kızlar bişi sorucam size, şimdi ben bahçeciye gidiyorum ya aşılama için, orda doktor bana aşılama için ilaç yazdığında reçeteye o ilaçları devlet karşılıyor mu? Normalde bahçecinin SGK anlaşması var. Eee ben de çalışıyorum sigortalı olarak. Bir de bu aşılama için ilaçları devlet ödemezse ne kadara gelir yaklaşık bilen var mı. İstanbul'a giderken ona göre cebime 3-5 kuruş koyup öle gidiyi, kalmıyım orda dımdızlak parasız :44: :44:
canm sgk ile anlaşması olsa bile o ilacları (iğneler) indirimli alabilmek için rapor almak gerekiyor, fakülte hast. lerinde heyete giriyorsun ve aşilama için rapor veriyorlar. biraz sıkıcı bir iş gibi gözükse de 1 gunde hallediliyor bence değer çünkü iğneler çok pahalı. ama eger klomen tarzı ilaclarla aşilama yapılacaksa bu yazdıkalrımı unut cünkü ilac sudan ucuz
gülemcim sana bunu daha önce yazacaktım ama rüya dedim hayır olsun dedim ve içimde tuttum.. ama annenin de aynı rüyayı gördüğünü okuyunca paylaşmak istedim. birkaç gun oldu(3-4 gun) rüyamda kan testi yaptırmışsın pozitif çıkmış ama değer biraz düşük.. tabi biz coşuyoruz ama herzamanki temkinli tavrımız bizi içten içe endişelendiriyor iyi olan ise kan testini daha adet gecikmesi olmadan yaptırmış olmandı değer bu yuzden düşük çıktı diye umutlanıyoruz. uyandım içimde bir heyecan ama sonra dedim ki belki şu sıralar gulem in karamsar olması sürekli onu düşünüyor olmam yüzünden böle bir rüya gördüm ve içimde tuttum. hayırlara gitsin..
kızlar bişi sorucam size, şimdi ben bahçeciye gidiyorum ya aşılama için, orda doktor bana aşılama için ilaç yazdığında reçeteye o ilaçları devlet karşılıyor mu? Normalde bahçecinin SGK anlaşması var. Eee ben de çalışıyorum sigortalı olarak. Bir de bu aşılama için ilaçları devlet ödemezse ne kadara gelir yaklaşık bilen var mı. İstanbul'a giderken ona göre cebime 3-5 kuruş koyup öle gidiyi, kalmıyım orda dımdızlak parasız :44: :44:
Kizlarrr ben geldim doktordan sabah sipsak hallettik :) evet yumurtam buyumus 16 mm olmus 2 gun daha serophene devam dedi pazartesi tekrar gorecegim seni dedi...kanda verdik ogleden sonra alacagiz sonuclari...bu yeni protokol cok heyecan verici doktorumda bende heyecanliyiz...doktorum dediki nasil olsa sepete bir tane attik buda olursa super olur dedi...embriyomun kalitesi ise iyiymis oyle bilgi verdiler....
yine 2 gun heyecan olacak simdi yumurtam toplanacak mi toplanmayacak mi?
vizontele hadi hayirlisi canim...
merhabalar biz de bu ay aşılama yaptıracağız ..
daha önce üç kez klomen + iğne kullandım ..klomeni günde bir aldığımda 2 yumurtam vardı günde 2 kullandım 4 tane tam çatlmk üzere 3-4 tane de 16 mm ik yumurtam vardı ..o ay iğne kullanamadım yumurta çok diye ..
16 aydır bebek yok ..eşimde ve bende sorun yok ama olmuyor işte ..neyse aşılamada yumurta büyütümü için ya klomen ya da iğne kullanılıyor ..benim yumurtlama sorunum olmadığı ve ilaçlara güzel cevap verdiğim için klomen kulllanmayı düşünüyorum ..zaten aşılama 600 tl bi de iğneler 250 tutuyor hiç vermeyeyim diyorum ..nasılsa yumurta büyütme sorunum yok .bi daha boş yere 25 vermek istemiyorum ..inş. ii yumurtam olur ..bugün adetimin 3.günü.
