtalar kıvama gelmıs bu aksam catlatma ıgnemı oluyorum carsamba sabahı 7:15de yumurtalar toplanacak dılerım kı bu defa bos cıkmaz ıclerı...heycanlandım tabı cunku bu kadar hızlı bır gelısım hıc duymadım..landarch benım bu aralar yumurtalarım sanırım aceleci...:)dılerım ki acele tarafından dollenir ve transfer gerceklesir :)
nermın ve adını sımdı unuttugum bazı yenı arkadaslar gordum bazen kendı derdımızden bırsey yazamıyor gıbı olabılırız kusurumuza bakmayin :)aramiza hosgeldiniz...
bugun meldi ile konustum yarim seker yuklemesi varmis kizlar vallaha allah meldiye dilerim ki saglikli nur topu gibi bir bebek versin size anlatamam nasil fedakarlik yapiyor daha simdiden benim gozumde yilin annesi...dilerşm ki yarinda hersey yolunda gider...
inşallah sorunsuz bir şekilde keseyi görüp sağlıkla kucağına alırsın bebişini..allah esirgesin miniklerinizi tüm kötülüklerden hastalıklardan.güzel haberlerini bekliyoruz. kendine iyi bak.Landarch, lee26, melodi2, neriman1 buradan hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Allah bu mutluluğu bütün bebiş sahibi olmak isteyenlere versin inşallah. Bu sitede güzel paylaşımlar oluyor gerçekten.Umudumuzu hiç kaybetmeyelim, çalışmalara tam gaz devam yılmak yok.:):):)Şimdi hepinizden ricam dua edin de keseyi de hayırlısıyla görebilelim.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canımmm çok mutlu oldum okuyunca gözyaşlarında cok haklısın bu duygular bir başka. allah senden razı olsun. düşünsene o arkadasımız ömür boyu sana dua edecek. rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın darısıda bizlere olsun.kızlar suan o kadar mutluyum ki anlatamam.. ben hamile oldugumu öğrendiğim zaman o ilac öğrendiğim topice yazmıştım ve isteyen ilk kişiye elimde kalan 1 şişeyi göndereceğimi söylemiştim ve elibess isimli bir arkadaş ilacı istediğini yazmıştı ve ben ona ilacı hemen göndermiştim. pco lu ve 4 yıldır bebek olmuyormuş, adetinden sonra kullanmaya başlamıştı ve bu gunlerde ikinci adetini bekliyordu az once özelden mesaj atmış ve hamileymişşş. o kadar şaşırdım o kadar sewindim ki gözyaşlarıma hakim olamadım. hala şoktayım bu kadar cabuk etki edeceğini beklemiyordum
hadi bakalım bir müjdede senden bekliyoruz. inşallah pozitif sonucu görürsün cnm. bu işlerde umutsuz olunca sanki daha olumlu şeyler oluyor hep öyle okuyorum başka hikayelerden. bu seferde böyle olsun bakalım çokta kendine zarar verecek kadar yıpratma tabiki. dualarımız seninle.merhaba arkadaşlar
dün aşılamamı oldum
hayırlısıyla bekliyorum
ama içimde hiç umut yok.
dewwcim maşallah ne güzel bak ne olduğunu anlamadan yumaşların bu sefer seni üzemeden büyümüşler , herşeyde vardır bir keramet , inşallah bebeişininde haberini hemencecik alırsın , tereyağındna kıl çeker gibi transverin olur inşallah canım dualarımız seninle
meldicim canım ya çok zahmetler çekiyor gerçekten ,allah onun güzel gönlüne göre versen , bir avazda kurtarsın inşallah , daha dünyaya gelmeden anne fedakar hep , babalar tabiki sınıntılarımız bizimle paylaşıyor ama anne gibi değil ,annelikten başka hiçbir duygu bunun üstesinden gelmez bence , inşallah hamileliginin son aylarını daha rahat geçirir nur toğu gibi bir evlat doğurur , deww cim meldiyle ilk konuşmanda bol bol selam söyle dualarımız onunla.
gülemcim iyi ol canım benim , seni mutlu eden şeyler nelerse onlarla meşgul ol , inan bebek konusunda uzak olunca herşeyi daha rahat net görebiliryorsun ,bu yaz döneminde uzaklaştım bebek konusundan , şimdilerde yeni yeni bebk heyecanı sardı içimi sanki yeni bir şeylere başlar gibi daha hevesliyim önümüzdeki ay regliden sanra landrahcıgımın gönderdiği ilacı kullanıcam inşallah banada umut olucak , olmaz ise kasım ayında aşılama , hayırlısı artık
landarch canım sen nasılsın , kendiliğinden bişeyler canım istemeye devam ediyordur inşallah ,bol bol beslen , vitaminli , proteginli ,bol bol balık ye bebişim , balık yiyemiyorsanda semiz otu ye , balıkla aynı vitamin varış , omega önemli bebiş için , canım benim kendine çok iyi bak sakın yorma kendini
bubuş ne yapıyr acaba okuyamadım uzun zamandır.
Yeni arkadaşlarda hepiniz hoş geldini , tez zamanda allah isteyen herkeze , hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
hepinizi öpüyorum
canmmm o kadar mantıklı o kadar yerinde yazmışsın ki.. seni acaip pozitif görüyorum eminim ki bu tedavine de yansıyacak. sonra gelsin bebişlerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?