Herkese günaydın;
Dew canım çok sevindim senin adına gerçekten, tedavin çok güzel gidiyo maaşallah. 2. yumurtada harika. Umarım kalitesi de ilki kadar ii olur. İstermisin ikisi birden tutunsun annelerine :)
Landrach canım siz nasılsınız bakalım, ufaklığın ense kalınlığını ölçtürücez demiştin en son. Yerim ben onu ne çabuk büyüdü diiimi bizim mercimeğimiz. Artık o bir mercimek değil koskocaman adam oldu annesi. Nedense içime erkekmiş gibi doğuyo, hayırlısı tabi...
Vizontele son 1 haftan kaldı canım, heycanla bekliyoruz sonucunu.Umarım bizlere umut olursun tatlım.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş, herkese hoşgeldiniz diiim,
Ben c.tesi günü balıkesirdeki doktoruma gittim, İstanbulda aşılama yaptıracağımı söledim, rapor işini falan konuştum.Ama adam beni ağlattı kızlar. Yok ben enayimiymişim, neden o kadar çok para vercekmişim aşılama için. Burda o da aşılama ve tüp bebek tadevisini yapıyormuş.B.kesirde neden tedavi olmuyomuşum. İstanbuldaki doktorum %100 garanti vermişmi bebek olcak diye.. vs.vs birsürü şey. En çok da ne canımı sıktı biliyomusunuz sen h,ç anne olamayada bilirsin dedi, bunun garantisini kim verebilir dedi. Yaaa reglime 7 gün var ve ben hemen tadaviye başlıcam şu adamın yaptıklarına bakın kızlar yaaa..
mrblar kızlar tatil bitti evime döndüm:)sizler nasılsınız LANDRACH bebeğin başlamış kıpırdamaya ne güzel şeyler bunlar çok mutlu oluyorum okudukça Allahım korusun ikinizide. DEWY cnm altın yumurta olayın süpermiş hadi güzel haberlerin devam etsin hamileyim diye bi çığlıkta senden duyalım tabi hepimiz sırayla verelim bu müjdeyi.VİZONTELE aşılaman inş. olumlu sonuçlanır cnm bebeğin seninledir şimdi inş.GULEM PİRAYE BUBUŞsizlerde iyisinizdir umarım .ben halen beklemedeyim sorun çıkmazsa aralık başı gibi tedaviye başlarım Allahın izniyle .eve dönünce ilk işim sizlerin neler yaptığınızı okumak oldu .özlemişim burdaki arkadaşlığı iyiki varsınız kızlar:)
piraye cnm hiç takma bu dr.u gözyaşlarını böyle saçma adamlar için harcama hamile kaldığında sevinçten ağlarsın o günlere sakla.cnm ben kürtaj olduğum dr.a kontrole gidince tüp bebek yapıcağımı söylemiştim ne zaman başlayabilirim diye sordum adam iki ay sonra gel san güzle bir tüp bebek yapalım dedi şok oldum .normal bir kadın doğumcu hastanenin tüp bebek bölümü bile yok resmen kimi yakalarsam kardır modundaydı adam kendi dr.um izinde olduğu için size geldim dedim adama.sende mecbur kalmadıkça gitme o dr.a.. ist.a gidebiliyosan hiç bekleme en güzel cevabıda hamile kalınca verirsin ona.Herkese günaydın;
Dew canım çok sevindim senin adına gerçekten, tedavin çok güzel gidiyo maaşallah. 2. yumurtada harika. Umarım kalitesi de ilki kadar ii olur. İstermisin ikisi birden tutunsun annelerine :)
Landrach canım siz nasılsınız bakalım, ufaklığın ense kalınlığını ölçtürücez demiştin en son. Yerim ben onu ne çabuk büyüdü diiimi bizim mercimeğimiz. Artık o bir mercimek değil koskocaman adam oldu annesi. Nedense içime erkekmiş gibi doğuyo, hayırlısı tabi...
