Aşılama Umudumuz Hiç Bitmeyecek, Biz Anne Olacağız Diyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr,

yumurtam dollendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sabah aradilar kalitesi ile ilgili henuz bir bilgim yok cumartesi diger yumurta icin gittigimde ogrencez bakalim ayyyyy cokkk mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bütün ödüller altın yumurtaya maşallah inşallah sonuna kadar sevindirecek yumuşun , güzel haberlerle inşallah

arkadaşlar helsaya ne oldu
ondan haber almak istiyorum

canm bende çok merak ediyorum, hatta gecenlerde msn de online gördüm acaip sewindim ama bi baktım cevirimdışı galiba msn otomatik açılıp kapandı. bence uzaklaşmak için gelmiyor bende bi dönem girmemiştim ama dayanamayıp geri döndüm. inşallah o da geri döner, belki de bebek haberiyle gelir inşallahhhhh

merhaba kızlar,dewciğim önce gözün aydın diyorum sana.altın yumurtan altın gibi bir evlat verir inşaallah.vizonteleciğim seninde inşallah kasık ağrıların bebişinin annesine tutunma gayretleridir.inşallah hayırlı haberi önce senden alacağız.landarch, bebişinin iyi olmasına çok sevindim.piraye_84,cerenm,kekecb,bubuş,gülem ve ismini yazamadığım diğer arkadaşlarım rabbim bizleride sevindirecek inşaallah.
kızlar tedavim başlangıcında 2 tane sağ 1 tane solda 3 yumurta görülmüştü.bugünkü kontrolde yumurtamın 1i 10,5 diğeri 6,5 çapına gelmiş diğerinde hiç kıpırtı yok 5 çapında kalmış.dr.um tek yumurtayla devam edebiliriz dedi.gelecek aya bıraksakda çok değişen birşey olmayabilirmiş.kararı bana bıraktı.offfff kızlar neye karar vereceğimi şaşırdım.çok moralli başlamıştım böyle olunca hüngür hüngür ağladım.yanımda eşimde yok.telefonla teselli etti ama o an yanımda olmasını çok istedim.cmrt.gününe kadar iğnelere devam edersem belki diğer yumurtamda 10-12 çapına gelebilirmiş o zaman 2 yumurtayla devam edeceğiz.gelişme göstermezse tek yumurta.benim yumurtada istiridye yumurta içinden incim çıkabilirde çıkamayabilirde ,ya çok zor bir karar.iğneyi bugünde vuruldum.eşim cmrt.gününü bekle diğer yumurtada gelişirse devam ederiz dedi.bana akıl verin ne olur.canınızı sıktıysam kusura bakmayın.şunuda söyleyeyim bende rezerv sıkıntısı vardı.gelecek aya bıraksam neyle karşılaşacağım bilemiyorum.gerçekten fikirlerinize, ihtiyacım var sağlıklı karar veremiyorum şuan........

slm kızlar...
öncelikle dew cim gözün aydın canım..direk maşallah diyorum,sana,altın'a,ve doktoruna..
izmirdemi olacaksın ekime kadar? memleket iyi geldi sana:)
lee;canım rezerv azlığı ortak derdimiz..bende aynı cevapları almıştım..ben ertelemedim çünkü zamanım yoktu başka..ve 5 gün iğnemi olduktan sonra erteleyebilirz dedi hasan bey,5 gün hormonu yedim boşa gitmesin mantığıyla hareket etmiştim.. biraz kaderci davranayım dedim ayrıca..
ve canım bi sonraki aylarda da bizim için çok büyük bi değişiklik olmuyo maalesef.eğer maddi anlamda falan uygunsanız ve bu son demeyeceksen devam et.bir tanede olsa umut her zaman var canım..ama landarchın gönderdiği ilacı bitiripte deneyebilirsin..belliki pozitif bi etkisi var...

canım ben 2 aşılama yaptırdım ikisinde de dediğin kadar bi ağrım olmadı,hassasiyet oldu sadece..inşallah yerleşme ağrılarıdır canım..test ne zaman?

