Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canm bende yazacaktım ama baktım sen guzelce açıklamışsın zaten.. keşke elimde imkan olsa da ilacı temin edip herkese yollasam ama maalesef rica minnet le anca bu kadar isteyebildim. son siparişi de bakın bu artık son deyip ole isteyebildim. adam daha gelmedi, 10 tane istemiştik ve kime ne kadar olduğunu da takip edemedim bubus daha iyi biliyor zaten paralar da onda.. inşallah elimizde artan ilac olur ki pek sanmıyorum ancak ola ki kullanıp faydasını görüp elinde fazladan kalan olursa o zaman seve seve yollarız.

cerenm canm şu folikül kisti için oks vermelerine o kadar gıcık oluyorum , benm yaşlı tonton bir dr um var o kist için orgametril diye bir hap verirdi ve kistim kaybolurdu. ayrıca bu hapı kullanırken hamile kalma olasılığı da oluyor yaani yumurtlamayı onlemiyor. ama nedense tüp doktorları hep oks veriyor

Kızlar ben ekim ayının bereketine inanıyorum. Bu aydan çok umudum var. Ekim ayında birden fazla hamiş haberi alıcaz Allahın izniyle. 10 ekimde 3. tüp denemesini yapacak bir arkadaşım daha var, onun içinde çok umutluyum. Ayyyy içimde bişiler kıpır kıpır. Heycan bastı kızlar beni nedense. Bu arada çalıştığım yerde bir kişinin daha hamile olduğunu öğrendim. 4 aylıkmış erkekmiş, kadının ilk bebeği, Allah bağışlasın.Böylelikle 4. hamilemizde gözümün önünde göbüşünü büyütmeye başladı :) darısı isteyen bekleyen umut eden herkese kızlar...

bana özelden yazanlarda oluyor ilac hakkında, bende nereden ve nasıl temin edebildiğimi ama artk yuzum olmadığını açıklıyorum. haklı olarak romanyada yaşayan kimseyi tanımadıkalrını söylüyorlar ama şunu belirtmek isterim ki romanyadan tanıdık bulmak zaten çok çok düşük bir ihtimal. ama tanıdıklarımızın tanıdıklarının vasıtası olabilir bende olduğu gibi.. dış ticaret işi yapanlar, yurtdışı nakliye işiyle uğraşanlara sormakta fayda var. acıkcası gecen gun bir tanıdığımın eşi tır şöförlüğüne başlamış ve ilk sorum acaba hiç romanya ya gider mi oldu. eger giderse haber olsun dedim. biraz sınırları zorlayalım cunku ne kadar çok aracı bulursak o kadar çok ilac demek. bir kişinin getireceği bir kapasite var çünkü..

pirayecim bende nedense 2012 yılının kerametine inanıyorum, yılbaşında yazmıştım hatta 2012 bitmeden hepimiz hamile kalacağız inanıyorum diye..

canım benim yaptığımı yapıyosun şimdi..hadi ben negatim:) şaka bi tarafa yapma böyle,,,sonucu aldıktan sonra belki farklı planlar yapmaya başlarsın:)
mini tüp bebek değildi ama;ben antalyada yaptırdım.işlem ücreti 3300 tl..ilaçlarla 6500 ü buldu.malum ben yüksek doz kullandım..ikinci denemede indirim yapacaklarmış:) 2900 tl imiş..

daha iyiyim canım sağol..ama yinede gidicem doktora.bebek işini bitirmek mümkün değil tabii..ama sürekli bebek fikriyle yaşadım,4 yılımız bitti evlilikte..sağlığımı yitirdim bu arada.biraz uzaklaşmak iyi gelecek..
canım bu ilacın etkisine bende inanıyorum..ben alamadım,eşimle ters düştük,aslında hemen ikna olan biri ama anlık bi inatlaşmayla vazgeçirdi beni.üzülerek hakkımdan feragat ettim..inşallah sizlere nasip olur,hayırlı,güzel şeylere sebep olur...

canım bende çok yaşadım ve doktorların oks vermeleri bana bi hakaret,küfür gibi gelirdi..hatta en son kalça mr ımda bile(romatoloji istemişti) 4 cm.kistim çıkmıştı.o zaman hayıtla tanıştım..oks içmemenin çarelerini ararken...ve 10 gün kadar içtim,15 gün sonra 2.aşılamam için doktora gittiğimde temiz dedi..artık hayıttan diye düşünmüştüm..ama oks 1 ayda hallediyo oda kesin..landarchın yazdığı ilacı sor doktoruna..yada denemediysen yahıt iç..

canım Allah herkese nasip etsin.çevremizde karnı büyüyen çok:) inşallah bizede nasip olur..
canım ben sonbaharı çok severim.ayrıdır bu mevsim benim için..
inşallah yıl bitmeden bebişler ard arda gelir

günaydınlar herkese
inşallah bir an önce hepimiz hamile kalırız.

benim geçen seferki aşılamamdada ramazan ayıydı
o zaman da çok hamile kalan oldu.

bakalım şimdi ne olacak.
:86:

Kızlar günaydın, yaaa hasta oluyorum galiba, boğazım kaşınıyo, burnum akıyo... Üşüyorum... Offf Allahım hasta olmamam gerek. bi tarif vermişti biriniz elma kabuğu bal limon falan... Ne bulursam doldurayım içine de içeyim bari. Ateşim de var sanırsam. Allahım bugün geçsin çabuk evime gideyim bir ana önce, yatayım mis gibi yatağıma...

