hosgeldin, canim bir-iki mesaj once landarch zaten cevap yazdi o konuda. tr'de dagitimi yok; romanyada bir internet sitesinden alindi ve romanyadan gelen biri getirdi. ancak daha once para toplanmisti ve adetler sinirli.
artan olursa haber verilir buradan, takip et. birkac sayfa oncesini kontrol et.
bunlar hatir isi oldugundan cok israrci olamiyor landarch da. adam arada romanyadan geliyormus. bir gelisme olursa yazar zaten buradan, siz de etrafinizi arastirin. insallah herkese faydasi olur.
bu arada hayirlisi olsun tedavileri herkesin. asilama, tup herkeste bir heyecan basladi.
benimki folikul kiski gulemcim ama temmuzdan beri 2,50 cm gecmedi gitti. tam birsey yaptirayim dedim goren doktor ufak kist ama yumurta gelistirici hormon verilemez bu durumda diyor, gonderiyor. dogum kontrol vermıslerdı ıcmemistim, bu ay icecegim bakalim. neyse benimki onemli birsey degil, haberler sizlerden gelecek
günaydınlar herkese
dew canım mini tüp bebek maliyeti ne kadar
bana yardımcı olabilirmisin?
benimde aklıma yattı.
hem normal tüp bebekten daha az ilaç
kullanılacak.
maliyeti benim için önemli canım.
arkadaşlar
sizler ne kadara tüp bebek yaptırdınız?
dewwcim maşallah ne güzel bak ne olduğunu anlamadan yumaşların bu sefer seni üzemeden büyümüşler , herşeyde vardır bir keramet , inşallah bebeişininde haberini hemencecik alırsın , tereyağındna kıl çeker gibi transverin olur inşallah canım dualarımız seninle
meldicim canım ya çok zahmetler çekiyor gerçekten ,allah onun güzel gönlüne göre versen , bir avazda kurtarsın inşallah , daha dünyaya gelmeden anne fedakar hep , babalar tabiki sınıntılarımız bizimle paylaşıyor ama anne gibi değil ,annelikten başka hiçbir duygu bunun üstesinden gelmez bence , inşallah hamileliginin son aylarını daha rahat geçirir nur toğu gibi bir evlat doğurur , deww cim meldiyle ilk konuşmanda bol bol selam söyle dualarımız onunla.
gülemcim iyi ol canım benim , seni mutlu eden şeyler nelerse onlarla meşgul ol , inan bebek konusunda uzak olunca herşeyi daha rahat net görebiliryorsun ,bu yaz döneminde uzaklaştım bebek konusundan , şimdilerde yeni yeni bebk heyecanı sardı içimi sanki yeni bir şeylere başlar gibi daha hevesliyim önümüzdeki ay regliden sanra landrahcıgımın gönderdiği ilacı kullanıcam inşallah banada umut olucak , olmaz ise kasım ayında aşılama , hayırlısı artık
landarch canım sen nasılsın , kendiliğinden bişeyler canım istemeye devam ediyordur inşallah ,bol bol beslen , vitaminli , proteginli ,bol bol balık ye bebişim , balık yiyemiyorsanda semiz otu ye , balıkla aynı vitamin varış , omega önemli bebiş için , canım benim kendine çok iyi bak sakın yorma kendini
bubuş ne yapıyr acaba okuyamadım uzun zamandır.
