herkese merhabalar beni merak eden arkadaşlarım
az önce lavaboya gittim biraz koyu renk akıntı gelmiş
sinir,mutsuzluk,umutsuzluk bütün karamsarlıklar doldu içime.
ben 22/09 da çatlatma iğnesi olmuştum.
23/09 da aşılamam yapılmıştı.
son adet tarihim 14/09 du
5 tane çok güzel kaliteli yumurtam vardı
ama sanırım yine olmadı demekki.
işyerindeyim ağlamamak için çok zorlanıyorum.
doktor umut vermemişti zaten
tutsaydı koyu renk akıntı gelmezdi sanırım.
koyu renk derken beyaz değil sadece beyazdan koyu.
ama kahvede değil yani.
sinirden çatlıyorum.
kızlar sizler için yorum yapacak durumda değilim hepinizi çok merak ediyorum
ama elim ayağım titriyor.
ama kahvede değil yani.
sinirden çatlıyorum.
ama kahvede değil yani.
sinirden çatlıyorum.
Vizontele hemen moralini bozma.Söylediğin kırmızı değil.Sanırım krem veya gri bir renk.Kanama harici bir durum olsa gerek.
Dew sonradan gelen yumurtanda çok güzel gelişmiş.Diğer söylediğin ilaç progestanmı?İkizlerine kavuşmama ramak kaldı gibi...
Piraye hiç kafana takma.Boşuna moralini bozma derim.
adet oldum kızlar
kahverengiler akmaya başladı.
ben ne yapsam olmayacak
sonuçta eşimden kaynaklı
tek çaremiz tüp bebek.
başka şansımız yok.
normal yollada aşılamaylada şansımız yok.
adet oldum kızlar
kahverengiler akmaya başladı.
ben ne yapsam olmayacak
sonuçta eşimden kaynaklı
tek çaremiz tüp bebek.
başka şansımız yok.
normal yollada aşılamaylada şansımız yok.
kızlar hepinize merhaba,benim tedavi tam çatlatma iğnesi yapılacağı gün bitti:-((((( iki yumurtamda iyiye gidiyor derken dünkü muayenemde yumurtaların küçüldüğünü dr.um gördü.kan tahlili istedi.alınan sonuç ,hormon değerim 270den 160 düşmüş . dr.da şaşırdı neden böyle oldu anlamadım dedi.maalesef tedavim tamamlanmadan bitti.çoook kötüyüm ben anne olamayacağım sanırım bu duyguyu yaşayamayacağım galiba dün diplerdeydim.dr.um 2 aysonra kist oluşmazsa o zaman gel dedi.ama ben tekrar böyle birşey yaşarsam diye çok korkuyorum.dünyanın ilacı 1000tl üzerinde ilaçlar tuttu.hepsinin boşa gittiğinemi göbeğimdeki morluklaramı üzüleyim.eşim hiç önemli değil herşeyin hayırlısı benim için sen önemlisin diyor.bu senin eksikliğin değil allahtan hayırlısı dünyada yalnız değilsin bizde gezer hayatın tadını çıkarırız diye teselli ediyor.kızlar şuan sizlere yazarken kayınvalidemin komşusu torunuyla geldi.bizimkiler pek seviştiler.şuan öyle güzel gülüşüyorlarki benim içim acıyor kimse farkında değil.kayınvalidemler sağolsunlar bana canını sıkma allahtan hayırlısı olsun diyorlar.ama benim içimde yaşadıklarımı sanırım anlamıyorlar.keşke şuan bunu yapmasalardı.bu kıskançlık duygusu falan değil aslında.allah herkesin evladını kendine bağışlasın.rabbim kimseye aratmasın.sizlerin burada en ufak olumlu gelişmelerinizi duyduğumda inanın sanki ben yaşıyormuşum gibi o kadar çok mutlu oluyorum ki.. benim anlatmak istediğimi sanırım sizler anlamışsınızdır.bunun kıskançlık olmadığını anlamışsınızdır.
