Umudumuz KASIM ! :)

slm şimdi doktordan geldim..Tsh ım fırlamıstı gecen ay ilaç kullanıyorum 1.49 şuan çok şükür bu aydan umutluyum inşallah :) bu kez bu topiğe yazcam sürekli bakalım ..

merhaba canm bni hatırladn mı tsh ile ilgili konuşmuştukk . benim tsh ım 2.70 ten 1.35 e düşmüşşş çok mutluyum sonucu bugün internetten öğrendim persembe günü druma göstercem doktorun değerin için ne dedi ? 1.49 iyi miymiş. Bende doktorumun ne diyeceğini merak ediyorumda.

gayet iyi guatrın da yok dedi 20 günde 7.33 ten düştü benim ki çok şükür b12 ye baktı oda yeterliymiş e vitamini falan verdi inşallah bu aydan umutluyum sanada geçmiş olsun şimdiden...

inş ben 8-13 eylül arası adeettim.. aksam gusul abdestimi aldım. mis gibi oldum. kendimi hamile kalmaya hazırhissediyom nisan ayındaki hamilelığimi istemiyodum zaten haziran bası kurtas oldum.

Merhabalar kızlar.. Bende aynı dertten muzdaribim 3,5 yıllık evliyiz. Eşim askerden yeni geldi.
Geçen ay başladık bizde bebiş çalışmalarına ama ilk ay hüsrandı
Bu ay da adet bitiminden itibaren gün aşırı çalışmaya devam..
Soracağım şey inş olmamda adete 2-3 gün var ama göğüslerim aşırı acıyo dokunamıyorum ve kasıklarımda batmalar,yanmalar var. Dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı.
Hamile olabilir miyim :/

Adetin geçmeden idrarda çıkmaz canım en iyisi sen biraz bekle adetin geçsin öyle yap testi bide kendini çok dinleme belirtiler psikolojik olabiliyor

Adetin geçmeden idrarda çıkmaz canım en iyisi sen biraz bekle adetin geçsin öyle yap testi bide kendini çok dinleme belirtiler psikolojik olabiliyor
eveet ama insan kendine gerçekten engel olamıyo pskopata bağladıımmm

sanırım benimde umudum kasıma kaldı.çünkü alerji oldum o yüzden doktora gittim iğne olmam gerektiği için önce kan testi yaptılar ama sonuç tabiki negatif ve iki gün daha kullanmam gereken iğnem ve bir hafta da kullanmam gereken ilacım var bat 17 ekimdi ama hem teste çıkmadı hemde işin içine iğne ve ilaç girince ekimden umudumu kestim.

İNŞALLAH HERKES İÇİN GÜZEL BİR AY OLUR

Çok heycanlı bende kasımda istiyorum bebişimi 3 ay önce düşük yaptım artık vakti geldi korunmayı bırakacağım 2 hafta sonra batım inşallah kasımda güzel haberler veririz birbirimize bu arada diyete devam ediyorum 75 kiloyum 155 boyla bakalım artık verebildiğim kadar veriririm inş. bekleyemiyorum daha fazla

mrb bnm tsh da 2.5 çıkmıştı siz düşürmek için neler yaptınız ilaç mı kullandınız acaba??

mrb bnm tsh da 2.5 çıkmıştı siz düşürmek için neler yaptınız ilaç mı kullandınız acaba??

merhaba. Evet ilaç kullandım nisandan bu yana endokrin doktoruna gidiyorum düşürmek için nisandan beri ilaç kullanıorum
en düşük dozda denetti doktorum. Düşmeyince ilacı biraz yükseltti. Ve çok şükür düştü. persembe günü sonuçlarımı endokrin doktoruma göstericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…