Yeni arkadaşlarda hepiniz hoş geldini , tez zamanda allah isteyen herkeze , hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
hepinizi öpüyorum
hosgeldin, canim bir-iki mesaj once landarch zaten cevap yazdi o konuda. tr'de dagitimi yok; romanyada bir internet sitesinden alindi ve romanyadan gelen biri getirdi. ancak daha once para toplanmisti ve adetler sinirli.
bunlar hatir isi oldugundan cok israrci olamiyor landarch da. adam arada romanyadan geliyormus. bir gelisme olursa yazar zaten buradan, siz de etrafinizi arastirin. insallah herkese faydasi olur.
bu arada hayirlisi olsun tedavileri herkesin. asilama, tup herkeste bir heyecan basladi.
benimki folikul kiski gulemcim ama temmuzdan beri 2,50 cm gecmedi gitti. tam birsey yaptirayim dedim goren doktor ufak kist ama yumurta gelistirici hormon verilemez bu durumda diyor, gonderiyor. dogum kontrol vermıslerdı ıcmemistim, bu ay icecegim bakalim. neyse benimki onemli birsey degil, haberler sizlerden gelecek
Kızlar ben ekim ayının bereketine inanıyorum. Bu aydan çok umudum var. Ekim ayında birden fazla hamiş haberi alıcaz Allahın izniyle. 10 ekimde 3. tüp denemesini yapacak bir arkadaşım daha var, onun içinde çok umutluyum. Ayyyy içimde bişiler kıpır kıpır. Heycan bastı kızlar beni nedense. Bu arada çalıştığım yerde bir kişinin daha hamile olduğunu öğrendim. 4 aylıkmış erkekmiş, kadının ilk bebeği, Allah bağışlasın.Böylelikle 4. hamilemizde gözümün önünde göbüşünü büyütmeye başladı :) darısı isteyen bekleyen umut eden herkese kızlar...
canm bende yazacaktım ama baktım sen guzelce açıklamışsın zaten.. keşke elimde imkan olsa da ilacı temin edip herkese yollasam ama maalesef rica minnet le anca bu kadar isteyebildim. son siparişi de bakın bu artık son deyip ole isteyebildim. adam daha gelmedi, 10 tane istemiştik ve kime ne kadar olduğunu da takip edemedim bubus daha iyi biliyor zaten paralar da onda.. inşallah elimizde artan ilac olur ki pek sanmıyorum ancak ola ki kullanıp faydasını görüp elinde fazladan kalan olursa o zaman seve seve yollarız.
cerenm canm şu folikül kisti için oks vermelerine o kadar gıcık oluyorum , benm yaşlı tonton bir dr um var o kist için orgametril diye bir hap verirdi ve kistim kaybolurdu. ayrıca bu hapı kullanırken hamile kalma olasılığı da oluyor yaani yumurtlamayı onlemiyor. ama nedense tüp doktorları hep oks veriyor
Kızlar günaydın, yaaa hasta oluyorum galiba, boğazım kaşınıyo, burnum akıyo... Üşüyorum... Offf Allahım hasta olmamam gerek. bi tarif vermişti biriniz elma kabuğu bal limon falan... Ne bulursam doldurayım içine de içeyim bari. Ateşim de var sanırsam. Allahım bugün geçsin çabuk evime gideyim bir ana önce, yatayım mis gibi yatağıma...
canım bende çok yaşadım ve doktorların oks vermeleri bana bi hakaret,küfür gibi gelirdi..hatta en son kalça mr ımda bile(romatoloji istemişti) 4 cm.kistim çıkmıştı.o zaman hayıtla tanıştım..oks içmemenin çarelerini ararken...ve 10 gün kadar içtim,15 gün sonra 2.aşılamam için doktora gittiğimde temiz dedi..artık hayıttan diye düşünmüştüm..ama oks 1 ayda hallediyo oda kesin..landarchın yazdığı ilacı sor doktoruna..yada denemediysen yahıt iç..
Kızlar herkese selam,
simdi uyandim eve gelir gelmez yattim...yumurtalarim toplandi daha dogrusu yumurtam :) 1 tane cikti esimden de aldilar sperm simdi dollenmesini bekliyoruz yumurtamin adi altin :) altin kadar degerli cunku dilerim ki dollenir...