kızlar bende bugün doktora gittim..troid kontrolümü aksatmıştım epeydir bu yüzden dahiliyeciye gittim.troidim normal çıktı.prolaktinim yüksek çıktı yine.ama ilaca gerek yok dedi doktor.troide bağlı yada stresten olur dedi..fmf ilacımın dozunu yükseltti,böbrekleri korumak için..veee antidepresan verdi:) hastalıklarımı,hikayemi anlattım,yorulduğumu söyledim.o da ilaç verdi.yarımla başlayıp artırıcam..tabii ki tehlikeli ilaçlar bunlar ama adetin gecikirse bırakırsın dedi..3 yıldır olmuyo,şimdi eşimlede beraber değiliz.inşallah kafam ''güzel'' olur:)))))))))))

Lee canim durumlarimiza hemen hemen ayni benimde 2 yumurtaydi 1 tanesi dolu cikti bir tanesi bos bir diger ucuncu var buyutmeye calisiyoruz ancak onunda buyuyup buyumyecegi belli degil o yuzden elimde sadece bir tane var eskiden olsa acaba onumuzdeki ay ilac icsem dahamı cok uretirim diye dusunurdum ancak son 3-4 ay anladim ki benim uretip uretemeyecegim yumurta sayisi bu canim 2 yada 3..doktorum bana devam edelim etmeyelim diye bile sormadi hep devam hep devam dedi ben diyorum ki canim sende devam et eger Gulemin dedigi gibi maddi acidan rahatsan devam et tek yumurtanin senin cocugun olup olmadigini kimse bilemez biz ustumuze duseni yapariz gerisi Allah`in isi...

Kizlar hepinize tekrar cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin...dilerim guzel bir sekilde saklanir bir ay boyunca embriyom bazen her tarafimi endisler sariyor ya yasamazsa embriyom diye elimde degil...cumartesi doktorumu gorecegiz bakalim neler soyleyecek...

Gulemcim hattasin goruyorum canim benim cok sevindim ilac vermesine doktorun bak gor kafan guzel olacak :)))hehe iyi gelecek..sen merak etme sonra bebcik kendilginden gelecek landarch gibi insallah canim benim....

cok cok opuyorum seni

Gulemcim hattasin goruyorum canim benim cok sevindim ilac vermesine doktorun bak gor kafan guzel olacak :)))hehe iyi gelecek..sen merak etme sonra bebcik kendilginden gelecek landarch gibi insallah canim benim....

cok cok opuyorum seni

canım evet buralardayım bu akşam.çok yoğun bi gündü aslında.doktora gitmekten korkuyordum ama moralli döndüm..annemde içme adetin gelsin öle başla demeye başladı,rüyasında beni test yaparken görmüş:)))
kıyamam yaa..içelim güzelleşelim
sende endişelenme canım benim.güzel şeyler bekliyo seni..bende öpüyorum çokkk çok

mrh.gülemciğim,dr.gitmekle çok iyi etmişsin.geçmiş olsun.değerlerin daha iyi çıkmış sanırım.buda tedavine çok iyi etki edecektir.dewciğim inşaallah sende bende cumartesi hayırlı haberlerimizi buraya yazarız.sanırım ikimizinde cumartesi 2.yumurtaları kesinleşecek.allahım inşaallah senin altınlarla benim istiridye içindeki incilerim oluşur ve bizim uzun zamandır beklediğimiz bebişlerimiz olurlar.eşim cmrt.ikinci yumurta büyümezse, ben istersem tedaviyi bırakıp daha sonra yumurta durumum daha iyi olursa o zaman devam ederiz dedi.tabii tedavi kesilince kist oluşabilme durumu var.dewin dediği gibi takiplerde çok fazla yumurta gözükmüyordu.en fazla 3 .dhea kullanıp tedaviye başlasam ne kadar fazla yumurta oluşabilir şüpheli.sanırım bu sefer gülemin dediği gibi kaderci davranacağım.bana gerçekten moral ve güç verdiniz.çaresiz kalmak sınırda kalıp karar vermek gerçekten zor.sağolun canım arkadaşlarım rabbim inşaallah bizlerin dualarını duyuyordur ve bu sefer bebişlerimiz bizimledir....