Vizontele son 1 haftan kaldı canım, heycanla bekliyoruz sonucunu.Umarım bizlere umut olursun tatlım.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş, herkese hoşgeldiniz diiim,
Ben c.tesi günü balıkesirdeki doktoruma gittim, İstanbulda aşılama yaptıracağımı söledim, rapor işini falan konuştum.Ama adam beni ağlattı kızlar. Yok ben enayimiymişim, neden o kadar çok para vercekmişim aşılama için. Burda o da aşılama ve tüp bebek tadevisini yapıyormuş.B.kesirde neden tedavi olmuyomuşum. İstanbuldaki doktorum %100 garanti vermişmi bebek olcak diye.. vs.vs birsürü şey. En çok da ne canımı sıktı biliyomusunuz sen h,ç anne olamayada bilirsin dedi, bunun garantisini kim verebilir dedi. Yaaa reglime 7 gün var ve ben hemen tadaviye başlıcam şu adamın yaptıklarına bakın kızlar yaaa..
canmm hoşgeldinnnnnnnn..
dew cimmm geldin mi kontrolden, kaç mm olmuş yumoşun?
kizlar herkese selam,
pirayecim sen sakin o densiz terbiyesiz adami dikkate alma bunlar doktor degil baska birsey ne diyecegimi bilemiyorum o pislige lutfen ne yap yap o adamdan kurtul canim sakin bir daha kapisinin onunden gecme olurmu?hıcde moralini bozma sen her ay adet goren saglikli bir kadinsin mis gibide bebegin olacak...bunlari klak ardi et ve yoluna devam et...
bazezuzum hosgeldın canim...kizlar simdi doktordan geldim son kontrolumdu bugun cok sukur 18 mm oldu yumurtam saka gibi inanamiyorum geriden gelipte bu kadar buyumesi simdi hemen bugun yumurtnain cevresini guclendiren bir ilac var onu verdi ondan iciyorum bu aksam 23:00de catlatma ignesi ve carsamba sabah 8:30 yumurtami toplayacak dilerim bizi yaniltmaz ve dolu cikar bu kadar eziyete katlandik onun icin bizi mahcup etmez ve kardesi altinin yanina koyariz onuda hehehe :))))) kafayi yedik artik :)
knihal evet benim cok az ilacla bu seviyeye getiriyor yumurtalarimi yada yumurtami zaten amac cok yumurta uretmek degil az olsun kaliteli olsun mantigi...
opuyorum ,
bir iki sayfa geriye gittim de ,siniri bozuldu .bu doktorlar beni deli ediyor ,ne kadar densizce ,umarsızca konuşanları var yaa..insanlar onlara bir çare bulmak için yana yakıla gelirken yaptıkları vicdansızlığa bakar mısınız..bana dese ama ben mutlaka ağzının payını verir bi daha da o doktora gitmezdim ama yeni bir doktor da zor ,tekrardan sil baştan oluyor herşey..
geçen hastahanede ben de çıngar çıkardım valla :))
ultrason muayenesi vermişler saat 4 e ,doktorlar da 4 te gidiyor ,bi tane hemşire , yarı masasında yarı yok ,en sonunda tepem attı.dedimki bu ne biçim hastane yaa..sabah 10 da gelirler 12 de çıkarlar ,2 de gelip 4 te çıkarlar ,millet sıra alır bekler bekler bi dakika bile bekleyip de hasta bakmazlar ,bi tek çalışsan doktorlar mı ,kendinizi ne kadar önemsiyorsunuz böyle ,sizden on kat daha fazla tempoyla çalışıyorum ben ama gıkım çıkmıyo bu ne rezillik dedim yaaa..ay çok sinirlendim..insanlar biri orda biri burda ,doktorun yanına giren çıkmıyor , doktor telefonda özel sohbet ediyo ,hastalar dışarda fenalaşıyor..biz tepki göstermezsek de hep böyle yapacaklar..
benim de ilk aşılamam bu ay bu arada ..klomene başladım hayırlısı ile bakalım ne olacak ..doktor iğneden 24 saat ve 36 sat sonra 2 kere aşılama yapacağını söyledi.
