Umudumuz KASIM ! :)

Ayyy kızlar umarım Kasım gerçekten uğurlu gelir de hamile kalırız.. benim 3 günüm var

amin amin inşallah canım üzülme bende 6 ay bekledim sonunda geldi demek ki zamanı varmış Allah bizim için en iyisini bilir. Inşallah sende diğer ay verirsin mujdeni

canım hayırlı olsun. darısı başıma darısı başıma hayırlısıyla yarın bidaha yap sabah idrarıyla ve buraya yaz yoksa çatlarım...
Canım amin bin kere. Inşallah sende anne olursun en yakın zamanda. dün kan verince daha idrar testi almadım . Yarın tekrar kan testine cagirdilar sonra da artık Allah Kerim.

Ben size bi örnek daha vereyim abimlerinde olmuyor bebisi. Hemde hiçbir sağlık problemi yok. 3 yıla yakındır. Hala zamanları var demek ki. Inşallah Allah verecekse sağlıklı hayırlı versin. O yüzden hep duacinizim sizlerin.

canım ne zamandır çocuk bekliyordun sen bu milletin yazdığı adet belrtilerinden hangisini yaşıyorsun bide çok merak ettim :)

bir belirtin var mıydı canım hatırlıyor musun bizle de paylaşır mısın

canım ne zamandır çocuk bekliyordun sen bu milletin yazdığı adet belrtilerinden hangisini yaşıyorsun bide çok merak ettim :)
Canım tebrik ederim bebis geliyormus. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim göğüs ağrısı harici birşeyim olmadı çok ara ara kasık yirtilmasi hissettim o kadar. Hala da bi belirtim yok ama çok şükür hamileyim yaklaşık 3 4 haftalik filan mis.

Ayyy kızlar umarım Kasım gerçekten uğurlu gelir de hamile kalırız.. benim 3 günüm var

Yine bana hüsran ..yine bana hasret var..

Ben de 21 çarşamba doktora gittim. sağ ve solda birer 20 mm yumurta vardı, perşembe sabah çatlatma iğnesi yaptırdım. İğnenin 14. günü adet oldum diğer çatlatma iğnesini yaptırdığım ay. Keyifli bekleyişe geçtim:)

Tarihe hiç dikkat etmemiştim, 2014 Kasımmış:) Olsun, bana da uğur, şans getirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…