canmmmm senin opun yarın sabah değilmiydi ayy karıştırdım heralde ben heyyy allahım kafa kalmadı bende.. canm çok enterasan geldi bu doktor harbiden çok sağlammış.. helal olsun diyorum valla ne diiim iyiki böle dr lar hala var. canm dun gece seni düsündüm hep çatlatmayı yapmıştır şimdi diye ama gunleri karıştırmışım olsun her aşaması için dualarım seninle. bu gece de döllenmenin kusursuz ilerlemesi için dua ederim.. Allah biliyor görüyor emeklerimiz dualarımız inşallah yerini bulacak tatlım. senin pozitif halin inan herşeyin sorunsuz gecemesini sağlayacak
Kızlar herkese selam,
simdi uyandim eve gelir gelmez yattim...yumurtalarim toplandi daha dogrusu yumurtam :) 1 tane cikti esimden de aldilar sperm simdi dollenmesini bekliyoruz yumurtamin adi altin :) altin kadar degerli cunku dilerim ki dollenir...
Sanirim turkiyede bir ılk gerceklesecek benimle neden diyeceksiniz doktorum bir yumurtami topladii digeri bos cıkti birde soldan gelen baska bir yumurta varmis onu gorunce almamis doktorum cikar cikmaz bir heyecan aldi odasina japonyada yeni ogrenmis oldugu bir protokolu uygulayacakmis bugun yarin ve cuma serophene icmeye devam edecegim o kucuk yumurtayida buyutecek eger istedigi cevabi alirsa cumartesi kontolum var o zaman pazartesi tekrar uyutacak beni ve onuda alacakboylece hicbir yumurtam ziyan olmayacak ama tabi ise yararsa henuz bilemiyoruz bekleyecegiz gorecegiz...sunu anladim ki doktorum cok azimli benim icin benden daha cok beni dusunuyor bakalim olurmu olur lıtareture gecerim :)o zaman bu teknige adimin verilmesini rica edecegim :)))))benim gibi anne adaylarina kobay olacagim o kadar hakkim olsun diymi ama?:
kizlar icimde anlam veremedigim bir umuda sahibim sanki bu altin dollenecek digeride geriden gelecek ise yarayacak gibi geliyor...dualarinizi eksik etmeyin ne olur...
Kızlar herkese selam,
simdi uyandim eve gelir gelmez yattim...yumurtalarim toplandi daha dogrusu yumurtam :) 1 tane cikti esimden de aldilar sperm simdi dollenmesini bekliyoruz yumurtamin adi altin :) altin kadar degerli cunku dilerim ki dollenir...
Sanirim turkiyede bir ılk gerceklesecek benimle neden diyeceksiniz doktorum bir yumurtami topladii digeri bos cıkti birde soldan gelen baska bir yumurta varmis onu gorunce almamis doktorum cikar cikmaz bir heyecan aldi odasina japonyada yeni ogrenmis oldugu bir protokolu uygulayacakmis bugun yarin ve cuma serophene icmeye devam edecegim o kucuk yumurtayida buyutecek eger istedigi cevabi alirsa cumartesi kontolum var o zaman pazartesi tekrar uyutacak beni ve onuda alacakboylece hicbir yumurtam ziyan olmayacak ama tabi ise yararsa henuz bilemiyoruz bekleyecegiz gorecegiz...sunu anladim ki doktorum cok azimli benim icin benden daha cok beni dusunuyor bakalim olurmu olur lıtareture gecerim :)o zaman bu teknige adimin verilmesini rica edecegim :)))))benim gibi anne adaylarina kobay olacagim o kadar hakkim olsun diymi ama?:
kizlar icimde anlam veremedigim bir umuda sahibim sanki bu altin dollenecek digeride geriden gelecek ise yarayacak gibi geliyor...dualarinizi eksik etmeyin ne olur...
kızlar ya bende acayip kasık ağrıları var
vücudum ikiye bölünecek gibi
eğilip doğrulamıyorum bile kilitlenip kalıyorum
doktoru aradım normal dedi.
sizdede böyle ağrılar oldumu aşılamada
benim daha önceki aşılamalarımda olmamıştı.
dayanamıyorum ya.
cagla sikel 2.ye hamileymis. ya bu kiz evlenirken biz cocuk yapalim diye ugrasiyorduk. ilkini dusurdu, ne cabuk hamile kalmis dedim. ikinciye hamileyim dedi, bak yine hamile kaldi bizde birsey yok dedim. dogurdu bak 9 ay ne cabuk gecmis hala birsey yok bizde diye dusundum. simdi 2.ye hamileymis, yine doguracak yine bende birsey olmayacak mi ?
sabah sabah uzuldum ne cok zaman gecmis. elimiz bombos hala.
dew gözün aydın canım.
inşşalah sanada iyice tutunur.
bende ağrıdan ölüyorum ya
benim yumurtalar fazla gelişmişti ya kistmi oldular yoksa içimde
acaba çatlayamadılar mı?
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,
yumurtam dollendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sabah aradilar kalitesi ile ilgili henuz bir bilgim yok cumartesi diger yumurta icin gittigimde ogrencez bakalim ayyyyy cokkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,
yumurtam dollendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sabah aradilar kalitesi ile ilgili henuz bir bilgim yok cumartesi diger yumurta icin gittigimde ogrencez bakalim ayyyyy cokkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,
Kizlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler...eksik olmayin...pirayecim transfer ne zaman diye sormussun doktorum her konuda oldugu gşbş bundada ilginc bir yontem uyguluyor transferimi onumuzdeki ay yapacak..serophene yumurta buyutmek icin kullanıyoruz ancak yan etkisi olarak rahim kalinlasamiyormus o yuzden onumuzdeki ay yapayim ki rahim normal seviyeye donsun dedi..yani transferim ekimde olacak kismetse...bu arada serphene icmeye basladim dun aksam bakalim cumartesiye diger geriden gelen yumurtam buyuyecek mi cok merak ediyorum doktorumda merak ediyor eminim..eger bende ise yararsa baska hastalardada kullanacaktir bu durumu eminim....
kizlar tekrar tesekkurler destekleriniz icin....
bu arada landarch sen en son kontrole ne zaman gittin ben kendi telasimdan seni atladim mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?