bu arada yeni üyeyim :))
Kizlarrr ben geldim doktordan sabah sipsak hallettik :) evet yumurtam buyumus 16 mm olmus 2 gun daha serophene devam dedi pazartesi tekrar gorecegim seni dedi...kanda verdik ogleden sonra alacagiz sonuclari...bu yeni protokol cok heyecan verici doktorumda bende heyecanliyiz...doktorum dediki nasil olsa sepete bir tane attik buda olursa super olur dedi...embriyomun kalitesi ise iyiymis oyle bilgi verdiler....
arkadaşlar benim sonucum 09/10 tarihinde belli olacak.
bakalım 4.aşılamam nasıl sonuçlanacak çok merak ediyorum.
merhabalar biz de bu ay aşılama yaptıracağız ..
daha önce üç kez klomen + iğne kullandım ..klomeni günde bir aldığımda 2 yumurtam vardı günde 2 kullandım 4 tane tam çatlmk üzere 3-4 tane de 16 mm ik yumurtam vardı ..o ay iğne kullanamadım yumurta çok diye ..
16 aydır bebek yok ..eşimde ve bende sorun yok ama olmuyor işte ..neyse aşılamada yumurta büyütümü için ya klomen ya da iğne kullanılıyor ..benim yumurtlama sorunum olmadığı ve ilaçlara güzel cevap verdiğim için klomen kulllanmayı düşünüyorum ..zaten aşılama 600 tl bi de iğneler 250 tutuyor hiç vermeyeyim diyorum ..nasılsa yumurta büyütme sorunum yok .bi daha boş yere 25 vermek istemiyorum ..inş. ii yumurtam olur ..bugün adetimin 3.günü.
bu arada yeni üyeyim :))
Dew seropheneyi nasıl kullanıyorsun yani sabah akşam mı kaç gün toplam kaç gün kullanmış olacaksın ve adetin kaçıncı gün kullanmaya başladın?Bir de nerde tedavi görüyorsun?İnşallah çok iyi sonuç alırsın?Çok sordum galiba...
landarch canım sende rüyanı anlatınca az kalsın acaba mı diyecektim:) amaaaaaa gece adet oldum..hatta olmuşum ağrım falanda yoktu..sabah kalkınca gülmeye başladım kendime..26.günümde geldi ama iyi oldu..hafta içi zor oluyo,hem haftaya kadar bitsin..evime gitcem)
16 mm.gayet güzel canım.hakikaten doktorunu tebrik etmek lazım.elindeki imkanları en güzel şekilde kullanıyo..sağlam gidiyosun canım..pozitifliğini koru.sen bunun karşılığını alacaksın..
.
hosgeldin deli kız.
canim bize de hep sebepsiz deniyordu ama erkek sebepli cikti. genelde kadinlari cok arastiriyorlar ama basit bir sperm testiyle erkegi gecistiriyorlar. tup bebek merkezinde kruger yontemine gore sperm olcturun. insallah sorun cikmaz ama gozardi etmeyin. ben baska yerlerde de okudum; hep kadinin ilac, tedavi yuklenip cok sonra erkekte problem oldugu cok ornek okudum.
hayirlisi olsun; guzel haberlerin devam etsin. bir altin, bir pirlanta olacaklar galiba :)
merhaba..bu iki taraftada sorunsuz olma olayına inanmıyorum ben..illaki altta yatan bi sebep vardır.yanlış anlamadıysam hep aynı doktora gittiniz..bencede farklı bi merkezde incelenin,inşallah bi sorun olmaz ama tedavi olmadan başka biyere gidin..bi kaç fikir almak en mantıklısı..
Knihal selam aramiza hosgeldin...serophene gunde bir tane aksam yemek saati aliyorum...bu tedavimde 5 gun kullandim 2 yumurtam olustu hemen doktorum yumurta toplama yaptı embriyom olustu cok sukur...diger yumurtam bos cikmisti fakatgeriden gelen kucuk bir yumurtayida degerlendirmek istedi doktorum ve yumurta toplanan gece serrophene`e tekrar basladim 3 gun kullandim bugun yine kontrol oldum buyumus 16 mm olmus 2 gun daha kullanacagim pazartesi kontrol olacak ve carsamba yumurtami toplayacak oyle gorunuyor simdilik....bu arada adetimin 3.gunu kullanmaya baslad
Doktorum İzmirde Israel Aruh Kent hastanesi IVF bolumu baskani alsancaktada muaynanesi var...umarim sorularina cevap olmusumdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?