Canım benimde ilk aşılamam olacak bu ay,sen ne kullanıyosun, sadece klomen mi canım, yoksa göbekten vurulan iğnelerden falan da verdi mi? Bir de nerde yaptırıyorsun canım, özelde mi? Şu rapor işini merak ediyorum.Sen de aşılama için rapor aldın mı?
ya aşılama için doktor 600 istedi ..iğneler de sanırım 250 tutuyormuş 2 ünitesi ..bende yumurtlama sorunu yok ..geçen ay klomenle 4 tane yumurtam oldu ..o yüzden iğne kullanmaya gerek yok ilaç alayım dedim ..iğne için rapor çıkartılıyormuş ,bi de raporla uğraşamam nasılsa yumurtlamam oluyor dedim ,evet bir tüp bebek merkezinde yaptırıyorum ..
kizlar herkese selam,
pirayecim sen sakin o densiz terbiyesiz adami dikkate alma bunlar doktor degil baska birsey ne diyecegimi bilemiyorum o pislige lutfen ne yap yap o adamdan kurtul canim sakin bir daha kapisinin onunden gecme olurmu?hıcde moralini bozma sen her ay adet goren saglikli bir kadinsin mis gibide bebegin olacak...bunlari klak ardi et ve yoluna devam et...
bazezuzum hosgeldın canim...kizlar simdi doktordan geldim son kontrolumdu bugun cok sukur 18 mm oldu yumurtam saka gibi inanamiyorum geriden gelipte bu kadar buyumesi simdi hemen bugun yumurtnain cevresini guclendiren bir ilac var onu verdi ondan iciyorum bu aksam 23:00de catlatma ignesi ve carsamba sabah 8:30 yumurtami toplayacak dilerim bizi yaniltmaz ve dolu cikar bu kadar eziyete katlandik onun icin bizi mahcup etmez ve kardesi altinin yanina koyariz onuda hehehe :))))) kafayi yedik artik :)
knihal evet benim cok az ilacla bu seviyeye getiriyor yumurtalarimi yada yumurtami zaten amac cok yumurta uretmek degil az olsun kaliteli olsun mantigi...
opuyorum ,
Çok teşekkürler bilgi için canım. Ben de daha önce serophene ve pregnyl iğne kullanmıştım. O zaman benim de en az 4 tane yumurtam oluşmuştu. Ben de bu sefer iğne kullanmam diye tahmin ediyorum.bakalım. Reporla uğraşmak istemiyorum hiç, zaten hastanelerden nefret ediyorum :) :) Hakkımızda hayırlısı bakalım
dewww gözünaydın cnm bak herşey cok güzel olacak ben inanıyorum. maaşallah cnm bu kadar emeğinin karşılığını mutlaka alacaksın. altının yanına bir bronz yakışır:)))
landarch cnm mercimek artık terfi etti. ense kalınlığını ölçecek boyuta geldiyse o artık minik insan. yerim ben onu. maaşallah herşey yolunda sağlıklı gitsin inşallah. öptm seni.
piraye o doktorun bir daha kapısından bile geçme. ve sakın böyle kendini bilmezler için üzülme.
araştır tavsiye üzerine iyi bulduğun bi dr a git. kendinden emin güvenli bir şekilde çık karşısına. biraz ezik ve duygusal gördüklerinde resmen kaz gözüyle bakıyorlar bizlere.
kızlar bende beden temizliği ile uğraşıyorum şu aralar vede enerjiyle. şubat gibi akupunktura gidicem 1 aylık bir seans bu arada daha şimdiden nerdeyse 3 kilo verdim acayip rahatladım. moralimde gayet iyi. inşallah yakın zamanda sonuç alacağım.
çok öpüyorum sizleri allaha emanet olun.
canmm bende seni merak ediyordumne guzel ben böle şeylere çok inanırım, bak faydalarını hemen görmeye başlamışsın bile.. kilo vermisin morelin iyi herşey harika gidiyor arkadaşım. en kısa zamanda guzel haberlerini bekliyorum burada o ilacı da kullanmaya başlayabilirsin o da takviye yapar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?