Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tatlim cok sagol..ya olsun be guzelim yanlis hatirlamissin nolcak :)bitti gitti bile....ınsallah iyi olur ya dualarinizi bekliyorum...doktorumu seviyorum landarch adam super yaaa su emegi bile bitirdi beni kafa patlatiyor otomatige baglamamis yani adam...ve herkesle boyel ilgilenen biri enteresan bir adam...

cnmm allah yardımcın olsun tatlım. hakettin artık böyle birşeyi tabiki:))
dr una helal olsun gerçekten mücadeleci en azından bu kadar oluyor yapabileceğim bişey yok da diyebilirdi.
diğerleri gibi. içini ferah tut. inanıyorum bu yumurtalar seni sevindirecek. hep diyorum ya sen yalnız dönmeyeceksin inş. sadece kendine iyi bak. pozitif olmaya devam cnm öpüyorum seni..

bende asılama oldum 1 hafta geçti bel ağrısı bide kasık ağrım var devamlı idrara cıkıyorumm acaba hamilemiyim benim le aynı durumda olan var mı yardım etsin bana

merhaba kızlar..
dew canımm harika gidiyosun.maşallahhhh sana,altın ına:) diyecek bişey bulamıyorum.çok mutluyum ama,bunu söyleyebilirim..senin bebeğinde bizim zaferimiz olacak.moralimi düzeltiyosunuz valla:))

:))))))))))))))))) dew umarım altın yumurtan altın gibi bir bebiş verir sanaaaaaaaaaa :)hayırlısı olsun dualarımız seninle inşallah olacak :)ısrael beyi tebrik ediyorum böyle mücadeleci doktorlar çok az ..sevgilerr canımm..

dewAllah yardımcın olsun canım inşallah altın yumurta yüzünü güldürür ve bebişine vesile olur. Allah kimsenin ümitlerini boşa çıkarmasın. Rabbim yeter ki vermek istesin bakın bize nasıl verdi eşimde ve bende sorun olmasına rağmen doğal yolla.Bu arada teyzeleri minik inci tanemi gördüm.O kadar küçük ve savunmasız ki. Rabbim onu korusun ve bize bağışlasın .Tüm anne olmak isteyenlerin yardımcısı olsun

Son düzenleme:

canım benim maşallah maşallah diye başlıcam söze , bu sefer her şey senin lehine , yumurtan erken olgunlaşması , dr un , inşallah arkadan gelende yetişecek altınların 2 tane olucak inşallah ve sonuca ulaşıcaksın , inanıyorum , dua ediyorum , dr dan allah razı olsun , senin dr melek gerçekten , benim karşılaştığım dr hepsi herşeyi ticarete dökmüştü , ama senin dr azmediyor bunu görmek bile çok mutluluk verici.
Heyecanlan , umut et , hayal kur , olumlu ol inanıyorum bu kadar emeginin karşılığını alıcaksın.
sıra sende arkadan inşallah bizlerde gelicez

dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar ya bende acayip kasık ağrıları var
vücudum ikiye bölünecek gibi
eğilip doğrulamıyorum bile kilitlenip kalıyorum
doktoru aradım normal dedi.
sizdede böyle ağrılar oldumu aşılamada
benim daha önceki aşılamalarımda olmamıştı.
dayanamıyorum ya.

cagla sikel 2.ye hamileymis. ya bu kiz evlenirken biz cocuk yapalim diye ugrasiyorduk. ilkini dusurdu, ne cabuk hamile kalmis dedim. ikinciye hamileyim dedi, bak yine hamile kaldi bizde birsey yok dedim. dogurdu bak 9 ay ne cabuk gecmis hala birsey yok bizde diye dusundum. simdi 2.ye hamileymis, yine doguracak yine bende birsey olmayacak mi ?
sabah sabah uzuldum ne cok zaman gecmis. elimiz bombos hala.

canım ben hiç aşılama denemedim henüz ama umarım bebeğin yerleşmeye çalışıyordur da bunlar onun ağrısıdır.Kendini yormamaya çalış ve boşka şeylerle uğraşmayı dene canım. Umarım güzel sonuçlar alırsında bana da umut olursun. Benim ilk aşılama denemem olacak nasipse ekimde, umarım güzel haberler alarak aşılamama başlarım bende