Sanirim turkiyede bir ılk gerceklesecek benimle neden diyeceksiniz doktorum bir yumurtami topladii digeri bos cıkti birde soldan gelen baska bir yumurta varmis onu gorunce almamis doktorum cikar cikmaz bir heyecan aldi odasina japonyada yeni ogrenmis oldugu bir protokolu uygulayacakmis bugun yarin ve cuma serophene icmeye devam edecegim o kucuk yumurtayida buyutecek eger istedigi cevabi alirsa cumartesi kontolum var o zaman pazartesi tekrar uyutacak beni ve onuda alacakboylece hicbir yumurtam ziyan olmayacak ama tabi ise yararsa henuz bilemiyoruz bekleyecegiz gorecegiz...sunu anladim ki doktorum cok azimli benim icin benden daha cok beni dusunuyor bakalim olurmu olur lıtareture gecerim :)o zaman bu teknige adimin verilmesini rica edecegim :)))))benim gibi anne adaylarina kobay olacagim o kadar hakkim olsun diymi ama?:
kizlar icimde anlam veremedigim bir umuda sahibim sanki bu altin dollenecek digeride geriden gelecek ise yarayacak gibi geliyor...dualarinizi eksik etmeyin ne olur...
Kızlar herkese selam,
simdi uyandim eve gelir gelmez yattim...yumurtalarim toplandi daha dogrusu yumurtam :) 1 tane cikti esimden de aldilar sperm simdi dollenmesini bekliyoruz yumurtamin adi altin :) altin kadar degerli cunku dilerim ki dollenir...
Sanirim turkiyede bir ılk gerceklesecek benimle neden diyeceksiniz doktorum bir yumurtami topladii digeri bos cıkti birde soldan gelen baska bir yumurta varmis onu gorunce almamis doktorum cikar cikmaz bir heyecan aldi odasina japonyada yeni ogrenmis oldugu bir protokolu uygulayacakmis bugun yarin ve cuma serophene icmeye devam edecegim o kucuk yumurtayida buyutecek eger istedigi cevabi alirsa cumartesi kontolum var o zaman pazartesi tekrar uyutacak beni ve onuda alacakboylece hicbir yumurtam ziyan olmayacak ama tabi ise yararsa henuz bilemiyoruz bekleyecegiz gorecegiz...sunu anladim ki doktorum cok azimli benim icin benden daha cok beni dusunuyor bakalim olurmu olur lıtareture gecerim :)o zaman bu teknige adimin verilmesini rica edecegim :)))))benim gibi anne adaylarina kobay olacagim o kadar hakkim olsun diymi ama?:
kizlar icimde anlam veremedigim bir umuda sahibim sanki bu altin dollenecek digeride geriden gelecek ise yarayacak gibi geliyor...dualarinizi eksik etmeyin ne olur...
DEWW77 slm ,
seni gördüğüme şaşırdım vede sevindim . En son denemeni biliyorum . umarım bu seferki altın vuruş olur gerçekten.sende beni hatırlamışsındır sanırım .
ben baya bir ara verdim denemeye sen vermemişsin , ben de ocak ayında yeniden düşünüyorum ,
hadi bakalım işallah güzel sonuçlarını alırız canım
Canım hadi hayırlı olur inşallah. Doktorunu çok takdir ettim canım, senin için gerçekten uğraşıyo anlaşılan. Umarım arkadan gelen de büyür de ikisi birden döllenir, kardeş kardeş annelerinin rahmine tutunurlar.Bir tane yumurtan çıktı diye hiiiiç üzülme canım, seninde sölediğin gibi çok kıymetli o ve bence döllenmek için de sabırsızlanıyo, zaaten aceleci olduğu çıkıp gelmesinden belli onun.Ya Rabbim sen nelere kadirsin, şuncacık yumurtayla sperm birleşse de evlatlarımızı kucağımıza alsak diye bekliyoruz.Gerçekten mucizelerle dolu şu hayat, umarım "altın"ında senin mucizen olur canım
Kızlar herkese selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?