gecmis olsun piraye. havalardandir yavas yavas soguyor, benim de ustumde kirkinlik var; mandalin ye bol bol.

hemen orgametrile baktim netten ama cok korkutucu bir ilaca benziyor. galiba progesteron, cogu kadina adet erteletmek icin veriliyormus. tabi doktora iletecegim.
ha gulemcim ben de gecen sefer civanpercemi ve hayıt icmistim; gunlerdir hayitin ismini cikaramadim. hemen bugun gidip alayim. tesekkurler

cerenm cevap verdiğin için tşk ederim bi umut ettim ama o da çabucak söndü bu şanssızlık bende oldukça bulamam zaten

infertilite bölümündeki topicte bir arkadaş yazmış ilacın sitesinde satışı varmış. ben yok diye biliyordum, sanırım yurtdışı hesabına para yatırılıyormuş kredi kartı ile ödeme yapılmıyormuş. bi incelemekte fayda var

ewet az once baktım ürünü sepete attıktan sonra en az üç adet seçtikten sonra uyelik bilgileri falan doldurulması gerekiyor devamında da satın alma işlemi gercekleşiyor galiba.. risk var mı bence var sonuçta yurtdışından geliyor gumruğe falan takılabilir ama bence denemeye değer

Kızlar herkese selam,

simdi uyandim eve gelir gelmez yattim...yumurtalarim toplandi daha dogrusu yumurtam :) 1 tane cikti esimden de aldilar sperm simdi dollenmesini bekliyoruz yumurtamin adi altin :) altin kadar degerli cunku dilerim ki dollenir...
Sanirim turkiyede bir ılk gerceklesecek benimle neden diyeceksiniz doktorum bir yumurtami topladii digeri bos cıkti birde soldan gelen baska bir yumurta varmis onu gorunce almamis doktorum cikar cikmaz bir heyecan aldi odasina japonyada yeni ogrenmis oldugu bir protokolu uygulayacakmis bugun yarin ve cuma serophene icmeye devam edecegim o kucuk yumurtayida buyutecek eger istedigi cevabi alirsa cumartesi kontolum var o zaman pazartesi tekrar uyutacak beni ve onuda alacakboylece hicbir yumurtam ziyan olmayacak ama tabi ise yararsa henuz bilemiyoruz bekleyecegiz gorecegiz...sunu anladim ki doktorum cok azimli benim icin benden daha cok beni dusunuyor bakalim olurmu olur lıtareture gecerim :)o zaman bu teknige adimin verilmesini rica edecegim :)))))benim gibi anne adaylarina kobay olacagim o kadar hakkim olsun diymi ama?:
kizlar icimde anlam veremedigim bir umuda sahibim sanki bu altin dollenecek digeride geriden gelecek ise yarayacak gibi geliyor...dualarinizi eksik etmeyin ne olur...

DEWW77 slm ,
seni gördüğüme şaşırdım vede sevindim . En son denemeni biliyorum . umarım bu seferki altın vuruş olur gerçekten.sende beni hatırlamışsındır sanırım .
ben baya bir ara verdim denemeye sen vermemişsin , ben de ocak ayında yeniden düşünüyorum ,
hadi bakalım işallah güzel sonuçlarını alırız canım

Canım hadi hayırlı olur inşallah. Doktorunu çok takdir ettim canım, senin için gerçekten uğraşıyo anlaşılan. Umarım arkadan gelen de büyür de ikisi birden döllenir, kardeş kardeş annelerinin rahmine tutunurlar.Bir tane yumurtan çıktı diye hiiiiç üzülme canım, seninde sölediğin gibi çok kıymetli o ve bence döllenmek için de sabırsızlanıyo, zaaten aceleci olduğu çıkıp gelmesinden belli onun.Ya Rabbim sen nelere kadirsin, şuncacık yumurtayla sperm birleşse de evlatlarımızı kucağımıza alsak diye bekliyoruz.Gerçekten mucizelerle dolu şu hayat, umarım "altın"ında senin mucizen olur canım

heysem selam cnm hatirlamam mi heyecanla nisanda sonuclarimizi bekliyorduk ..aslnda iyi yapmissin ara vermekle ben 2 ay bekledim arka arkaya devam ediyorum yıpratici oldu epey ama bu defa turkiyede devam ediyorum biliyorsun yurt dısnda yasiyorum simdi burd aolmaktan cok mutluyum emin ellerdeyim gibi geliyor...

ınsallah guzelim hepimiz icin iyilikler olumlu haberler olsun...

Pirayecim canim,

sagol iyi dileklerin icin...vallaha heyecanliyim yaaaa ınsallah iyi olur cnm...ne mucize diymi yaaaaa inanamiyor insan...

canmmmm senin opun yarın sabah değilmiydi ayy karıştırdım heralde ben heyyy allahım kafa kalmadı bende.. canm çok enterasan geldi bu doktor harbiden çok sağlammış.. helal olsun diyorum valla ne diiim iyiki böle dr lar hala var. canm dun gece seni düsündüm hep çatlatmayı yapmıştır şimdi diye ama gunleri karıştırmışım olsun her aşaması için dualarım seninle. bu gece de döllenmenin kusursuz ilerlemesi için dua ederim.. Allah biliyor görüyor emeklerimiz dualarımız inşallah yerini bulacak tatlım. senin pozitif halin inan herşeyin sorunsuz gecemesini sağlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…