slm şimdi doktordan geldim..Tsh ım fırlamıstı gecen ay ilaç kullanıyorum 1.49 şuan çok şükür bu aydan umutluyum inşallah :) bu kez bu topiğe yazcam sürekli bakalım ..
gayet iyi guatrın da yok dedi 20 günde 7.33 ten düştü benim ki çok şükür b12 ye baktı oda yeterliymiş e vitamini falan verdi inşallah bu aydan umutluyum sanada geçmiş olsun şimdiden...merhaba canm bni hatırladn mı tsh ile ilgili konuşmuştukk . benim tsh ım 2.70 ten 1.35 e düşmüşşş çok mutluyumsonucu bugün internetten öğrendim persembe günü druma göstercem doktorun değerin için ne dedi ? 1.49 iyi miymiş. Bende doktorumun ne diyeceğini merak ediyorumda.
Adetin geçmeden idrarda çıkmaz canım en iyisi sen biraz bekle adetin geçsin öyle yap testi bide kendini çok dinleme belirtiler psikolojik olabiliyorMerhabalar kızlar.. Bende aynı dertten muzdaribim3,5 yıllık evliyiz. Eşim askerden yeni geldi.
Geçen ay başladık bizde bebiş çalışmalarına ama ilk ay hüsrandı
Bu ay da adet bitiminden itibaren gün aşırı çalışmaya devam..
Soracağım şey inş olmamda adete 2-3 gün var ama göğüslerim aşırı acıyo dokunamıyorum ve kasıklarımda batmalar,yanmalar var. Dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı.
Hamile olabilir miyim :/
eveet ama insan kendine gerçekten engel olamıyo pskopata bağladıımmmAdetin geçmeden idrarda çıkmaz canım en iyisi sen biraz bekle adetin geçsin öyle yap testi bide kendini çok dinleme belirtiler psikolojik olabiliyor
İNŞALLAH HERKES İÇİN GÜZEL BİR AY OLURsanırım benimde umudum kasıma kaldı.çünkü alerji oldum o yüzden doktora gittim iğne olmam gerektiği için önce kan testi yaptılar ama sonuç tabiki negatif ve iki gün daha kullanmam gereken iğnem ve bir hafta da kullanmam gereken ilacım var bat 17 ekimdi ama hem teste çıkmadı hemde işin içine iğne ve ilaç girince ekimden umudumu kestim.
inşallah bu 4.ayım her ay ayrı stres yaşıyorum oldu mu olacak mı diye çok zor bir süreçİNŞALLAH HERKES İÇİN GÜZEL BİR AY OLUR
mrb bnm tsh da 2.5 çıkmıştı siz düşürmek için neler yaptınız ilaç mı kullandınız acaba??merhaba canm bni hatırladn mı tsh ile ilgili konuşmuştukk . benim tsh ım 2.70 ten 1.35 e düşmüşşş çok mutluyumsonucu bugün internetten öğrendim persembe günü druma göstercem doktorun değerin için ne dedi ? 1.49 iyi miymiş. Bende doktorumun ne diyeceğini merak ediyorumda.
mrb bnm tsh da 2.5 çıkmıştı siz düşürmek için neler yaptınız ilaç mı kullandınız acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?