Umudumuz KASIM ! :)

Ben de ne zaman hamile miyim diye düşünsem hemen kasıklarım sancıyor psikolojik mi yoksa kırmızılar gelmeye mi hazırlanıyor bilemiyorum :/
Geriye dönüp bakamadım, yazdın mı daha önce de hatırlayamadım ama...
Biraz önce farklı bir siteden yazılanlara baktım da, hormon ve yumurta geliştirici ilaç kullanımı sonucu her bayanda kasık ve bel ağrısı olurmuş. Bu hem hamilelik hem de regli belirtisi olabileceği gibi, ilaç kaynaklı da olabilirmiş.

Birde daha önce sormuştum cevap alamamıştım, çatlatma iğnesi vurulunca yinede normal regli gününü mü sayacağız diye, sizin de haberiniz olsun...
Çatlatma iğnesi olduktan sonra 14. gün testlerde görülmesi söz konusu olabiliyormuş. Yani regli günü iğneden 14 gün sonrası olarak hesaplanacakmış. Benim tarihi geriye kaydı. 04 Kasım. Hadi bakalım hayırlısı...

s
selam beni de 23 kasıma ekler misiniz?

Cnm sen klomen + çatlama iğnesi mi vuruldun? Bu ay da olmazsa ben de artık doktora gitcem muayene olmaya. İnşallah tutmuştur bebişin =) kasık ağrısı ilaç kullananlarda oluyo diye okumuştum ben de...

Cnm sen klomen + çatlama iğnesi mi vuruldun? Bu ay da olmazsa ben de artık doktora gitcem muayene olmaya. İnşallah tutmuştur bebişin =) kasık ağrısı ilaç kullananlarda oluyo diye okumuştum ben de...
Evet bu ay aşılama öncesi klomen+çatlatma iğnesi şansımızı denedik. İki yumurta oluşmuştu. Çoğu vakit kendimi göbeğimle konuşur buluyorum deli gibi. Sanki spermle yumurta buluştuda benim yüzümden tutunamayacak diye, koşmuyorum, yükseğe uzanmıyorum, ne biliyim ağır kaldırmıyorum falan. Bakalım... İnşallah tutunur bebiş....

Benim de bugun sancim oldu bir de islaklik hissettim aha dedim benimkiler geldi ama wc ye gidip bakmaya korktum eve gelince gittim neyseki degilmis Ama erken gebelik testi de negatif laboquick marka erken gebelik testi kullaniyorum. Son 1 tane kaldi onu da yarin kullanirim artik sonra bekle 2 kasimi

Yas kac senin bide dr. Hangi durumda bu tedaviyi baslatti dr.a gitmeden once kac ay denediniz

Ya ben de sabahtan beri eczaneye gidip erken gebelik testi alayım diye düşünüyorum ama sonra korkup vazgeçiorum :/

Yas kac senin bide dr. Hangi durumda bu tedaviyi baslatti dr.a gitmeden once kac ay denediniz
32 yaşındayım. Bende amh düşük (0,7) ve fsh yüksek (9,6). Erken menapoz olabilir diye direkt ilaçlar ile başladık. Ben aslında daha 3 aylık evliyim. 2 aydır doktor kontrolünde deniyoruz. Ama pek başarılı olamayacak gibiyiz.

Ya ben de sabahtan beri eczaneye gidip erken gebelik testi alayım diye düşünüyorum ama sonra korkup vazgeçiorum :/
Erken gebelik testi beklediğin günden en erken iki gün öncesine oluyor. Senin BAT 2 Kasım. En erken yarın sonuç verir. Bugün alsan bile bence testi yarın hatta cumartesi sabah uygula derim ben.

Kadinlar kulubunde bu erken gebelik icin topik var orda baya okudum 4 5 gun onceden cikan varmis ama bende henuz cikmiyor ama cikan var

Kadinlar kulubunde bu erken gebelik icin topik var orda baya okudum 4 5 gun onceden cikan varmis ama bende henuz cikmiyor ama cikan var
Herkesin vücudunun tepkileri ayrı ayrı tabi mümkündür. Benim geçen ay aldığım erken gebelik testinde, beklediğin regli günü + iki gun öncesi + bekledigin tarihin iki gün sonrası yazıyordu.

Yanlis Alarm
geldi kirmizilar 22 kasim yeni bat[/QUOTE]

benide eklermisiniz bat 15 kasım

1) dygfb........................02 Kasım (Son 3 Gün)
2) berka0106................02 Kasım (Son 3 Gün)

3) _semka_ .........................03 Kasım
4) miyankizu........................03 Kasım
5) justicelight........................03 Kasım
6) samojan............................03 Kasım
7) TugbaAnk.........................04 Kasım
8) direngeziparkı..................08 Kasım
9) tpm...................................09 Kasım
10) burcuu11........................10 Kasım
11) thetis_tuba.....................10 Kasım
12) blgsdr..............................11 Kasım
13) semrabilal.......................13 Kasım
14) bluemermaid..................14 Kasım
15) tvtv..................................15 Kasım
16) ozlem_2015.....................16 Kasım
17) yaren92............................18 Kasım
18) elifd88..............................19 Kasım
19) Duuyguu09.....................19 Kasım
20) luckyone11.......................21 Kasım
21) secido...............................21 Kasım
22) NXIXDAA.......................22 Kasım
23) cemrecinar......................23 Kasım
24) gulsah_32.......................24 Kasım
25) Ceycey61.........................24 Kasım
26) gozdefat26......................24 Kasım
27) mine_burcu....................25 Kasım
28) azure34............................26 Kasım
29) hayallergercekolsa..........26 Kasım
30) iki_yaprak.......................28 Kasım
Toplam 30 kişi olduk.....
Allah hepimizin yüzünü güldürsün...

Zaten bu seferde olmazsa Beni araliga kadar listelerden çıkarın kasım ayındaki muhtemel günlerde eşim olmayacak koca bir ay gidecek

Zaten bu seferde olmazsa Beni araliga kadar listelerden çıkarın kasım ayındaki muhtemel günlerde eşim olmayacak koca bir ay gidecek
İnşallah olur bu sefer de, olmazsa da yine aramızda ol (anlaşılan ben de burada olacam) Güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Arkadaşlar bu mübarek gecede dualarimizi etmeyi unutmayalım. Ben ismen soyleyemesemde bütün bebek isteyen ve bekleyen burada güzel bilgilerini ve görüşlerini paylaşan arkadaşlarım için dua ettim allah kabul ederse hem olmuslerimizin ruhuna hem gonlumuzden geçenler için bir yasin.

allah kabul etsin allah razı olsun sizden bu gecede herkesin dualarinin kabul olmasi dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…