kusura bakmayın kızlar canınızı sıktıysam çok özür dilerim.inşallah sizlerden olumlu haberler alırımda mutlu olurum.cuma günü eşim geliyor.birlikte eve döneceğiz.gelecek ne gösterir bilemiyorum.rabbim inşaallah hepimizin dualarını kabul eder ve umutlarını gerçekleştirir...sevgiyle kalın canımlarım.....
kızlar hepinize merhaba,benim tedavi tam çatlatma iğnesi yapılacağı gün bitti:-((((( iki yumurtamda iyiye gidiyor derken dünkü muayenemde yumurtaların küçüldüğünü dr.um gördü.kan tahlili istedi.alınan sonuç ,hormon değerim 270den 160 düşmüş . dr.da şaşırdı neden böyle oldu anlamadım dedi.maalesef tedavim tamamlanmadan bitti.çoook kötüyüm ben anne olamayacağım sanırım bu duyguyu yaşayamayacağım galiba dün diplerdeydim.dr.um 2 aysonra kist oluşmazsa o zaman gel dedi.ama ben tekrar böyle birşey yaşarsam diye çok korkuyorum.dünyanın ilacı 1000tl üzerinde ilaçlar tuttu.hepsinin boşa gittiğinemi göbeğimdeki morluklaramı üzüleyim.eşim hiç önemli değil herşeyin hayırlısı benim için sen önemlisin diyor.bu senin eksikliğin değil allahtan hayırlısı dünyada yalnız değilsin bizde gezer hayatın tadını çıkarırız diye teselli ediyor.kızlar şuan sizlere yazarken kayınvalidemin komşusu torunuyla geldi.bizimkiler pek seviştiler.şuan öyle güzel gülüşüyorlarki benim içim acıyor kimse farkında değil.kayınvalidemler sağolsunlar bana canını sıkma allahtan hayırlısı olsun diyorlar.ama benim içimde yaşadıklarımı sanırım anlamıyorlar.keşke şuan bunu yapmasalardı.bu kıskançlık duygusu falan değil aslında.allah herkesin evladını kendine bağışlasın.rabbim kimseye aratmasın.sizlerin burada en ufak olumlu gelişmelerinizi duyduğumda inanın sanki ben yaşıyormuşum gibi o kadar çok mutlu oluyorum ki.. benim anlatmak istediğimi sanırım sizler anlamışsınızdır.bunun kıskançlık olmadığını anlamışsınızdır.
kusura bakmayın kızlar canınızı sıktıysam çok özür dilerim.inşallah sizlerden olumlu haberler alırımda mutlu olurum.cuma günü eşim geliyor.birlikte eve döneceğiz.gelecek ne gösterir bilemiyorum.rabbim inşaallah hepimizin dualarını kabul eder ve umutlarını gerçekleştirir...sevgiyle kalın canımlarım.....
ÇOK ÜZÜLDÜM ..geçmiş olsun .aşılama mıydı ? keşke iğne almasaydın ilaçla büyümüyormuydu yumurtan .
ben de bi sorun çıkarsa diye iğne almadım klomenle yumurtlayayım dedim ,boşuna çabalamak da var .
ama inş. bunda da vardır bir hayır..
biz ne yapsak da ALLAHIN TAKDİRİNE karşı gelemiyoruz işte ..
O ,ne zaman isterse biz o zaman çocuk sahibi olacağız ne yapalım ..Hakkımızda hayırlısı olsun .
ALLAH hepimize dayanma gücü versin ,bizi isyana götürmesin..
sağolun arkadaşlar iyiki varsınız. yazdıklarınız çok güzel şeyler ancak birbirimizi bizler anlarız.henüz yaşadıklarım taze ne kadar kendimi tesellide etsem içimde bir burukluk var.sanırım onu atmam biraz zaman alacak.oysa ne kadar güzel moralle başlamıştım,hiç birşeyi umursamıyordum olumlu olumsuz üzülmeyeceğim güçlü olacağım diyordum. demekki hala kalbimin beynimin bir yerlerinde kendimden bile gizlediğim zayıf güçsüz tarafım hala duruyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?