canm benmde tüp tedavimde yüksek doza rağmen sadece 4 yumurta toplanabilmişti, dr um istersen yarıda kesebiliriz demişti biz kararsız kalmıştık ama sonra nedense kendi vazgecti devam edelim zaten durum bundan farklı olmayacak hiçbirzaman demişti. ben tabi doktorun her seferinde rezervin az demesinden sonra gözlerim doluyordu, doktorum da her seferinde bana moral verdi. bu çok normal, nasıl saçının rengi kahverengi gözlerin koyu rezervin de doğuştan. zaten bir kadına her ay bir tane yumurta yetiyor, çoğu kadın bunu farketmeden çoluk cocuk sahibi olup ölüp gidiyor dedi. bende bunu kabullendim aşilamalarda da en az 1 en çok 2 yumurtam oldu tüpte de bu sayı 4 ü geçmedi demekki benm yapım bu dedim. canm bence devam et..

gülemcim sana bunu daha önce yazacaktım ama rüya dedim hayır olsun dedim ve içimde tuttum.. ama annenin de aynı rüyayı gördüğünü okuyunca paylaşmak istedim. birkaç gun oldu(3-4 gun) rüyamda kan testi yaptırmışsın pozitif çıkmış ama değer biraz düşük.. tabi biz coşuyoruz ama herzamanki temkinli tavrımız bizi içten içe endişelendiriyor iyi olan ise kan testini daha adet gecikmesi olmadan yaptırmış olmandı değer bu yuzden düşük çıktı diye umutlanıyoruz. uyandım içimde bir heyecan ama sonra dedim ki belki şu sıralar gulem in karamsar olması sürekli onu düşünüyor olmam yüzünden böle bir rüya gördüm ve içimde tuttum. hayırlara gitsin..

günaydın kızlar,günaydın landarchcığım,dediğin gibi bizler ne kadar zorlasakda elimizde olan birşey yok maalesef.keşke şu tüp bebek tedavisi bu kadar pahalı olmasada bizim gibiler kafalarına hiç birşey takmadan istediği kadar denese. maalesef sadece ilaçlar 1000tl yi geçiyor.allaha şükür bizler yaptıracak parayı zorlansakda bulabiliyoruz.parayı bulamayıp tedaviye gidemeyenler ne yapsın? diyeceğim tedavi ucuz olsa tek yumurtada dahi tereddüt etmeden herkes tedaviye devam eder.yarın benim için önemli gün asıl kararı o zaman vereceğim.ama sizlerin yazdıkları kararımda çok büyük etken olacak.gerçekten bana yazdıklarınızla çok yardımcı oldunuz.aslında dr.umda ona kalsa devam diyor.belki inci tanem bu yumurtamda bekliyordur annesini...yarın ola hayır ola..........sağlıcakla kalın.mercimeğimizi ve seni allaha emanet ediyorum.....

cok haklısın canm ilaclar bile en az 1000 tl tutuo ama en basit klomenle bile aynı durumdaysak bizim için mini tup bebek daha uygun. hadi bakalm yarın inşallah herşey dilediğin gibi olur, mutlaka haber ver bize de..

kızlar az once dr dan geldim ultrasonda hareket ediyordu miniğimm, haftaya ense kalınlığı ölçümü ve ikili test yapılacak. kalp atışlarını dinledim yine resmen şarj oluyorum dr gidince. randevum yaklaştıkça enerjim düşüyor morelim dipte ama dr dan çıkarken yeniden doğmuş gbi çıkıyorum. darısı hepiniz başına cok farklı bir duygu, ben takiplerde gelişmiş yumurtam varsa aynı bu mutluluğu yaşıyordum. elimde ultrason fotofrafı yumurtama baka baka çıkardım.

canım maşalla maşallah mercimegine , allah sağlıkla mutlulukla kucagına almak nasip etsin inşallah , darısı tüm isteyenlere inşallah

kızlar bişi sorucam size, şimdi ben bahçeciye gidiyorum ya aşılama için, orda doktor bana aşılama için ilaç yazdığında reçeteye o ilaçları devlet karşılıyor mu? Normalde bahçecinin SGK anlaşması var. Eee ben de çalışıyorum sigortalı olarak. Bir de bu aşılama için ilaçları devlet ödemezse ne kadara gelir yaklaşık bilen var mı. İstanbul'a giderken ona göre cebime 3-5 kuruş koyup öle gidiyi, kalmıyım orda dımdızlak parasız :44: :44:

Canım ne mutlu sana, Allah ikinize de sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.Düşün daha karnındayken böle hissediyorsan kucağına alıp kokladığında kimbilir insan nasıl hisseder. Allah hepimize nasip etsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…