Kıyamam yaaa, böle söleme canım. herşeyin bir nedeni var şu dünyada. Bu da bizim sınavımız. Kimisi kanserle mücadele edeeeer, kimisi açlıklaaa, bu da bizim kaderimiz. Ama ben inanıyorum yakın zamanda emeklerimizin karşılığını alıcaz hepimiz.Üzülmeye yer yok kızlar. Allah herşeyin hayırlısını versin diye dua ediyorum hep. Biz elimizden ne geliyorsa yapıyoruz şu dünyaya yeni bir can getirmek için gerisi Allahtan. Umudunuzu tüketmeyin.Elbet biz de anne olucaz inanıyorum ben.beraber bebek kararı aldığımız arkadaşım 2 gün önce doğum yaptı, bir kızı oldu Allah annesine babasına bağışlasın, ben hala beklemedeyim. Ama yılmıyorum, yılmayalım...

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,

yumurtam dollendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sabah aradilar kalitesi ile ilgili henuz bir bilgim yok cumartesi diger yumurta icin gittigimde ogrencez bakalim ayyyyy cokkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dew gözün aydın canım.
inşşalah sanada iyice tutunur.
bende ağrıdan ölüyorum ya
benim yumurtalar fazla gelişmişti ya kistmi oldular yoksa içimde
acaba çatlayamadılar mı?

dew gözün aydın canım.
inşşalah sanada iyice tutunur.
bende ağrıdan ölüyorum ya
benim yumurtalar fazla gelişmişti ya kistmi oldular yoksa içimde
acaba çatlayamadılar mı?

canim sagol ..gecmis olsun sana ama asilamalarimdan hatirladigim kasik agrisi oluyordu istersen hemen doktoruna bir gozuk icin rahat etsin bu kadar agri cekme...iyi degil

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,

yumurtam dollendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sabah aradilar kalitesi ile ilgili henuz bir bilgim yok cumartesi diger yumurta icin gittigimde ogrencez bakalim ayyyyy cokkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Harika bir haber, ayyy çok heycanlı canım, umarım çok sağlıklıdır da sanada sıkı sıkı tutunur miniğin. Eeee transferin ne zaman canım, önümüzdeki hafta mı yapacaklar. Hadi bi mucize de senden gelir İnşallah

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,

canmmmm harikaaaaa :))) bak gör altın yumurtan mükemmel bir embriyoya dönüşüyor yaşam başladı işte gunden gune ilerleyip sonra da can bulacak. dua dua dua en cok duaya ihtiyacımız var şuanda

vizontelecim belki birden fazla yumurtan oluştu onlar ağrı yapıyordur inşallah döllenme ağrısıdır. bende kasık ağrıları olmuştu ama o dönem o kadar çok gezmekle mesguldum ki ilginç deyip geciyordum, bi sağda bi solda ani batmalar oluyordu

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,

maaşallah cnm gözünaydın. işte bu mucizemiz geliyorrrrr.. adım adım hepsi sıra kalitesinde ve sana tutunmasında allahım onu sana bağışlasın inş. kendine çok iyi bak. dualarımız seninle. öpüyorumm.

Kizlar iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler...eksik olmayin...pirayecim transfer ne zaman diye sormussun doktorum her konuda oldugu gşbş bundada ilginc bir yontem uyguluyor transferimi onumuzdeki ay yapacak..serophene yumurta buyutmek icin kullanıyoruz ancak yan etkisi olarak rahim kalinlasamiyormus o yuzden onumuzdeki ay yapayim ki rahim normal seviyeye donsun dedi..yani transferim ekimde olacak kismetse...bu arada serphene icmeye basladim dun aksam bakalim cumartesiye diger geriden gelen yumurtam buyuyecek mi cok merak ediyorum doktorumda merak ediyor eminim..eger bende ise yararsa baska hastalardada kullanacaktir bu durumu eminim....

kizlar tekrar tesekkurler destekleriniz icin....

bu arada landarch sen en son kontrole ne zaman gittin ben kendi telasimdan seni atladim mi acaba?

:)
cok guzel bir haber bu. cok heyecanlandim senin adina. biz de bir ay bekleyecegiz yani guzel haberi almak icn ha ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…